Nők és a szexualitás...

Nők és a szexualitásKimondva és kimondatlanul, de a szexualitás napjaink része...vagy nem...
Nagyon sokan vannak Nők és biztosan Férfiak is, de én most a Nők szempontjából írok, akik nem élik meg a szexualitást és nem vállalják fel igényeiket! Tegnap este beszélgettem az egyik barátommal erről!

Én azt gondolom, hogy a szex napjaink része kell, hogy legyen és ugyanolyantermészetes, mint a reggeli ebéd és vacsora! Csodálatos dolog, amikor két ember sejtszinten tud összekapcsolódni és olyan energiák mozdulnak megamik mindkettőjüket feltölti!
A szabadon megélt szexualitás, csodálatos áramlás! Maga az élet!

Kíváncsi vagyok a véleményetekre, mert itt nagyon sok tudatos Nő van!,
hogy Ti ezt hogyan látjátok!

Fontos e egy kapcsolatban a szex?
Vajon az a Férfi, aki nem kapja meg azt amire vágyik, miért gondolják a nők azt,
hogy nem megy máshova, hogy megélje a vágyait!?
Te önmagadnak bevallod, hogy mire vágysz? megosztod ezt partnereddel is?
Miért nem élvezik a nők a szexet? - kérdezte tőlem ez a kedves barátom
Mi az ami blokkolhat egy nőt abban, hogy nem éli meg a nőiségét!
Hogyan kezelik a nők, ha egy férfinek nem műxik" éppen?

Azt gondolom, hogy érdekes és merész a téma, kíváncsi várom a gondolatokat!
CsillagvirágKedves Csillagvirág!

Nagyon jó téma,örülök hogy végre valaki mer erről is beszélni.

Egy kapcsolatban nagyon fontos a szex,ha a szex nem jó semmi se jó.
Én nem gondolok ilyet,szerintem ha nem kapja meg a férfi amire vágyik nagyon is el megy máshová,futkározik pár kört......komolyan megy az mindenhová

Őn magamnak? Még szép hogy be vallom....
A partneremnek hát persze ez ALAP nem?

Miért nem élvezik??
Hmm..........nos ezt a többi nőtől kéne megkérdezned...ÉN élvezem.

Nem éli meg a nőiességét......Hmm....Jó kérdés...Talán nem megfelelő a partner...Én megélem...
Hogyan kezelik a nők ha egy férfinek nem mükxik éppen?

Hát én csak a magam nevében tudok beszélni...Elégé morcosan,de van ilyen,ez egy nőnek fura érzés hogy a férfi nem áll készen,de nem kell belőle olyan nagy dolgot csinálni....Az egy dolog ha nem áll készen,de mér nem igaz? Ez itt a kérdés?? Nem csak a férfi a hibás..
Ez nem túl jó dolog,persze ez minden férfivel elő fordulhat,de mindennek oka van szerintem,méghozzá lelki oka,meg kell beszélni mindent.
És szex előtt igenis kell beszélgetni a lelki dolgokat meg kell beszélni,és enni is kell,nehogy éhesek legyetek közben!

Jó ez a téma komolyan és még feszegetném ezt mert kíváncsi vagyok,de nem merem,mert nem tudom mennyire szabad ilyet itt beszélni...
Kedves Csillagvirág szépséges napot neked!Kedves csillagvirág

mártina
A szex nagyon fontos lenne.az én esetenben nagyon ritkán van.este 10kor érek haza a férjem már alszik,ha éppen nem alszik akkor valamije fáj.van hogy egy honapban egyszer vagy egyszer se szeretkezűnk.puszit adunk egymásnak ha megjőtűnk vagy ha megyűnk.őlelésben nagyon ritkán van részem.javasoltam hogy szombaton egész nap szeretkezűnk,nem lehet mert dolgoznia kell-felelte.szeret meg vesz mindent amit kérek.nem iszik,nem csavarog.ha sor kerűl a szexre akkor nagyon rővid nekem kevés,de ő már alszik is mert reggel kelnie kell.és a téma le van zárva majd legkőzelebb jobb lesz mondja.elégé rossz érzés.mások előtt ugy beszél mint ha mi minden este szeretkeznénk.mondtam neki hogy nekem igy kevés de ő erre azt feleli munka az élet őrőme.de akkor mikor lehet szexelni majd nyugdijas korban,vagy a másik életűnkben?én mondtam valamikor hogy:VAN SZERELEM SZEX NÉLKŰL.de ha egyűt élek valakivel szerelem is kell de a szex is.már olyan hűlyeség is eszembe jutot hogy valaki másal fekszek le.de nem merem megtenni mert a megcsalás nem megoldás.de akkor is hiányzik a szex az orgazmus a simogatások.de ilyen is van azért irtam le.enyire még soha senkinek nem teritettem ki a háloszobai titkaimat.Fontos e a sex

