Önmagad szeretete: a testi, lelki gyógyulás eredménye

lány tükörbenÖnmagunk szeretete tükrözi testi, lelki állapotunkat. Ha a tükörbe nézel, milyen gondolatok jutnak az eszedbe magaddal kapcsolatban? Ebből azonnal levonhatod a következtetést, mennyire szereted magadat.

Egyre több levelet kapok a kedves olvasóimtól, melyben elmondják a problémáikat. Késztetést éreztem, hogy bővebben kifejtsem, összegezzem a problémáikra a választ. A betegségek, melyek a fizikai testre kiülnek, megelőzi őket a lelki, vagyis érzelmi kiegyensúlyozatlanság. A legtöbben tudják gondolatban mi, mitől van, rengeteg irodalom foglalkozik ezekkel a témákkal. De hogyan alkalmazzák? Kértek tőlem alkalmazási technikát. Gyakorlati útmutatóval szolgálok, melyek saját tapasztalataim,és naponta alkalmazom.

Adj hálát mindenért, amit átéltél, mert azt Te vonzottad magadhoz, a szellemi spirituális fejlődésed érdekében.

Szeresd a testedet, mint egy hatalmas kincset, mert a tested nélkül nem tudnád megtapasztalni a sok csodálatos dolgot, élvezni az életet.

Bocsájtsd meg mindenkinek akik bántottak, mert ők a tudattalanságuk miatt tették. Áld meg őket szeretettel.

Minden érzés ami kellemetlen és fájó vedd észre, merd érezni, de tudatosítsd Nem a Tied!
Magadra vetted mások problémáját. Hagyd elmenni, engedd el.

Ha van betegséged, szeresd öleld át, ne tagadd meg, hiszen a tied. Mert, ha megtagadod saját magadat tagadod meg.Szeretni kell, nem utálni. Szeresd, és ha kitartóan végzed ezt, elmúlik, eltűnik.

Nyisd ki a szívedet, merj szeretni mindent, és mindenkit. Fontos minél mélyebben érezni, szeretni, mert így egyre jobban megismerd és szereted önmagadat.Önmagad szeretete, elfogadása a legfontosabb. Mindegy, hogy sovány, vagy kövér vagy, ez nem számít. A belső lényed csodálatos, értékes, ez vagy te.

Ha drámák (veszekedések) történnek a környezetedben, ne azonosúlj a történéssel, mert akkor veszítesz az erődből, csak kivűlről figyeld az esményeket, ha beleavatkozol akkor azonosúlsz a dolgokkal.

Szeretetel.Évi
http://ujfold.virtus.hu Szóljatok hozzá, értékeljétek az Új Föld vírtuson is. Köszönöm nektek.

CsatolmányMéret
szeretet.jpg18.07 KB
tukorben.jpg94.59 KB

HozzászólásokKedves Brigus02!

Most vettem észre, hogy hozzászoltál egy régebbi cikkemhez.
Röviden válazolok neked. nem érted miért van vége egy-egy kapcsolatodnak. Valószínű azért,mert annak idején amikor még nem születtél le ez így lett megbeszélve azokkal a személyekkel akikkel most volt kapcsolatod. Mint írtam az egyik cikkemben is, ezek a kapcsolatok előzőéletbeli lezáratlan kapcsolatok. Addig marad együtt két személy amíg az a szellemi spirituális fejlődésüket szolgálja.Menj és látogass el a http://ujfold.virtus.hu oldalamra és ott van a Szerelem vagy csak azt hiszük ?egyik első cikkem olvasd el.Szeretettel:Évi.Kedves Domcsi!:):)

De jó újra olvasni benneteket. Először is,köszönöm a válaszod. Másodszor, elhiszem ezt is amit mondtál, a rezgésszintet is értem, csak arra próbálok rájönni, hogy amikor én még úgy érzem ebben a kapcsolatban igenis több van,mint amit mi "kiaknáztunk" , akkor hogy van az,hogy mégis véget ért.Én valahogy azzal magyaráztam, hogy vmi mélyebben bennem mégis másképp gondolja,ő már véget vetne a kapcsolatnak,haladna tovább.A rejtvény ott van számomra,hogy ő ezt miért gondolja így, hogy tudnék erre rájönni?? Köszönöm neked,ölellek BrigusDrága Brigus!

