Álmomban már jártam ott

Sziasztok

Egy furcsa álom miatt kérném a segitségeteket. Van egy kisváros ahova ma már ugy megyek mintha hazaménnék , mikor kicsi voltam és csak átutazóba jártam arra mindig gyönyörködtem, hogy milyen jó lehet annak aki itt él, gyönyörű a hely. Majd évek múlva mikor egyetemre kezdtem járni megismertem egy lányt a csoportból, aki később a legjobb barátnőm lett, és mint kiderült ő abból a kisvárosból jött.
Egyszer meghivott a családjához, én elmentem...mondanom sem kell, hogy imádtam első perctől otthonomnak éreztem a városkát. Egy félévre rá a barátnőm bemutatott egy fiúnak aki szintén itt lakik, szerelem volt első látásra, azóta szeretem teljes szivemből azt az embert, pedig nem vagyok együtt vele, de ő életem nagy szerelme és mindig is őt fogom szeretni.
Lassan több barátom van ott, mint az én szülőhelyemen, egy évben legalabb háromszor ellátogatok oda, a baratnőmhöz szoktam menni, de mintha haza mennék, reggelente járok a szomszédba kávézi:) A barátnőm mindig mondogatja nekem, hogy majd ide fogsz férjhez jönni meglátod, még soha egy helyhez sem ragaszkodtam ennyire. Olyan mintha mindig is itt éltem volna. És érzem, hogy egyszer majd ide fogok költözni.

Álmomban többször láttam egy helyet, egy kis eldugott helyet, nagyon szép volt, elhagyatott , egy kis dombocskán , egy kis kanyar volt és itt az út kétfele ágazott és nekem el kellett indulnom valamerre, mert tudtam, hogy bent várnak rám de döntenem kellett, hogy melyik utat válasszam. Néha eltévedtem, aztán vissza kellett menjek, hogy a másik fele induljak el mert az egyik zsákutca volt, de mindig visszamentem és elindultam a jó irányba, ez pedig a dombos kanyargós rész volt. Azt nem tudom, hogy jutottam oda de valahogy mindig onnan kellett elindulnom.
A Szilvesztert az én imádott kisvárosomban töltöttem a barátaimmal, 5 napot töltöttem ott igy volt idönk még elmenni néhány addig nem látott helyre. Egyik este a baratnőm azt mondta, hogy elvisz egy helyre, ahol még nem jártam, mikor mentünk hazafele azt mondta, hogy nem a szokásos uton a város között megyünk haza, hanem röviditünk, mezei uton indultunk, rossz volt az út igy lassan mentünk az autóval, és egyszer csak megláttam ezt a helyet, pont olyan volt mint álmomban és tudtam, hogy én már álmomban jártam itt. Ledöbbentem, nem hittem a szememnek de nem kértem a barátnőmtől, hogy álljon meg, most már bánom, de következő alkalommal elmegyek oda, mert meg kell néznem azt a helyet.
A véleményeteket kérném, valaki nem tudja mit jelenthet ez az álom és ez az egybeesés. Annyira szeretném megfejteni. Ha tudtok segitsetek. Köszönöm

EvelynÉs még valamit...

Tessék sokszor kimondani napközben, hogy:
Tapasztalt álmodó vagyok.
Megálmodom a jövőm egy darabját.
Megtalálom a kezemet álmomban.
Ha sokszor mondogatod, akkor tényleg úgy lesz.
Ajánlom figyelmedbe az utolsó blogbejegyzésemet:

:DKedves evelyn!

Mivel tapasztalt álmodóvá avattam magam az elmúlt időszakban, ezért veszem a bátorságot, hogy segítsek.
Ez a szinkronicitás. Egyenlőre semmit nem jelent maga az álom, hanem, megálmodod a jövő egy darabját. Ez egy üzenet, hogy figyelj arra, mit súgnak az álmaid. Sajátos szimbólumrendszerük van.
Hihetetlen energiát lehet belőlük nyerni, ha tudja az ember, hogy hogyan kell őket hasznosítani.
Tehát, fogadd el, hogy a jövőbe látsz. Látod az utad egy darabját.
Ami fontos. Emlékezz vissza pontosan, hogy milyen jellegű volt az álmod. Azaz, hogyan láttad álmodban a dolgokat. Közelről távolról, milyen illat volt, milyen érzetek vezettek közben. Ez majd segít, hogy tudatosabban eligazodj az álaidban. Fogadd el mélyebb valóságod üzenetét.
Nekem egy csodálatos álom van a birtokomban, amit 14 éve álmodtam. És úgy tűnik, hogy megvalósult. És ha ez beigazul, akkor hamarosan leírom ide az oldalra, hogy saját tapasztalatommal kapcsolatban mindenkit arra bíztassak, hogy rá lehet hangolódni a frekvenciára, és könnyen bevolnzani azt egy pillanat alatt, amit előzőleg lehetetlennek tartottunk.
Jó szórakozást! :D