Moncsi Szerintem a sex fontos de nem minden mert igen ez a dolog belsöséges de ha két ember szereti egymást, akkor szerintem mindent meglehet beszélni és együtt meg oldani a problémákat. És mindenki azt tegye ebben a dologban ami neki jol esik.nők és aszexualitás

Olvastam érdekes gondoltam megosztom veletek
A szerelem molekulái
A szerelemben első megközelítésben 5 féle hormon illetve hormonszerű anyag tevékenykedik. A fenil-etil-amin, rövidítve PEA a szerelemhormon. Ettől vagyunk szerelmesek Ez olyan mint a kábítószer és kb 18 hónap után az agy leállítja a PEA termelést elmúlik a szerelem. De szerencsére kaptunk egy másik hormont ez az oxytocin, amely a kapcsolatért felelős, kötődést hoz létre két ember között. Simogatáskor, beszélgetéskor, öleléskor, egymásra figyeléskor szabadul fel a szervezetben. Az oxitocin életünk végéig termelődik, ha elfogadást és figyelmet kap az illető. Az Tehát a szerelem csak átalakul, nem múlik el. Az ötödik anyag ami a szerelemben szerepet kap az endorfin, ez is igazi kábítószer. Boldog állapotban termelődik a szervezetünkben. Ez szabadul fel az orgazmus során is ez okozza a "jó érzést".
Isten a PEA-t azért adta, hogy nyitottak legyünk a másik emberre és közel engedjük magunkhoz, meglássuk szépségét. Az oxytocint azért adta a kapcsolatban, hogy életünk végéig mélyülhessen a kapcsolatunk, nőjön a szerelmünk szeretetünk. Az endorfin Isten ajándéka, azzal az emberrel való kapcsolatban juthatok hozz, akit Ő nekem társul szánt, és ezt tőle a társtól kapom az együttlétek során. Tehát kétévente kiégés, szakítás, válás depresszió helyett kapcsolatot, kötődést, boldogsághormont.......
Ha jól használjuk ezeket a hormonokat, akkor megismerünk valakit, meglátjuk szépségét. A szerelem(PEA-hatás) elmúltával rájövünk, hogy nem ő az igazi, de nem láncoltuk magunkat hozzá oxytocinnal, mert nem szeretkeztünk, akkor barátként elbúcsuzhatunk. Vagy pedig a szerlem elmúlása után is látjuk, hogy tényleg őt szeretjük és akkor jöhet az igen.
Mert oxytocin termelődik akkor is, ha két 80 éves ember 60 év házasság után a városligetben üldögél egy padon, és ráncos-inas kezük egymás felé indul......sziasztok

Én ehhez a témához csak anyit szeretnék hozzáfűzni, hogy nálunk a árommal semmi ilyen probléma nem volt sőt nálunk álandóan nekem nő létemre kellett kezdeményezni. Ideig óráig működött aztán nem mentem és ő se jött így lett hetente egyszer sex és elkezdett hanyatlani a kapcsolatunk egészen a szakításig. Most ott tartunk hogy nem vagyunk együtt egy hónapja de már kétszer találkoztunk és kétszer csodálatos együttlétünk volt. SOha nem volt ilyen jóés remélem ha másért nem dew legalább ezért ujra egymásra találunk :-)
Nyugodtan merjetek ti nők is kezdeményezni
Jó hétvégét365 napos szexmaraton a feleség jóvoltából

