Párkapcsolat, avagy a TÜKÖRKÉPEM?

vörös lány, csók, párkapcsolatKíváncsi vagy milyen az, amikor egy angyal-lány párkapcsolati témában szervez kötetlen beszélgetést? Ha a szerdai Harmónia Műhelyes Titok Klub tetszett, de téged kifejezetten a párkapcsolati téma érdekel, akkor ezt Neked találták ki!

Angelgirl szervezésében kötetlen beszélgetésre invitálunk titeket, első alkalommal december 4-én, Budapesten a Csengery utcában (Nyugati és Oktogon között) található Harmónia Műhelybe. További részletek a csatolt dokumentumban, illetve itt is:

"Már egy ideje foglalkoztat a gondolat, hogy vajon miért vonzunk be olyan Társat magunknak, akiről azt hisszük, hogy teljes szívünkből vágyunk rá, de mihelyst kicsit jobban megismerjük rájövünk, hogy emlékeztet valakire! Valakire, akire nem szívesen emlékezünk… Önmagunkat látjuk a másikban pontosabban azt az énünket, akit eddig elnyomtunk, elfelejtettünk, sőt gyakran még csak tudomást sem vettünk róla, hiszen ezek nem éppen a legszebb énünket mutatják!

Ennek ellenére, vagy éppen ezért mégis vonzódunk hozzá, meg akarjuk ismerni azt a Valakit, Őt, aki pontos képmása Önmagunknak!
Tükröt tartunk egymásnak, és ha valóban felnőttünk képesek vagyunk tanulni, fejlődni a másik által mutatott tükörből!

Ha érdekel, hogyan teheted mindezt, egyszerűen csak vedd szemügyre azokat a dolgokat párodban, amiket nehezen tudsz elviselni! Tedd fel magadnak a kérdést;

- Miért zavar ez engem?
- Talán pont ezek azok a dolgok, melyeket Önmagamban sem szeretek?
- Hogyan tudnám ezt megoldani?
- Mit kéne tennem, hogy fejlődhessek e téren?

Ha a kérdésekre továbbra sem találod a válaszokat, vagy épp ellenkezőleg megfelelő válaszokkal tudsz szolgálni, kérlek, oszd meg Velünk tapasztalataidat, hogy közösen tanulhassunk, fejlődhessünk mindannyian!

Szeretettel Várjuk mindazok jelentkezését, akik boldog párkapcsolatban élnek, akik kevésbé harmonikus kapcsolatot tudhatnak magukénak, és persze azokét is, akik jelenleg nem rendelkeznek Társsal!

Egy bensőséges kötetlen beszélgetésre invitálunk, ahol nem csak lelked terheit rakhatod le Nálunk, hanem új kapcsolatokra is szert tehetsz! És ki tudja, még a végén, egy Társsal is gazdagodhatsz!

A részvételi díj: 1000 Ft

Helyszín: Harmónia Műhely
Cím: 1067 Budapest, Csengery u. 59.
Tel.: +36-70-2301414
E-mail: info@harmoniamuhely.com

Időpont: 18h-21-ig
A friss dátumokat a naptárban találod (a címlapon)!

„Hosszú álom az élet
valaki rosszat álmodik, valaki szépet
én szeretném, ha mi együtt álmodnánk valami szépet
és álmunk soha nem érne véget.”

HozzászólásokSziasztok!:)

Természetesen most szerdán lesz a beszélgetőkör, 14-én és rendhagyó módon 18 h-tól-21-ig!
Mindenkit szeretettel várok, gyertek:)))

A részvételi díj: 1000 Ft

Sok szeretettel:

Angelgirl

U.I: Aki részt vett a múltkori secreten, az folytathatja a beszélgetést Mikivel is, ha akarja, mert ő lesz a meglepetés vendégem:)????

Melyik része nem tetszett??????????????????????

