Sikerek és történetek

Csapok bele a lecsóba. :)
Az utóbbi időben annyi jó dolog történik velem, hogy csak ámulok és nézek, mint Jani a moziban. :)
Megbékéltem magammal, a hibáimmal, a döntéseimmel, és az életemmel.
És a dolgok elkezdtek változni.Hu húúúúú! Még aztán nem is akárhogyan.
Pár héttel ezelőtt éppen a munkahelyemre tartottam, mikor arra gondoltam, hogy milyen jó lenne, ha kis extra bevétel jönne a pénztárcámba. Odaértem az irodába és a főnököm egy 5 ezrest nyomott a kezembe, mondván, hogy ezt azért kapom, mert az előző napi munkám számomra nem hozott eredményt, de lelkiismeretesen végigjártam a nevetséges listát amit kaptam.
Juhéjjjj! Bár minden vágyam ilyen egyszerűen telesülne.
Pár napra rá fizetés. Ekkor is valami hasonló fohász hagyta el a számat. És erre mi történt? Egy 10 ezressel toldták meg a fizetésem. A legjobbkor jött ezt mondanom sem kell. Szerettem volna nagyon új pulcsikat. Nem agyaltam rajta túl sokat, csak úgy elképzeltem. Másnap kiírták az irodával szemben lévő áruházra: Végkiárusítás 30%-os árengedmény. Juhéjj! Már mentünk is át a főnökömmel megnézni a kínálatot. Nem szaporítom tovább a szót összesen 3000Ft-ból vettem 2 csinos darabot, és pár apróságot. Még szinte haza sem vittem az ÚJ szerzeményeket egy szívemnek kedves ember is meglepett egy csodaszép pulcsival.

A kicsilányom a napokban megjegyezte: Anya, vegyünk valamit a Mikulásnak, hogy hozzon nekünk valami szépet. :))
Szinte mindennap tesz valamit a cipőcskéjébe a Mikulásnak. Volt már benne tej is. :))))

Címkék:

HozzászólásokSiker!

Sziasztok!

Két napja elhatároztuk a hugommal, hogy javítunk a család anyagi helyzetén. Ki is írtam szép színes betűkkel vagy 15 pozitív pénzzel kapcsolatost állítást egy lapra, amit mindketten felraktunk a falunkra, illetve Vártuk, ElVártuk hogy jöjjön a pozitív változás! Mellesleg naponta meghallgatom a gazdagság c. agykontrollos audio anyagot. És láss csodát!

Ma apánk telefonált, hogy beleszaladt egy audi A8-sal egy pasas, de szerencsére nem lett semmi baja. Mondta a hibás sofőrnek, hogy ez a kár legalább 100ezer forintba lesz, mert nagyon csúnyán behorpadt a hátsó ajtó... a pasi erre szó nélkül hátranyúlt a farzsebébe(!) és kivett százerzet(!!!) mondván, hogy neki nincs ideje biztosítoval foglalkozni. A poén az, hogy kiderült, 35ezerért sikerült találni olyan megbízható karosszérialaktost aki meg tudja csinálni a kocsit! A maradék pedig az univerzum ajándéka! KÖSZÖNJÜK UNIVERZUM!Kedves Anett!

Veled örülök!
"Csapok bele a lecsóba" Abba ne hagyd! :-))) még olvasni is olyan jóóó... írd meg a folytatást is :-)

Szép napot kívánok!
JugikKellemes Karacsonyt es

Kellemes Karacsonyt es Boldog Ujevet kivanok ! HebacslaUnikornis Story

Sziasztok.
Szóval az úgy volt , hogy a férjemmel a héten kimentünk Bécsbe a nagy karácsonyi vásárba. nekem mindíg is tetszett az Unikornis valamilyért , de most úgy gondoltam , hogy nagyon szeretnénk magamnak egyet. hozzáteszem , még soha az életemben nem láttam bolt kirakatában Unikornist!!!!! Szóval kiértünk , sétálgattunk és nicsak , az egyik kis áruda polcán , többféle pózt felvevő Unikornisok kacsingattak rám. na ehhez mit szóltok?! Vennem nem sikerült , mert hatalmas volt a sor , de nem is bánom , mert tudom , hogy elértem a célom és a lehetőséget megkaptam. Aprócska kis történet , de ez is egy hatalmas siker a számomra. Sokkal nagyobb szabású terveim vannak , hatalmasak , de nem gond , hiszen tudom , hogy minden az enyém már most.

Minden jót és csodálatos napot Mindenkinek!Puszi Anett!

lollipopKedves Anett!

Jó volt olvasni a vidám soraidat!:)
Örülök, hogy elkezdtek változni a dolgok!
Csak így tovább!

Panka
"G dúrban zúgják a fákon a kabócák, hogy láss csodát, láss ezer csodát..."