Az igazán ütős és egyedi ajándék kiagyalása mindig komoly feladat. Egy brit hölgy azonban sajátos meglepetést talált ki férje 40. születésnapjára, amivel aztán nem csak hitvesét, hanem egész házasságukat is megváltoztatta, a szkeptikusok legnagyobb döbbenetére ráadásul pozitív irányban.
Charla Muller hívő asszony, rendszeresen jár Biblia-órára, az egyik alkalom azonban nagyon különleges volt számára. Pál apostol galátákhoz írt levelét olvasva úgy érezte, a sorok kifejezetten neki szólnak, és elhatározta, hogy férje 40. születésnapjára nem a megszokott ing-nyakkendő párosítással fog előállni, sőt még csak nem is egy vadonatúj LCD tévével fogja meglepni párját. "Az apostoli levelet olvasva rádöbbentem, ahhoz, hogy kapcsolatunk nyolc év után ismét gyümölcsöző és szeretetteljes legyen, igazán egyedi ötlettel kell előálljak, így olyat találtam ki Bradnek, amit tudtam, soha nem fog elfelejteni" - mondja a brit feleség.
Az ajándék pedig valóban nem a hétköznapi kategóriába sorolható, olyannyira, hogy még az általunk megkérdezett szexológust is meglepte a hír. Charla férje ugyanis egy teljes éven át tartó szexmaratont kapott. Nem csalás, nem ámítás, a házaspár tényleg szeretkezett az év 365 napján, és nos igen, még "azokon a napokon" is megoldották a dolgot. Persze az egyedi meglepetés először nem aratott osztatlan sikert a 40 éves férjnél, mivel Brad attól félt, hogy a szigorú tervszerűség végképp száműzi a köztük még pislákoló intimitás maradékát is. "Nagyon letörtem a férjem reakcióját meghallva. A második kérdése rögtön az esti fejfájásaimra irányult… Úgyhogy leültünk és felállítottuk házi szexmaratonunk játékszabályait."
Előre kellett tervezni
Gyerekes szülők lévén a logisztika tökéletes kivitelezése sem volt hanyagolandó feladat, nagyon sok kérdés merült fel a házaspárban. Hogyan lesz energiájuk és - keményen dolgozó emberekként - elég szabadidejük a mindennapos szeretkezésre? Mi lesz a gyerekekkel a pásztorórák alatt? És mi lesz akkor, ha a kedvenc sorozatuk, vagy esetleg egy kihagyhatatlan meccs lesz a tv-ben? A pár végül - hosszas egyeztetéseket követően - elhatározta, hogy életüket egy éven keresztül a szeretkezés köré fogják szervezni. Se egy fontos telefon, se egy halaszthatatlan e-mail nem törhette meg lelkesedésüket. A hét- és ötéves gyerekeket pedig elég idősnek találták ahhoz, hogy ne kelljen minden öt percben rájuk nézni, azonkívül bébiszittert hívtak hozzájuk, ha már nagyon nem bírtak magukkal.
Molnár Tamás szexológus szerint Charla ajándéka a szó szoros értelmében biológiai határokat feszegetett, és egyértelműen átlagon felüli teljesítményre utal. "Ha ilyen hosszú idő után valóban meg tudták őrizni a szexuális együttlétek spontaneitását, és az egész szeretkezés mindig adta magát, nem kellett erőltetni, akkor nincs ezzel semmi baj. Általánosítani azonban nem szabad. Mint oly sok minden, a szex is egyénfüggő. Van, akinél a heti három alkalom, de van, akinek a kéthetente egy testi érintkezés a normális" - mondja a szakember.
Mégsem volt nagy fennakadás

A házaspár történetét olvasva bennünk is a szeretkezés spontaneitásának totális hiánya merült fel. A feleség azonban, aki szokatlan évüket könyvben is megosztotta a nagyvilággal, megnyugtatja az olvasókat. "Hogy oda lett volna a közvetlenség? Ugyan. Végre nem éreztem, hogy a havi egy szeretkezésünk lett volna a Nagy Alkalom, amit nem lehet elszúrni, hiszen tökéletesnek kell lennie. Ahogy teltek-múltak a hónapok, egyre jobban kívántuk egymást és egyre egészségesebbnek éreztük magunkat." Ami természetesen nem véletlen, mivel ahogy Kovács Zsuzsánna fitneszoktató is mondja: "A rendszeres szeretkezés olyan izmokat mozgat meg, amiről egy átlagos edzőtermi óra soha nem tudna rendesen gondoskodni. Ráadásul ugye mindenki tudja, hogy a mozgás egészségessé tesz, amit ha szeretkezéssel kombinálunk, szabad utat nyitunk a száguldó örömhormonoknak."

