Papírhajó móka

Papirhajó Móka logóFóki: Ugye neked is vannak vágyaid, amik még nem teljesültek? Ezzel nem vagy egyedül. Ezennel szeretettel meghívunk egy nagy közös játékra, ahol te is vízre bocsáthatod az álmaidat, vágyaidat. Nem kell mást tenned, mint a helyszínre érve felírd a vágyaidat egy darab papírra, abból hajtogass egy papírhajót és bocsásd vízre. Ha pedig ezt sokan egyszerre tesszük, vágyaink összeadódnak, sõt, egymás vágyait még meg is erősítik. De nem kell ám túl komolyan venni, hiszen ez egy játék. Ahogy a nevében is benne van: Papírhajó Móka.

Szeretnénk ezzel hagyományt teremteni, hogy évről-évre egyre többen bocsássuk ilyen játékos formában vízre vágyaink hajóját.
Évről-évre újra eljönnek majd azok, akiknek az előző vízre bocsátás óta teljesültek a vágyaik, ezzel még nagyobb lelkesedést és kedvet adva a többieknek.

Képzeld el, ahogy évente egyszer egyre gyarapodó kis vágy-flottánk megszállja az öreg Dunát, vidám kis színfoltot csempészve a város életébe! Képzeld el, hogy a vágyaid valóban teljesülnek!

De ha csak egy mosolyt, egy jó érzést szerzel magadnak ezzel, már megérte.

Csak egy kérésünk van: ha tudsz, hozz magaddal valamilyen apró játékot, tanszert, füzetet, tollat, ceruzát, amivel segítheted azokat a gyerekeket, akiknek erre rászorulhatnak.

Ezzel adsz is, így vágyad, amit vízre bocsátasz, nagyobb lendülettel kel útra.

Semmibe sem kerül, csak egy kevés szabad időbe, amit jó kedvvel eltölthetsz olyan emberekkel, akik szintén azt szeretnék, hogy vágyaik megvalósuljanak. Akkor hát horgonyt fel! Induljanak azok a vágyak!

Velünk tartasz?

A Mosolyogj Mozgalom és a bemutatja:

PAPÍRHAJÓ MÓKA – avagy a vágyak kihajóznak

Időpont: 2009. szeptember 6. 14 óra
Helyszín: Margitsziget Nagyrét és a Hold-udvar közti tisztás

Program:
14:00 Találkozó és a rászoruló gyerekek részére szánt ajándék átvétele (ceruza, füzet, kis játék)
14:30 Teremtő Körtánc Felelős: Lángvirág
15:00 Papírhajó hajtogatás sárga momomo-s papírból, az oldalára a célok felírása, majd a megfelelő helyszínen a vízrebocsátás hármasával. (Felelős: Fóki)
15:30 Befejezésül: Hálatánc :)

Szeretettel várunk Téged, Családodat, Barátaidat, és az egész Osztályt!

Kérünk, hogy add hírül ezt a lehetőséget, hogy akit szeretsz Veled lehessen ezen a délután :)6. Papírhajó MókaÉs ahhoz mit szóltok...

...ha egy kis vitorlás lenne???? Majd kifogjuk a jó szelet hozzá:))))))))))))))))))

"Sok ember azért nem lesz soha sikeres, mert amikor a lehetőség kopogtat az ajtajukon, ők éppen a hátsó kertben négylevelű lóherét keresnek:)))" /Walter Chrysler/
Evelyn:)és mit szólsz

egy motorcsónakhoz, én már hallom a zümmögését...
:)

A szeretet mindent áthat.....

Mosolyogj Magyarország :)Egy nagy tutajt tervezek...

... készíteni, mely pár ember álmát biztosan eljuttatja annak céljába... :) :) :)

Meghajlok a Bennetek Élő Tudatosság Előtt!!!

Baráti Szeretettel.

zorba

totzoli129@freemail.hu-ez a saját e-mail címem...ide bátran írhatsz.

Ez már a Jelen, az egymásért tevékenykedők közössége.Édes Tikém:))))

Ez volt a tervem...hogy ott mozizzatok a fejetekben!!!! Örülök, hogy működik:))))

Még egyszer nyisd meg kérlek a fotókat...és egy másik ablakban nyisd meg ezt a másik linkemet...még fantasztikusabb élményben lesz részed:)))
És mindenki másnak is:))))))

Szeretlek:)))

"Sok ember azért nem lesz soha sikeres, mert amikor a lehetőség kopogtat az ajtajukon, ők éppen a hátsó kertben négylevelű lóherét keresnek:)))" /Walter Chrysler/
Evelyn:)Drága Evelyn!

Hálásan köszönöm. Olyan jó volt a szöveg és a képek , hogy szinte én is ott éreztem magam.

Szerető öleléssel : Tike

Elérhető minden álom, ne add fel semmi áron.
Egyszer úgyis valóra válik, ha akarod , hogy valóra váljon !!!Feliratozva:)))

Az enyém ahogy szoktam....felirattal:))))))))))

És ha javasolhatom, másik ablakban nyissátok meg és hallgassátok közben...fantasztikus élmény!!!!!!!!!!!!!!

Játsszunk tovább....:))))

"Sok ember azért nem lesz soha sikeres, mert amikor a lehetőség kopogtat az ajtajukon, ők éppen a hátsó kertben négylevelű lóherét keresnek:)))" /Walter Chrysler/
Evelyn:)Én is feltettem

Itt vannak az én képeim is:

XXXXxDrága Barátaim!

Megnéztem a képeket . Csodálatosak voltatok. Nagyon sajnálom , hogy nem lehettem ott, de most más volt fontosabb számomra.
Hálásan köszönjük , hogy gondoltatok ránk is és készítettetek nekünk is kishajót! Tudom , hogy minden úgy lesz , ahogy nekünk a legjobb!!!

Szerető öleléssel : Tike

Elérhető minden álom, ne add fel semmi áron.
Egyszer úgyis valóra válik, ha akarod , hogy valóra váljon !!!papírhajó avagy üzenet a

papírhajó avagy üzenet a palackban....

Tudod milyen, mikor Mató megölel? Napokra jól leszel!
Igével élőben beszélgetni? Isteni érzés :-)
Öbi békés mosolyát élvezni? Csoda klassz!
Fóki írásait olvasni? Gondolkodtató, örömmel tölt el.
Origamival ismerkedni, ökörködni? Életszagú, JÓÓÓÓÓ!!!!
Lolly csupaszív, fiatal, lendületes, különleges posztjait olvasni, miközben víz egy formájára anno pocsolyát választott??

egyszerű vágyam üvegbe dugaszolva küldtem a papírhajó mókára... így nem süllyed el, de áramlik, nekem így elfogadhatóbb, jobb... könnyebb... valahogy nekem nehezen megy a légy bele szerelmes majd engedd el, felejtsd el...

inkább üvegbe teszem, hátha odasodródik, ahova a dolga... így könnyebb...

a képek magukért berszélnek! örülük, hogy jól éreztétek magatokat a bőrötükben, csakúgy, ahoyg vagytok!

Örülök, nem őrülök ... :-))) hehe

bár ki tudja melyik a jobb :-)Nagyszerű vasárnap délután

Öröm, hála, hálatánc, mosolyok, izgatott hajtogatás, napfény, Margitsziget, sok kedves ember.... már önmagában ez is elegendő egy nagyszerű hangulathoz! De tegnap délután ennél több élményben volt részünk, és nem csak a tegnapi napra, hanem további napjainkra is kihat az a közös és lelkes móka, amit átéltünk :)
Izgatottan várom a következő ilyen remek programot!

Annak, aki ott volt, annak is, aki nem egy kis összefoglaló, afféle La Femme szösszenet :)

"Nem vagyunk mások, csupán gondolataink eredménye. (Buddha) "Bár nem voltam ott,de a

Bár nem voltam ott,de a képeket nézve engem is elfogott az a csodálatos érzés,amiben nektek részetek volt.Köszönöm!Napról-napra többen leszünk,akiknek ilyen pozitív a hozzáállása az élethez.Boldog vagyok,hogy mindazt tudom,amit tudok,és büszkén vállalom.Nagy ölelés mindenkinek!Jutka, megnéztem a képeket, és tényleg rácsodálkoztam:)

ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ-
riásiak voltatok.

Bár, nem emlékszem rád, nem tudlak hírtelen emlékképeim között "hova tenni", találkoztunk matonál, esetleg? , de a gyógyhíred segít:) És a többieké is.

Ne hagyd magad legyőzni! Emelkedj sorsod fölé, mert az élet kegyetlensége csupán megfelelő alkalmat jelenti a számodra ahhoz, hogy kiengedd "édes zamatodat"! A döntés a Te kezedben van! IGENT mondtam magamra. :)ÓÓÓÓÓÓÓÓÓ- Óriásiak voltatok:) Ott voltam lélekben veletek.

Ne hagyd magad legyőzni! Emelkedj sorsod fölé, mert az élet kegyetlensége csupán megfelelő alkalmat jelenti a számodra ahhoz, hogy kiengedd "édes zamatodat"! A döntés a Te kezedben van! IGENT mondtam magamra. :)Nagyon boldog vagyok

hogy ennyien kijöttetek a szigetre. Jó volt látni azt hogy újra gyermekké váltunk mindannyian, jó volt köztetek lenni, úgyhogy ezt mindenképpen folytatni fogjuk. Sőőőőőőt, ahogy Jutka Csabája kitalálta, vannak már más hasonló terveink is. (jó kis együttrezgések vannak, élvezem)
Az óriáshajó teremtésemről pedig külön fogok írni, mert az is megér egy blogot :)
Most nagyon boldog vagyok, köszönöm hogy ezt az érzést megoszthatom Veletek :)
Szeretettel: Öbike :)

A szeretet mindent áthat.....

Mosolyogj Magyarország :)Drágáim:)))))

Ez hatalmas élmény volt!!!!!!!!!!!!!! És abszolút nem érdekelt már amikor indultam itthonról, hogy kinek mi a véleménye, vagy esetleg hülyének néz:))))

Jólesett nem secretes barátaimat is magammal vinni, hiszen már sokat meséltem rólatok nekik...ők a keresztlányom, a kisfia és az anyukája volt...szerintem ők is élvezték ezt és megérezték benne azt, amiről ez szólt...se többet, se kevesebbet:))))

Akik azért nem jöttek el, mert elveik vannak, sajnálhatják...mert fantasztikus élményekből maradt ki! Én persze már elfogult vagyok, mert ha semmi nem történt volna a Margitszigeten, csak egy szimpla találkozás veletek, én akkor is ott lettem volna:))))))))))

Ez a hatalmas papírhajó a Dunán, hát ez óriási élmény volt!!!!!!!!!! Én csináltam egy 2 perces videot is, segítsetek, azt is fel lehet tenni valahogy a picasara? Vagy valami más ilyen netes helyre, hogy közzé tudjam tenni...

Köszönet és Hála:))))))))))

"A mély barátság olyan, mint a szívárvány! Ha a boldogság és könny megfelelő arányban vegyül, az eredmény egy színes híd lesz két szív között:)))"
Evelyn:)Papirhajo

Sajnalom hogy csak gondolatban voltam veletek,, én is kikuldtem a dunahoz a kivánságaim, bár csak gondolatban (lázasan fekszem)
öleléssel zs

Ha először nem érsz el, csak tarts ki bátran.
Ha itt nem találsz, keress meg ott.
Valahol megállok, és várok Rád...
(Whitmann)Kedves Résztvevők!

Öbikével együtt köszönöm mindenkinek, aki ott volt a mai papírhajó mókán. Kívánom, hogy mindenki vágya váljon valóra.
A papírhajócskák viszonylag hamar elsüllyednek - eggyé válnak a Dunával, azaz az Áramlással. Éppen ez a lényeg benne. Vágyaink eggyé váltak az Áramlással és maga az Áramlás végtelen energiája biztosítja a materializálódásukat. Amikor elengedtétek a kis hajókat, azzal létre hoztátok azt a vákuumot, amibe pontosan belepasszol a vágyatok. Így létrejön a vonzás. Hatalmas erejű vonzás. Már alig várom a pozitív beszámolókat a beteljesült vágyakról!
Köszönöm, hogy ott voltatok, köszönöm, hogy ott lehettem. :)
Lesz jövőre is ilyen papírhajó móka, Öbikével még ma este meg is néztük a helyszínt. Fantasztikusan jó helyszínt találtunk, mintha csak erre találták volna ki! :) Szuper!
Bár most is jó sokan voltunk, de a következőn sokkal többen leszünk, tudom. Az új helyszín pedig ideális erre.
Holnap hétfő. Legyen ez a hétfő az egyik legcsodálatosabb hetetek első napja!
- Fóki -Kedves Fóki és Öbike!

Ez klassz volt!
Igazi hangulat, és öröm teremtés!
Köszönöm az élményteli lehetőséget!

lollipop


Mocskos rock n' roll... ezekért rajongok:Szépek voltatok, jó volt Benneteket látni és

én is sokat gondoltam Rátok!:)))

Szeretettel: E R Y
Élj a Szíved Erejével!Nézem a képeket és vigyorgok!

