A folytatás

Ismét billentyűt ragadok, mert annyi jó dolog történt velem. Hol is kezdjem?
Valamikor réges-rég, az Óperenciás tengeren is túl......Szóval múlt év Karácsonya táján kezdődött minden.
Talán egy kicsivel előtte, nem sokkal, csak 2 hónappal. Otthon voltam egy szívemnek kedves vendéggel, aki egyszer csak mögém lépett és átölelve mutatta, hogyan kellene a hideg kezeimet a lobogó vízzel felmelegíteni. Abban a pillanatban a kacsóim helyett a szívemet melegítette át az érintésével. Újra fellobbant a láng, mi az hogy láng!? TŰZ! Könnyeket nyelve bújtam hozzá. Istenem, de hiányzott ez az érintés, ölelés és a csóóóóóóók......Huúúúú! Minden szerelmes így éli meg az érintés csodáját? Ez egy költői kérdés, mert a választ én is tudom rá, sőt érzem is ám. Kérdések kavarogtak bennem, nem kettő, három, hanem legalább százhárom, de kíváncsiságom visszafogtam, hiszen nem folytatni, vagy újra kezdeni akartam a kapcsolatot, hanem egy teljesen új románcra szerelemre vágytam. Így befogtam a számat. (Hú ez rímelt) Unitól nem kértem én szerelmet, mert hagytam magam, hagytam, hogy megbántsanak és úgy éreztem Én társ nélkül is tudok boldog lenni. És mikor megnyugodtam és elfogadtam a helyzetem akkor mint derült égből a villámcsapás úgy jött ez a szerelem. Akkor is boldogság járja át a lelkem mikor Ővele vagyok és akkor is mikor távol vagyunk egymástól.
Ennyit a Rám talált szerelemről.Tudnék még írni róla, talán egy egész regényt is, de ez egy teremtő oldal, így a teremtéseimmel folytatom.
Jött a Karácsony. Mivel hó végére szokott esni ez a csodás Ünnep így fogytán volt a pénzem. Kértem, hogy bárcsak előbb megérkezne az egyik "pénzforrásom". Kérj és megadatik! 22-én megérkezett a számlámra a várt és kért összeg. Juhéjjj! Teljesült! Már mentem is boltról boltra és vásároltam ételt, italt, gyerekeknek játékokat, nem ám egyet, hanem mindenkinek hármat. Az Ünnep csodaszépen telt el.
Gyönyörű Normand fám van a csurgói hegyről, melyet a párommal és testvérével vágtunk. Most van ám rajta szaloncukor! Három csomag is! Jó áron vettem a kedvencünket, vajkaramellásat. December 25. Jázmin hercegnőm szülinapja! Volt ám süti anya féle, még én sütöttem reggelre, torta, finom "bolti", csak a gyertyát felejtettük el rá megvenni. :))) Sebaj volt anyumnál másik.Így felfújt pofival oltotta el a gyertyát vagy háromszor is a Lánykám.
Karácsony után a Szilveszter. Itt az este Szilveszter este!Hova Menjek? Msn-en érkezett a válasz.
Tike kérdezte: Mit csinálsz Szilveszter este?
- Hát Én azt még nem tudom.
- Akkor gyere el hozzánk.
- Kik lesznek?Ismerem Őket?
És Ő már sorolta is a neveket. Juhéjjj! Mennyi szívemnek kedves ember! Természetesen megyek!
Gyors sms: Jössz velem Szilveszterezni? Nem jött azonnal rá válasz, talán mert este tizenegy volt. :)))
Másnap telefonon beszéltünk a párommal. Ó hát Ő is szervezkedett és most mit mondjon, hiszen Ő beszélte rá Komáékat, hogy töltsük együtt az év utolsó napját.
Mosoly arcról le. :(
Én Tikéékkel szeretném tölteni e Ünnepet. Nosza rajta, hát újra kértem! Elképzeltem, ahogy Tikét átölelem... Bár Evelyont zártam elsőnek karjaimba, de egy cseppet sem bántam, mert a az ÓÉV UTOLSÓ NAPJÁT A SZÍVEMNEK OLY KEDVES EMBEREKKEL TÖLTÖTTEM!!!ÉS AZ ÚJ ÉVET IS VELÜK KÖSZÖNTÖTTEM!!!A SZERELMEM PEDIG OTT VOLT MELLETTEM!!!
Búcsúzóul a fényképek linkje:

Köszönöm Uni és Nektek Szeretett Emberek!

HozzászólásokDrága Evelion!

