Szombaton megemeljük a rezgésszinted!

rezgésszint emelésTudtad, hogy az emberek 98%-a, aki látta a filmet, olvasta a könyvet, nem igazán érti a Titok működését, és azóta is csak keresgéli a megoldást a problémáira? Tudod hogy miért van ez? Egyszerű: a LÉNYEG ugyanis nincs benne sem a filmben, sem a könyvben. A titok ugyan tényleg benne van, de az nincs, hogy HOGYAN működtetheted a valóságban a vonzás törvényét.

Ha szeretnéd megtudni, hogy a Titok mögötti erőket hogyan lehet működésbe hozni, ha meg akarod tudni azokat a részleteket, ami hiányzik ahhoz, hogy jövedelmed könnyűszerrel többszörözd meg, gyere el november 28-án, szombaton az alábbi előadásra, és egy lépéssel közelebb viszünk téged is az igazi Titokhoz.

Gyere el és hallgasd meg az inspiráló előadásokat, ismerd meg még jobban az univerzumot működtető törvényeket!
Sőt, azt javasoljuk, hogy a saját környezetedből minél több olyan embert is elhozz, aki még szkeptikus a Titokkal szemben. Segítünk neked megváltoztatni a környezetedet is. Hozd el barátaidat, párodat, hogy felvillantsuk előtte is, mi lapul a Titok mögött...

Ez a szombat megismételhetetlen alkalom lesz, első kézből hallhattok élménybeszámolót Bob Proctor Romániai látogatásáról is. Azt a fantasztikus rezgést, melyet Bob Proctor segítségével a 37 fős magyar társaság átélt, nehéz lenne írásban átadni, gyertek el hadd meséljünk élőben róla. Bob az elmúlt 40 évben felhalmozódott tudásának legjavát adta át nekünk, és mi szeretnénk ezt a tudást még szélesebb körben ismertté tenni. Ha nem voltál ott Romániában, de érdekel, hogy mit tanultunk a Titok első számú nagykövetétől, akkor feltétlenül gyere el szombaton, hallgasd meg azoknak az élménybeszámolóit, akik ott voltak.

Helyszín: Budapest, Rózsadomb étterem
Cím: II. Bimbó út 2. (4-6 villamos Mechwart liget megállótól 2 percre)
Időpont: 2009. november 28.
Kezdés: 9:00 órakor
Időtartam: 4 óra

pongor-juhász attila bob proctor szilágyi imreElőadók:
Pongor-Juhász Attila, motivációs előadó (a képen Bob mellett jobbra)
Szilágyi Imre, befektető, közgazdász (a képen Bob mellett balra)

Az előadások érinteni fogják többek közt az alábbi kérdéseket:
- Hogyan tudod megsokszorozni a jövedelmed?
- Hogyan változtasd meg a környezeted, ha úgy érzed hogy körülötted mindenki negatív?
- Mit tegyél, ha úgy érzed hogy a vonzás törvénye nálad nem működik?
- Bemutatjuk a módszert, melynek használata lehetővé teszi, hogy töretlenül előrejuss, gyarapodj és megtaláld a boldogságot.
- Beszélünk arról, hogyan lehet eredményesen fejleszteni emberi kapcsolatainkat.
- Kiderül az is, hogy mi az, ami az egyik ember számára lehetővé teszi, hogy álmaihoz utat találjon a problémák és akadályok dzsungelén
át is, míg mások vak elszántsággal küzdenek, de nem jutnak semmire.
- Beszélni fogunk arról is, hogyan lehet Magyarország sikeres, és a nyugati országokat túlszárnyaló gazdaság, és ebben mi lehet neked a szereped.
- Több résztvevő beszámolóját hallgathatjátok meg Bob Proctor Romániai tréningjéről, és képeket, videókat is fogunk vetíteni.
- Az előadáson be fogunk jelenteni valamit, melyről még nagyon sokat fogtok hallani 2010-ben. Ha ott leszel, első kézből hallod majd az információkat, melyről jövőre az egész ország beszélni fog...

