Nyerj 1 millió forintot! Vonzd be magadnak!

Akiknek az volt a fontos, hogy Isten ne legyen logikátlan, önellentmondásos és kiállja a tudományosság próbáját, az most elkiálthatja magát heuréka, mert feltártam ezt az Istent számukra.

Annie Wood Besant (1847-1933) ; ”Eddig soha nem definiáltak egy olyan Istent, amely ne lett volna nyilvánvalóan önellentmondásos és képtelen, soha nem írták le Istent olyannak, hogy a fogalom róla az emberi gondolkodás számára lehetséges lenne.”

Mostantól ez már másként van. Titok volt, de most már mindenki megismerheti. Ami elválasztotta az emberiséget, az most összekötheti. Akiknek az volt a fontos, hogy Isten ne legyen logikátlan, önellentmondásos és kiállja a tudományosság próbáját, az most elkiálthatja magát heuréka, mert feltártam ezt az Istent számukra. Persze, akiknek ez az Isten nem megfelelő, vagy nem szimpatikus, az maradhat a már meglévő speciális Istenek valamelyikénél, nem zavar. Mi értelme ennek? Kérdezhetik sokan. A legfőbb értelme, hogy értelmetlenné és elavulttá is tesz egy olyan dolgot, ami az emberiséget eddig megosztotta. Mert az emberiség történelmében az ilyen jellegű ideológiai és világnézeti különbségek miatt volt eddig a legtöbb szenvedés a földön.

- Isten létezik
- Isten nem létezik
- A mi Istenünk, csak Isten, a tietek hamis Isten
- Isten csak egy lelki betegség
- Istenért harcolunk az istentelenek ellen
- Kinyírunk, megbüntetünk, mert nem hiszel a mi Istenünkben
- Isten velünk van a harcunkban
- Istent nem lehet meghatározni, mert túl van a megismerhetőségen

Eljött az idő, ismerd meg a TITKOT!

Minek hinni Istenben, vagy bármiben, ha tudhatod is?
Az ateizmus és a teizmus fölött is eljárt már az idő.
Kinövi mindkét butaságát az emberiség.

Itt olvashatod a felismerés egyik munkafázisát, amely még részleteiben némi további kiegészítéseken és pontosításokon át fog esni, de az alapok és a lényeg már érthetőek belőle:

...

Aki esetleg ki tudja mutatni, hogy az alapok még is hibásak, az 1 millió forintot nyerhet.

részletes pályázati leírás itt:

Hozzászólások1 millió forintot fizetek annak

1 millió forintot fizetek annak, aki a tudományos módszertannal létrehozott, Általános Isten meghatározása istenérvemet cáfolni tudja. Következetes érvekkel írásban, vagy akár bemutatással, demonstrációval hogy az alapjaiban hibás. Mert a hibás istenérveket könnyű cáfolni, ahogyan többek közt magam is megtettem Geréby György az ELTE Bölcsészettudományi Kar Filozófia Intézete docense által konklúzívnak tartott Anzelm istenérvével.vonzottam már

vonzottam már sokszor,sikerült, pedig nem is tudtam róla hogy az az,vonzás.
megint fogok csak pontosabban kell megfogalmaznom azt az 1 célt amire összpontosítok, hogy mit akarok

fokról fokra,rendszeresség a lényeg

Egy ismerősöm házat akart,nőt,munkát ,x ft fizetést,autót megkapta ,rá 5 éven belül.
Mindet !de azt nem tette hozzá hogyan,milyen legyen,hol,kié nem érezte át,látta benne magát
Szerencse vagy átok ?