A legszebb éjszak volt! Nekem is csupa szép emlékem van! Hiszen olyan emberekkel Szilveszterezhettem akiket nagyon is a szívembe zártam.

Millió ölelés és puszi! AnettDrága Tike!

Én örömtáncot jártam szinte, mikor eldőlt, hogy Ő is velem tart. Mert Én mindenképp nálatok szerettem volna tölteni az évutolsó éjszakáját. Az csak hab volt a tortán, hogy nem egyedül mentem.
Nagyon szívesen! Én köszönöm, hogy veletek lehettem!

Millió puszi és ölelés! AnettDrága Ery!

Nagyon jó mellette a közelében lenni, vagy csak egyszerűen hallgatni a hangját esténként. Gondolom ezt éled át Te is mindennap. Van egy férfi, kinek megfoghatod a kezét és ki kezében tartja a tiéd. Kivel megoszthatsz bármit. Nagyon szeretném, hogy ebben a kapcsolatban minden jó benne legyen. Ezért mindig arra gondolok ami az előző kapcsolatunkban jó volt. Például a humora, ha valaki egy kicsit megismeri akkor egyszerűen fekszik a nevetéstől mellette. Nagyon vág az esze és mindenre tud egy vicces megjegyzést. Remélem hamarosan bemutathatom neked is. Múlt évben majdnem sikerült, de sajnos túl "későn" értünk fel Budapestre. Szerettelek volna meglepni. Sebaj tudom, hogy lesz még rá alkalom...

Millió ölelés és puszi! AnettGyönyörű éjszaka volt:)))))

Édes Anett!!!!!!!!!!!!!

Sugárzol a boldogságtól és nagyon helyesek vagytok a pároddal együtt!!!!!!!!!!!!!!! Rengeteget gondolok azóta is rátok!!!!!!!!!!!! És írtó jó volt újra megölelni Téged, hiszen nyáron láthattalak utoljára! Nagyon örülök, hogy sikerült Tikééknél lenned:))))))))))))

Édes Tikém! Eddig is szerettelek benneteket, de valahogy most itt vagytok velem...hazahoztalak benneteket, egy kis rezgést belőletek, érezlek itt Pesten is benneteket és rengeteget gondolok rátok!!!!!!!!!!! Naponta nézegetem a Tőled kapott ajándékot:))))))))))

Fantasztikus éve lesz idén MINDENKINEK!!!!!!!!!!!! Én érzem, tudom:))))))))))

"Sok ember azért nem lesz soha sikeres, mert amikor a lehetőség kopogtat az ajtajukon, ők éppen a hátsó kertben négylevelű lóherét keresnek:)))" /Walter Chrysler/
Evelyn:)Drága Anett!

Örömkönnyeket csaltál a szemembe. Nagyon boldog vagyok , hogy velünk töltöttétek a szilvesztert. Jó volt látni benneteket együtt!!!
Nagyon sok boldogságot kívánok NEKTEK!!!

Hálásan köszönöm a képeket!

Szerető öleléssel : Tike

Elérhető minden álom, ne add fel semmi áron.
Egyszer úgyis valóra válik, ha akarod , hogy valóra váljon !!!Drága Anett!

Igen, ezt mondtam és így is gondolom. Egy szerető társsal teljesebb, szebb az élet.
Tudod, amikor az én párom jött, én sem gondoltam a társkeresésre, csak nyugalmat szerettem volna.
Nem kerestem és nem is gondoltam rá, hogy szükségem lenne valakire.
Aztán, ahogy írod Te is, amikor közelről megérint a gyöngédség és a szerelem, akkor jössz rá, hogy hiába folytottad el,
hiányzik, szükséged van rá, hisz emberből vagyunk. És nincs is annál szebb, mint feloldódni egy gyönyörű kapcsolatban.

Szeretettel: E R Y
Élj a Szíved Erejével!Drága Ery!

Köszönöm! Úgy legyen!
Nyáron azt mondtad, hogy egy társsal minden más...
Igazad van! Teljesen más! Köszönöm!

Millió ölelés!Anett

“Most valósággá válik minden édes remény,
Mely ott ég a szívünk rejtekén.
Az élet tárt karokkal vár,
Hogy szép lesz-e, csupán rajtunk áll.”
(Antoine de Saint-Exupéry)Drága Anett!

Nagyon örülök ennek a régi-új szerelem feléledésének, egymásra találásotoknak.
Azt pedig külön köszönöm, hogy ilyen nyíltan megosztottad velünk! Legyetek nagyon boldogok!-:)))

Szeretettel: E R Y
Élj a Szíved Erejével!