Van egy álmom

Ezt nyáron küldtem Álomkeresőnek.

Úgy gondoltam, ha ide is felteszem, könnyebben megtalálom. Így akár mindennap is elolvashatom:)

Szóval, akkor:

Van egy Álmom... :
Van egy Álmom magamról, egy csodálatosan, izgalmas nőről.
Az igazi párommal élek, aki testben és lélekben egyaránt méltó hozzám. Aki ugyanazt gondolja a világ minden fontos kérdéséről, amit én. Akivel egy test és egy lélek vagyunk. Aki értékeli azt a csodát, aki valójában vagyok. Csodálatos érzés a valódi párommal élni, és szeretkezni vele. Ő egy igazi, kemény férfi. Mindketten imádunk motorozni, zenét hallgatni, művészetekkel foglalkozni. Rengeteget utazunk. Az életünk izgalmas, kalandos. Van egy kis házunk a tengerparton.
Édesanya vagyok. Egy gyönyörű, egészséges kisbabát ringatok, szoptatom, kicserélem a pelusát. Csodálatos érzés a pici babámat a karomban tartani. A gyermekemet szabadságra nevelem, arra tanítom, hogy keresse önmagát. Mindig vidám, sokat nevet, nagyon boldog, szereti az életet. Az egész családunk laza, sokat mókázunk, játszunk, táncolni járunk, együtt zenélünk. Verseket, könyveket írok, mandalákat festek, másoknak is igyekszem továbbadni azt a tudást, amit megszereztem. Igyekszem mindenkinek segíteni, aki önmagát keresi.
Van egy saját teázóm, és életmód-központom. A teázómat Kis Buddha Teaháznak hívják, kör alakú, mint egy jurta. Imádok ott dolgozni, fejlesztgetni. Rengeteg féle teát lehet ott inni, a hagyományos, ismert teáktól elkezdve egészen különleges indiából, tibetből közvetlenül beszerzett teákig. Lehet persze inni kávét is vagy kakaót. Nyáron pedig fagyit árulok, és különlegesen finom süteményeket. Sok munkanélküli, reményvesztett ember dolgozik ott, akiknek segítek, hogy új, értelmes, életet kezdhessenek. Az életmód-központomban lehet táncolni, táncot tanulni, dobolni, éneklő edényeken játszani, közösen meditálni, énekelni, festeni, felfedezni önmagunkat, a nőiségünket, kipróbálni a trantát, jógázni, verseket felolvasni, festményeket kiállítani.
Az emberek körülöttem boldogok, szívükben szeretet van. Az ország, ahol élek fejlődik, és ezt mindenki észreveszi. Az emberek örülnek a fejlődésnek, és békében élnek egymással.

Címkék:

HozzászólásokKöszönöm:)

a sok biztatást!A neve tökéletes:)))

Legkedvencebb filmem címe a teaházad neve:)))))

Jövök a megnyitóra!!!!!!! Értesíts majd kérlek:))))))

"Sok ember azért nem lesz soha sikeres, mert amikor a lehetőség kopogtat az ajtajukon, ők éppen a hátsó kertben négylevelű lóherét keresnek:)))" /Walter Chrysler/
Evelyn:)Szép A teaház !

Vigyázok a jelenre , mert a jelenből múlt lesz és a múlt megváltoztathatja a jövőt!!
Már látom is a teaházat ! Mikor mehetek teázni ??? Imádom a teákat !! PÁPÁ ölellek !Álombol valoság....

Kedves Fleur...

Annyira szép ahogy ide leirtad álmodat.....
Csodálatosat álmodtál magadnak...kivánom én is hogy ez az álmod váljon valora...hogy mi itt együtt veled örülhessünk....Kedves Fleur!

Kívánom, hogy az álom ne csak álom maradjon! ;)
...és ha megnyilik a Kis Buddha Teaház, első vendégeid között én is ott leszek! :))))))))
NikolLegyen így!!!