Meghívó - Közös meditáció a rák átprogramozásáért 2009. december 22-én

Kedves Barátom!
Szeretettel küldöm ezt a meghívót, gyere el, ha teheted, hogy részesülj a pozitív rezgésekben, és közösen töltsük fel a marokköveket, amelyek továbbadva segítenek mások gyógyulásában is!
2009. december 22-én, Budapesten lesz a központja annak a meditációnak, melyhez a világ minden pontján csatlakoznak sámánok, gyógyítók, szerzetesek, jógik és médiumok, hogy energiájukat egyesítve, közösen meditáljanak a rák átprogramozásáért.

A közös meditáció célja, hogy a világban jelentősen csökkenjen a rákos megbetegedések és az ebből fakadó halálozások száma.

A századik majom elmélet és a 100 ember kísérlet alapján egyértelműen elmondható, hogy létezik valami, ami összekapcsol bennünket az Univerzumban. Ennek hatására, ha egy gyakorlatot minimum 100 ember elhisz, tud, és rendszeresen alkalmaz, akkor előbb-utóbb egyre több embernek, egyre könnyebben fog sikerülni annak elvégzése, mivel a valamennyiünket összekapcsoló morfogenetikus mezőben működni kezdenek az információk.
E gondolatmenetből kiindulva hirdetjük meg:

2009. DECEMBER 22-ÉN 18.00 ÓRAI KEZDETTEL
KÖZÖS MEDITÁCIÓ A RÁK ÁTPROGRAMOZÁSÁÉRT - AVAGY KIKERÜLNI A 22-ES CSAPDÁJÁBÓL
A RÉSZVÉTEL INGYENES, KÉRÜNK MINDENKIT, HOGY EGY KIS MAROKKÖVET HOZZON MAGÁVAL, MELY BÁRMILYEN FÉLDRÁGAKŐ LEHET.

Helyszín: Magyar Kultúra Alapítvány Háza
I.Szentháromság tér 6. nagyterem
Érkezés: 17.45-ig, mert televíziós közvetítés is lesz.

A meditációra nem véletlenül várnak legalább 100 gyógyult embert a szervezők. A 100 majom kísérlet eredményeként kiderült, hogy amikor egy tudást elég sok egyed szerez meg, akkor az robbanásszerűen elkezd terjedni a többi egyed között, még ha nem is volt köztük kapcsolat. Ennek oka, az úgynevezett morfogenetikus mező, melyben információk áramlanak. A kísérletet később több más állatfajon, majd emberek bevonásával is elvégezték, s minden esetben ugyanannál az értéknél, 100 egyednél érték el a tudósok a kritikus tömeget. Ennek analógiáján, ha legalább 100 gyógyult ember részt vesz a világméretű meditáción, akkor az ő tudásuk, tapasztalatuk segít a többi embernek a gyógyulásban.

Bízom a személyes találkozásban.
A meditációhoz online csatlakozási lehetőség is lesz, a oldalon.

Aki nem tud eljönni, így is csatlakozhat, ahogyan a világ minden kontinenséről is teszik.
Szemerey Melinda 2009. december 18-án a Duna Televízió Kívánságkosár műsorában nyilatkozott, mely megtekinthető a oldalon a Műsorok, Kívánságkosár menüpont alatt a dátum szerinti videót megnyitva az 1 óra 13 percnél kezdődik.
Áldott Adventet, jó egészséget kívánok szeretettel!
Hankara

Az öltözetben a fekete színt javasolt kerülni, ajánlott helyette fehér, zöld, lila, bordó, de nem kötelező.