Nos, szerdán a Hamrónia Műhelyben tettek fel hasonló kérdést Álomkeresőnek. Ő valahogy úgy magyarázta meg a dolgot, hogy a rezgésszintek állandóan változnak, a gondolataid és az érzéseid alapján. Van, hogy egy emberrel baromira egy rezgésszinten tevékenykedsz, de a gondolataid emelik a tiédet, vagy éppen ő fejlődik egy picit. Ilyenkor van az elválás. Ezen lehet korrigálni is - szerintem -, de aki nem veszi észre, inkább arrébb áll, azzal, hogy már nem tudtuk egymásnak mit nyújtani.
Ez jól megmagyarázza az okot és a következményt.
Én ezt úgy fogalmaztam meg magamnak, hogy mikor leszületsz a Földre, kiválasztasz egy életet, amelyet be szeretnél járni, persze ezen változtathatsz is menetközben, de nem olyan nagy mértékben. Akkor kiválasztod, hogy kik azok az emberek, akikkel bármilyen kapcsolatot szeretnél létesíteni, akár barát, akár férj, testvér, gyerek. Saját magad megválasztod az időt is. Amikor egy kapcsolat véget ér, akkor ez az idő lejár. Ennyit kellett, hogy egymás mellett töltsetek, ennyi feladatotok volt egymással kapcsolatosan. Nos, lehet, hogy most ezzel nagy vihart kavarok, de ez a véleményem.Kedves Éva!

Csatlakozni tudnék az előttem szólókhoz.
Nagyon tetszik ez a cikked. Hasonló témában írt cikket Gini is, és most a két cikk elolvasása után olyan érzésem van, mintha a folytatását írtad volna meg.
Köszönöm neked.Egyetértek,azonban vmit nem tudok

Értem amit írtál évi,azonban egy ici-pici segítségre szorulok.Tisztában vagyok azzal,hogy én vonzok be,alakítok minden eseményt magam körül.Azonban arra még a mai naoig nem bírtam rájönni,hogy miért van vége egy-egy kapcsolatomnak,vagy miért van vele zűr.A minap olvastam csilla egyik cikkét,melyben vhogy úgy fogalmaz,hogy akinek negatív az énképe,önbizalomhiányos,az mindig olyan pasit fog ki,aki megalázza...ez igaz.Azonban ha úgy vélem ez az akadály már elhárult,akkor mégis mi történik mindig?Csak arra próbálnék most rájönni,miért történik mindig ez?Neked van öteted? Köszönöm,üdv brigusÁgica drága!

Ágica drága! Örülök, hogy tetszett. Szerettel.Évi.Évikém...

Ez az irásod nagyon jó, megtapasztaltam én is. Gratulálok! Szeretettel ölel : ágicaKösznöm Andromed!

Köszönöm Andromed.Örülök annak, hogy így éreztél amikor olvastad a soraimat,pontosan ezzel a céllal írtam.Szeretettel.Évi.Jól beszélsz :)

Jól beszélsz :) :D

Köszönöm jól esett ezeket a sorokat olvasni. Gyógyító hatásuk van :) Számomra a leg építőbb mondat ez: Adj hálát mindenért amit átéltél, mert azt Te vonzottad magadhoz, a szellemi spirituális fejlődésed érdekében.

Minden megtapasztalt élmény mi magunk vagyunk. Ha meglátjuk, megérezzük valamiben, valakiben a szépséget, tisztaságot, szeretetet, abban a pillanatban mi is szépek tiszták és szeretettel teltek leszünk. Jó tudni hogy mindaz a lelki gazdagság amit tapasztalok a világban, én bennem is megvan különben nem tapasztalhatnám.