Angyalterápia

Az egyik weboldalon egy bizarr dologra bukkantam,amit most meg is osztanák veletek.
Az angyalok időtlen idők óta velünk vannak. A világ legtöbb vallása tartalmaz ilyen lények látogatásáról szóló írásokat. Eljövetelük változást jelent személyes életünkben, vagy akár az egész emberiségre vonatkozóan. Az angyalok jelenlétét mindig nagy szeretettel és jósággal jellemzik, az angyalokban való hit évszázadokon át természetes dolog volt.
Mostanában újra felfedezzük az angyalokat. Az emberek egyre inkább ráhangolódnak spirituális énjükre és keresik az önfejlesztéshez vezető utat.
Nagyon sok ember állítja: valamilyen módon megtapasztalta az angyalok jelenlétét.
Nem kell feltétlen látnoknak vagy médiumnak lennünk ahhoz, hogy átélhessük az angyalok örömét. A fátyol, amely elválaszt minket az angyalok birodalmától, rendkívül vékony. Csupán fel kell lebbentenünk, hogy hihetetlen dicsőségében feltáruljon előttünk az ő világuk. Ahhoz, hogy megtapasztaljuk az angyalokat, nem kell mindenáron látnunk is őket. Van, aki hallja őket, míg mások megérzik a jelenlétüket. Többségünk tudatában van annak, hogy soha nem vagyunk teljesen egyedül, és érezzük csodálatos jelenlétüket.
Ha megnyitjuk elménket, ihletet kaphatunk az angyaloktól életünk minden területén, oltalmaznak, gondolatokat sugallnak, gyógyítanak, vigasztalnak. Bölcsességük segítségével leküzdhetjük életünk nehézségeit, több szeretetet adhatunk, és megtalálhatjuk belső békénket. Az angyalok segítségével az életünk csodálatos átalakuláson megy keresztül.

Gyógyuláshoz RAFAEL arkangyalt hívjuk segítségül. Rafael arkangyal az isteni gyógyító erőt sugározza. Színei a zöld és sötétrózsaszín, amely a gyógyítás és a szívcsakra színe. Kristálya a smaragd és, amely meggyógyít minden bajt, főleg a szívben, a mellkasban. Az érzelmek területének királya a rózsakvarc. A két kristály harmóniát és teljességet sugároz.
Ahhoz, hogy kapcsolatba tudjunk lépni az angyalokkal, szükség van arra, hogy érzelmileg „megtisztuljunk”. Meditációban elengedjük azokat a negatív érzelmeket, (neheztelést, sértődöttséget, haragot, irigységet, bűntudatot, stb.), amelyek hozzájárultak a betegség kialakulásához. Megbocsátunk magunknak és másoknak is.

Szerintem léteznek őrangyalok. Viszont az enyém nagy ívben tesz rám. Ha tenne valamit,nem lennék ilyen.

Címkék:


Szuper! Örülök Vadi!

Biztos segítenek akik ott edzenek, szerintem mindenképp új közösséghez kéne tartoznod, ezért mondogatom a mantrát!
Várom öcsi a fejleményeket.
Ne csak egyszer menj el, három a magyar igazság, negyedik a ráadás! Soxerencsét!
lollipop
www.eveart.gportal.huAzt hogy érzelmekre is képes vagy oo nagy Vader Úr

A harag csak a szeretet ellentéte....

" Az igazi szeretet az idő múlásával átalakul, növekszik, és mindig másban nyilvánul meg."Elkezdtem mondogatni a 4

Elkezdtem mondogatni a 4 kifejzezést (Szeretlek,Kérlek,bocsáss meg,Sajnálom,Köszönöm),és könnybe lábadt a szemem. Ez mit akar jelenteni? Válaszoljon már erre,legyen szíves valaki. Köszönöm!El is megyek,pusztán

El is megyek,pusztán kíváncsiságból. Aztán ha tetszik,csinálom,ha nem,nem. Inkább agyra gyúrok - ahogy lollipop mondta. Szerintem az még nem bűn. Bár nem lehet tudni ebben a redvás világban.Kunigunda!

Vigyázok a jelenre , mert a jelenből múlt lesz és a múlt megváltoztathatja a jövőt!!

Nagyon jóóóóóóóóóóóóóóó! Ez tényleg a Vader ! :)))))))))))Buzis a birkózás?

Te nem vagy komplett!
Inkább agyra gyúrsz?
:D Menj csak el egy edzésre!
Hogy ne csak az agyaddal küzdj!

lollipop
www.eveart.gportal.huNem akarok én semmilyen

Nem akarok én semmilyen boxedzésre menni. Egyrészt:ilyen nincs is itt,csak birkózás,az meg olyan buzis. Másrészt: Nem szeretem az efféle hülyeségeket.Váder! Vödör!

Nem ölni kell a feszkó levezetéséhez öcsi, hanem a benned dúló enerdzsit kiélni. Menj el boxedzésre haver!

lollipop
www.eveart.gportal.huMerkaba relax...

Nem fogja megérteni.. hidd el.. sokan próbáltuk.. itt erősködik, hogy ő embert akar ölni mert szerinte NINCS MÁS ÚT (nonszensz) hogy a csajt megszerezze... nem érdemes felhúznod magad rajta.. talán egyszer megérti, hogy ha ő maga nem változik akkor a körülményei se fognak.. ha megöli a srácot max lesittelik és egy életre elvágja magát "élete szerelmétől", akit amúgy erővel akar magához láncolni... Akarna, ha a csaj nem a másik srácot szeretné.. Nem beszélve a lelki oldaláról a dolognak.. Nehéz dolog felismerni saját gyengeségünk.. ;)
"Vader" sajnálom hogy még itt tartasz.. :(Kész vagyok tőled :))

Vigyázok a jelenre , mert a jelenből múlt lesz és a múlt megváltoztathatja a jövőt!!

