SOS első találkozó beszámolója

secret of the secretSOS - Secret Of the Secret, hajdúbihar titok klubja
Nos megvolt az alakuló ülésünk, első találkozónk. Hogy értékelésként mit is írjak, nem is tudom, leírom érzéseim, meg hogy tömören mi történt.

Bevallom kicsit félve, izgatottan, egyfajta vizsgadrukkszerűséget érezve indultam el az első találkozóra. Nem tudtam, hogy hányan, kik, milyen emberek jönnek el, és hogy fognak majd hozzáállni a nálam nagyobb élettapasztalattal rendelkező emberek ahhoz hogy egy 22 éves srác elkezdett szervezni egy klubbot, (amiről azt se tudja hogy kell kinéznie, irányítani, megszervezni, leginkább saját ötletei, elképzelései alapján, és pár tanácsot megfogadva kezdett el csinálni) --annak ellenére hogy csak pozitív visszajelzéseket kaptam.

Igaz, hogy a visszajelzések alapján több emberre számítottam, de gondolom mivel az egész elég hírtelen jött, lett megszervezve (1 hét) valószínű hogy sokan nem tudták beilleszteni napirendjükbe. Így hát örültem azoknak akik meg tudták oldani, hogy ott legyenek (a következőre több idő lesz felkészülni, én szeretném még karácsony előtt is akár, ha lesz rá igény, hogy aki most nem ért rá, még ezévben el tudjon jönni egyre, de januárban biztos lesz).

Az alakuló ülésen végül is 4-en voltunk, így tehát egy elég nyugodt, szinte "családias" légkörben megismerkedhetünk egymásal. És ahhoz képest hogy gyakorlatilag 4 idegen ember ült egy asztalnál teát, és turmixot fogyasztva, én úgy éreztem nagyon jól eltudtunk beszélgetni (és később már csak szabadabban, már ismerősként találkozva még közvetlenebbek lehetünk egymással). Négyen már összeismerkedtünk, beszéltünk a klub további lehetőségeiről, feladatairól. A vonzás törvényének alkalmazásába, ill gyakorlati dogokba nem mentünk bele, hisz most a lényeg az ismerkedés volt (akárcsak az iskolában az első tanítási nap).

Már úgy érzem, hogy egy nagyszerű közösség van születőben. Igaz hogy teljesen más emberek vagyunk, élettapasztalatot, generációt, motivációt, célokat tekintve (4 emberre vonatkoztatva is, hát még később mikor többen leszünk), de szerintem ez a sokszínűség garantálja majd azt, hogy több szemszögből is meg tudjuk majd vizsgálni a dolgokat, így pontosabb képet kapjunk mindnyájan a választott témáról. Biztos lesznek olyanok akiktől sokat tanulok, tanulunk, és olyanok akik sokat tanulnak (én is), lesznek akikkel egyett értek, és akikkel vitázni fogok a saját véleményem tükrében, lesznek akikkel egyett értek, és akikkel nem, de meghalgatom Őket, és tiszteletben tartom véleményüket, ha kitartanak mellette. A tapasztalatok, gondolatok megosztása sokat fog segíteni azoknak is akik, még nem érzik magukban az "erőt", akik kicsit félve, hezitálva jönnek a találkozókra, mivel nem érzik teljes mértékben még hogy oda tartoznak, mivel még keresik az utat, így bizonytalanok.

Akik nem tudtak eljönni az első találkozóra, azokat várjuk a következőre, hogy pontosan mikor hol lesz, majd az oldalon ki lesz téve, ill, ha valakinek nem jó az adott időpont, akkor kérem jelezze, hogy mikor lenne számára is megfelelő, a honlapon megadott elérhetőségek egyikén.

Örülnék a találkozón jelenlévők is őszintén leírnák, hogy Ők miként érezték magukat, mit gondolnak az első találkozóról, akár itt hozzászólásként is.

Hozzászólásokén is én is énis!:)

annyit kérdeznék ,hogy mikorra tervezitek a következő találkát?Szeretnék következő alkalommal én is ott lenni.
előre is köszi
pussz:D

Köszönöm mindenkinek, aki mellettünk áll, akár nagyon messze is fizikailag, de lelkileg annál közelebb.
Nagy erőt ad támogatásotok, hogy tudom, van értelme annak amit elkezdtünk itt a keleten.

Bárki bármikor jár debrecenben, jelezze előre, szivesen látjuk.