Házat akart,magas szép helyen egy villát ,mivel albérletben élt .
Ő elvált 35 évesen,és az exe és a gyerekei vitte a szülei által vett berendezett házat,vagyont ,tárgyakat a munkáját a vállalkozását.
Kitúrták a szülei elől,élelmezésből ,anyagi segítség és a városban körbehordták a szittyót róla ,ami miatt ne voltak barátai, a munkáltatók,-hivatalok nem támogatták mert az a város a hivatalok,munkáltatók akármilyen rossz is aljas ,iszik,lop,hazudik egy nő ha anyuka és házas,ha rossz a kölök és a szülő,öregek ,azokat pártolja az elvált férfiak,apákat sértetteket nem.

Sok év nyomorúság albérletezés,munkanélküliség,szegénység,költözések után talált egy hasonló kis ari nőt akinek ugyanilyen szemét volt a családja, a szerelme,munkatársa,főnökei és tanárai együtt Küzdöttek, nélkülöztek .
Holott ők voltak embertársaik felé segítőkészek,tanultak,dolgosak,önzetlenek,segítőkészek,jószívűek de ez nem számít.

A család és környezetük hozzáállása miatt kivetette őket a városuk,és a nőt se fogadták be,segítették a férfi szerencsétlenségei rossz híre,szeretői,az anyja,gyerekei,barátnői,volt felesége, hivatalok-munkáltatókkal ,melósok,és munkatársaival volt konfliktusa ,mindez 1 városban.

A saját szülei,a gyerekei,felesége és a volt,szeretők,barátai akik kölcsönadtak nekik,ők is megvoltak ,sokan haragudtak halva akarták látni,útban volt .Sok év albérletezés ,kölcsönök albérletek a barátnői,nők a szeretői segítették étel,munka,pénz ,ruha ,ezzel-azzal.

Aztán összejött egy családi új háza .
A szülei vettek ,mert féltették a pénzüket,hogy elúszik így kimentették,befektették mint szokták.Volt már 3 ingatlanuk mindegyik lekopott,dohos úgy néz ki mint a szemétdomb nem költöttek rá,ne tartották karban ,magukra sem adtak,egy idegbeteg gyilkos természetű nép az öregjei,az exe és a lánya is, a volt munkatársai és pár szeretője.

A férfi felégette az új életét,munkáját kapcsolatát is mert ismételte a rossz modorát,döntéseit és berögződéseit és hagyott dogokat hogy meglopják,átverjék stb.
Ennek ellenére visszacsatolt és azokat segítette munkában,tárgyak,pénz munkához,anyagilag akik átverték,meglopták elárulták és látták mennyire hülye, önként ad ,teszi ennek nem kell a pénz,nincs nője családja,háza .
Visszacsatolt újra.Megint a szüleinek segített,az exfelesége és a gyerekeinek ,a munkásoknak,építttő vállalkozóknak adott tippeket segített kilopják a házát,a munkatársai és a főnökeinek akik meglopták és a szeretői,a haverjainak akik szintén elárulták és meglopták,akiktől szenvedett és tucat rosszat tettek és okoztak .

Egy lúzer.
Csak szegény kis nőjét sajnálom,mert nem ilyen otthont,férjet ,társat álmodott elötte nem ilyenek voltak akik kifelé élnek,másnak másokkal segítenek,nyalnak körbe,adnak tanácsokat,gyarapítanak .A rendes kis nőjét,új házát kellett volna feltölteni örömmel és pénzel ,élmények és bútorokkal,élelemmel.

Egész életében rombolták,rákészültek az életére és azéra , aki vele élt,lakott vállalta így őt.
Sajnos a barátnőit,párjait is gyilkolták ott a hivatalok,munkáltatók a gyerekes,elvált ,házas nők,az öregek,az exe a gyerekek senkit sem érdekelt az igazság ő lett a célpont az ellenség és pokollá tették kettejük életét.
Mikor megismerte a párját fel volt cuccozva drága dolgok,bútorrok,tárgyakkal amiket elloptak mások sokan mivel nem volt hol lerakni fix otthonuk.
Költözködött és a férfi anyja,exe a lánya,szeretői átkutatták a barátnője iratait pénzt,vagyont,ékszer,ruha,tárgyak,birtok okiratot keresve azt hitték a lány szüleitől örököl,
Van háza ,gazdag volt az exe a bátyja ő ad és házasság nélkül belekölt az ő vett házukba.