Te komolyan elmehetnél egy vírtuálisan hogyan vidítsam föl a másikat kérdéseimmel című vetélkedőre ! :)))))))))))))))))))
Hogy mi akar lenni ?????????????????????? :))))))))))))))))))))) Esküszöm ezért a mondatodért érdemes volt felkelnem :)))))))))))))))))))))))))))))
Te Véder fura egy fickó vagy , és enyhén fogalmaztam barátom ! De megválaszolom neked ! Tudod az emberek tehát vannak nők és férfiak , nos eddig világos ??, ahogyan te nevezed a csajok , választják ki általában a srácokat ! Ez nem törvényszerű de döntő többségben igaz ! Belegebedhetsz te ha a csaj , nem akarja ! Nos azért írok ebben a stílusban hogy megértsd ! Amikor ez megtörtént , lehet beszélgetni bármiről , amiről csak akarsz Pécsi öldöklésről vagy mit tom én ami neked jólesik ! Ha zavar téged , hogy tetszel neki akkor mond meg és kész ! Rád komolyan hatni kellene már egy csajnak a te szavaiddal élve ! Nos ez mi akar lenni ! Kiválasztottak barátom :)) Te lettél a kiválasztott ! Én nem mondhatom meg neked mit tegyél , tedd azt amit tenni akarsz , vagy húzd a fejedre a sötét sisakodat , ami jólesik ! De ne haragudj erre a kérdésedre csak ezt tudom válaszolni , és hiába is keresed az angyalodat , és várod mástól a döntést , ez nem jó út barátom ! A luke én vagyok az apád itt nem jön be , de nem ám !
Add ki magadból , ha neked jólesik , de azért figyelj , mert mások is vannak itt veled ! Tőlem ne várd hogy én a helyedben stb szöveget , nem én élem az életed hanem te ! A lelki békéd romokban hever haver, de van kiút számodra is , de ezt meg kell keresned ! Látod megint , negatív vagy , pedig engem a kérdésed , roppantmód megnevettetett , és nem téged nevettelek ki csak megjegyzem ! Vader használd az erőt , neked is van , és benne megtalálod a választ!
Akarsz beszélni róla tedd meg add ki , had jöjjön aminek jönnie kell ! Nos szép estét , engem felvidítottál és elszomorítottál is egyben ! PÁPÁNekem az kell,hogy kiadjam

Nekem az kell,hogy kiadjam magamból a feszültséget. Mondjuk a pécsi fiú módzsrével. Pár embert megölnék,máris jobb lenne.

Egy kérdés: Egy lánynak tetszik egy srác. Nem vagyok szerelmes a csajba,mégis zavar? Ez Mi akar lenni?Nekem az kell,hogy kiadjam

Nekem az kell,hogy kiadjam magamból a feszültséget. Mondjuk a pécsi fiú módzsrével. Pár embert megölnék,máris jobb lenne.

Egy kérdés: Egy lánynak tetszik egy srác. Nem vagyok szerelmes a csajba,mégis zavar? Ez Mi akar lenni?Vader !

Vigyázok a jelenre , mert a jelenből múlt lesz és a múlt megváltoztathatja a jövőt!!
Nem szép tőled vacaknak nevezni valaki írását ! ?(( Látom elemedben vagy ! Ápolgatnánk téged de nem hagyod , csak az jár a fejedben , ogy hátha itt ha ilyeneket írok felfigyel rám valaki ???? Nem jól csinálod elárúlnak a szavaid ! Te néha menj már ki egy gépjárműhöz és nyald már meg az akksi pozitív végét , hátha átmennek azok az elektronok !!:))))) Ha ez kell neked én megadom kérj , és megadatik ! :)))))))PÁPÁAzt a vackot csak

Azt a vackot csak kimásoltam (az angyalos hülyeséget). Amúgy meg az angyalok csak dísznek vannak,nem segítenek (ha egyáltalán léteznek).Miért ???

Vigyázok a jelenre , mert a jelenből múlt lesz és a múlt megváltoztathatja a jövőt!!
Ez nem így van ! Olyan szépen és könnyedén leírtad végig mit gondolsz az angyaltémáról , de a végén az utolsó mondatod elárult téged !
Ne hidd , hogy ők kijárják helyetted az utat , amit te saját magadnak választottál ! Nem nem kedves Álnevű VAder !!!!!
Az agyad kapcsold már át könyörgöm , kérlek szépen !!!! Arra gondolj amit szeretnél és ne arra amit nem !!!
NE az angyalod szidd érte , korbácsoljad csak saját magad gyorsan , a gondolataidat a tetteidet a véleményed ! Annyian szeretnének neked segíteni , még itt is , és te megint csak az angyalodban , bennünk vagy mit tudom én kiben keresed a hibákat ! Nem nem kedves Vader ! Ha nem változztatsz akkor TÖK VÖDÖR lesz a neved ! Ne sértődj meg ezt is csak szeretetből írom nem megbántásból !
Ébresztő Neó !!!! CSörgős óra ott kalapál a fejed mellett vedd észre légyszíves ! PÁPÁHa az angyalok végeznék a

Ha az angyalok végeznék a melójukat (irányítanának,terelgetnének,vagy mittudom én),akkor talán ne adj Isten pozitív ember lennék.Mármint mit jelent az a mondatrész magadról, hogy...

akkor nem lennél "ilyen"?
Milyen?