:):):):):):):)(:(:(:(:(:(:
Life is a dream, realise it!! -- Az élet egy álom, valósítsd meg!!
Ne csak álmodd az életed, hanem éld az álmaid!
-- VALÓSÍTSD MEG AZ"OK"AT -- Az OK-ot amitől boldog leszel !!!!!!!Hajrá...:-))

Szia Emerius!
Örülök hogy ilyen nagy fába vágtad fejszéd, már csak azért is mert Debreceni születésű vagyok és ott is éltem 25évet. Az utóbbi kb. 15 év alatt nagyon sokat változott Debrecen (jó irányba) és remélem hogy az ottani emberek szemlélete is fog ezek után....:-))
Hajrá Emerius hajrá debreceniek!!!Drukkolok Nektek! :)

Nagyszerű kezdeményezés! Tudom, milyen jó érzés egy ilyen kis csapathoz tartozni, és biztos vagyok benne, hogy gyorsan fog növekedni a létszám. Egyre többen találnak egymásra a hasonlóan gondolkodók.

XXXXxbízhattok a sikerben,

bízhattok a sikerben, hiszen ha jól emlékszem a budapesti secret klub is első alkalommal 4 fővel indult, és a végén 25-30 fős találkozók lettek. örülök hogy jól sikerült a találkozó!Találkozó

Sziasztoook!

Én is nagyon boldog vagyok, hogy ott lehettem, nagyon jól éreztem magam, és elnézést a gyors távozásért. Annyira elrepült az idő, hogy majdnem elkéstem a családi kis ünnepről.. Valami nagyon jó van alakulóban, érzem, látom, és tapasztalhattuk mindannyian akik ott voltunk, együtt, boldogan, vidáman, szervezkedve és rendezkedve, mosolygósan és jókedvűen, teát, turmixot szürcsölgetve...:)
Pusszén is örülök

Csilla én is örülök hogy megismerhettelek, hogy találkoztunk, így már teljesen más egy ismerős hozzászólását olvasni. Örülök hogy jó lelki állapotban távoztál, akár csak én.

Annuska legközelebb várunk téged is. megpróbálok olyan időpontot találni, hogy több embernek is jó legyen. Majd írd meg, hogy neked milyen időpont felelne meg.

Ill. mások jelzéseit is várom, hogy kinek milyen időpont lenne megfelelő!
A klub oldalon a fórumban a találkozó témában mindenki leírhatná, hogy neki milyen időpont lenne a legjobb, mikor ér rá, és mikor nem, hogy abból kiindulva tudjak találni metszéspontokat, hogy a lehető legtöbben el tudjanak jönni.

Fórum, találkozó téma:

:):):):):):):)(:(:(:(:(:(:
Life is a dream, realise it!! -- Az élet egy álom, valósítsd meg!!
Ne csak álmodd az életed, hanem éld az álmaid!
-- VALÓSÍTSD MEG AZ"OK"AT -- Az OK-ot amitől boldog leszel !!!!!!!Sziasztok!

Sajnos, nem értem oda... Pedig ma suli volt, így Debrecenben voltam (amúgy mint mondtam Szolnok) és nagyon szerettem volna veletek lenni.. Ott jöttem el a Bajcsytól pár méterre, de muszáj volt jönnöm, mert hazakellett érnem... és eléggé elhúzodott a suli. Reméltem, hogy 3 körül befejzzük, de még 5kor ott voltunk..
Örülök,hogy jól sikerült.
SziasztokSzia Emerius!

Örülök, hogy még nemrég váltunk el, máris "együtt vagyunk"!
Tudod, meséltem, hogy kicsit én is izgultam, milyen lesz az első találkozás.
Ehhez képest, szerintem mindenkinek sikerült lazán, könnyedén beszélgetni.
Én jól éreztem magam, remélem, többen is leszünk, egy összetartó baráti társaság
alakul itt Debrecenben is!
Szerintem még mindannyian keressük az utat, tanuljuk alkalmazni a "titkot", ezért azt gondolom,
aki hasonlóan gondolva el akar indulni ezen az úton, illetve szeretne egy jó közösséghez tartozni,
bátran csatlakozzon hozzánk!
Amit te is említettél beszámolódban, hogy különböző korosztályú emberek vagyunk már négyen is,
szerintem ez is nagyon jó, mert sokat tanulhatunk egymástól.
Én köszönöm neked, hogy összehoztad a klubot, és szeretettel várjuk új barátaink jelentkezését!
Van még valami, amit megosztanék veletek. Amikor elköszöntünk egymástól, elindultam sétálni a karácsonyi vásárban, néztem az embereket, olyan végtelen nyugalom szállt meg, nagyon jól éreztem magam, és még most is. Szerintem ezt az együtt töltött idő pozitív rezgése okozta, mert jólelkű, kedves, szeretetre méltó emberek között lehettem!
Örülök, hogy elkezdődött VALAMI, ami jó, és előbbre visz!
PUSZY:CSILLA