GYors segitség kellene

A szerzödésem december 31ig van.és nekem van az egésségemel problémám.tudom nem ide kellene vele fordulnom,hanem az orvoshoz.de nem tehetem mert nem szeretik a beteg munkásokat.a problémám a következö:csütörtökön ugy ébredtem hogy forgot velem a szoba meg hányingerem volt,egész nap szédelegtem de attol dolgoztam.pénteken éjjel arra ébredtem hogy hányingerem van,reggel hánytam is de aznap is dolgoztam.szombaton este nagyon erös alhasi görcsöm volt.ma reggel megint forgot velem a szoba ébredéskor.a fülem dobog mint ha a saját sziverésemet hallanám,felgyorsul a dobogás majd megáll,és ujra ütemesen dobog.a gyár megáll és felújitás lesz és azt mondták akkor rá érek orvoshoz menni.no de addig mit tegyek?a neten olvastam ilyen betegségekröl és csak az orvost javasolják.semmi házi gyogyitás.a vérnyomásom az rendben van.valaki tudna nekem segiteni?

HozzászólásokKedves Mártina !!

Mindjárt gondoltam nem találnak semmit vagy is ez örvendetes..
Brr , de amit érzel az elég valós.( leírtam hány de hány évig éreztem)
. szóval az érzelmeid játszanak veled ? .. tudom már egyszer írtam.. de jobb szót most sem találok ..
Jó hogy csak 18 éves vagy.. legalább is azt ha mondogatod , láss csodát izmaid , szöveteid.. sejtjeid.. megújulnak..
Kérlek írd meg .. folytasd..
Üdv.

szerencse kísérje lépteidet ......Kedves Szerencse

Tegnap voltam a doppler vizsgálaton és nem találtak ér zárodást.a vizsgálat után nagyon szédültem alig birtam kijönni a rendelőböl.a doki ajánlotta a fej rögent.tegnap reggel voltam vérvételen az eredményt még nem tudom.ja és a fönöknöm azt mondta hogy a vizsgálat után menyek dolgozni nem baj ha kések,de én nem menntem.haza jöttem és pihentem.ne neves ki de én mindig azt mondom 18 éves vagyok,és nem vagyok beteg.ezt anyira alkalmazom hogy tudom hányba születem de nem tudom hány éves vagyok,mert a 18nál leragadtam.én nem vagyok beteg csak kimerült néha.
köszi neked
Szép hetet neked isKedves Mártina !!

Olvastam.. és várom a folytatást ..
Remélem minden rendben lesz és csak az érzéseid játszanak veled..
Erre igazán nincs gyógyszer,
Szeress , és mozogj..
Minden rendben lesz..
Szép hetet neked..
Üdv.

szerencse kísérje lépteidet ......Kedves Szerencse

Ma voltam az orvosnál.nem ettem,ittam semmit gondoltam ha vérvételre kell mennem ne legyen gond.a doki meghallgatot megmérte a vérnyomásomat ami meglepö volt 105-70 volt.mondtam biztos azért mert ma még nem ettem,ittam semmit.a vérvételt már le késtem mert itt nálunk csak 9ig vesznek vért,és ekkor már 9.30 is elmult.felkellet álnom,be csuktam a szemem és a kezem elöre nyujtotam olyan kilengésem volt hogy a doki megfogot mert elestem volna.kiirt egy beutalot DOPPLER vizsgára.amit egy korházban csinálnak.felhivtam a korházat és mondták ma volt ilyen vizsgálat,és reggel telefonáljak majd megmondják mikor lesz a következö.orvoságot nem kaptam,ki akkart irni betegszabadságra de mondtam teljesen felesleges mert szédűlni lehet a gyárba is.fekűdni ugy se jo,meg orvoságot se tud adni.most várok mikor mehetek vizsgára.
kösz a megértést.
szép estét kivánokMártina !! Gondolok rád

Mártina !!

Gondolok rád ,nem könnyű a végére járni , amit még nem éreztünk az új és bizony elrémiszt , bizonytalanná tesz .. talán ettől erősödünk ?? utólag nem bánom.. hogy ha ennyivel megúszhattam .nyugtatom magam..
aludj jól.. .én is oldalt tudok csak aludni , de magas párnákon..
( reflux) ki tudja melyík volt előbb ?
Üdv

szerencse kísérje lépteidet ......Kedves Evelion

Reggel megyek az orvoshoz,nem vagyok terhes.a fejemen hátul van egy pont ami zsibad.nem birok feküdni mert akor vagyok rosszul.és ara ébredek fel hogy rosszul vagyok és akkor forog a szoba.
minden jot nekedKedves Rozsafa

Holnap megyek reggel az orvoshoz,nem várok tovább mert az egész napomat beárnyékolja a szédülésem.majd jelentkezem hogy mi történt.
minden jot nektekKedves Szerencse

Elöször is kösz hogy irtál.a nyáron volt már ilyen erös szédülésem és akkor kaptam injekciot azt mondta az orvos a nagy melegtöl van.én éjjel felébredek hogy rosszul vagyok,és mikor kinyitom a szemem nagyon forog a szoba,hátul a fejem zsibog egy helyen.ha felkellek alig birok menni anyira szédülök.hanyat nem szoktam aludni csak oldalra fordulok és akor is érzem a zsibadást azon az egy helyen.egész nap meg marad a szédülés csak enyhe.de már félek lefeküdni.holnap reggel megyek az orvoshoz,majd jelentkezem a fejleményekel.
szép estétKedves Mártina !! Nem

Kedves Mártina !!