Természetesen a kitartó házaspár életében eljött egy pont, amikor úgy érezték, ennyit és ne tovább. De felülkerekedtek a hanyatló lelkesedésükön, és újult erővel vetették bele magukat az ágyba, mivel a rendhagyó születésnapi ajándékra egy idő után már kihívásként tekintettek. A különleges egy év elteltével aztán minden a régi kerékvágásba került, és élték az életüket úgy, ahogyan eddig, de mivel házasságuk új erőre kapott, és az addig átlagon aluli szeretkezéseik is megváltoztak, a feleség elhatározta, megírja történetüket.

Érdekesség, gondoltam megosztom veletek:))))

Ha egy lépést teszel a kegyelem felé, az ezer lépést tesz Feléd!
Megjelent első meditációs cd-m, Csillagvirágos meditációk címmel
Megrendelhető:

csillagvirag@kyara.hu
Telefonon: + 36 20 9 27 22 27
KártyajósMa igazán nem panaszkodhatom ebben a kérdésben...

csenge333
Egy problémám van:nem jó az egerem és hiába vagyok bejelentkezve msn-re, nem tudok írni, meg talán nem tudhatom, hogyan "csapódna" le, ha írnék...Ha ő szeretne, örömmel veszem...Ha nem, nem probléma...Evelin :)

Amint elüt a villamos, megmondom Faludynak!! :D
..
Maradok továbbra is Csillagokkal Álmodó..Hu, de szép...:))))

Nagyon szép ez a vers Diácska!!!!

Le is másoltam magamnak:)))))

"A mély barátság olyan, mint a szívárvány! Ha a boldogság és könny megfelelő arányban vegyül, az eredmény egy színes híd lesz két szív között:)))"
Evelyn:)Drága Dia!

Örülök, hogy tetszik a téma:)
Szerintem lesz folytatás is:)))

Csillagok Virága
és köszönet a gondolataidért:)

Ha egy lépést teszel a kegyelem felé, az ezer lépést tesz Feléd!
Megjelent első meditációs cd-m, Csillagvirágos meditációk címmel
Megrendelhető:

csillagvirag@kyara.hu
Telefonon: + 36 20 9 27 22 27
KártyajósEvelion:)

Köszönöm, hogy szóltál:)

Csillagok Virága

Ha egy lépést teszel a kegyelem felé, az ezer lépést tesz Feléd!
Megjelent első meditációs cd-m, Csillagvirágos meditációk címmel
Megrendelhető:

csillagvirag@kyara.hu
Telefonon: + 36 20 9 27 22 27
KártyajósJó a topik, támogatjuk! :))

Eszembe jutott róla az, hogy van olyan, mikor nők halogatják az első szeretkezést. Randiznak egy férfival, neadj-/vagy inkább adj-/isten sikerült is már egymásba habarodniuk, ámde mikor 'Oda' kerül a sor, vannak Nők, akik leállnak, hogy "Még ne.."
Pedig közben ők is szeretnék, kívánják, akarják, ...csak félnek.
Félnek, hogy mi marad, ha odaadják magukat.