Viszont ezt megtudta a lány a párja,és annak rokonai,barátai,munkáltatója ezt az aljasságot.
Vettek egy házat és rátetették a haszonélvezetet hogy ne tudják eladni,felvenni rá hitelt,ne tudjanak másutt messzebb munkát vállalni,megkötötték őket újra.

Mivel csak névleges tulajdonos lett a szülők előre kifizették a pénzt és belementek egy adó,számlázási ügybe az építtetők,munkások,hivatalok,szomszédaik széthordták az épületet egy félkész,romot adtak át hibásan,beázva üresen.
A férfi vett magának motort,gépeket lett állása,hitelek és minden héten ,évbe tartott hol a szülei,barátnőinek felélte a fizetését eladta amilye volt és újra ne tudott nemet mondani az exe a lánya a volt barátok,szeretőknek anyagiak,tárgyi javakra amik miatt padlóra küldte magát,de új párját is.

A férfi és az anyja elég durva,agresszív volt és nem engedték tanulni,dolgozni,utazni,ismerkedni ,szórakozni,a kis nőt hogy magára költsön és továbbálljon mikor rájött átverték és meglopták.
Teljesen leamortizálták,tönkretették lelkileg,anyagilag, ö9ncbecsülés,munka terén, külseje,egésszége és abbahagyott mindent amit csinált sport,tanulás ,utazás,szórakozás,versenyek ,testedzés miattuk .uralkodtak rajt,korlátozták és befenyítették így elment minden ereje,tárgya,hite és pénze,életkedve senki se segített onnét elmenni,felállni neki.
a férfi is nehéz eset,az exe a lánya és a szülei is húha ,esetek agresszívak,máz,hazugság,lopás,viták,verekedősek,hisztisek,ordítógépek így mind külön élnek,laknak ,és csak táv szeretőik vannak.
A szülők ölik egymást ,a férfi a kis drága, elötte kis életvidám,csinos,kis kedves önzetlen kis nőt.
aztán meglett a kis autó nemvolt Ferrari ,de piros volt ,olcsó egy Opel.
Azóta is áll a garázsban, mert elvesztette minden évbe többször a pénzét,munkáját,barátait ,adósság levelek,kölcsönök ,hivatali munkáltató levelek,perek ,azóta kerékpárral jár nincs mobilra,benzinre,fűtésre,enni se nem használja a motort és a kocsit sem a háza rom,koszos.
Teli van lom,kacatokkal ,le lett lakva holott új volt 4 éve,Le van lakva ,üres ,se bútorok,se egy jobb ruhája.

A munka is meglett a fizu és a munkatársak de a jószívű ökör az anyja,a bolt barátok,szeretők,a gyerekei és a főnökei,munkatársai malmára hajtotta a vizet a pénzt,őket gyarapította nem érdekelte hogy meglopják,kifúrják .Sem az hogy az új párja mit érez és gondol otthon.
a férfi és a barátnői,szomzédasszonyai kifúrták a kis nőt pénz,állása,munkája,s otthonából mivel a férfi nem adta be az önéletrajzát,tönkre tette a nyomtatott nem vitte be időben .

Nem adott pénzt a férfi,se a szülei, sőt bántották,támadták,hogy bemenjen dolgozni,mikor a kis nő az övét ,munkabérét,szülei,barátai pénzéből,a segélyét,ráköltötte ajándékok,ruha,utazásra rájuk.

