A párkapcsolatokról másként

párkapcsolatSok irodalom, és írás foglalkozik arról, hogyan látják a párkapcsolatokat.Elmondom az én meglátásomat, véleményemet.

Amikor két személy megismerkedik, és szerelmesek lesznek, legyenek fiatalok, vagy már korosabbak akkor boldogok egy darabig. Mindaddig amíg meg nem tapasztalják a másik fél a társ, olyan jellemvonásait, szokásait amik nem tetszenek. Eleinte mindenki csak, a jó tulajdonságait mutatja a másik félnek, meg az is van a dologban, hogy az elképzelt ideált látja a szerelmes fél a másikban.

A legtöbb kapcsolatban az erősebbik jellem mindig átveszi az írányítást. Természetesen van olyan is, ahol mindent megbeszélnek, és közösen terveznek, akkor sikeres egy kapcsolat. Minden párkapcsolat már, születésünk előtt előre megbeszélt kapcsolat. Ha valakinek sok párkapcsolata volt, lesz, azok mind előző éltebeli lezáratlan ügyek, melyek befejezésre kerülnek a mostani életében. Ahogyan telenek az évek egy kapcsolatban,mind a két személy változik valamilyen irányba, és előfordúlhat, hogy "kinövi" az egyik fél a másikat.

Például ha az egyén elindult a spirituális úton, az élete teljesen megváltozik. Másként kezd el gondolkodni, és érezni másként vélekedik már az életről. Elkezdi keresni az olyan emberek társaságát akik hasonlóan gondolkodnak mint ő. Így előfordulhat, hogy a házassága felbomlik amennyiben a társa nem változott vele ugyanabba az irányba.Soha senkit nem szabad elítélni ha, "félre lép", mert ez a megtapasztalás mindazokat akiket érint, a tanulás, és tapasztalás miatt történt.

Ha olyan társat találunk aki alacsonyabb rezgéssel rendelkezik, akkor a szeretkezés során a magasabb rezgésű személy magára veszi az alacsonyabb rezgésű fél negatív érzéseit. Ezért is nagyon elgondolkodtató mi minden történik valójában egy együttlét alkalmával.Energetikai csere, eggyesüléskor az energiák összevegyülnek. Sok olyan személy van aki szexuálisan táplálkozik a másik félből,energetikailag elszívja a másik fél energiáját.

Egy párkapcsolat akkor lehet boldog, ha mindkét fél hasonló gondolkodású, és rezgésű, és mindent őszintén meg mernek beszélni, legyen az bármilyen téma, csak akkor tudnak még jobb éltet kialakítani.A legtöbb esteben nem merik elmondani őszintén a problémákat, és jönnek a gondok. A félelmek miatt nem merik, pedig sok esetben meglepődnének mennyire örülne a másik, ha elmondaná mi az amin változtatni kellene a kapcsolatukban. Az igazi boldog párkapcsolat titka az őszinteség,és a kommunikáció.
Szeretettel:Évi
http://ujfold.virtus.hu Az írás az Új Föld vírtuson is megtalálható, kérlek szóljatok hozzá ott is. Köszönöm nektek.

CsatolmányMéret
szerelmes pár.jpg10.46 KB

HozzászólásokMilyen kár, hogy kevesen olvassák ezt az írást.

csenge333
Őszinteség és kommunikáció.LEGYEN!!!!Örülök, hogy te is így gondolod.

Örülök, hogy te is így gondolod..)Abszolút így van!!!Őszinteség és kommunikáció....

csenge333Kedves Paw!

Igen minden párkapcsolatunkat már előre megbeszéltük. Természetesen nem zárunk le minden eddig életünkben félbemaradt kapcsolatot, csak annyit amennyi belefér ebbe az életünkbe. Találkozunk velünk, de lehet hogy csak pár élet után de az is lehet, hogy már a következőben.Sok életünk volt és sok kapcsolatunk is. Attó függ az hogy lesz e még velük kapcsolatunk sikeresen megtanultuk e mindazt amit kellett a szellemi spirituális fejlődésünkhöz.Ha van kérdésed írj.Üdv:ÉviKedves bebe

Talan nem jo helyen keresed problemadra a megoldast ! Ezoterika, karmahoroszkop stb.Erdekes dolgok.
De mas is letezik a vilagon!
Szeretettel,
felebaratKedves Éva!

