Weboldal

Sziasztok!

Bár még elég kezdetleges, azért mégis csak valami. Szóval, tadaaaammm:

(Adminunk, csak a saját cikkeimet használtam fel!!!) :)

HozzászólásokKedves Jutka, Mária, Admin és Ragyogás!!

Köszönöm, hogy olvastok és írtok! Nektek is Kellemes Ünnepeket, és egy nagyon, de nagyon boldog új évet kívánok!

Shakti
Köszi

Köszönöm mindenkinek, aki bekukkantott! Igen, én is most jöttem rá - mert Admin szólt -, hogy ez egy fizetős oldal LESZ. Egy hónapig ingyen van, utána "lebutítva" lehet tovább használni. Ha viszont nem az üzleti csomagot veszem meg (18.900 Ft), hanem a Plussz-t, az évente 6.000 Ft. Azt hiszem, ennyit nekem simán megér, hogy írogassak a saját és mindenki kedvére. Egyszer úgy is azt mondtam a tanfolyam kapcsán, hogy ha tehetném, ingyen is mondanám a meglátásaimat. Hát, itt mondhatom. És aki egy-egy tanfolyamra nem tud kifizetni ennyi pénzt, azért mindenről nem marad le. Admin, mégegyszer köszi! Ragyogás, neked is! Köszönöm a támogatást! :)

Shakti
Örül lelkem, mert szépséges lett Web oldalad.

Javaslom, ha jó oldalra leltél, fizetőssége ellenére, hagyd is meg. Mert ha én is szerkesztek magamnak egy Web oldalt, olyanra szeretném felrakni, amely .... mondjam úgy, számomra igényes. Remélem nem sértően fogalmaztam meg.
A lényege: a számomra szón volt, van, és lesz:)
Ügyes vagy drága kicsi "négyeske " lány.

/ családom agyára megyek ezzel a "négyesfogatos" példálózatommal: azt mondogatva párszor: ha mindenki a KÖZÖS szekerünket húzná, tolná, akkor nem százfelé szakadó lenne az életük, mert egy jó " HÚZÓS" ló, elviszi a világ végére is azt a fogatot, amelyet a lovak egy irányba húznak:) /kicsit későn vettem

kicsit későn vettem észre, egyet leszedtem amihez nem volt még hozzászólás... a másik háromnál mát mind van :-)
maradjon ez az aktív, mint első, ha átmásolják ide azt a két hozzászólást a feladói, akkor törlöm a másik kettőt is.

ja és egyébként gratulálok a weboldalhoz, szuper lett. csak vigyázz mert ahová tetted, az egy fizetős szolgáltatás, évi 18,9 ezer az éves díja, remélem ezt olvastad, mikor beregisztráltál. csak azért szólok, nehogy töröljék, mert látszik hogy sokat dolgoztál vele. nekem tetszik, jó lett!!!!:) Shakti

Ez jó :))))))))))))) Véletlenek nincsenek, így kell akarni valamit !

Szuper az oldalad , én már tettem egy sétát nálad :)

Jutka :-)Jaj!

Segítség! Megfagyott a gépem, úgyhogy párszor ráütöttem az enter-re (nem, mintha segítene), így most négyszer is megjelent a bejegyzésem! Sorry! :)

Shakti