Az óriás papírhajó

óriás papírhajóAmikor szerveztem a MoMoMo legutóbbi programját, ahogy szoktam, felírtam magamnak folyamatosan az elvégzendő feladatokat. Fókival elterveztünk mindent, mi hogy lesz és szépen haladt is a folyamat. Sikerült szponzort szerezni, igy a résztvevők sárga papirból hajtogathatták a kis papírhajójukat. Minden hivatalos helyről a megfelelő időben megkaptuk az engedélyt és a hozzájárulás. Volt még egy vágyam, amit nem pipáltam ki. Szerettem volna, ha a kis papírhajóknak lenne egy vezérhajója. Egy vezérhajó, amibe az országunknak szánt jókívánságokat helyezhetnénk, és ezt is útra indithatnánk. Ehhez kellett több nagy íves papír. Valahogy már nem volt arcom kérni a szponzortól utólag, így maradt fent a kívánságlistán. Aztán felhívott a szponzor, hogy mikor viszem el azt a sok-sok papírt, amit kaptunk tőlük, és tovább beszélgetve a végén felajánlották hogy adnak nagy papírokat is, hogy a vágyam teljesüljön.

A program előtt egy héttel kint voltunk Fókival a Margitszigeten, újra felmérni a terepet, pontosítani, hogy hol legyen a gyülekező, hol engedjük le a kis csónakjainkat, amikor megszólal a telefon, és egy nagyon kedves, udvarias hang elmesélte, hogy neki van egy hajója, egy éve vásárolta meg, azóta javításon volt, és most lett kész. Elmondta hogy ő és hajós csapata szívesen részt venne ezen a programon, mert nagyon tetszik neki a kezdeményezésünk. Nem értettem addig hogy miért is jött ez a telefon, amikor kimondta, hogy ez a hajó, papírhajó formájú hajó. Teljesen lázba jöttünk, hogy te jó ég, ez csodás egybeesés. Mert akkor rájöttem, hogy én nem pipáltam ki a vágyamat, azt hogy legyen egy óriás papírhajónk. Pedig akkor már tudtam, hogy meg tudjuk hajtogatni a vezérhajót, mégis maradt a kívánság nyitottnak.

Kedvesen meghívott bennünket a Zöld Béka nevű étterembe, (a zöld béka a gazdagság, bőség, átváltozás szimbóluma) ez a Duna partján van, és ott volt kikötve. Megérkezve tátva maradt a szánk, mert tényleg egy hatalmas papírhajó lebegett a Dunán. A tulajdonos kedvesen körbevezetett bennünket a hajón és belsejében, és elmesélte a történetet. Határtalan lelkesedéssel, szeretettel és tisztelettel mesélt a hajóról, a két segítőjéről akikkel egy év alatt rendbehozták. Elmondta, hogy ez lenne az első komolyabb útja a hajónak.
Ahogy beszélt, ahogy viselkedett, az a tisztelet és szeretet ami sugárzott benne... nagyon ismerősnek tűnt, mintha már találkoztam volna vele.

Előtte hetek óta azt tapasztaltam, hogy milyen káosz és zaj van a világomban, aztán egyszer csak Isten elküld nekem egy embert, akiben megláthatom azt, amiért leszülettem. A bizalmat, a szeretet, a tiszteletet, azt hogy milyen csodás dolog másoknak örömöt és szeretet adni. Azt hogy bármilyen gazdag vagy szegény vagyok, az a fontos az életben, amit adni tudok.

Ez az üzletember megtette azt, hogy felfigyelt valamire, és azt amit ő adhatott, azt adta nekünk.
Hogy mit adott? A HIT-et. A hitet, hogy bármire vágysz elérheted. És ha elérted, akkor jó ha továbbadod. Ő továbbadta azt hogy megmutatta a lehetőségeinket. Amikor leírtam a vágyamat, hogy óriási papírhajó, egy méteres papírhajóra gondoltam. Az Univerzum pedig nem viccelt, megkaptam a legnagyobb papírhajót, ami Magyarországon létezik.