Így nem csodálom ha ezt az embert és a családját mindenki meglopta,kirúgta,kerülik , nem szeretik ,utálják, félik és kiközösítik.
Csak a kis nőt sajnálom, tudom, milyen volt ő elötte 25 évig, kedves,vonzó,sikeres,tanult,dolgos életvidám és pozitív ,jó lélek ,nemes ,emberséges.önzetlen.
Valószínű azért tették ,mert senki sem szereti ,mindenki elhagyta,utálta őket, megcsalta,meglopta ,kirúgta .S így akarta leamortizálni, hogy ne kelljen senkinek,sehová , ne utazgasson, barátkozzon, tanuljon, flörtöljön ez egy gyilkos, leamortizáló kapcsolat.

Mivel nem maradt senkire a családja,barátai,szeretői és munkatársai is elárulták.
Ezzel viszont pokollá tette egy ártatlan segítőkész ember életét,sorsát,fiatalságát minden téren holott azért vannak még rendes szülők,pasik és családok ,és nem értem ha ez az ember segít ,jót akar adott azoknak akik meglopták,kitúrták,elárulták elvették az otthonát és az éllását,gyarapította őket a javaikat kívánja akkor aki neki csak jót adott és tett ,miért csinált ilyet adott csak rosszat,honnét benne ,miért ennyi harag,agresszivitás,hazugság, gyűlölet és rossz energia.
Szóval így segítsünk bárkin is segítsünk,fogadjunk be értsünk meg,ha ez jár érte.
Én tanultam belőle ,ebből a K-i,Vasi családból.

Nem tudtam mit adni ennek a kis nőnek csak a titkot ,a vonzás törvényét,hogy vonzzon be annyi pénzt,eszközt ,olyan embereket messziről,hogy eltudjon onnét szabadulni egy jó helye,jó családhoz,jó közegbe ,amit nem tud elvenni tőle az a férfi,a családja,hivatalok sem senki.

A tanulság az, hogy mielött kérnénk,programoznánk,vonzanánk,célfüzet,vennénk ezt és azt ,addíg stabilizálni kell a munkánk,otthonunk,állandó jövedelem,energia és élelem forrásunkat ,mert különben, ha elvesztjük a házunk,munkánk akkor mindent vele,nem lesz miből fizetni fenntartani azokat és magunkat és az ember rovására kinézete,egészsége,élelmezés
re megy ha a pénzkereső férfi,családfő túlkölt ,túl sokkal bír,sok dolgot akar,kap és fizet egyszerre .

El is fog idővel veszteni mindent, mert olyannyira önzőn akart bármi áron aljasan kapni ,gyarapodni ezt is és azt is,ahogy látta kitanulta az exfelesége,a lánya,barátai,munkatársai ,szüleitől,hogy csinálják.Megvakult ,hogy átverte barátait,barátnőit,szeretőit ,mindenkit és azt az egy embert is .Végleg elveszítette a hitet,szeretet és bizalmat ,támogatást mások figyelmét és segítségét,a jóindulatot maga miatt.
Csakhogy ennek a levét a gyerekeinek és párjának,akik segített,szerették,hittek és bíztak benne kellett meginnia,csalódnia s megszenvednie.Akit mélyebben érdekel a téma...

annak érdemes elolvasni az erről szóló korábbi, 315 hozzászólást tartalmazó vitát is, ami itt található:

Azért tettem fel naplóbeírás formátumban is, mert így bejelentkezés, regisztrálás nélküli olvasók is láthatják esetleg.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
A nevetés a legfőbb szentség.
Micimackó sokkal jobban szeret téged!
A szabad gondolkodás mindenkinek kijár, akárcsak a széles látókör.Akit mélyebben érdekel a téma...

annak érdemes elolvasni az erről szóló korábbi vitát is, ami itt található:

Azért tettem fel naplóbeírás formátumban is, mert így bejelentkezés, regsiztrálás nélküli olvasók is láthatják esetleg.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
A nevetés a legfőbb szentség.
Micimackó sokkal jobban szeret téged!
A szabad gondolkodás mindenkinek kijár, akárcsak a széles látókör.