''A mosoly az a fény, mely az arc ablakán világít, s jelzi, hogy a szív otthon van.''
Evelyn:)jobb, ha erre inkább

csenge333
NEM ÍROK SEMMIT...Túl jól sikerült teremtés:))))

Nagyon örültem Angyallányunk személyes meghívásának és el is fogadtam, ott leszek!!! Aztán természetesen "közbejött" valami, mégpedig bejelentkezett Örökmozgó tanítónénije családlátogatásra!!! Megdermedtem, amikor kiderült, hogy csak fél 5-re ér ide!!!! Gyorsan üzentem, hogy akkor csak egy óra hosszat fogunk tudni beszélgetni, mert nekem el kell mennem!!! Angyallánynak is megírtam, de ő megvígasztalt, hogy nyugodtan késhetek is, nem gond. Visszaüzent a tanítónéni, hogy akkor talán ideérnek korábban is...már hajnalban felmostam frissiben, hogy mégiscsak rendre érkezzen - ugyanis 3 cica uralja a lakást-, mert lehet, hogy egyszerre fogunk hazaérni...
No, erre ma kapok egy telefont az iskolából, hogy a tanítónéninek fontos értekezlete van és így a mai napot visszamondja!!!! Én csak vigyorogtam...egyszóval szépen, nyugodtan tudok készülődni az estére!!! Lehet, hogy még szundizom is egyet:)))) Vagy be tudom fejezni a számítógépes új másodállásomat:)))

Egyszóval nem fogok késni sem:)))))

''A mosoly az a fény, mely az arc ablakán világít, s jelzi, hogy a szív otthon van.''
Evelyn:)Drága Angyal-lány!

Nagyon szeretnék elmenni, arra jöttem rá, hogyha valakinek magyarázok közben ÉN értem meg a dolgokat(mert EGYEK vagyunk hi.hi.hi) és most tényleg szeretnék valamit megérteni. (juuj érthető voltam álmos vagyok bocsi)
Vidéki lány vagyok és szeretek vidám társakkal utazni.(Most gyorsan megyek és teremtek:-)))

Legyen vidám a napotok!

Szeretettel:
TiszavirágKöszönöm mindenkinek, aki

Köszönöm mindenkinek, aki jelezte, hogy ott lesz, és annak is, aki ugyan még nem jelezte, de szándékában áll eljönni!
Remélem be fogunk férni:)))
Biztosan, hisz mint tudjuk, "Sok jó ember kis helyen is elfér..."
Szeretettel:

AngelgirlAngelgirl, megyek, ám!

Megkaptam az e-mailt, és köszönöm a dícsérő szavakat. :-) Valamiért eltűnt a leveled a rendszeremből, ezér itt köszönöm meg a meghívást, és ott a helyem. :-) Biztosan jó beszélgetés lesz. Alig várom!
ShaktiZsul:))))

Szerintem mi most nagyon Egynyelvet beszéltünk:)))))

Köszönöm, hogy sikerült valakivel megértetnem magamat és nekem is megértenem a másikat:))))

''A mosoly az a fény, mely az arc ablakán világít, s jelzi, hogy a szív otthon van.''
Evelyn:)Drága Evelion!

Köszönöm, hogy fejbem ismét összehoztál minket!:) Hiszem, hogy efelé halad az életem, miközban annyi gazdagsággal találkozom nap, mint nap, hogy győzöm őket magamba szívni!:)Drága Zsul:)))

Csodálatosak vagytok a pároddal:)))))))))))))) És még több ilyet mindenkinek:)))))))))))

''A mosoly az a fény, mely az arc ablakán világít, s jelzi, hogy a szív otthon van.''
Evelyn:)Drága Evelion!

Nincsmit! Örömmel írtam, hiszen én is részese lehetek a feltétel nélküli szeretet élményének! A "tökéletes" fogalmát meg én úgy kezelem magamban, hogy számomra az a tökéletes, akit feltétel nélkül tudok szeretni.:) Tehát, nem attól tökéletes, mert hibátlan, hanem azért, mert valamilyen oknál fogva - eme okokról órákat lehetne filozófálni - egyszerűen feltétel nülküli szerelemmel szeretem.:)Most csak annyit...:)

Ezzel kapcsolatban az jutott eszembe, hogy nagyon szépen összedeted Angyalkám azt a fő gondolatot, hogy TÉGED fogadjon el a másik olyannak,amilyen vagy, meg feltétel nékül, stb. Miközben nem egy ember (nemtől függetlenül!) álmai társáról egy sor listát ír...számára ki a tökéletes! Én ezt a szót nem szeretem, nem is használom...Szerintem az a legigazibb kapcsolat, amikor mindkét fél tud feltétel nélkül, igazán szeretni!!! Amikor nincsenek elvárások, bírálgatások, stb. Amikor nem az eszünkkel latolgatjuk a napi együttléteinket, hanem igazán megéljük azt...megéljük egymást:))) Számomra már megadatott ez...hogy miért nem élünk együtt??? Ez csak helyrajzi kérdés...néha már szavakat sem találok, hogy miben és miként MÁS ez a kapcsolat, mint a "szokványos"!!!