Ez a Papírhajó jelképezi most számomra, hogy bármit kérhetek, elérhetem. Bármit kívánok azt az Univerzum megadja számomra.

Én csak egyet kérek: Mosolyogj Magyarország :)

Ebben a kérésben benne van számomra minden jó, amit én kaphatok, és amit Ti kaphattok. És tudom hogy egyszer meglátom majd hogy tényleg mosolyog már az egész ország.

Ez a Papírhajó már egy szimbólum számomra, a lehetőségek és megvalósulások szimbóluma. Akik pedig ott voltak, és élvezhették az óriás látványt, mindannyiunknak fantasztikus élmény volt.

Szeretettel kérem, hogy maradjon meg ez a szimbólum, a Papírhajó szimbóluma az életetekben, adjon erőt és kitartást, valamint hitet abban, hogy ahogy a The Secret filmben is láthattuk, minden vágyunk és kívánságunk, amelyhez tiszta hitünk, vágyunk és elfogadásunk van, az megvalósul az életünkben.

Köszönöm hogy meghallgattatok!
Örökös BoldogságRemek:)))))))))))))

Nagyon örülök neki:))))))))))))))))))

A kisbetűkért meg nem kell elnézést kérned, örülök, hogy van egy tündér kisfiad:)))

Neked hatalmas ölelés, kisfiadnak ciróka a homlokára:))))

"Sok ember azért nem lesz soha sikeres, mert amikor a lehetőség kopogtat az ajtajukon, ők éppen a hátsó kertben négylevelű lóherét keresnek:)))" /Walter Chrysler/
Evelyn:)Köszi Evelion!

most kaptam egy jóadag önbizalmat,meg inspirációt tőled.köszi.bocs a kisbetűkért,de épp fogom a pici fiam ,és egykézzel pötyögtetek.Majd a többieket is bevonzod:))))

Édes vagy nagyon:)))))

Kérdezd Admin Iminket, ő volt az első, hiszen ő hozta létre az oldalt:))))

Biztos lesznek olyanok, akikre úgy hat, mint te rád:))) És ismerjük ezt az érzést!!! Mi is mutattuk, jelenleg is mutatjuk az egész világnak:)))) Amit nagyon akarsz, tudod, megvalósul! Csak ne akard görcsösen...azt érezd, hogy máris többen vagytok:))))) És persze olvasgassanak a barátaid minket is:))))
Én hiszek benned!!!!!!!!!! Fogsz te még nekünk örömmámoros élménybeszámolókat írni:)))))

Ölellek nagyon-nagyon:))))

"Sok ember azért nem lesz soha sikeres, mert amikor a lehetőség kopogtat az ajtajukon, ők éppen a hátsó kertben négylevelű lóherét keresnek:)))" /Walter Chrysler/
Evelyn:)Evelion:))

Az ötlet jó.A film meg már rég meg van,oda is adtam pár embernek,de valahogy senkire sem volt akkora hatással mint rám.amikor először láttam,azonnal megmutattam volna az egész világnak,de aztán megtorrpantam.Azt hiszem sokan nem hiszik el h.ez működhet.Pedig működik,az tuti!Kormorán:)))

Szerintem tedd meg TE az első lépést, ha egy ilyen "secretes" csapatra vágysz! Először is szerezd be a filmet...adogasd oda ismerősöknek...és találjátok ki hol és mikor jöttök össze beszélgetésekre, vagy egyéb lelkesítő programokra!!! Itt pedig velünk is tarthatjátok a kapcsolatot...stb...stb...:)))

Látod! Minden vágy tud teljesülni:))))) Sok sikert hozzá!!!!

"Sok ember azért nem lesz soha sikeres, mert amikor a lehetőség kopogtat az ajtajukon, ők éppen a hátsó kertben négylevelű lóherét keresnek:)))" /Walter Chrysler/
Evelyn:)Hű!

Ez szinte hihetetlen!Ez az igazi vonzás ám!Én nagyon messze vagyok,de nagyon örülök minden sikereteknek.Jó olvasni.Kár hogy Vajdaságban nincs semmilyen Secretes program.