Nem tudom hány éves vagy , de ez most mellékes..

Megpróbálom elmesélni az élményemet . ami hasonlóan kezdődött.
Én ugyan orvoshoz mentem.. mert nagyon megijedtem..
de ..
Szóval ébredés után egyszer (van már 10 éve ) forgott a szoba .. pillanatra ugyan de ép elég volt a pánikra.. hányingerem is volt..
Általában fejmozdítással összefüggő pozíciónál újult ki , ( felkelés , fordulás ) ott tartottam már hogy bal oldalra nem tudtam nézni , mert a szem mozgása is kiváltotta ezt a bizonytalan , rossz, zsibbadt , még nem is mindjárt forgó érzést de én így jó előre éreztem mikor fog el ,
nem mozogtam.. és félig felülve aludtam.. sokáig.. évekig
Ct először még megtudtam csináltatni de az MRI már nem ment mert pánikszerűen fel kellet ülnöm..
Majd 1-2 év és alább hagyott ( mint ha felszívódott volna az a valami ) és negatív lett az eredmény ..
majd még egyszer az MRI -t rá 5 évre is megismételtem és az is negatív ..
persze elő elő jött ez az érzés közben .. magas pulzus , szívdobogással párosulva és hányingerrel
a nyaki rtg azok kisebb meszesedést mutattak ki .. de erre azt mondták van akinél nem okoz problémát van akimé ugyan ennyi igen súlyosakat..
persze fizikoterápia, torna volt az elején de nem ért semmit nekem... nincs más mondták ezzel együtt élni kell élni .. de a nyakamtól felfelé zsibbadtam.. kellemetlen volt ..
elkezdtem egy speciális tornát az izomkontroll című könyvből és a magne b6 –ot ivókúrát és a torna amikor letudtam visz intessen feküdni ha nem kihagytam azokat az elemeket ..
más terápiát nem kaptam.. magamnak kellett kitalálnom mi jó nekem..
persze volt pszichológushoz járás , Pszichoszomatikus tünetekkel , légzés , relaxálás ,
persze ne hagyjam ki a vélt okokat sem..
nyomasztott az élet minden területen , megakartam felelni de nem ment most –utóbb !!! ezt állapítom meg , kevés testi , lelki öröm .. több bánkódás volt jelen az életemben.. változtatott az élet ezen .. meg a torna.. meg kevesebb stresszt engedek be magamba.. az izmaim lassan nem ugrottak össze .. szóval tünet mentesebb vagyok..
még egy esett ..
nyáron összefutottam egy ismerősömmel .. hasonlókról panaszkodott az orvosok szép lassan beszedettek vele egy csomó gyógyszert , sok vizsgálat .. semmi , majd 2 hónap múlva megállapították a fülét valami kórokozó megtámadta de nem volt klasszikus tünete a fülének .. és kapott erre antibiotikumot és 3 hónapra végre jó lett .
Kívánok gyógyulást és a szervezetünk egy csoda ne feledd !!
Számolj be az eredményről ..
Ne félj jobb munkát fogsz kapni a jövő évben..

ÜDV.

szerencse kísérje lépteidet ......Most ez is létezik

Nálunk a lányom volt két napig gyomorfájással, hányt is a lelkem. Most már jól van. A párom meg egész hétvégén panaszkodott a gyomrára. neki meg hasmenéssel végződött. ma már jobban van kicsit. szóval még ez a vírus is fenn állhat.
Elég szomorú, hogy ezt megtehetik a munkáltatók. De tudod ezen Te is tudsz változtatni ha akarsz.Kedves lollipop

Majd ha megáll a gyár akkor mehetek az orvoshoz.olyan világban élünk hogy kell a munkahely.én csak gondoltam van valami gyogytea stb amivel addig eleszek.köszi hogy irtál.privátban:)

Mártina!

Nem lehet, hogy kisbabát vársz? Ez volt, amit elsőre éreztem, ahogy olvastalak...

Sokat pihenj...de hatékonyan, igazi relaxáció kéne, vagy autogén tréning!!! Aggódsz, hogy lejár a szerződésed? Vagy van más aggódni valód, ami nem hagy nyugton és ezen rágod magad állandóan? Túlhajszoltság, kimerültség is lehet az oka...

Ha a nevemre kattintasz, írj nekem magadról privát levelet, ha tudsz, légyszíves csatolj hozzá fotót is!!!! Prananadival foglalkozom, a többit megbeszéljük írásban a privát címemen:)))

"Sok ember azért nem lesz soha sikeres, mert amikor a lehetőség kopogtat az ajtajukon, ők éppen a hátsó kertben négylevelű lóherét keresnek:)))" /Walter Chrysler/
Evelyn:)Te!

Itt kérdezősködsz, ilyen tünetekre hivatkozva? Erős alhasi fájás?
Mész gyorsan orvoshoz! Gondolkodás nélkül!

lollipop