Azt írod minden párkapcsolat már születésünk előtt előre megbeszélt párkapcsolat. Ez azt jelenti, hogy az életünket egy előre megírt forgatókönyv szerint éljük? Kifejtenéd bővebben mire gondolsz?
Azt is írod, hogy ebben az életben lezárjuk előző életünk kapcsolatait. Biztos hogy lezárjuk? Hogyan zárjuk le? Mi lesz a következő életünkben? Ők már nem lesznek ott velünk? Várom válaszod, mert sok minden nem eléggé érthető számomra. Köszi, PawKedves Bébé! Keress rá

Kedves Bébé!
Keress rá itt az oldalon Demko hozzászólásaira, ő utaztat pránanadival.
Én is készülök hozzá, remélem lassan megjön a bátorságom.
(A címkék közt klikkelj a karma szóra és meglátod miket dob ki. Ezeket már én is végigolvastam. )
Gini99 is írt a témában, őt is nézd meg.
Nálam is elég friss ez a dolog, de nagyon érdekel. Ennyit tudtam segíteni, remélem hasznát veszed.
Minden jót kívánok!Kedves Boróka! Van valami

Kedves Boróka!
Van valami jó 5leted? Olyan dolgokat keresek,amik segítenének eligazodni a párkapcsolatomban felmerülő helyzetek megértésében és megoldásában.
Köszi.Bébé, én is megtaláltam,

Bébé, én is megtaláltam, elolvastam....és semmi......én sem lettem okosabb....:((Keresek egy videót!

Gyönygyvirágos, madárcsicsergős, szép napot mindenkinek!
Jó itt köztetek. Ezt már ez első alkalommal megállapítottam. Nevezhetjük ezt csodának is, hiszen pont akkor, és pont azt találtam itt meg - azaz - választ kérdéseimre, amikor a legnagyobb vergődéseim, kétségeim közepette kerestem. Olvasgattalak benneteket és spontán rákattintottam egy videóra, melyen párok voltak, olyan volt mint a vágyvideoitok, melyeket gyakran nézegetek feltöltödés gyanánt. Sajnos még azt sem tudom, hogy kinek a blogjára kattintottam és azt sem, hogy milyen témakörhöz kapcsolódott. Röstellem magam emiatt. (Egyszerűen megnyílt, amikor kellett.) Csak annyit tudok, hogy vizuálni kellett a képeket, melyeken szerelmes emberek voltak láthatóak, ifjú és éltes korukban és elképzelni, hogy mi vagyunk a boldog pár a képeken. Vagy valami ilyesmi. Mindegy. Testem-lelkem megtelt gyönyörűséggel, és ha mégegyszer láthatnám.......!!

Köszi a segítséget, minden szépet és jót Nektek!!
luca

Ui.: Ma már tudom, érek valamit Nektek köszönhetően.Nahát! Megtaláltam a karma

Nahát!
Megtaláltam a karma horoszkópot...
Nem lettem okosabb.
bébéOszinteseg Sokszor elhangzik

Oszinteseg
Sokszor elhangzik ez a szo, de valojaban tudjuk-e kezelni? Ugyanis egy parkapcsolat nem letezhet oszinteseg nelkul, de sokszor azert nem vagyunk oszintek, mert nem akarjuk a masikat megbantani. Akkor hogy is van ez? Hiszen a jo kapcsolat fele vezeto ut az, ha mindent meg tudunk beszelni. Ugy gondolom meg kell ernunk arra is, hogy az oszinteseget adjunk es az oszinte szavakat el is tudjuk fogadni. Van igazsag abban, hogy az igazsagot a legnehezebb kimondani es a legnehezebb meghallgatni.Kedves Évi! Szeretnék

Kedves Évi!

