Weboldal

Sziasztok!

Bár még elég kezdetleges, azért mégis csak valami. Szóval, tadaaaammm:

(Adminunk, csak a saját cikkeimet használtam fel!!!) :)

HozzászólásokEgy új oldalamról :)

Sziasztok! Van egy olyan oldalam (), amit még nem ismertek. Bár rengeteg saját sztori van benne, a lényege az a fantáziálás, amit papírra vetek. Ez is én vagyok. Nagyon szórakoztat ennek az oldalnak az írása. Már régóta fontolgattam, hogy belekezdek egy ilyenbe - aztán nem gondolkodtam tovább, nekiláttam. Több szempontból is jó ez nekem. Olyan sztorikat találok ki, ahol gazdag, sikeres, ambiciózus, szabad nő vagyok, aki azt tesz, amit csak akar. Ez még nem derül ki az eddigi történetből, hiszen most kezdtem, de majd meglátom, hogy alakul. Minden esetre több jó oldala is van. Írom életem forgatókönyvét!!!! Olyat, amilyen élni szeretnék. Idővel összegyűlik, akkor ki is adhatom. Munkát is szerezhetek vele és a legjobban tudok arra fókuszálni, hogy mivé akarok válni, ha naponta órákon át írom - vagyis gondolkodnom kell azon, hogyan élhetem - egyelőre virtuálisan - az életemet úgy, ahogy nekem a legjobban tetszik.

A történet főszereplője egy budapesti szingli, "Keribredso". Ő és a barátnői pasiznak, szenvednek, megoldást találnak. Ez egy különleges szingli-történet lesz, mert belevonom a Vonzás Törvényét is. Így egyszerre tud szórakoztató és oktató is lenni. Na, mit szóltok? Ezt most találtam ki, de nagyon felvillanyozott az ötlet! :)

Pusszantás!

Shakti

Szia Shakti! Mar regota

Szia Shakti! Mar regota kovetem irasaitokat es nektek koszonhetem ,hogy a felszinen maradtam.Kivanom ,hogy vagyaid teljesuljenek es sok sikert ,kitartast mindenhez aminek nekifogsz.Aldott Boldog Karacsonyi Unnepeket az egesz csaladnak!