Párhuzamos valóság / pozitív gondolkodás

párhuzamos valóságokLassan ráébredek, hogy tényleg több valóság van párhuzamosan. De nem sci-fi-be illő módon, nem térugrással, stb. ;) Egyszerűen a gondolkodásunkkal. Ugyanazt többféleképpen meg lehet élni. Amíg mások panaszkodnak valami miatt, ugyanabból a dologból nekem a pozitív dolgok jönnek át. Eleinte koncentrálnom kellett, hogy észrevegyem a jót, mert tényleg sok negatiiv dologgal van tele az élet, legalábbis régebben úgy tűnt. DE NEM: mi tesszük negatívá, a panaszkodással, a rossz dolgok bevonzásával. Egy spirált alakítunk ki, aztán csodálkozunk, hogy miért történnek rossz dolgok. Pedig bármikor lehet ezen változtatni! Mert semmi nem rossz és semmi nem jó, minden olyan, amilyennek mi szeretnénk -> és EBBEN VAN A LÉNYEG. EZ A TEREMTÉS, A SAJÁT VILÁGUNK MEGTEREMTÉSE. Szerintem sok könyv ezt nem tudja átadni, sokan elvont módon álliitják be a dolgokat, misztikussá téve ezzel azt, ami pofonegyszerű és magától értetődő. Mert a világ és a benne lévő dolgok olyanok, amilyennek mi látjuk őket. Tudjátok, ugyanaz a fél pohár viiz valakinek "már csak félig van", másnak "jaj de jó, még félig van, majdnem tele". Észre kell venni a szép dolgokat és ha az ember ezekre koncentrál, akkor egy idő után már nem is kell figyelni, egyszerűen csak a jó dolgokat veszi észre.

Tegnap reggel bementem a munkahelyemre és sokan panaszkodtak, hogy hétfő van, nincs kedvük semmihez, meleg van (vagy a kliima miatt éppen hideg), stb. Van egy kolléganőm, akinek folyamatosan mindennel problémája van. Amit más észre sem vesz, ő azt is észreveszi és fennakad rajta. Szóval bementem reggel ebbe a közegbe és.. huhh.. Inkább bekapcsoltam a fülhallgatómat és zenét hallgattam és boldog voltam, mert csak a szép dolgokra figyeltem. Amúgy is próbálom kivenni mindenből a pozitiiv érzéseket és szépen teremtek egy szebb munkahelyet magamnak :) Ami igazából ott van, én látom is, csak nem mindenki látja, mert a hozzáállás a rossz. Olyan, mintha egy fátyol mögött lennének, nem veszik észre a szépet és a jót. Mindegy, én próbálom nekik is átadni, hogy a jó dolgokat vegyék ki az életből és akkor egyre többet fognak tapasztalni ugyanabból ;)

CsatolmányMéret
parhuzamos.jpg10.31 KB

HozzászólásokKedves helpdesk!

Koszonom a hozzaszolasodat nekem is ez a velemenyem az MLM-rol amelyben dolgozom,egy csodallatos nagy csalad ahol mindenki boldog mindenki a "baratod" es szamithatsz rajuk barmilyen problemad vagy oromod van.En lassan egy eve lesz nov 28-an,hogy beleptem a rendszerbe es nem bantam meg SOT,sokat tanultam es fejlodtem-tudas teren! Soha nem Adom fel!!!Kedves thb

Eloszor is koszi,hogy valaszoltal.Elmondom,hogy van egy fix munkahelyem csak eppen az a rezsire ha eleg!,tehat kell nekem valami mas es biztos penzforras es itt sajat magam "fonoke"vagyok.En nem bantam meg ,hogy csatlakoztam ehhez az MLM-hez hisz sok uj embert ismertem meg es baratsagok alakultak ki,gyonyoru helyekre utazunk,csodallatosan erezzuk magunkat es barmi bajban segitunk egymason.Szuper csapat,szuksegem volt erre a szeretetre ami itten van! Koszi neked is helpdesk,hogy irtal nekem , eggyet ertek mindennel amit irtal es tudom,hogy magamon kell valtoztatnom mert elegge hangulat ember vagyok de remelem sikerul ezen valtoztatnom. Kellemes napot nektek!!!Kedves sreka!

Én tudod mióta foglalkozom MLM-mel? Kb három hete. És tudod miért nem fogom soha föladni, legyen bármilyen nehéz egy-egy időszak? Mert jelenleg nincs olyan munkahely vagy nevezzük bárminek, ahol mindig 100%-osan stresszmentes és boldog vagy. És én csak az MLM-ről tudok, ami hosszútávon megadhatja azt, amire mindig is vágytál, bármi legyen is az (persze, csak ha megbízható céggel dolgozol együtt). Az élet nem a stresszmentességről vagy pénzömlésről szól. Az élet a kihívásokról szól, a különbségek megtapasztalásáról. Találd meg a Kontrasztot és fogadd el, hogy ott van. Hidd el, vagyunk még páran akik a jövőjüket ebben látják. Egyre többen vagyunk.

Ezek meg az én gondolataim :)Válasz sreka-nak

Szia Sreka,

nem lehet, hogy azért nem megy, mert annyira görcsösen akarod a pénzt? Mármint, hogy kényszernek érzed az egészet, tudod, hogy pénzt kell csinálnod, aztán elkedvetleniitenek, ha valami nem jön össze rögtön, csökken a lelkesedés, stb.

Lehet, hogy ha nem MLM-ben dolgoznál, hanem normál alkalmazottként, akkor csökkenne a stressz és kicsit lelassulnál. Megszűnne az állandó pénzhajhászás (ne értsd félre, ezt nem rossz értelemben mondom) és a vele járó görcsölés, para, a "mindenképpenújembereketkellszerezniéselkelladnikülönbennemleszpénzem"-érzés. Szóval ha lenne egy fix munkahely, akkor lenne egy havi fix fizetés és nem kellene attól tartani, hogy mi lesz a jövő hónapban. Hm?

Ezek csak az én gondolataim ;)

Szeretettel, T.Pozitivan!

Ez mind szep,mind jo en is pozitivan probalok gondolkodni...Egy MLM rendszerben dolgozom,Halozat epito vagyok de mostanaban elegge letornek a negativ emberek es nem talalom a megfeleloket az uzletemhez.Ilyenkor nagyon elvagyok es nem tudok semmi jora koncentralni.Soha nem Adom fel -ez biztos,de mar szeretnek nagyobb eredmenyt elerni.