Én úgy gondolom, hogy a szívünkre kell hallgatni. Ha én is kívánom, ő is kíván, mi lehet még az akadály?? Aki attól fél, hogyha "odaadja" magát, már nem lesz elég érdekes, annak nincs elég bizalma magában. Egy igazi Nőnek nincsenek ilyen problémái; és ha Ideális partner kerül az életébe, nincsenek hátsó, félelemmel teli, vagy bármilyen negatív gondolatai a szexszel kapcsolatban. Csak a tiszta vágy, az 'EGY'ség szentsége és a beteljesülés van. Legszentebb esetben a szerelem, a szeretet védő szárnyai alatt.
Ahogy egy egykori férfi az életemből írta a naplójában:
"Tiltakoztok a léhűtők ellen; mert nem bíztok magatokban... Nem bíztok benne, hogy a gyermek játékosságával és ösztönösségével felétek forduló férfit felnőtté tudjátok tenni magatok mellett..már előre biztosítékokat akartok..mert féltek, hogy a testeteken túl, ami a fejetekben és a szívetekben talál, az kevés lesz..
Nincs biztosíték! Hiába szelektáltok előre. Az egyetlen biztosíték Ti magatok lehettek magatok számára! Ismerjétek meg magatokat! Tegyétek értékessé magatokat! Díszítsétek fel szívetek, lelketek, legyetek önmagatok, és bízni fogtok az Életben! És a Férfi, aki ugyanígy tesz, képtelen lesz csak a testeteket látni, ha felétek fordul. Egy igazi férfi tudja -ahogy egy igazi Nő is-, hogy a test és a lélek kettőssége -valójában egy."

Faludy György:
Nem váglak ketté...
Nem váglak ketté lélekre meg testre
oly éles késsel, ahogy te teszed,
ki lelkedet rábíznád tenyeremre,
de kolostorba zárnád testedet.

Vadabb vagyok. Fülem örvény: felissza
lélegzeted fúgáit, s ha hamis
szégyenkezésem nem tartana vissza,
végigfogdosnám árnyékodat is.

De ha mind az öt érzékemet menesztem:
mindjárt cikázni kezdesz a fejelmben
és nem vagy többé se lélek, se test:

én szüllek meg magamnak, mert kívánlak
és mert kívánlak, élvezem a vágyat,
mely engem betölt; téged elereszt.

Vágy nélkül még nem volt szerelmes senki.
Vágy nélkül csak az Isten tud szeretni.

(London, 1967)

..
Maradok továbbra is Csillagokkal Álmodó..Helyes téma:)))

Én csak röviden szólnék ehhez a témához itt, miközben naponta beszélek nagyon sok helyen ezekről a dolgokról:))

Először is sok helyen még tabu ez a téma!!! Még most is a felvilágosult társadalmunkban...sajnos:(

Igazából a legfőbb problémát én ott találom, hogy sok nő egyáltalán nem is tudja, számára mi lenne a jó...csak mert nem is ismeri a saját testét, nem meri felvállani a vágyait...nem tudja vagy érzékelni, vagy működtetni, mert nincs is tisztában ezekkel...inkább hárít, a férfitől vár el mindent, hogy az egekig eljuttassa! És persze ha nem megy...akkor rágalmazza a férfit...(akinek nem inge ne vegye magára, én a tapasztalataimat adom közre)
Ne felejtsük el, sok nő, hogy megtartsa a férfit, színleli akár az orgazmust is...erre egy férfi képtelen! Mert a nemi vágyát és a kielégülését nem tudja eltitkolni. Szerintem nagyon sok múlik mirajtunk, nőkön!!!!!! Csak sokan nem mernek ezzel szembe nézni...hárítanak, vádaskodnak és bírálják a férfit. Pedig hölgyeim érdemes e téren fejlődni, soha nem késő:))))) És amikor valaki azt hiszi, hogy már e téren is mindent tud, akkor nagyon téved!!!! Ebben is lehet rengeteget fejlődni akárhány éves korunkig:))))))

Köszönöm, hogy szólhattam!

"A mély barátság olyan, mint a szívárvány! Ha a boldogság és könny megfelelő arányban vegyül, az eredmény egy színes híd lesz két szív között:)))"
Evelyn:)Drága Fóka:)

...oh, yeah:)))

Csillagvirág

Ha egy lépést teszel a kegyelem felé, az ezer lépést tesz Feléd!
Megjelent első meditációs cd-m, Csillagvirágos meditációk címmel
Megrendelhető:

csillagvirag@kyara.hu
Telefonon: + 36 20 9 27 22 27
KártyajósÉn már leírtam...

