Hóesésről írtam én - meglepetés költemény

Esett a hó!

Tegnap a kék eget
hófelhő takarta,
Földünket porhóval,
befedni akarta.
Hópelyhek az égből
kicsit ferdén hulltak,
ahogy földet értek
egymáshoz simultak.
Az utcai lámpa
fényében cikáztak,
- apró csillagszórók -
fényesen szikráztak.
Földön összegyűltek,
egymás kezét fogták,
és a nagy világot,
együtt betakarták.

Örömmel értesítelek, hogy 7 versem megjelent az Accordia kiadó gondozásában karácsonyra kiadott, "A belátható végtelen című antológiájában.
És hagy dicsekedjek, olyan jól esik... Képzeljétek a postás hozott egy nagy, vastag boritékot. Feladó a GEMENCI ERDŐ- ÉS VADGAZDASÁG ZRT. Kíváncsian bontogattuk a feleségemmel és egy gyönyörű természetfotós könyv került elő belőle, melynek címe Gemenc színei. A könyv páratlan oldalain versek, versidézetek, a páros oldalakon csodás fényképek vannak a gemenci erdőről, állatokról. Közben beugrott, hogy néhány hónappal korábban egy reklám stúdió megkeresett, hogy az egyik versemet szeretnék felhasználni egy készülő könyvhöz. És igen, a 136. oldalon ott van Aranyosi Ervin: Barátság című verse. Olyan költők között szerepelek többek között, mint József Attila, Radnóti Miklós, Petőfi Sándor, Áprily Lajos, Benedek Elek, Donászy Magda, Kosztolányi Dezső, Zelk Zoltán, Kányádi Sándor, Garai Gábor és néhány általam nem ismert szerzőtársam.
Azt hiszem ez már a siker kapuja.
Egyébként a másik kötetet, az antológiát akár karácsonyi ajándéknak is meg lehet vásárolni. Az ára 2700 Ft. A probléma csak az, hogy könyvesboltban csak januártól lesz kapható. A postaköltség utánvéttel igen tetemes, 1690 Ft. Budapesten, vagy Dunakeszin azonban személyesen tőlem át lehet venni, szívesen dedikálom is.
Vidékről a dolog úgy oldható meg még, ha valaki előre utal, akkor a postaköltséget én bevállalom. Ha valakit érdekel, írjon e-mail címemre: aranyosiervin@invitel.hu.
Kellemes hétvégét kívánok. Rövidesen újabb meglepetést teszek fel a honlapomra, de erről itt időben értesíteni foglak benneteket. Sziasztok, Ervin

HozzászólásokNagyon szép verseid vannak!

csenge333
Mindegyik tetszik...Ervin!

Csak igy tovább!