Jack Jack

Búék mindenkinek, aki engem olvas! :D

Álljon itt az első újévi fogadalmam:
Nagyon hiányoztok kedves szikretes társaim! Test közelből!
És ezért, és nem különben szeretném valóra váltani azt az álmomat, hogy feltétlenül találkozzunk, legalább egy általam szervezett három napos buli keretében in de nyár!
Már fejemben a VIP meghívottak listája.
A három napot felvesszük, megfilmesítjük. Főzünk, piálunk, kirándulunk.
Egyenlőre ennyit az előzetesből. Imádom a jó bulikat, és a szabadságot.

*

Tegnap a magyar tv egy egyszeri, de nagyszerű vállalkozásról vetített egy fekete-fehér dokumentum filmet.
Csodálatos, tele életérzéssel, célokkal, és megvalósulással.
A címe: Jack Jack - Az igazi rocksztár az első próbán meghal
/Mester Tamás, Papp Szabi, Ganxsta Zolee és Tóth Tibi nagy fába vágta a fejszéjét. Zenekart alapítottak és hét hétre összeköltöztek, hogy ez alatt a rövid idő alatt felvegyenek egy nagylemezt, összepróbáljanak egy koncertet, miközben egy stáb követte minden lépésüket, és a munkálatokról zenés filmet forgatott./
A négy muki lelkiéletébe is bepillanthattunk azáltal, hogy egy egyszerű pszichológusnő interjuvolta meg őket. Ezáltal szimpatikusabbá, emberközelivé téve ezt az életmódot, felfogást, amit ők közvetítenek nekünk dalaikban, zenéjükben. Ritka szuper magyar film!
*
Imádom a rockot!

Jack Jack mindenkinek!

Hozzászólásokmikor először láttam a

mikor először láttam a filmet, részletet belőle, ledöbbentem hogy van ilyen. nem igazán tetszett, kicsit erőltetettnek tűnt. hasonló a 'Chickenfoot' projekthez, ami szintén óriási bukás, pedig abban világsztárokat tettek össze. a baj ezzel mindig az hogy egy zenekart nem lehet összerakni. beleteheted a világ legjobb gitárosát, a legjobb dobost, a legjobb énekest, de hiányzni fog belőle az ÉRZÉS, amitől egy zenekar zenekar lesz. Lehet hogy külön külön jó zenészek, de együtt valahogy nem szólal meg, szerintem. Amúgy azzal egyetértek hogy Rock'n'roll! :-)Szupi Annuska!

Köszönöm! Bármikor zúzok egy jót! Nagyon hiányzik egy jó B-uli!

lollipophi!

jajjj, nagyon élveztem! Mester Tamást alapból nagyon kedvelem, Szabi-gyerek (kindertojás hihi) is nagyon jófej, a többiek meg őrültek..
Üdvözlendő vállalkozás, hogy a tv tegnapi műsorában helyet kapott!
B.Ú.É.K. Lolli! és persze jó bulikat kívánok Neked! Remélem egyszer majd együtt őrjöngünk valami zúzos r&r dallamra!
Meli