Célunk nem csak a hasznos információk, a tudás átadása, hanem az is, hogy minden résztvevők gondolkodását egy magasabb rezgésszintre emeljünk. Ha úgy érzed hogy még van mit tanulnod ahhoz, hogy tökéletesre fejleszd azt a képességedet, hogy bármilyen álmod valósággá tudd változtatni, akkor mindenképp ott a helyed szombaton közöttünk.

Részvételi díj
Pongor-Juhász Attila fél és egy napos programjai tízezres, többnapos tréningjei százezres nagyságrendű áron is mindig teltházasak. Ráadásul aki egyszer hallotta előadni, általában rendszeresen visszajár hozzá. Most azonban azt szeretnénk, hogy szélesebb tömegek is meg tudják hallgatni, olyanok is, akik szerényebb anyagi lehetőségekkel rendelkeznek. Épp ezért, a programra a belépőjegy:

Elővételben, péntekig befizetve, csak 3000 Ft
Jegyek a helyszínen: 3500 Ft

Erre a programra mindenképp hívd fel az ismerőseid figyelmét is, nehogy lemaradjanak róla! Fogadok, hogy van olyan ember körülötted, akinek még nem sikerült elérni hogy könnyedén működtesse a vonzás törvényét, és ez a program nekik is sok segítséget ad ahhoz, hogy végre jó irányba induljanak el.

Váltsd valóra az álmaidat, mi megmutatjuk a hozzá vezető utat.
Hozz magaddal még valakit, hogy mindketten átéljétek ezt az élményt!

Ha szeretnél ott lenni jelentkezz most, ide kattintva!Hozzászólásokmelazo:)

:D

"Go Jolly" - „Haladj vidáman előre!”

Sant Darshan Singh Ji MaharajMindenki mást lát meg.Örülök, hogy a párommal

voltam.Őszintén mondom!hát..

nem lehetett egy nagy durranás

ha csak egy ember írt

az is csak egy reklámszöveget

hmmm

ez így csalódás, távolról sem érzem úgy, hogy akkor megérte volna elmenni, ha ennyire semmi visszhangja nincsen. még itt se.

mi van azokkal, akik ott voltak, és nem csalódtak

érdekes...

a "kötelező olvasmányok" izgalmasak egyébként...

a megyei körök is biztosan érdekesek lehetnek...

ez a mechwart ligetes izé nem tudom... különös, hogy senkit sem mozgatott meg
azt hittem meg fog...

akinek meg esetleg a lelkére kötötték, hogy kivárjon, ammeg az üzlettel van elfoglalva, hót zicher. nem a tudás terjesztésével... :-)

- persze ez csak feltételezés...

lehet, h azóta mindenki magasabb szférákból üzenget elvégre megemelkedett a rezgésszintjük, vagy mi, és mi már sohatöbbé nem tudunk velük kommunikálni, csak ha mi is megvilágosodunk :D (bár, ha "empaták" volnának, akkor igazán le tudnának ereszkedni a mi szintünkre ;-) )

de ugye nyilvánvaló, hogy buddhának se a rózsadomb tövében sikerült mindez... tehát kezdjetek el meditálni

idézzetek meg valakit, aki ide téved és megosztja velünk, történt egyáltalán valami, vagy csak valami blogtalálkozó szintű összeröffenés volt... kivetítővel...

üdvözlettel és sok-sok szeretettel:
melazo

ui: az ufók által a mechwart ligetben elrabolt secreteseknek pedig kitartást! nyugalom, az internetfüggőség hamarosan ismét lecsap rátok, hogy közlékenységeteket előcsalogassa:-)Engem is érdekelne:MILYEN VOLT?

csenge333
Köszi!Halló Népek!!!!!

