SOS - NA DE MIT TAKAR

SOS -SECRET OF THE SECRET (ugye a titok titka)
NA DE MIT AKAR???? MIT TAKAR???

Levelezek adminnal mióta a debreceni klub ötlete megszületett, egyik levelére akartam válaszolni pár sorban és ez lett belőle. Gondoltam megosztom veletek is, hogy mit is jelent számomra az SOS, hogy miért adtam a debreceni klub második (ha nem első) nevének, és egyben egyfajta klub-irányelvnek (bár nem tudom hogy egyáltalán létezik-e ilyen hogy klub-irányelv ----mostmár igen, meg teremtettem).

Levél:
Hello

Jelenleg úgy érzem jó úton haladok (csak még kicsit bizonytalan léptekkel), nagyon sok pozitív visszajelzést kapok.
Már 12 regisztrált van az oldalon, akik már most érdeklődnek a találkozó iránt (velemem együtt).

Tudom félreérthető de....
Remélem majd az emberek a SOS-t nem csak egyszerűen a segélykéréssel azonosítják majd, ha megismerik a klubbot, hanem reményeim szerint egy segítőkész csoporttal, egy az életüket segítő lehetőséggel, életszemlélettel, ami eltér az addig tanult és élt személettől, ami valóban segíthet egy jobb élet megvalósításában.

Az SOS-t az emberek élete generálja, morzézza felénk, mikor negatív érzések születnek bennünk, ugye akkor mikor nem a megfelelő szinten rezonálunk, nem vagyunk összhanban a vágyainkkal. Gyakorlatilag minden negatív érzéssel pittyeg bennünk a (...---... "morzejek" vagyis az SOS) a tudatunk, a testünk segítséget kér, csak nem tudja hogy hova fordulhat, honnan fog segítséget kapni. Nos remélem a SOS, a Secret of the secret klub (a debreceni - hajdúbihari klub) ilyen lesz, és egyre többen tudják majd a megyében, hogy hova kell azért a bizonyos segítségért fordulni, hogy meg változzon az emberek élete, hogy megtanulják tudatosan alkalmazni a titkot, a vonzás törvényét.

"És az SOS nem csak a segítség kérését fogja jelenteni, hanem a segítség nyújtását is egyben"
Egy másik szempontból nézve nem segítség kérésre van szüksége az embereknek, hanem a segítség nyújására, hisz ha az nincs, hiába kérünk, ha nem tudjuk honnan kérjük, akkor nem is kapunk.

Remélem ennek a kis zavaros elmefuttatásnak van értelme, csak úgy jött, és meg gépeltem.
hogy mi lett egy egyszerű pár soros válaszból, de csak úgy jött belőlem, azt hiszem felteszem az oldalra egy blogbejgyzésbe

Üdv.
Bereczki Imre

Nos ez volt a levelem, mostmár nyílt levél.
Szóval összefoglalva: SOS, mint
- secret of the secret (a titok titka) a titok tudatos alkalmazása,
- és segítség nyújtás a titok által, a titokkal, egy összetató közösségben
ezt akartam 3 betű mögé rejteni, ezt akarom, hogy megvalósuljon, és ez legyen a klub legfőbb célja.

Címkék: