Holnap kedden indul el a saját Ötről a hatra rádióműsorom! Izgulok nagyon!!!

rádióban
Ugye kitaláljátok, hogy a vonzás törvénye által valósult meg ez az álmom is? Ugye kitaláljátok, hogy ki van tűzve az önálló műsor Rádióban és TV-ben az Ötről a hatráról?
Igaz, nem országos csatornán, de valahol el kell indulni, és első lépésnek remek szál a Campus rádió. Öbikének nagyon tetszett, amikor elmeséltem, hogy képzeld el, kitűztem és két hét múlva mentem interjút készíteni a Campus rádióba, mert van ott egy zseniális vezető,

Pócsi István, aki KGST találkozókat tart minden évben Nyíregyházán, ahol is felvonul 50 db trabant. Szeretem az ilyen pozitív értelemben megszállott embereket!
http://www.kgstparty.hu/

És a beszélgetésünk végén egyszer csak azt mondta! Nem lenne kedved műsort készíteni a rádiónkban? Közszolgálati rádió vagyunk, interneten mindenütt lehet minket fogni és lehetne a műsorod címe: Jussunk együtt ötről a hatra!

Önismereti beszélgetéseket folytatok a meghívott vendégeimmel, akik mind csodálatos emberek!

www.campusradio.hu

Kedd este 22 órától és szombaton du 14 órától Ötről a hatra címmel.

Bár konzerv műsor, de nagyon izgulok!

Ugye szurkoltok nekem?

Milliárd ölelés!

puszi:Csillátok
www.campusradio.hu
Kedd este 22 órától és szombaton du 14 órától Ötről a hatra címmel.Szombaton meg fogják ismételni! 13 órakor!

„Semmi sem túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, semmi sem túl csodálatos ahhoz, hogy megtörténjen, és semmi sem túl jó ahhoz, hogy örökké tartson, ha a terád váró jóhoz pozitívan állsz hozzá!” Helen Hadsell * www.5rol6ra.huJuhéj, felebarátom! Köszi! Én is NEKED ÉS MINDENkinek! :))

„Semmi sem túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, semmi sem túl csodálatos ahhoz, hogy megtörténjen, és semmi sem túl jó ahhoz, hogy örökké tartson, ha a terád váró jóhoz pozitívan állsz hozzá!” Helen Hadsell * www.5rol6ra.huCsillair

Sajnos nem halgathattalak,de borzasztoan orulok neked!!!!!!!!
Szeretettel,felebaratSikerült!!! Túléltem!!!! És nincs semmi bajom!!!!

Láttátok a Marslakó a mostohámat? Abban volt, hogy a tudós bátyja, amikor belecsap az óriásteleszkópba egy villám, kirohan a galéria teraszára, az aulából sok szem tapad rá, és ő a következőket jelenti be!
Nincs semmi bajom! Nincs semmi bajom!

Huh! Pusza, jó éjszakát és ez még csak a kezdet!

„Semmi sem túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, semmi sem túl csodálatos ahhoz, hogy megtörténjen, és semmi sem túl jó ahhoz, hogy örökké tartson, ha a terád váró jóhoz pozitívan állsz hozzá!” Helen Hadsell * www.5rol6ra.huÖbi baba! Tetszik?

„Semmi sem túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, semmi sem túl csodálatos ahhoz, hogy megtörténjen, és semmi sem túl jó ahhoz, hogy örökké tartson, ha a terád váró jóhoz pozitívan állsz hozzá!” Helen Hadsell * www.5rol6ra.huén hallgatom :)

nagyon jó :))))))jaj, de dadogok! Istenem!

„Semmi sem túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, semmi sem túl csodálatos ahhoz, hogy megtörténjen, és semmi sem túl jó ahhoz, hogy örökké tartson, ha a terád váró jóhoz pozitívan állsz hozzá!” Helen Hadsell * www.5rol6ra.huwww.campusradio.hu este 22 órától tehát most és a

jobb felső sarokban kell rákattintani, ahol oda van írva, hogy online hallgatás, és ne az mp3-ra hanem az acc-re. Nekem csak akkor indult el.

„Semmi sem túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, semmi sem túl csodálatos ahhoz, hogy megtörténjen, és semmi sem túl jó ahhoz, hogy örökké tartson, ha a terád váró jóhoz pozitívan állsz hozzá!” Helen Hadsell * www.5rol6ra.huSzia Csilla!

Én is gratulálok! Most akartam pont hallgatni, de itt a neten nem indult el. Mondjuk nekem lehet, hogy érdemesebb lenne rádióban hallgatni. Mindig ebben az időpontban lesz a műsorod?
Üdv? GabócaCsillus:)))

Várom-várom.Nézem,miért nem kezdi,mert még csak kilenc van,vagyis nyolc.Motorhead nem a kedvencem:)))
Várok tovább.drágák vagytok! Öbike, azt mondta ma nekem Pócsi Pisti,

A Campus diák vezetője, hogy csak így tovább!
Vénségemre még befutok a Főiskolai rádióban! :)))

Drágák vagytok!
Hallgatható az interneten, www.campusradio.hu
ma este 22 órakor és szombat délután 15 órától.

ISTENIEK LESZÜNK! REMÉLEM... HUH!

„Semmi sem túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, semmi sem túl csodálatos ahhoz, hogy megtörténjen, és semmi sem túl jó ahhoz, hogy örökké tartson, ha a terád váró jóhoz pozitívan állsz hozzá!” Helen Hadsell * www.5rol6ra.huDrága Csillám :)

Juhééééééé, már alig várom :) asszem ma túlórázom, mert otthon nincs internetem :)
Nagyon klassz lesz, majd meglátod. Én már tudom, hogy állati jól fogjátok magatokat érezni, és abba sem akarjátok hagyni a beszélgetést. Mintha otthon lennétek :)))))) A szerkesztőnek is eláll a füle a csodálkozástól, hogy eddig mért nem jutott eszébe ez a müsor :))))))
Millió pusszancs :) Tesód :)

A szeretet mindent áthat.....
Mosolyogj Drága Magyarország :)TE MAGAD VAGY A SIKER !

Drága Csilla !

TE MAGAD VAGY A SIKER !
A rádióműsor hallgatói is legyenek olyan sikeresek,mint Te !

Szeretettel ! ImiCsillair

Ket kalappal!!! Ugyes leszel!
Szeretettel,
felebaratCsillus,

A neten is lehet lesz majd hallgatni?
Mert akkor jövök:)
Puszaaa**Ma 22-órakor www.campusradio.hu ötről hatra műsor!

Köszönöm a jó kívánságokat!

Van ebben minden! Titok, teremtés, ötről a hatra, sikeres élet, sors, szeretet, kedvenc mottó, és minden jó, ami ltezik a világon!
Jó lesz!Jó lesz!Jó lesz!
Ugye jó lesz?
Jó lesz!
„Semmi sem túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, semmi sem túl csodálatos ahhoz, hogy megtörténjen, és semmi sem túl jó ahhoz, hogy örökké tartson, ha a terád váró jóhoz pozitívan állsz hozzá!” Helen Hadsell * www.5rol6ra.huDrága Csilla....

Nagyon, de nagyon szurkolok! De tudod, hogy ugyis sikerül.....Puszilgat : ágicaDrága Csillám!!

Fantasztikus:-))
Annyira szurkolok Neked...
szeretlek: ErcsiSzia Csilla!

Hát ez fenomenális!!!!!!!! Csodálatos teremtő vagy :)))))) Annyira örülök Neked:))))))) Mi az, hogy tetszeni fog-e? Naná!!
Sok-sok sikert kívánok, hogy együtt tudjunk örömködni.

Pusza. Böbe

TUDATOSSÁG - MÁR MOST "AZ" VAGY, NINCS MIT KERESNI. CSAK SZERESD MAGAD!

www.tudatossag.com