Én már leírtam a témával kapcsolatosan a véleményemet valamelyik blog hozzászólásában:

Szóval, itt most csak az egykori női rapperduótól, a Salt'n Pepa-tól idéznék:
"Let's talk abaut sex, baby,
let's talk about you and me,
let's talk about all the good things and the bad things that maybe,
let's talk about sex... "

Oh, yeah... :)
-Fóka- :)Bizony,

Csillagvirág, abból töltekezem...Bea...

a boldogság Benned van, mindentől és mindenkitől függetlenül...

Csillagok Virága

Ha egy lépést teszel a kegyelem felé, az ezer lépést tesz Feléd!
Megjelent első meditációs cd-m, Csillagvirágos meditációk címmel
Megrendelhető:

csillagvirag@kyara.hu
Telefonon: + 36 20 9 27 22 27
KártyajósA kegyelem...

Csatlakozom Csengéhez, nagy kegyelem az egymásra találás:)))

Csillagvirág
Ha egy lépést teszel a kegyelem felé, az ezer lépést tesz Feléd!
Megjelent első meditációs cd-m, Csillagvirágos meditációk címmel
Megrendelhető:

csillagvirag@kyara.hu
Telefonon: + 36 20 9 27 22 27
Kártyajóskét dolog hirtelennyében

Előszőr is a duálpárságról.... máma már a tudatosodásnak ezen a szintjén, amiben most élünk, már szerintem felesleges nézegetni ezt, mert bárkit, ismétlem BÁRKIT emelhet az ember. Nem tudhatod hol, mikor, kit... de átrobog rajtad az a csodálatos szívmelengető érzés, és akkor tudod: megtörtént. Így teljesen feleslegesnek tartom ezt figyelni.

Másodszor a szexről: szerintem az az ideális, ha a szeretet öleli körbe. Fantasztikus érzés az, hogy nem csak a szexualitással lehet lelkileg töltekezni. Ugyanis az az igazság, hogy NEM csak a szexualitás útján lehet lelkileg töltekezni. Ha két ember szeretetteljesen összebújik simogatják szeretgetik egymást az ugyanolyan feltöltő lehet, mint egy kiadós szeretkezés. A szeretet adás-kapásnak olyan energiafeltöltő ereje van, hogy az olyan pár, akik ezt megélték nem képesek már a szexet ilyen kiélezetten kezelni. Nem félnek attól h bizonyos nehézségek vagy nem összehangolódás következtében sérülne a kapcsolatuk... ugyanakkor persze az is biztos h ilyen kapcsolatban a szexuális nehézségek is feloldódnak, az egyszer biztos! Tehát én ezt a szeretettelteli és összeolvadó légkört nagyobbnak gondolom mint magát a szex jelenségét. Ha egy szerelmespár a szex miatt szét megy, az nagy valószínüség szerint azt jelenti, hogy nem merték kellőképpen megadni maguknak és egymásnak a felemelő és feltöltő szeretetet, ami átsegítette volna őket ezen.
Egyébként én is szeretem a "csak szexet".:) Szerintem nincs is olyan férfi a világon, aki ne elégítené ki magát, vagy ha igen, akkor az garantáltan begolyózna.:)Én is remélem, mert semmi kedvem szenvedni....

csenge333
Még egy duálpárral is csak akkor van értelme átélni bármit is, ha ő is akarja vagy magától rájön dolgokra.Egyébként semmit nem szabad erőltetni, sőt még elmondani sem, hogy mi tudjuk, ki ő..../Tiszteletben kell tartani az életét.../Csenge:)))

Igazad van, én kérdeztem...:)
Ha tudod, és ettől boldogabb az életed, akkor mindent bele!
Ha ez szenvedéssel jár, .... hát...,
de erre is csak Te tudhatod a választ!
Én remélem, az előző épül éppen, - a boldogságod! :)))Kedves Bea!Nem mondtam, hogy várok, pusztán te

csenge333
kérdeztél a duálpárságról...Egyébként meg mi van akkor, ha én tudom, ki az én duálpárom????Csenge,

