Új vagyok és változtatni akarok

Szép napot mindenkinek!

Két napja véletlenül találtam meg az oldalt és nagyon örülök, hogy ilyen sokan vagytok és izzik az oldal a sok pozitív energiától.

Segítséget szeretnék tőletek kérni. Ez az év minden túlzás nélkül a legrosszabb év lett életemben. Persze tipikus ember vagyok, mindig a múlton rágódom és keresem a miérteket. Szeretnék változtatni a dolgokon. Egyszer már láttam a titok DVD-t. Tudom még sokat kell néznem, rajta is vagyok. Most már akkora a nyomás rajtam lelkileg, hogy Mártinára hasonlít az állapotom. Ha nem nézném a fiam és a férjem semmit sem csinálnék, csak begubóznék az ágy sarkába. Szeretnék változtatni és használni azokat a lehetőségeket amelyeket a vonzás törvénye ad. Ha tudtok segítsetek. Nem tudom leszabad-e írni itt az évben történteket, ha igen szívesen elmesélem hátha tudtok segíteni kisimítani a hegymagas ráncokat.

Örömteli napot mindenkinek.

palagnesSzép napot!

Most megyek , vár 1000 szép történés a mai napon , mindenkinek pá , holnap újra jövök.

Sziasztok:))!Tanulás

Igazatok van , mindíg "koppan" valami , amikor csak úgy valahol felnyitom a könyvet , mindíg találok újdonságot , hiába olvastam már el , nem regény non-stop kell vele foglalkozni. ami számomra nagyon jó tapasztalat , hogy én alapjában véve elég temperamentumos egyén vagyok:) és mióta foglalkozom a Titokkal , a pozitív gondolkodással stb. , úgy érzem sokkal türelmesebb és béketűrőbb vagyok. ez máris előrelépés. Maga az az esemény ahogy én "IDE" kerültem , az is rendkívül érdekes és vágyam is volt régebben. Fantasztikus dolog megtalálni az utat , a kapcsolatot a "világgal" , a lehetőségekkel , a vágyak beteljesülésével. Talán az ember hirtelen nem is tudja mit kezdjen vele , mikor a birtokába jut ez a TUDÁS. Szóval időt adva magamnak , lassan , lépésről-lépésre fogom megtanulni , becsülni és használni a Titkot. Tudom ,már minden megtörtént , megvalósult, csak az enyém és azoké akikért "idetaláltam". Köszönöm és hálás vagyok , hogy itt lehetek.

Minden jót és szép napot Nektek!Beke legyen veletek

Kedves Murmogi,
meditalni mindenki tud alapbol,es szokott is csak nem mindenkiben tudatosul. "Medital" ez egy idegen szo es ezert sokan nem tudjak a cselekvessel beazonositani. Az a bambulasnak nevezheto vmi,amikor pl. utazas kozben csak ugy kifele bamulsz az ablakon es latod az elhalado fakat/tajat de egy masik film is megy kozben ott bennt a lelki szemeid elott.
A "beleeles"-hez csak annyi kell,hogy elkepzeld/leforgasd azt a "filmet",amit tapasztalni kivansz.
De!
Mivel a megvalosulashoz Isten aldasara is szukseg van, hiszen elofordul,hogy olyat kerunk,ami masnak nem epp ohaja, es ilyenkor nem valoszinu,hogy osszejon a kivansagunk,hat jobb Istenre hagyatkozni a vegeredmenyben: ha Isten is ugy akarja!

Gyakorolni az olvasottakat szerintem nem kell, mert amit um. magadeva tettel,megertettel pl. a filmbol,az majd alkalomattan automatikusan jonni fog magatol,termeszetes konnyedseggel.De Adminnak igaza van, minden alkalommal,mikor ujra megnezed a filmet,"koppanni" fog vmi uj az ott elhangzottakbol.Aztan egyszer csak osszeall a teljes kep.
50-szer megtekinteni a filmet, vagy 50-szer elolvasni a Szentirast vagy barmi mast,ami hasznodra valik, mindig ugyanaz tortenik, egy kicsivel tobb leszel.
Tehat, csak probald felismerni a vonzas folyamatat,a meditalast a hetkoznapi eleted soran.:)

Aldott unnepet!

Szeretettel,
felebaratKedves Felebarát!

Köszi szépen a tanácsot , igazából valószínüleg valóban a legegyszerűbb út a természetes. Gyakorolgatom az olvasottakat , egy gondom van , maga a "beleélés". Sok mindent képes vagyok átérezni , de vannak olyan dolgok - események , amelyeket valahogyan nem tudok átérezni. Mit gondolsz a meditáció szükségességérről? Te szoktad használni?

Szép napot:Murmogikedves palagnes, Évi,

kedves palagnes, Évi, murmogi! azt tudom tanácsolni, hogy kezdetben a Titok filmet nézzétek meg újra és újra, mert minden alkalommal lesz benne olyan, ami csak akkor esik majd le. nekem még a huszadik megnézésre is tudott újat mondani. abban a filmben minden benne van, ami fontos, és az a helyzet hogy egyszerűnek tűnik, de mindig rá kell jönni, hogy a gyakorlatban az emberek 97%-a mégsem azt csinálja mint amit a film mond... szóval a legegyszerűbb megoldás ez. persze lehet tréningekre járni, meg személyi edzőhöz is, mert az hatékonyabb és gyorsabb megoldás, de az pénzbe kerül. ott vannak a sikertrénerek az oldalon, meg a naptárban az események. de én azt mondom, kezdetnek a Titok film 50-szeri megnézése a legjobb lépés. :) vonzani egyszerű, csak tudni kell hogy mit akartok, és a módszert, a filmből... és a helyzet az, hogy az állatok leesne ha tudnátok mi mindent meg tudtok valósítani a vonzással. gyakorlatilag bármit!Isten hozott Murmogi!