Én nagyon várom, hogy elmondjátok mi történt tegnap!! Én ugye - mint ígértem - itthonról szurkoltam... Elindult valami nagy dolog??? Ébred az ország a fásultságból???? NNNnnnnnnaa, lécciiii! Mondjatok valamit!!:))Remélem, h. óriási

Remélem, h. óriási élményben volt részetek! további szép napot mindenkinek!!!Köszönöm!

Óriási élmény volt Veletek összefutni. . . :) Milliárd ölelés: Csillátok

"Semmi sem túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, semmi sem túl csodálatos ahhoz, hogy megtörténjen, és semmi sem túl jó ahhoz, hogy örökké tartson, ha a Terád váró jóhoz pozitívan állsz hozzá!"(Helen Hadsell)kedves Zsuzsi! lehet

kedves Zsuzsi!

lehet helyszínen is, de úgy mint látod egy picit drágább. javaslom hogy töltsd ki a jelentkezést, és akkor a helyszínen is csak a 3000-es jegyet kell kifizetned, ma éjfélig lezárom a listát.

A.Kedves Admin!

Érdeklődöm, hogy holnap be lehet csak úgy "esni" az étterembe és ott fizetni.
Vagy regisztrálni kell magam és csak úgy tudom rendezni az anyagiakat a helyszínen?
Előre is köszi: ZsuzsiA végleges helyszín

A végleges helyszín tegnap óta látható a fenti szövegben, de beírom ide is: Rózsadomb étterem, Bimbó u. 2. a Mechwart ligetnél!Program

Szia Admin, :)
A program neve: "Thinking Into Results" Sandy Gallagher-relkedves defibrillátor, lista

kedves defibrillátor, lista lesz, és reggel fél kilenctől a regisztráció. üdv, A.hello! ha neten utaltam a

hello!
ha neten utaltam a jegy árát. küldenek jegyet vagy fennt leszek valami listán?Kedves TKati, nem

Kedves TKati, nem tervezzük, de ha mégis lesz, akkor jelezni fogom!Kedves Fem! Igazad lehet,

Kedves Fem! Igazad lehet, én is hasonlóan érzem, mozgolódik valami itt a Kárpát medencében... aki még nem érzi, azoknak meg majd csinálunk egy nagy medence partit!! :-DDSzia Golderana! Te melyik

Szia Golderana! Te melyik programot kezdted el? Örülök hogy tetszett a Bob tréning, igazán ütős volt szerintem, és rengeteg hasznos információ volt benne. Nekem félóránként jött egy-egy nagy felismerés, hogy mit hogyan kell(ene) csinálni...Drága Tike! Nem tervezünk

Drága Tike! Nem tervezünk videót, de biztos lesz még lehetőség rá hogy találkozzunk. Attila országjáró túráját jövőre is megismétli, és ha szeretnétek akkor biztosan útba ejti Nagykanizsát is. Mi pedig biztos vagyok benne hogy találkozunk még előbb is! Egyébként is, nektek most az a legfontosabb hogy Jani pihenjen, úgyhogy a hétvégét töltsétek együtt. Olyan sokan irigykednek rátok, hogy milyen csodás páros vagytok, és mennyire számíthattok a másikra. Én nagyon örülök és hálás vagyok, hogy ismerlek benneteket!hanganyag?

Sajnos én sem tudok elmenni. Lesz róla hanganyag?
KatiHolnap ide is kiírom, még

Holnap ide is kiírom, még nem dőlt el hogy hol leszünk, több verzió is van, de holnap estére véglegesítjük.:-)

Magyarországon most nagyon jó energiák vannak, ugyanúgy, az egész Kárpát Medencében úgyhogy hajrá :)

Mi magunk legyünk az a változás, amelyet látni szeretnénk a világban.
- Fem -helyszín

Emailen értesülni fogunk a helyszínról, vagy ide is ki lesz írva?

mert nem vagyok benne biztos már, hogy jól adtam.e meg az emailcímem....jó lenne ha ide is ki lenne írva, vagy hova küldjem el mégegyszer?
nem vagyok mostanság képben:)

Köszi a segítséget, én már jelentkeztem amúgy!Előadás

Sziasztok!