Zsul számomra tökkkéletes amit írtál!!!! Szebben és jobban én sem tudtam volna megfogalmazni! Köszi:)))

Sokatoknak kívánom, hogy megtapasztaljátok ezeket a csodákat...váljon életetek részévé:))))

Ölelésem aki kéri:))))

''A mosoly az a fény, mely az arc ablakán világít, s jelzi, hogy a szív otthon van.''
Evelyn:)Angelgirl

Remek otlet! Igen,beszelgetni kell rola, kell,szukseges,szerintem.
Ha lesz egy jelentkezo,akkor mar megerte!
Elj a felkinalt lehetoseggel!
Szeretettel,
felebaratDrága Ercsike!

Nem is kell mondanod semmit, a példa, amivel előttünk jártok éppen elég. :)

Örülünk nektek nagyon!

Puszi és nagy ölelés!

C.szerintem

Azért két nagy halmazt felállíthatunk, úgy kezdésnek, szerintem:
akik rájöttek, hogy boldogok akarnak lenni és tudják, hogy ezért NEKIK kell tenni, nem pedig láblógatva várni, hogy majd belibben valaki és "kiszolgálja őket". Akkor mindíg lesz hiba, mindíg lesz gond, mindíg lesz "jaaj már ne".
A másik halmazban azok vannak, akik képesek az apróságoknak is örülni, és képesek elfogadni az örömöt, bárhogyan bármilyen formában is érkezzen az életükbe. Ők könnyebben ki tudnak kötni valaki mellett, és könnyebben el tudják fogadni a másikat olyannak, amilyen, főleg ha mindenestül szerrették meg az illetőt. Ezen két halmazon bellül található aztán, ezernyi, milliárdnyi szín és forma.:)Kedveseim:-)

Azt hiszem,hogy én senkinek sem fogom a tutit mondani,mert nem az én életem:-)))
Puszi Nektek:-)Valóban...

Valóban tükröt mutatunk egymásnak életünk során, bárkivel is kerülünk kapcsolatba! Hisz maga az ÉLET=KAPCSOLATOK! Köszönöm Tiszavirág, hogy erre ráébresztettél, néha én is hajlamos vagyok személyesnek venni nem a személyem ellen szóló közléseket, hisz ahogy Humorgumó is megjegyezte, ez csupán annak a személynek a tükre, aki szóvá teszi...
Mindenesetre, egyáltalán nem az a célom ezzel a kis összejövetellel, hogy majd én meg mondom a tutit! Hogyan is tehetném? Nekem csupán annyi a célom, hogy beszéljünk róla! Beszéljük meg, kinek hogyan működik, és kinek miért nem! És miért? Elsősorban azért, mert így lehet a legtöbbet tanulni szerintem, anélkül, hogy megégetnénk magunkat ezredszer is! És mert tényleg szeretnék segíteni azokon a barátaimon, ismerőseimen, akik napi szinten ezt kérdezgetik maguktól: "Nem értem, hol rontottam el?"; "Mi volt a baj?"; "Miért nem kellek senkinek?" stb
Nekik is csak azt tudom mondani, amit mindenki másnak: "A hiba nem az Ön készülékében van!":)
Szerintem attól lesz az a valaki az "IGAZI", hogy úgy fogad el, amilyen vagyok! Annak, aki vagyok! Se többnek, se kevesebbnek! Ne akarjon megváltoztatni, ne akarjon mindenáron megérteni, csupán fogadjon el, és SZERESSEN!!! Ennyi! Sztem mindenki erre vágyik!
És én ehhez szeretném hozzásegíteni az embereket, és nem úgy, hogy én elmondom, mit kell tenni, hanem mások pl. Ercsike, és Sándor, akik boldog, kiegyensúlyozott kapcsolatban vannak, és biztos vagyok benne, hogy az ő tapasztalataik kellő segítség lehet egy tudatos, normális kapcsolat kialakításához, és ami talán ennél is fontosabb, annak megtartásához!
Szóval, ha szeretnél beszélgetni róla, vagy csak meghallgatni, hogy másoknak hogyan sikerült, szeretettel várlak a már említett időpontban és helyszínen...
Köszönöm, hogy elolvastad...

Szeretettel:

AngelgirlDrága Angelgirl....