Most csak lélekben voltam Veletek.
Drága Kati! Köszönöm, hogy ilyen gyorsan feltetted a képeket.
Gyönyörűek voltatok, pont ilyennek képzeltem el.
Szeretettel: Judit

"Csak egy helyen szeretnék élni, és ez az a hely, ahol a szeretet örökké uralkodik."FOTÓK :) :)

Csodálatos délutánunk volt ismét!! :)
Öbike,Fóki köszönjük nektek a lehetőséget!! :) :)
Akik nem lehettek velünk és aki ott volt az is élje át újra a képek segítségével: :)

" A szeretetnek hatalmas ereje van! "

Kati.Ragyogás

Gyógyulj meg!!!!!!!!!! Táncolni is kellene majd, ha minden igaz!
Akkora hajónk volt, mint amekkora vágyaink :)
Leesik az állatok, ha meg látjátok a fotókat :))))))))))))))))))
Hála Öbinek, abba aztán belefért mindenkinek a vágya. A tied is Drága Ragyogásunk :)))))

Jutka :-)Papírhajó:)

Öbi & Fóki

((((((((())))))))))))))

Mindenkinek hálásan köszönjük a mosolyokat, az öleléseket, a mókát.................jó volt veletek!

Csaba&JutkaKiváló gyakorlata volt ez

Kiváló gyakorlata volt ez vágyaink elengedésének :))
Köszönjük Öbi és Fóki, és mindenkinek, aki ott volt és mosolygott!! :)
Ja és a naaagy papírhajó a vízen az csúcs volt! :D

Szeretettel: Boldogság ;)

..
Maradok továbbra is Csillagokkal Álmodó..Drága Mindenki:) Barátaim! Nem lehettem csak lelkiekben a Sziget

a Szigeten veletek:) Lábam kificamododtt és járó szerkezetben van:)

Elküldtem gondolatban én is kívánság-cédulámmal kis hajókámat:)
Kívánok sok-sok teremtő energiát mindenki vágyálmának megvalósulásához!!!!!

Ne hagyd magad legyőzni! Emelkedj sorsod fölé, mert az élet kegyetlensége csupán megfelelő alkalmat jelenti a számodra ahhoz, hogy kiengedd "édes zamatodat"! A döntés a Te kezedben van! IGENT mondtam magamra. :)Dràga Mindenki!

Tudjàtok, hogy èn is veletek voltam lèlekben, az èn vàgyhajòcskàm a Teverèn ùszott messzire, hogy fizikailag formàt oltve tèrjen vissza hozzàm...
Olellek Titeket!
Saida

"A RENDKIVULI az atlagemberek utjan rejtezik."AZTA...

... milyen sokan voltunk. Jó volt látni a sok új arcot!!! Emlékszem, bátorság kell először megjelenni egy ilyen összejövetelen. Akinek nem inge... , de akinek igen, azoknak köszönjük hogy bevállalták. Biztatom Őket, tegyenek így máskor is.

Köszönöm, talán sokak nevében Lángvirágnak, hogy vállalkozott egy kis hangulat teremtő közösségi játékra. Jól esett, még ha nem is tudtuk ezt kifejezni. Büszkék lehetünk rá, hogy ilyen embereket vonzunk be!!! Köszönet és hála!!!

Fóki és Öbike!

Nektek külön szeretetteljes ölelésünk és hálánk, hogy megszerveztétek és lebonyolítottátok ezt a jó kis MÓKÁT!!!
Szívbéli Köszönetünk Nektek!!!
Láttam a sok csillogó szempárt, régieket és újakat egyaránt. Talán nem is tudhatjuk milyen csodás folyamatokat indított el ez az együttlét...

SZERETLEK! SAJNÁLOM! KÉRLEK BOCSÁSS MEG! KÖSZÖNÖM!!!

Meghajlok a Bennetek Élő Tudatosság Előtt!!!

Baráti Szeretettel.

zorbaÖbi megpróbálunk:)))))

Tudod én viszek magammal vendégeket is, tervezzük, hogy a szökőkútnál fél 2-kor talizunk, ha sikerül, akkor megyünk segíteni:)))))

"A mély barátság olyan, mint a szívárvány! Ha a boldogság és könny megfelelő arányban vegyül, az eredmény egy színes híd lesz két szív között:)))"
Evelyn:)húúúúú :)))

nagyon készülünk ám a holnapra, az egyik meglepi már kész van.
Szeretném kérni, hogy a tagok közül aki tud, páran gyertek ki segíteni fél kettőre.
Hálás köszönet :) Öbike :)

A szeretet mindent áthat.....

Mosolyogj Magyarország :)