Szerintem ne ilyenre várj! Mert elmész a valós lehetőségek mellett...Hú Bea, ez hosszú lenne most, de a lényeg:olyan dolog,

csenge333
amikor az ember megtalálja a "másik felét.'/Egy duálpárja van mindenkinek, de több "részduálja" lehet, ami azt jelenti, hogy több emberrel érezhet lelki kötődést valaki, amikor úgy érzi, ismeri őt stb..., de csak egy duálpárunk van.Az idők kezdetétől vele jártad az utadat vagy nem, de az első leszületés előtt még együtt voltatok./Itt is van néhány írás erről, van amelyik mitológiai oldalról közelíti meg a kérdést,és van amelyik szellemi oldalról.Egy biztos.Egymást húzhatják felfelé a szellemi úton ezek a duálpárok, de nem mindig vannak egy szinten, megközelítő korban, különböző nemben stb...Ha mégis és találkoznak, felismerik egymást, az nagy lehetőség nekik is és a világ számára is, mert a kapcsolatuk nem csak, mint férfi-nő kapcsolat működhet, hanem a közös munkájuk során sokat adhatnak másoknak.Vannak életek, amikor sajnos akkora a különbség szellemi szempontból a két ember között, hogy az adott életben ilyen fajta gyümölcsözés nem lehetséges.Kiegészítik egymást, de nem feltétlenül hasonlóak sok dologban.Inkább képesek kiegészíteni a másik "hiányosságait" a saját tudásuk, jellemük, felfogásuk stb..által./Most nem térek ki arra, amikor egy rokon, egy családtag a duálpárunk stb...
Én itt egy olyan duálpárságról írtam, ami nem minden életben adatik meg az embernek, viszont előfordulhat, hogy ott folytatják, ahol egy másik életben abbahagyták.../A duálpárság nem feltétlen jelenti azt, hogy minden szép és jó, hanem egymás nagy tanítómesterei és gyógyítói lehetnek, ugyanakkor ajándékok egymás számára....Dióhéjban ez a lényege...Csenge,

mi az a duál-pár?Bea, Ery, Lollipop, Gál Jani...mindannyian érintettétek a

csenge333
a kérdésnek egy olyan szeletetét, amivel nagyon egyetértek.Szerintem nagyon fontos, hogy a partnerek olyan szinten tudjanak egymásra hangolódni, ahol nincs szükség szavakra, csak érezni a másikat, együtt szárnyalni vele, adni és elfogadni./Természetesen, akiknél nem így működik, ott el kell mondani, mit szeretne a másik.../Én most arról az ideális esetről beszélek, amikor képes két ember olyan csodát megélni együtt, ami más dimenziókat is képes megnyitni előttük...Olyam magasságokba lehet repülni és annyi enrgiát kaphatnak a másiktól, hogy képesek egymást nem csak lelkileg és szellemileg, de testileg is gyógyítani.Ha valaki megtalálja ehhez az élményhez a megfeleő partnert, szerintem élni kell ezzel a lehetőséggel, mert nem minden esetben működik így...Ha két ember lelkileg és szellemileg összekapcsolódik, a testi egyesülés is igen magas szintű lehet ezáltal...
Persze, attól függetlenül, hogy két ember szavak nélkül, puszta gondolatok erejével is képes kommunikálni egymással, néha nem árt ténylegesen szavakban is kifejezni a másiknak akár az érzéseket, akár a köszönetet,tiszteletet vagy úgy egyáltalán bármit ezzel kapcsolatban.Ha pedig valaki a duálpárjára talált, ott tényleg nagy a felelősség, hogy minden közös döntés legyen és ne akarjon egyik sem elfutni a lehetőség elől...
Vannak kötődések, amelyek "megmagyarázhatatlanok", mégis működnek.Veheti két ember olyan szinten a másik jelzéseit, hogy talán mindkettőnek döbbenetes lehet az élmény...Akik ilyen "kapcsolatban" vannak egymással, azok szerintem becsüljék meg ezt a kegyelmet, mert nem tudom jobb szóval kifejezni...Csillagvirág! :))

IGEN!!!! :)))Kedves Bea!

