Segítség, szerelem

Sokáig próbáltam visszavonzani a volt páromat. Pont egy éve nagyon határozottan szakított velem. Nem tudtam róla semmit. Egy héttel ezelőtt viszont felhívott, azzal a céllal, hogy találkozni szeretne velem. Akkor nem értem rá, így kértem, hogy másnap délelőtt beszéljünk. De ő nem hívott. Négy nap után én próbáltam elérni, nem vette fel. Az üzeneteimre nem válaszol. Nem veszi fel a telefont azóta sem. Nem tudom, hogy mi játszódhatott le benne. A telefonban kedves voltam hozzá, érezhette, hogy örülök a hívásának. Vajon mi történhetett? Mi zajlik le ilyen esetben egy férfiban? Kérlek titeket, segítsetek nekem, mert nagyon el vagyok keseredve.

Címkék:

Hozzászólásokszerelem???

Sziasztok!!!Jó régóta olvasgatok csak,és azon gondolkodom,írjak-e vagy sem!!!Annyi mindent szeretnék leírni,de nem tudom még....Olvasok nagyon sokat,és próbálom átvinni az életembe,de nem megy.Persze vannak okosok akik mondják,de úgy érzem magam mint akinek azt próbálják elmagyarázni,hogy könnyű bicajozni,csak éppen azt nem árulják le,hogyan kell kormányozni!!!Olyan helyzetbe kerültem,amivel nem tudok boldogulni.....Sok lenne leírni,és most nem az az idő van!!!De egy kérdésem mégis lenne!!!Miért van az,hogy aki állitólag szeret azt én nem!!!!Pontosabban semmi olyan nincs benne,ami engem vonz!!!Pedig rendes is néha......Minden porcikám tiltakozik ellene!!!Ő persze nem érti!!De én NEM SZERETEM!!!Dorottya!!

Vigyázok a jelenre , mert a jelenből múlt lesz és a múlt megváltoztathatja a jövőt!!

Igen elfutnak mert nem képesek önmagukkal szembe nézni talán nem tudom ! De hidd el vannak akik nem , hidd el ! :))))))))))) PÁPÁ remélem ludmillának rendben van minden :))) PÁPÁ merkabaSzerelem? :)

Hasonló tapasztalataim vannak. Még én sem jöttem rá. Miért tünnek el a férfiak :). Menekülés az érzelmek elől?Szia!

Vigyázok a jelenre , mert a jelenből múlt lesz és a múlt megváltoztathatja a jövőt!!

Nagyon sokat tesztek föl hasonló kérdéseket az oldalon ! Sajnos kérdésedre nem lehet válaszolni , ki-ki csak saját nézőpontjából tudja vagy nem tudja a választ erre a kérdésre ! Bár saját egyéni életemből lehetne hasonlatot keresni , és méricskélni hogy ez így meg úgy ! Ez ilyen érzelmet váltott ki az meg amolyan !Te is észrevetted , hogy a vonzás működik, mert megkeresett , ergó kívánalmad majdnem beteljesedett , de mégis van valami ami már sohasem lesz olyan mint volt ! Ami elkezdődik véget is ér egyszer ! Kérdezd meg magadtól mi volt az oka hogy elváltatok !??? Írd le sorold föl magadnak , de igazán az érzelmeit csakis ő tudja neked elmondani ! Te segíthetsz ezen a legtöbbet ! A válaszodra a megfelelő időben és módon választ kapsz majd tőle vagy magadtól vagy egy teljesen idegen szituációban ! Minden amit ebben a számodra fontos kérdésben válaszként kapsz, csak egy tábla , a 6 milliárdból !!!!! Most az enyém holnap valaki másé ! Hogy mi játszódik le benne , ki tudja ???? És nem számít férfi egy vagy nő , hiszen mindenféle és típusú érzelem mindenkiben van , kiben melyik az érzékenyebb kifinomúltabb stb ! Kívánom találd meg a kérdésedre a választ !
A szerelem nem más , mint látni a másikban a formanélküliséget , a lényt azt aki te is vagy maga az élet ! : Echart Tolle !!!

Ui. A nagyon határozottan szakított velem mondat , talán válasz talán nem csak egy valami örök a SZERETET ! Hitet békét türelmet kívánok neked az elkövetkező új esztendőre ! Merkaba