Az eseményre a MAKROBIOTIKÁVAL A RÁK ELLEN ALAPÍTVÁNY szervezésében és támogatásával kerül sor,melynek elnöke Dr.Szemerey Balázs István, további kuratóriumi tagok:Dr.Bakanek György és Dr.Balogh Ernő.
A rendezvényre várunk legalább 100, rákos betegségből gyógyult személyt, mivel segítségükkel egy közös meditáció keretében megvalósítható a rák és a halálfélelem közvetlen, az Univerzumban lévő összekapcsolódásának feloldása, mely kapcsolat köztudottan, lelkileg hatalmas teherként nehezedik valamennyi daganatos betegséggel diagnosztizált személy életére. A meditáció eredményeként egyre több ember válik majd képessé könnyedén kigyógyulni a rákból, és pozitív tapasztalatával tovább erősítheti a kollektív tudat információs rezgésterét. Célunk továbbá a rák és a szervezet öngyógyító képessége közötti azonnali kapcsolat kialakítása egy esetleges megbetegedés esetén. Természetesen jelentkezhetnek az eseményre hozzátartozók és jelenleg még e betegségben szenvedők is. Amennyiben szerettei közül veszített el valakit a betegség következtében, és elég erőt érez magában arra, hogy a meditációval segítsen a gyógyulási folyamat sikerességében, szintén szeretettel várjuk a helyszínre.
A meditációt megelőzően Dr.Szemerey Balázs István és Dr. Bakanek György tart rövid előadást a rákos betegségek kialakulásának hátteréről és gyógyíthatóságuk másfajta szemléletéről, majd Ráth Zsuzsa makrobiotikus tanácsadó rövid, hasznos tanácsokkal látja el a jelenlévőket.
Néhány rákbetegségből gyógyult személy osztja meg röviden a jelenlévőkkel gyógyulásának történetét, majd sor kerül fő témánkra, a MEDITÁCIÓRA.

A meditációt Szemerey Melinda, a Feng Shui Magazin főszerkesztője tartja, aki maga is rákbetegségből gyógyult meg nemrég.
Szendrényi Katalin operaénekes pedig gyógyító hangjával emeli az esemény rezgésszintjét.
A program várhatóan 20 óra 30-ig tart.

Mivel az időpont egybeesik a téli napfordulóval, bízunk abban, hogy energetikailag még nagyobb támogatásban részesül megmozdulásunk az éteri dimenziósíkon.

A meditációra előzetes bejelentkezést kérünk az info@fengshuimagazin.hu e-mail címre. Csak az előre bejelentkezett személyeket tudjuk fogadni.

HozzászólásokKarcsonyi meditáció!

Sziasztok!

Egyike vagyok a színpadon lévő 22 főnek. Mi biztosítjuk a megfelelő rezgés-és energiaszintet a csoportban. A meditáció kb. fél 8-kor kezdődik, előtte Delhusa Gjon hangtálas meditatív ráhangolója lesz.
Az alábbiakkal kiegészítettem az eredeti bejegyzést, de hozzászólásként is leírom!

Szemerey Melinda 2009. december 18-án a Duna Televízió Kívánságkosár műsorában nyilatkozott, mely megtekinthető a oldalon a Műsorok, Kívánságkosár menüpont alatt a dátum szerinti videót megnyitva az 1 óra 13 percnél kezdődik.
A meditációhoz online csatlakozási lehetőség is lesz, a oldalon.

Aki nem tud eljönni, így is csatlakozhat, ahogyan a világ minden kontinenséről is teszik.

Varázslatosan szép és hálával telt, fénnyel áldott pillanatokat, s hozzá gyermeki szemet, hogy észrevedd, és rácsodálkozhass.Drága Admin!

Drága Admin!
Nagyon-nagyon köszönöm, hogy beraktad a naptárba .
Benne vagyok a szervező csapatban, és az elsők között jutott eszembe Secretfalva. :)
Köszönöm kérdésed, jól vagyok, minden rendben. Az utóbbi időben többet kell pihennem. Úgy tűnik, az év első felében túlvállaltam magam. Továbbra is csodáról csodára lépkedve járom utamat, de csendesebben, megfontoltabban.

Varázslatosan szép és hálával telt, fénnyel áldott pillanatokat, s hozzá gyermeki szemet, hogy észrevedd, és rácsodálkozhass.szia Hankara! örülök hogy

szia Hankara! örülök hogy ilyen jó híreket hoztál, betettem a naptárba is az eseményt! remélem sokan látni fogják!! rég láttalak, de remélem jól vagy és csodásan alakulnak a dolgaid! :-)Varázslatosan szép és

Varázslatosan szép és hálával telt, fénnyel áldott pillanatokat, s hozzá gyermeki szemet, hogy észrevedd, és rácsodálkozhass.