Este otthon

Nem , a mai napom se volt küzdelmesebb a többinél. Minden jó és egy külső szemlélő számára talán irigylésre méltó. Ha belegondolok a környezetemmel nincs is semmi baj. A gondok a fejben kezdődnek, a végtelenségig fejtegetett , a bekövetkezhető rossz miatti aggodalom.
Bár esett az eső, a szauna forró volt mint mindig, a viz az esti fényekben tükröződő 50 m-es uszómedence csodás. Az első tiz hosszig, még elkisért az egész nap bennem élő feszültség, majd mint a hullámok a viz felszinén elcsitultak. Egyenletesen erőlködés nélkül úsztam, ma nem akartam egyéni csúcsot, csak meditáltam. Elképzeltem magamat jobbnak, szebbnek és nyugodtabbnak. Sokan gazdagságot kívánnak maguknak, nekem elég ami van, csak ezt el ne veszítsem. Jó volt hazaérni, mint mindig farkas éhesen, de vacsora előtt még átmentem Mártival az új lakásába, kicsit türelmetlenűl sürgeti a belső munkákat. Hallom, hogy Andris telefonál. Most egyenletesek a rezgések, minden nyugodt és tudom az hogy igy maradjon sokban rajtam is múlik.
Érzem, persze ez lehet, hogy csak csalfa érzelem, de bővűl a spirituális köröm és ismeretlenekkel vagyok ugyanazon a frekvencián.
Hát köszönöm nektek.

Hozzászólások:)

:)