A NŐ és a Vonzás Törvénye

nőnek lenniNőnek lenni

Nőnek lenni manapság nem könnyű, bár csodálatos kihívás! Sokféle szerepben kell megőriznünk női minőségeinket. Asszonynak lenni, munkában nőként megfelelni, anyaként a gyermek mellé állni, szexuálisan kiegyensúlyozottnak lenni, igenis megkívánják ezekkel a szerepeinkkel való ügyes, értő bánásmódunkat. Legtöbbször férfias energiáinkat kell használnunk, hogy sokszor erőnkön felül mindezt végigcsináljuk, de mindezzel együtt is előfordul, hogy nem sikerül.
Egyensúlyban lenni ezernyi szerep és a ma felkínált férfi szerepek között, tőlünk nőktől azt plusz energiát kívánja meg, mely a nehézségek ellenére is velünk élő.

Erősítsük meg teremtő női energiáinkat!

Mi nők rendelkezünk azzal a képességgel, hogy felébresszük tudásunkat testünkről, lelkünkről az életről, halálról, születésről és eredendően szakrális ősi női minőségeinkről. Mindezt látni és tudni, megkívánja tőlünk, hogy másképpen, megengedőbben, nyitottabban, érdeklődőbben, spirituálisabban érzékeljük magunkat és a világot. Testünk szent, s már őseink érzelem és értelem világában is ez a felfogás dominált. " A nő teste szentély, Isten teremtő műhelye." - szól a tanítás Yotengrit I. kötetéből.(Máté Imre), s e tudásunk ebből az ősi tudásból fakad.
Velünk, bennünk van! Ahhoz, hogy mélyebb kapcsolatot alakíthassunk ki ezzel az ősi női tudással, vissza kell szereznünk és ébresztenünk kell elfeledett képességeinket és minőségeinket.

Az ősi: az ősi nem az elavultat jelenti, a mai modern kutatásokkal és eredményekkel szemben! Az ősi számomra az esszenciálisat, a létezésben teljesedő minőséget hordozza és ezzel együtt azokat az értékeket jeleníti meg, amelyeknek a "hiányától" a mai nő, a ma embere, leginkább szenved.

Cikkem írásának üzenete, hogy lehetőségünk növelni mágnesünket annak szándékával, hogy ébresszük tudásunkat magunkról, nőiségünk megélése, kibontása, modern életünk egyensúlya megteremtése érdekében.

A női mágnesed erősítése

Női minőségeink éber ápolása, spiritualitásunk kibontása felé vezetnek bennünket. Ha visszaszerezzük testünkről lelkünkről való tudásunkat, felfedezhetjük azt a csodálatos tényt, hogy Isten mindenben megtalálható. Átélhetjük azt, a mély ősi tudást, hogy testünk szent, mi pedig a teremtés részeinként spirituális lények vagyunk. Ezen tapasztalások és tudás birtokában gyengédebben, szeretetteljesebben, bánhatunk magunkkal, másokkal, az életünkkel. A létezést derüvel, a teljesség áramlásában élhetjük meg.
E folyamatunkban magasabb értékeken keresztül láthatjuk a férfit, a párkapcsolatunkat, életünk történéseit. Ennek a spirituális érésnek a következménye lehet az, hogy a nőiségünket, szexualitásunkat, az életünk eseményeit szakrálisként éljük meg és tudomásunk van az élet nehézségeiről és a halálról. Ez a folyamat egy lehetséges spirituális fejlődés a mai nő életében, mely folyamathoz értékeit, megbecsülni, kibontani és felemelni szükséges.

Azt kívánom legyen ez így minden nő életében! Adjunk esélyt a lehetőségeknek, mágnesünknek, hogy spirituális fejlődésünk felé vezessen bennünket.

A nőiséged ébresztése és a Vonzás Törvénye

Szakrális női minőségeink központja, a méhünk. Hüvelyünk, méhünk bejárataként az Élet kapuja. Mi nők, az élet kihordói, hordozói vagyunk. Befogadó teremtővé válunk anyai szerepünkben. Anyaként összekötjük az égit a földivel, az égi lélek befogadói leszünk. Ha mindezt valóban tisztaságában értjük, képesek vagyunk a megfelelő eszközöket, módszereket és megfelelő gondos, gyengéd ápolást, figyelmet teremteni szakrális minőségeink számára.

1. Kezdjük el most, hogy ellen állunk, a modern életmód felgyorsult tempójának és lassuljunk, váltsunk ritmust, csendesedjünk. Ebben az atmoszférában ébreszthetjük és vonzhatjuk be a törődés és figyelmesség éber lehetőségeit.
2.Álljunk ellen a reklámok ígérte mű jónak és ezzel szemben válasszuk a természetes lehetőségeket.
3.Teremts lehetőséget ahhoz, hogy mélyebben értsd testedet, lelkedet. Kérdezd magad, kérdezd a testedet, hallgass, figyelj méhed jelzéseire.
4. Lélegezz, lélegezd bele magad a spirituálisba, engedj, oldódj érzékelj, lassulj és lazíts. Csendesedj, hangolódj, így emeld magad.
5. Kerülj kapcsolatba a Holddal, hogy gyógyító energiáit tested és lelked ápolására fordíthasd.
6. Menj ki a szabadba, kerülj közelebb a fákhoz, a Naphoz, a Szélhez, természethez, Földanyánkhoz. Adj hálát női folyamataidért, női életed lehetőségeiért és érezd ezt a hálát, mélyen és mélyebben. Köszönd meg amid van, azt is amid nincs.
7. Főzz! Térj vissza a konyhához, hiszen szakralitásodról, nőiséged ősi minőségeiről a legtöbbet ott tanulahatod meg. A főzés alkémiája az a mágnes, mely ebben neked sokat segít.

Sem elkezdeni, sem folyamatosan csinálni nem könnyű, hiszen számtalan kifogás kerülhet az utadba, s ezek a kifogások legtöbbször ravaszul még igaznak is hatnak. Ha meg tudod figyelni a kifogásaidat, hasznos tapasztalatokat szerezhetsz az irányban, hogyan ne azonosulj velük. Mindez az erőfeszítés és súrlódás a megfelelő irányba vezet téged! Kívánom Neked, hogy így legyen!
Knolmár Marica
női tudatosságfejlesztés

Címkék:

HozzászólásokKörülbelül ezt jelenti NŐNEK lenni...

csenge333Ez egy kincs. Nagyon

Ez egy kincs.
Nagyon hálásan köszönöm Marica a közzétételét.

www.aminababa.com
www.flavin7.com
www.gulliver.huGyonyoru !!!

Nagyon tanulsagos.....mely es igazsagos gondolatok. Koszonom :)Kedves Marcsi!

Ma nagyjából ötször olvastam el az írásodat, mindig visszatértem. Először szerettem volna válaszolni, de rájöttem, hogy butaság, amit írni akarok. A csend... Aztán ismét olvastalak és olvastalak, most pedig megint. Első gondolatom, hogy köszönömömet fejezem ki, mert sokat segítettél. Nem csak nekem. Azt gondolom, hogy leginkább azokon a női társaimon is, akiket valaha valaki elhagyott és elveszítette a hitet magában. Én ilyen vagyok. Teszem hozzá azért, hogy fejlődöm, de mégis vannak kétségek a nőiességem miatt bennem. És ez most nagyon, nagyon kellett nekem.
Tehát most köszönömömet fejezem ki hozzád, hogy közzétetted.