Egy különleges önismereti tréningről

Kalandos utazás önmagaddal, a természet erőivel megtámogatva

Amit Mátrai Vanda író kínál, az egy egész napos, kalandos utazás önmagaddal, a természet erőit segítségül hívva: kint a természetben, egy túra során mozgatják meg a résztvevők a világról és önmagukról alkotott képüket.

A CÉL: hogy leássatok a problémáid fő okaihoz, és a nap során eljuss egy felismerésig, ami lehetővé teszi, hogy a saját életed élhesd, ne pedig mások elvárásai mozgassanak tehetetlen bábként...

A PROGRAM:

9:00 Találkozó a Normafánál

Négy állomáson zajlanak az önfejlesztő tréning részei, az elméleti előadásokat gyakorlatok mélyítik el, amelyeket önmagaddal, egy munkafüzet segítségével végezhetsz el.
Az állomásokon Vanda vendége leszel egy rétesre, kávéra, később lángos és üdítő frissít fel. A munkafüzetet is a helyszínen kapod majd.

A túra a 4 állomás között a Normafától a Makkosmária melletti rétig tart, onnan pedig a János-hegyi kilátó a végcél, ahol látványos körülmények között feloldhatod a nap során megdolgozott blokkokat, félelmeket. Sokáig örömmel fogsz emlékezni majd erre a pillanatra :)

A program 17:00 óra tájékán ér véget. A nap során megtett túra nem megterhelő annak sem, aki nem jár rendszeresen kirándulni, vagy nem sportol.

KÖVETKEZŐ IDŐPONT: 2012. június 9. szombat

RÉSZVÉTELI DÍJ: Az egész napos tréning részvételi díja 15.000 Ft, amiben az előadásokon kívül benne van:

+ a reggeli rétes,
+ a kávé,
+ egy lángos és egy üdítő,
+ egy munkafüzet, ami tartalmazza a gyakorlatokat, és amibe jegyzetelhetsz a nap során,
+ és a végén a meglepetés eszköz, ami igazán emlékezetes lesz számodra :)

Ha számlát szeretnél a tréningről, jelezd az e-mailben. Az összeget majd utald arra a számlaszámra, amit a jelentkezéskor a visszaigazoló e-mailben fogsz megkapni. A jelentkezésed akkor érvényes, ha az összeget elutaltad.

AJÁNDÉK

Ha június 1-ig jelentkezel, megkapod ajándékba Vanda könyvét, az Álomkatalógust, amiről itt a honlapon bővebben olvashattál már korábban. Ezzel a történettel hazaviheted a tréning szellemiségét, hogy tovább segítsen utadon.

Itt tudsz jelentkezni az 1 napos tréningre:

A böngésződ nem támogatja az iFrame megjelenését.

A fenti JELENTKEZEM gombot kell megnyomni! :)

A.

HozzászólásokNapi Ige IGe-től:

Napi Ige IGe-től: A judeo-keresztény bibliában leírt Isten az több mint gonosz. Egy szörnyeteg. Aki ezt élteti, az sem lehet jó ember.Tégy az abortusz ellen!

Tégy az abortusz ellen! A megoldás a DAJKATERHESSÉG és az orvostudomány fejlődésének elősegítése. Erről itt írok.