Hogyan?

Helló,én még nagyon kezdő vagyok ebben a dologban,és nem tudom hogyan kell használni,mert ha valami/valaki hiányzik és nem "kaphatom" meg akkor nagyon nehéz úgy elképzelni mintha már meglenne,és még hálát is adni érte.És nem tudom azt sem hogy olyat is lehet-e hogy mondjuk elveszik a macskám és valószínű hogy meghalt és azt is elő lehet keríteni?Vagy ha mondjuk magasabb akarok lenni akkor azt is?És személyeket hogyan "vonzhatok" magamhoz? Mert nagyon jártam valakivel aki szakított és már asszem b.nője is van,és őt is magamhoz vonzhatom?És elég nehéz hálát adni azért hogy vele járok,miközben most dobott!Ilyeneket is lehet kívánni?

HozzászólásokBori, a Honlapot ismerjük 3 éve. Ám a Közösség ereje itt :) :)

És még egyet itt rengeteget tudsz fejlődni, mert segítség sok van, és egy a sok kkkk közül:):

Ezt írom benne, többek között:) : "Tüskéimet" elhagyom sorra segítségével! És ettől a felismeréstől lelkem szárnyal:)))))))))))))))))) Óriási erő ez!
A Biblia ír ugyan a megbocsátásról, ám én eddig ezt nem tudtam annyira megvalósítani, mert ez a lelke a MEGBOCSÁTÁSNAK, a technikai rész, a " hogyanja", és éreztem, hogy soha, sehol nem kaptam belőle ekkora útravalót, " instrukciót", hogy a megbocsátás erényét alkalmazni is tudjam a nap minden órájában, sőt minden kis percében, és az én mindenkori szintemen gyakorolhassam is.
Játszi könnyedséggel!

Olyan ez, mintha pillangók repkednének bennem, gyomromban, képernyőmön, körülöttem:)
Csodás állapotot lehet segítségével elérni! Köszönöm Joe V.-nek, Zsulnak, Mindenkinek, hogy megosztotta velem, és köszönöm magamnak, hogy kíváncsiságom ide vezérelte lépteimet!
Sajnálom!
Bocsáss meg kérlek!
Köszönöm! Köszönöm! Köszönöm! Köszönöm! Köszönöm!
Szeretlek.

nem a hangszer vagy a muzsika számít, hanem a dallam, ami belőlünk jön, mert ha az megvan..... a lelkünk, szellemünk kommunikál egymással.
Amit az emberi elme kigondol, azt meg is képes valósítani! Napoleon Hill.Édes Bori, minden dolog igaz. És annak az ellenkezője is.

DDDDD. És G. Janinak igaza van:) PPP. / ez itten kérem a mosolyogtatás helye... hát tessék most! Mosolyogni:) Rajta, hát Bori mosolyogni kell, velünk mosolyodj most el:)

Komolyra fordítva :): Minden bennünk van Elrejtve, mélységeinkben, magasságainkban.
A Szellemiek a magasságok, és a Lelkiek a mélységek.

Letisztulás szükségeltetik ennek felgöngyölítéséhez.

Tisztítod szellemedet a helyes, a pozitív gondolkodásod megteremtésével.... ebben sokat segít itt a Közösség, melyhez szebb lelkűt nem találsz másutt, csak nagyítóval:) PPP.

Lelkedet meg szép érzésekkel növeszted naggyá. Tudod, hogy " nagylelkű" légy:) És légy, hát nagylelkű, pozitív gondolkodó, tudatos szellemi lény.

Csak ennyi.

Csak ennyi???????????????,,Hát macska ügyben nem tok mit mondani..

De magasabb simán lehetsz.. ezt biztosan tudom.. :))))

A többit magadnak kell kideríteni..
Bármit kívánhatsz.. senkinek nincs joga megkérdőjelezni a kívánságlistádat, csak neked..

Sok sikert mindenhez :D