A bankbetéttől az amerikai részvényopciós piacig, a vonzás törvényével

opciók, derivatívokKét évvel ezelőtt indult a sikersztorim. Akkoriban vezették be a kamatadót. Nulla pénzügyi előképzettséggel eldöntöttem, hogy megtanulom a pénzügyi és tőzsdei világ rejtelmeit. Eleinte nagyon ijesztő gondolatnak tűnt, sokszor megriadtam útközben, de sosem álltam meg, mert tudtam mit akarok. Folyamatosan a vonzás törvényét használva jutottam egyről a kettőre. Azt képzeld el, hogy a mezei bankbetéttől eljutottam a nagyon szofisztikált amerikai piacon kereskedhető opciókig. Mindezt két év alatt, önerőből, hivatalos oktatás nélkül.

Hogy mégis hogyan csináltam?

Sokat vizualizáltam, képzelődtem, elképzeltem magam abban a helyzetben ahol most vagyok. Természetesen ez csak egy állomás a hosszabb távú céljaim felé. Még nem vagyok anyagilag független, de tudom, hogy ez csak idő kérdése. Nap mint nap tanulok és fejlődök, segít ebben a vonzás törvénye, mert erőt ad a képzelet és a hit, hogy meg tudom csinálni.

Mi, akik ezen az oldalon regisztráltunk, mind hiszünk a vonzás törvényében, hisz egyébként nem lennénk itt. Ha elhiszed, hogy a pénzügyeid is a kezedbe tudod venni, tényleg meg tudod csinálni. Csak el kell indulnod. Mint ahogy a Nike reklámszöveg is mondja: "Just do it"...

Ezt a személyes sztorimat írom meg blog formájában a honlapomon. A honlapot 4 hete indítottam útjára, azóta több mint 110 regisztrált tagom van (ingyenes). Az embereket érdekli, hogy jutottam el a nullától odáig ahol most vagyok. Sokat köszönhetek a vonzás törvényének és Veletek is szeretném ezt megosztani, mert ugyanabban az "Élet" nevű hajóban evezünk, így segítsük egymást.

Hiszek abban, hogy az életben elért sikerek csapatmunka eredményei. Egymás támogatásával messzebbre jutunk.

Csak akkor nézd meg az oldalam, ha Te sem engedheted meg magadnak, hogy mások hozzanak döntést a pénzed felett!

Íme az út, amin elindulhatsz, segítelek:

Ha kérdésed van, keress nyugodtan: opcioguru@gmail.com

Üdv,
O.G - OpcioGuruitt vagyok - ragyogok

Örülök, hogy tetszik az oldal. Igyekszem folyamatosan bővíteni, frissíteni és folyamatos tanulságokkal átadni mindazt, amit megtapasztaltam, megéltem. Érdekes egybeesés, hogy S.Péter barátom is aznap írt rólam. Pedig nem volt összeegyeztetve, de tudjuk, hogy nincsenek véletlenek.

Mi lesz 4-én?
Most láttam csak ezt a bejegyzést, mert nem lépek be ide mindennap. Ha direktbe szeretnél írni, kérlek írj ide: opcioguru@gmail.com

Üdv,
O.GEzt alig hiszem el!!!!

Ma már másodszor "találkozom" veled,pedig nem is ismerjük egymást! S.Péter barátodtól kaptam ma egy emailt,melyben megemlíti egy kedves barátját,aki segített elindulnia vállalkozása göröngyös útján,s aki maga is sikeres vállalkozó.Be is másolta a linkjét ahol utána lehet olvasni sikertöténetének.
A reggeli kávé kortyolgatás közben bele olvastam az oldalba és nagyon megragadta a figyelmemet.Pénzt akarok teremteni....gondoltam ez talán egy jel...ki tudja...hát regisztráltam.
Kaptam is tőled emailt,ahol magad meséled el hogyan kell sikeresen tőzsdézni....
Erre hazajövök este,gondoltam bekukkantok ide,hátha van valami érdekes történet,még lefekvés előtt olvasgatok egy kicsit....
Na és mi az első cikk amibe beleolvasok?
Igen!Ugyan az az ember,ugyan az az érzés ahogy olvasom a történetét....
Remélem találkozunk 4-én :o)))Kíváncsi vagyok,vajon mi dolgunk egymással...
Csodaszép estét mindenkinek!
Valahogy úgy érzem a szerencse itt kopogtat az ajtómon :o))
AngelNem ismerlek ugyan, de az

Nem ismerlek ugyan, de az olvasottak alapján minden elismerésem a Tied így látatlanban is.
Üdv.: erisun