Ne hidd Drága, hogy nem tiszteljük a kis írásodat és főleg nagy bátorságodat,amivel nekiindultál ennek. :) Az hogy itt vagyunk már a Te vonzásod. És hogy még a hangulat is jó ebben a kis "szobácskában", nem jöhetett volna létre nélküled..:)

Egyetértek kicsit csengével és Gumóval....:D De miért ne találhatnána egymásra?? :)

Csenge, milyen paletta??? :)

Gyöngy

****************************a témához

Hogy a témához is hozzászoljak: igen életem első részében az üresség volt jellemző. Mindenféle tininépek csajoztak orba-szájba, én pedig ki voltam ebből rekesztődve. Miért? Mert lusta voltam... a lányokért tenni is kell, kéne valami plusz, én meg nem... jól el voltam a világomban, a barátaimmal, meg az iskolával, ami egy külön történet.:) Aztán a nagy kényelmes világomból kizökkentett egy plátói szerelem, ami hát ilyen egyoldalú dolog vót. Ez mozdított meg, hogy valamit kéne a lányok felé is tenni, nem csak bohóckodni a leányosztálytársaimmal.:) Aztán jött a cset, mert Gyuszikának nem füllik a foga a szórakozóhelyekhez...:) Nah itt már jöttek élmények, de ez volt az az időszak, amikor nagyon picit csurrantak-cseppentek csak a dolgok. Így az, amiről ez az írás szól, az elmaradt nálam.:)
Aztán jött 2008, a vörös csocsák-csodája! És, hogy bánom e?! Zavar, e benne valami? Semmi, inkább bízom abban, hogy a jövőben mindketten úgy fogjuk gondolni, hogy megérdemeljük a másikat...:)Kedves Angelgirl!!!!

Jelentem elolvastam a szöveget és a hozzászólásokat is.

Ez teccccet legjobban.-)))

" Tedd fel magadnak a kérdést;

- Miért zavar ez engem?
- Talán pont ezek azok a dolgok, melyeket Önmagamban sem szeretek?
- Hogyan tudnám ezt megoldani?"

Csenge egy jó tükör Neked is :-)))))) (bocsi:-)))

Szeretettel:
TiszavirágKedves Csenge Jól mondod:)

Kedves Csenge

Jól mondod:) de ez is a te tükröd:D szép?:)

" Életünk minden pillanata kockázat,amelyet a szeretet vagy a félelem vezérel.Ha sikerül a tudatosságot elérni akkor ezek a pillanatok felismerésekben fognak megnyilvánulni.Így minden pillanatban új világok nyílnak meg.Merj kockáztatni."ha már a szövegnél tartunk:nem gondolom,

csenge333
hogy én például szeretnék sok ember előtt beszámolót tartani a párkapcsolati problémáimról, örömeiről...Ez arra jó, hogy a "szervezők" egymásra találjanak.../"Hű, de gonosz vagyok.../Köszönöm a tippet!!!!!!!

csenge333Kedves Csenge:)

Semmi kifogásom, hogy kinek milyen hajszíne van... Csak a kép helyett, néha nem árt a szövegre is odafigyelni... De ha gondolod nyithatsz egy külön fórumot is, pl. "Mondd meg a hajszíned, és megmondom ki vagy" címmel...:)))Már csak PERLY hiányzik a "palettáról."..

csenge333
Őt szeretik, mert vörös...kedves Angelgirl!!!Figyelj jobban kérlek,

csenge333
ez itt szerintem többtőlszól. mint a "hajszín"...Ja, hogy te barna vagy????Nem baj, van aki RÁD VÁR....Sziasztok!:)

Alig várom már, hogy a párkapcsolati témában is így elmerüljetek, mint egy hajszínben...:)

Szeretettel:

Angelgirl:)

Valinak festett vörös a haja, de nagyon jól meg van csinálva, egyébként barna. Elmondása szerint korábban volt szőke is, erről max. egy családi videó tanuskodik... de megnézném barnán is szőkén is.:D De a vörös a legjobb... illik az egész lényéhez... olyan édesen "felépítette önmagát". Egyszerűen el vagyok ájulva tőle mindíg!:) Éljenek a vörös hajú lányok, függetlenül attól, hogy eredeti v festett.:)A vörös haj egyéniség, melyet egyik festék sem tud utánozn

Bár ez a fórum nem ezért nyílt..:D .. de én is az lenni és imádni..:)

Gyöngy

****************************De szép vörös

De jó látni Vörös hajú hölgyet...
Dettó ilyen a sajátom is :)))

Köszi Admin!!! :))

Pszichogirl