¤ Érzelmi reakciók ¤

Olykor nem könnyü megkülönböztetni, valoban arra gondolsz-e amit kivánsz vagy az adott dolog hiányára. A vágyad gondolatára vagy a vágyad beteljesülésének hiányára jelentkezö érzelmi reakciok között azonban igen egyszerü különbséget tenni. Amikor kizárolag arra összpontositasz amire vágysz - nagyszerüen érzed magad. De ha a hiány kerül figyelmed középpontjába - szörnyen érzed magad. Érzelmeid mindig elárulják mit teszel a rezgéseddel. Érzelmeid pontosan megmutatják - mit vonzol magadhoz.

HozzászólásokHát, Yonderboika..

Ezt (még én is..) megköszönöm neked!
Ezt itt, ni: "..igen egyszerü különbséget tenni. Amikor kizárolag arra összpontositasz amire vágysz - nagyszerüen érzed magad. De ha a hiány kerül figyelmed középpontjába - szörnyen érzed magad."
(Lehet, hogy már százszor láttam... De...)
Nincs de.
KÖSZI! és kész. :)Mért YB??? :(((((

Nemár :( Nem akarok nyárig várni, annyira nem vagyok türelmes. Nagyon szeretném, bár könyörögni nem fogok, még neked sem :P
Most mennem kell. Várnak a könyvek :)))) Ja, nem. A fodrász :DDDDD
"Ha a miérted elég erős, a hogyan jön magától"
V.TodomWeroTudom

Drága vagy és szorgalmas, csak annál az egynél ugy éreztem ujra fel kell hivnom a figylmed, mert nem véletlenül irtam ahogy irtam;) Nálam pedig alaptétel hogy hallgassak a megérzéseimre!:) - vagy rosszul éreztem és egyböl átláttad a súlyát? - beleszőtted mindennapjaidba?
A jövö az jo, de a hetet le kell cserélnünk nyárra:)))Drága YB :)

Tőled, ha akarnék se tudnék csak úgy továbblibbenni, de azt hittem ezt tudod. Ha nem akkor most tudod :) Akár hiszed drágám, akár nem, nagyjából tudom, h mit szánsz nekem :) Egyébként minden szavad, mondatod el van téve, olvasgatom. Amit nem kommentálok az is. Én ilyen emészgetős fajta vagyok. :S Pont az előbb számolgattam, kitaláltam valamit, de azt majd live-ba, mert a beleegyezésed kellene hozzá :)))) És nem vagyok elsikló :P A skorpiók csak mászni tudnak :DDDDDDD Szal akkor a jövő hét? :) Léccilécciléccilécciléccilécci, nagyon rámférnél :) Bár ma nagyon pörgök :DD
Pusszancs
"Ha a miérted elég erős, a hogyan jön magától"
V.Wero

Majd ha nem leszel ilyen elsikló:) - az ember töri magát kimondottan nekifogalmazva - erre továbblibben könnyedén:)))
Mondjuk jövönyáron?:)Ágica

Ha ugyérzed - feltétlen:) Olyan szorgalmassan olvasol, hogy biztos hogy jó hatással voltál rá és másokra is, na meg valószinű sokminden ösztönösen jól van jelen benned;)YB :)

Ez tényleg egy nehéz kérdés :) És sokszor csak utólag jön rá az ember, h a hiányra koncentrált :) De jó, h vannak itt emberek, akik terelgetik a másikat, írogatják a mail-eket, és segítenek :) És "véletlen" akkor kapok valami szépet, amikorszükségem van rá :) Köszönöm :)
A jövő héten megkaplak arra dumcsira?
Nagy pussz NEKED :)
"Ha a miérted elég erős, a hogyan jön magától"
V.YONDERBOI !!!

Leirok Neked valamit, tudom, hogy válaszolsz nekem, mint tanitványodnak. Kb 1 hónapja /akkor voltam kezdő/meghalt a sogoróm, a neje egyedül maradt teljesen. Én, mivel másik településen laknak egyböl felajánlottam, hogy vele leszek, 1 hétig ott voltam. Tudtam hallgatni ha kellett, beszélni vele, ha akart, söt még egy kis kedvre is deriteni. Nagyon hálás volt. Azota is telefonál sokszor, de szerintem megérezte, igaz mondtam is neki sirjon, ami természetes is , de probáljon másra is gondolni. Elöször mikor telefonált sirva, mondtam ezt most hagyjuk abba. Azota volt nálunk mondtam egy pár dolgot, neki amin keresztül mentem, ma másképp csinálnám. .Most talált egy olyan embert akivel siránkoznak,, ha mondja a nevét már tudom, És vagyok neki én meg a párom akivel még azt is megtudja osztani pl. mit fözött aznap. csak ennyit akartam, pozitiv hatással voltam rá tudtomon kivül? Mert én ugy érzem!!! Szeretettel ölel:ÁgicaYenderboi!

EZ ugye nem baj? Ölel. ÁgicaHogy milyen igazad

Hogy milyen igazad van!
Köszi