Erezd jol magad itt!:)
A "laza" utat keresed?
Hat akkor csak lazan probald meg felismerni az eleted alakulasaban,mikor tortenik a vonzas folyamata es hogyan.
Olvasgass kedved szerint,es elj ahogy eddig ,termeszetesen. Figyelj mit kivansz es az mikor es hogyan teljesul.
A tobbi menni fog magatol!
Hala Istennek.

Aldott unnepet!

Szeretettel,
felebaratKedves Évi!

Nem könnyű a múlton nem rágódni. Én már csak tudom. Ebben a cipőben jártam. Amíg az jár a fejedben... de tudod, mit, ez nem is érdekes. Ha eszedbe jut ő, vagy egy-egy történés, éld át újból, és a legfájdalmasabb résznél fogj egy képzeletbeli radírt, és radírozd ki a sztoriból, közben mondogasd - szeretlek, szeretlek! Ezt eleinte olyan nehéz megtenni, mint 1000 kilós vasakat fél kézzel emelgetni. A második, harmadik napon már észre fogod venni a változást.
Aztán - értékeld magadat! Tessék a tükörben észrevenni azt a sok szépet és jót, aki te vagy. Micsoda értékek!!! Nevess az Istenért, nevess! Én akkor nevetek a legjobban, mikor egy-egy nagy bőgés alkalmából tükörbe nézek, és Isten tudja miért, olyan ellenállhatatlanul szépnek és "leigázhatatlannak" érzem magamat. Egy idő után el kezdek röhögni. Egyszerűen nincs miért sírnom, hiszen vagyok. Én vagyok, ott magamnak, most! Meglátod, micsoda ereje van ennek. És persze, ha eszedbe jut a volt férjed, akkor azt is mondogathatod: megbocsájtok neked és magamnak is.

Most nem akarlak azzal untatni, hogy a kettőtök gondolkodása és félelmei vezettek oda, hogy különváltatok, de hidd el, ezek után csak jobb jöhet. Tudod, miért? Mert most már tudod, hogy mi az, amit akarsz! A Karácsony meg nem a férjünktől/feleségünktől szép, hanem attól, hogy ott a fiad, mosolyogva, izgulva várja az ajándékot. Te pedig élsz, létezel, és hatalmas erő birtokában vagy, amit úgy hívnak: ÖNMAGAD!!!

Shakti
Sok szerettel üdvözlök Mindenkit!

Sziasztok! igyekszem megfogalmazni a gondolataimat , hiszen pár perce lettem tagja az oldalnak és még soha nem voltam tag máshol , nem írtam , nem beszélgettem. Miben is kérnék segítséget , ötleteket? mindíg is éreztem és tudtam , hogy fontos számomra az ezotéria , a "más" dolgokhoz való kötődés. sok érdekes nem tudatos tapasztalatom van sok területről , pl. telepatikus , érzelmes , szellemvilágos tapasztalatok. ezek mindíg bennem voltak , kislánykoromtól kezdődően , de tudatosan még soha nem próbáltam ki semmit , ezt sem , a vonzás törvényét. viszont 100%-ig hiszek benne , mert tudom , hogy valós tény. mivel tudatosan nemrég kezdtem foglalkozni vele , kis zavarok vannak bennem , kicsit elveszek a sok információban. láttam a filmet , elolvastam a könyvet , A Titok könyevt és nagyon megérintett , megmozgatott. idevezényelt a sors - én így hívom , minden ami az elmúlt időszakban történt körölöttem erre vezetett. itt vagyok. szeretek itt lenni. most meg kell tanulnom elfogadni a tényt , hogy nekem itt kell lennem. kérlek segítsetek az információ tömeg :) okozta zavaromban megtalálni a "laza" utat , miként is kezdjem el tudatosan gyakorolni a Titkot anélkül , hogy egyszerre 100 dologra figyelék oda?

Köszönettel várom tanácsaitokat és gyönyörű szép napot kívánok Mindannyiotoknak:)!Évi1327!

Mi az, hogy félek a karácsonytól?
Szerintem rossz érzés, hogy kudarcot szenvedtél, és ezt még el kell tudni fogadni idővel. Még ne akarjál új kapcsolatot.
Csak a fiaddal leszel otthon karácsonyeste? Nagymama? Nincs akivel együtt karácsonyozhatnál?
Tessék hangulatos gyertyafényes vacsorát rendezni, a lelki drámázástól csak mélyebbre tetszik süllyedni - ezt tapasztalatból mondom... :)))

lollipopSzabad leírni történetet..

Sőt kell is.. különben csak vaktában pufogtatunk.. :)

De jól gondold meg.. mert inkább az a veszély fenyeget, hogy rájössz nincsenek hegymagas ráncok.. és ez nagyon fejbe veri az ember egoját :D

GÁL JANI.. :DDDDDDsegítség!

Segítsetek nekem is a múlt elrörlésésben, hogy ne rágódjak azon, miért ment el a férjem, hiszen ő már lezárta ezt az ügyet, segítsetek, változtatni akarok, nem tudom hogy csinálja, egyedül vagyok a fiammal, félek a karácsonytól!

segítsetek!