Én mindenkit arra szeretnék buzdítani, hogy menjen el az előadásra. Tudom miről lesz szó, hiszen én is ott voltam személyesen Bob Proctor előadásán, és az 1 éves programját is elkezdtem. Még az elején vagyok, de már most érzem a pozitív változásokat az éltemben. Nem csak én, de a közvetlen környezetem is. Minden csak egy elhatározással kezdődik. Tegyétek meg, meg fogja érni!Drága Imi!

Nagyon örülök , hogy megtartjátok ezt az előadást . A szomorú csak az, hogy mi nem tudunk ott lenni. Sajnos Jani még nem mer vállalni hosszú utat. Pedig már nagyon hiányoztok!!!!
Készül róla hanganyag vagy videó???
Nagyon jól tudom , hogy az nem ugyanaz mint élőben , de nagyon jó lenne számunkra is valami biztató.

Szerető öleléssel : Tike

Elérhető minden álom, ne add fel semmi áron.
Egyszer úgyis valóra válik, ha akarod , hogy valóra váljon !!!kedves évi! a helyszín

kedves évi! a helyszín időközben változott, sokan jelentkeztek már az első napon, úgyhogy nagyobb termet kell keresnünk, de a résztvevőknek körbe fogom küldeni az új helyszínt! valami nagyon jó dolog fog elindulni szombaton, azt érzem.Előadás

A Ventura hotel hol van helyileg?

El szeretnék menni, szükségem van rá!

Köszikedves annuska, nagyon

kedves annuska, nagyon köszönjük neked! nagy segítség az is ha otthonról szurkolsz nekünk!...

.. én sem fűztem sok reményt ehhez az egészhez, akár csak Bea....de most már kíváncsi leszek, hogy mi rántja ki az országot a fásultságból... mi lesz az, amiről mindenki beszél egy év múltán???? Most már tényleg nagyon - nagyon kíváncsi vagyok és várom, hogy mi (otthon maradók) is megtudjunk részleteket.. Hát, én szurkolok nagyon, hogy tényleg ébredjünk!!!szia Zorba, kösz hogy

szia Zorba, kösz hogy szóltál, javítottam. és javaslom hogy nézd a jó oldalát, ahogy a titok tanítja: ilyen hosszú szövegben egy hiba nem olyan rossz arány, nem? :-)

kedves Bea, parasztvakítást nem tervezünk, de a józan paraszti ésszel fogunk foglalkozni. mivel az emberek 97%-a nem is próbál meg gondolkodni, a maradék egy része pedig csak azt hiszi, hogy gondolkodik, fontos hogy az embereket felrázzuk egy kicsit, és megmutassuk nekik, hogyan tudnak bármit elérni, amit csak szeretnének. tudom hogy hihetetlennek hangzik, de épp ezért olyan izgalmas ez a téma, épp ezért vágtunk bele. olyan dolgokról lesz szó szombaton, amiről most még csak néhányan hallanak, de jövőre már mindenki erről beszél majd. bennem hatalmas lendület és tettvágy van, és tudom hogy szombaton elindul valami, ami egy éven belül igazi mozgalommá növi ki magát, és felrázza az országot a mostani fásultságból és passzivitásból!Óh persze...

Ezt hívják szélhámosságnak.
Vagy parasztvakításnak.Előadás

Igen, ezt nagyon jó lenne meghallgatni, de sajnos én sem tudok elmenni. Remélem, azért majd apró morzsákat itt is olvashatunk, kapunk némi információt, az előadásból.
Jól jönne a sikeresebb vonzáshoz, talán lenne némi sikerélményem nekem is...