Az élet egy csodálatos lehetőség...nem több és nem kevesebb!
Élni kell...:)))

Csillagok Virága

Ha egy lépést teszel a kegyelem felé, az ezer lépést tesz Feléd!
Megjelent első meditációs cd-m, Csillagvirágos meditációk címmel
Megrendelhető:

csillagvirag@kyara.hu
Telefonon: + 36 20 9 27 22 27
KártyajósKedves Csillagvirág!

A szex az élet egyik legcsodálatosabb és egyben legegyszerűbb örömforrása, nem kell hozzá más csak 2 ember, semmi más, se pénz, se egyéb, maximum fedél a fejünk fölé, és a legnagyobb csodákban lehet részünk. Mégis, ezzel együtt sokszor pont a szex válik a legnagyobb szenvedéseink forrásává.
Szerintem baj, hogy ennyire a romantikával jár karöltve, ebből adódik a sok szívfájdalom és hazugság, de nem kell, hogy így legyen! :))Engem nagyon megdöbbentett, mikor a Shógun filmsorozatot nézve, ha emlékeztek, Mariko, a japán nő megkérdezi a Japánba tévedt angol navigátort, hogy mikor szeretkezett utoljára nővel, mert látja rajta, hogy nagyon feszült, és azonnal felajánlotta neki, hogy hozat neki leányt, vagy leányokat, mert a szeretkezés az élet része. (Pont ahogy írod, a reggeli vagy az ebéd). Megdöbbentem, aztán rájöttem, teljesen igazuk volt, ők ott még tudtak valamit. Az ősi japánban is létezett persze szerelem, de szerelem nélkül is létezhetett szex, nem járt a két dolog ennyire karöltve, és nem kellett szerelmet hazudni valakinek csak azért, hogy testi örömökhöz jusson az ember. Rengeteg ember hazudik szerelmet ma, mikor igazából csak nagyon jólesne már neki egy jó szeretkezés.

Aztán a másik dolog, hogy egy tartós szerelmi párkapcsolatban sem kellene bántanunk egymást, meg kellene inkább TANULNI egymást, türelemmel, kinek mi a jó, csak az a baj, hogy sokan csak kapni szeretnének, és hamarabb laposodik el a kapcsolatuk és a szex is, minthogy megtanulnának örömöt szerezni egymásnak. És innentől jönnek a követelőzések, egymásra mutogatás.
Nagyon egyetértek azzal, amit Banikó ír: "Nem lehetünk minden nap a teljesitménycsúcsunkon.Ezt be kell kalkulálni, el kell fogadni, beszélgetni is kell, és senki sem fogja megalázottnak, kevesebbnek, stresszesnek, teljesitménykényszeresnek érezni magát emiatt.Vannak napok, amikor én mondom, hogy most nem megy.Na és? Nem tragédia." (Ezt Banikó írta, és mélységesen egyetértek Vele! :))
Halottam egy idős házaspárról, akik között szex már szerintem nem nagyon lehetett (vagy ki tudja?), viszont ahogy beszélték el a történetüket, a napjaikat, áradt belőlük a pajkosság, cinkosság, humor és harmónia, és elárulták, hogy minden napuk azzal zárul, hogy együtt betelepszenek a kádba, és megisznak egy üveg pezsgőt.
Annyi féle képpen lehet IMÁDNI egymást! Csak akarni kell!Nem rég a zone klubbon ment egy sorozat...

a házaspárok intim életét javítandó.
Érdekes dolgok merültek fel a kapcsolatokon belül.
Az emberek nem merték megfogalmazni a vágyaikat, és fantáziáikat.
Volt hogy a nő nem, és volt, hogy a férfi.
Aztán különböző gyakorlatokkal rávezették őket a lényegre. :)
Amikor tini voltam, anyám ledobott elém egy felvilágosító könyvet és otthagyott vele...
Egyik ismerősöm, egy anyuka, a 18 éves lányának megengedi, hogy felvigye hozzájuk a fiúit, közben ő elmegy szomszédolni otthonról, és még arról is gondoskodik, hogy a lányzó védekezzen. Mindent megbeszélnek. :)

Kívánom neked, hogy a sikerrel kézenfogva járj!

lollipop - a Csillagközi Nyomozó