Abraham video:))

A video fordítása:

Annyira örülünk annak, hogy itt vagytok. És azt kívánjuk, hogy soha ne érezzétek azt, hogy valaki hiányzik nektek… hiszen amikor átéled azt, hogy „annyira hiányzik nekem ő”, akkor valójában a saját Belső Lényed az, akinek a hiányát érzékeled. Azt akarjuk, hogy te legyél a katalizátor, aki megtanítja a többieknek is, hogy semmilyen külső körülményre nincs szükség ahhoz, hogy boldogok legyetek.

Milyen jó az együtt-teremtés céljával összegyűlni. Emlékezz arra, hogy ki vagy… hogy a Forrásenergia megtestesülése, a Forrásenergia kiterjesztése vagy, aki épp ebben a forradalmian új idő-tér valóságban jelentél meg fizikai formában.

Nem számít, hogyan éred el azt, hogy jól érezd magad, ahogy úszol az árral lefelé. Mindössze az számít, hogy tegyél valamit annak érdekében, hogy jól érezd magad, míg úszol az árral lefelé.

Biztosan mondhatjuk azt, hogy óriási mértékben hozzájárulsz minden létező kiterjedéséhez, az egész Világegyetem tágulásához. Tehát a célod az legyen, hogy örömet, boldogságot élj meg! Ha az a célod, hogy szabad legyél, akkor éld át a szabadság örömét, és nem is leszel képes kötöttséget vonzani.

Minden alapja az öröm, a Jól-lét érzése, és ha bármilyen más érzés felé sodródsz, máris elvesztetted az összhangot, már nem vagy összhangban a Forrásenergiával… mert az élet csak erről szól, és mindig is csakis erről fog szólni: arról, hogy itt és most hogy érzem magam.

Értsd meg hát végre, hogy mindenki más véleményét arról, hogy mit kéne tenned, hogy kéne élni az életedet, ki kell hagynod a számításból, mert ők erről egyszerűen semmit sem tudhatnak! Semmi jelentősége nincs annak, hogy mások hol tartanak, csak az számít, hogy te hol állsz. Csakis egyedül az számít, hogy ahogy ott állsz az utadon, vajon aszerint választod-e meg a következő gondolatodat, hogy „ez a gondolat a Forrással szemben, vagy a Forrással egy irányba vezet majd?”

Amikor őrülten szerelmes vagy valakibe, tudod, hogy miért érzel így? Azért, mert az a személy katalizátorként működve abban segít téged, hogy a saját igazi éneddel kerülj összhangba. És mindazok az emberek, akik téged imádtak az őrülésig, mindössze a saját Belső Énükkel kerültek összhangba, és ebben te segítetted őket.

Annyira egyszerű ez, nincs értelme túlkomplikálni! Mutasd meg azt, hogy egyedül is teljes vagy, egyedül is képes vagy boldogságot érezni. Amikor el kell válnod a kedvesedtől, a legrosszabb, amit tehetsz az az, hogy lebiggyeszted a szádat, és egész testeddel, arcoddal azt fejezed ki, hogy milyen szomorú az elválás.

Ehelyett mondd azt: „Boldog vagyok, ha együtt lehetünk és boldog vagyok akkor is, amikor nem lehetünk együtt. Amikor együtt vagyunk, akkor arra fókuszálok, ami boldoggá tesz, és amikor nem vagyunk együtt, akkor is arra fókuszálok, ami boldoggá tesz.” Ennyi az üzenet.

Tehát meg akarod tanítani őket arra, hogy jól érezzék magukat függetlenül attól, hogy veled vannak-e vagy sem. Persze, a legtöbben ennek ösztönösen pont az ellenkezőjét csináljátok. „Milyen édes, milyen kedves, hogy ennyire hiányzom neki.” Édes? Kedves?... Ugyan! Sokkal inkább beteges. Úgy érzed, hogy olyan megható, szívmelengető, ha a másik veled akarja tölteni minden idejét… pedig ez csak azt árulja el, hogy szüksége van rád, a függőség jele.

Az élet hozza azt, hogy egyre növekedj, fejlődj, tudatod egyre táguljon, az életedet viszont te választottad. És az életed részleteit is egyre magad választod meg, és ezek a részletek további tágulást okoznak. Csupán az a feladatod, hogy minden pillanatban azt a gondolatot válaszd, amelyik akkor és ott a legjobb érzelmet kelti benned. Ahogy ez életed központi mantrájává válik, máris megkapod a jutalmat érte; olyan csodálatos kifejezést, tágulást és teremtést, hogy szinte nem is találunk szavakat a leírására.

Nem létezik semmi, amit meg kell tenned, nem azért vagy itt, hogy kötelességet teljesíts vagy elérj valamit. Nem azért jöttél ide, hogy rendbe hozz valamit, ami elromlott, nem az dolgod, hogy problémákat oldj meg! Az a dolgod, hogy a lehetőségeket tárd fel… és ezek száma végtelen. A világnak nincs szüksége arra, hogy te megoldj valamit. Még ha így is tűnne néha, akkor sem tudod a szükséget feloldani! Neked az a dolgod, hogy összhangba kerülj és összhangban rezegj a nagyobb, kitágult éneddel, és ezt a ragyogó példát sugározd magad körül!

Ne ostorozd magad azért, mert olyasmit teszel, amit valaki egyszer rossznak minősített. Ehelyett hozd fel magad a remény rezgésszintjére, és innen már egyenes út visz előre. Mondd ki, amit akarsz, és maga az a tény, hogy kimondtad a vágyadat, közelebb visz hozzá. Ha el sem tudod képzelni, hogyan valósulhatna meg a cél, az még nem jelenti azt, hogy ez a cél nem helyes számodra. Egyszerűen tartsd a tudatodban a végső célt, újra és újra idézd fel az érzést, hogy már elérted a célodat, és kitartóan tartsd a tudatodban a cél gondolatát.

Arra buzdítunk most, hogy legyél kedvesebb saját magadhoz, szeress többet, játssz többet, kényeztesd magad többet, és vedd egy kicsit lazábban ezt az egészet…

...Hiszen nem ronthatsz el semmit, és ennek a folyamatnak soha sincs vége!

Forrás:internet

HozzászólásokMERKABA:)

Melinda79

Köszönöm a hozzászólásod!Gyönyörű napokat!HÚÚÚ !

Vigyázok a jelenre , mert a jelenből múlt lesz és a múlt megváltoztathatja a jövőt!!
Köszönöm a videót ! Igen minden mondatával egyet tudok érteni ! Köszönöm neked kedves MElinda , hogy megosztottad !
Minden szót égessetek bele az agyi prociba , és úgy , hogy ne lehessen kitörölni :))))PÁPÁ