Szeretnék többet tudni a párkapcsolatokról. Hol olvashatnék, vagy kérdezhetnék még többet a jó párkapcsolatról?...Segítséget szeretnék kapni , mert jelenleg egy borzasztó helyzetben vagyok. Sajnos ez az állapot már régóta fennáll. :( A változtatás nem tudom miért ilyen nehéz. Rá akarok jönni, mert nem jó boldogtalanul.
Megörültem a karmahoroszkópnak, amit ezen az oldalon találtam, de nem tudom megnyitni. Hogyan lehet megnézni? Hátha az is segítene.
Köszönöm!Nagyon szeretnek olvasni

Nagyon szeretnek olvasni tobbet errol a temarol, irj, kerlek.En egy ilyen valtozason megyek keresztul, a parom leregadt es nem tud vagy akar velemjonni, vagy inkabb elfogadni a valtozasomat. Varom a kovetkezo irasodat.
Szeretettel.
dreamgirlKöszönöm Fénysugár!

Én köszönöm neked azt amit írtál.Számomra nincsen nagyobb öröm mint ha ilyen reagálást kapok.
Nagyon örülnék annak, ha az Új föld vírtuson is hozzászolnál, tudod a célom az ha olyan embrekhez is eljutnak ezek a fontos kis üzenetek akik talán nem járnak ehez hasonló oldalakra de már ébredeznek.Hadd lássák és olvassák mennyire hasznosak és igazak ezek az írások, mert sokan tapasztalják már mint te is és mások.Szeretettel:ÉviHúúúú Évike....

Évikém! Sok írásodat elolvasom...,de a mostani nagyon "talált és süllyedt!" Igen,igaz,hogy ha csak az egyik fél fejlődik és lép spirituálisan az útra, a másik fél lehúzza energetikailag. Viszont ha leélsz egy életet vele, továbbra is szkeptikus marad, sőt még ki is nevet......hiába minden erőfeszítés,igyekezet,mert nem fog és nem is akar változni ilyen irányba.... akkor mi a recept? Elfogadjuk ugyan a másik érdeklődési körét,beszélgetni viszont ilyenekről képtelenség vele. A 31 év kötelez. Tudod 50 év felett új egzisztenciát kialakítani már kicsit nehéz. Nagyon tanulságos és "fején találtad a szöget!" : köszönöm: fénysugárDrága Dodola!

Együtt örülök veled, annak hogy jobban tudsz boldogulni mostmár az életben. Én köszönöm azokat a sorokat melyeket nekem írtál.Szeretettel, ölel barátod:ÉviDrága Évi!

Nagyon köszönöm ezt a témát Neked. Sokat segít nekem, mert elindít azon a gondolati szálon, ami nekem sokat segít most megérteni a saját helyzetemet. Nagyon hálás vagyok Neked az önzetlen segítségedért, igazi barátra leltem Benned. Legyen erőd sok-sok továbbra is, hogy átadhasd nekünk azt a sok kincset, ami kikristályosodott Benned.
Dodola
"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz" ÁkosKedves Boróka!

Én örülök annak ,hogy te is fontosnak tartod ezt a témát:) ÉviKedves Évi! Örülök, hogy

Kedves Évi!
Örülök, hogy írtál erről a témáról.
A kommunikáció pedig az élet minden terén az egyik legfontosabb, sokszor a hiánya miatt adódnak a félreértések, a sértődések, meg nem értések.
Jó éjt: borókaMinden párkapcsolat születésünk előtt előre megbeszélt

Csináltattam egy karmaelemzést magamról és az exemről még tavaly nyáron, amikor már küszködtünk a problémáinkkal, de még egy párnak számítottunk. Iszonyatosan beletalált. Az élethelyzetünket elemezve azonban kiderült: én már készen állok, hogy a vele kapcsolatos karmikus feladataimat teljesítsem, ő azonban nem. Megtett mindent, amit most ebben az életünkben nem lett volna szabad. Az elemzés szerint már életek óta küszködünk ugyanazzal a probémával: hogy képesek legyünk valóban megnyílni a másiknak és igazi, mély érzésekkel teli kapcsolatot alakítsunk ki. Hiába tudom, hogy fogunk még találkozni egy újabb megtestesülésben, most nagyon fáj, hogy nem sikerült.Ágica...

A te tapasztalataid csodálatosak és én sokat tanulok tőled.Az hogy te másként látod a dolgokat az nagyon jó,a sok év ami mögötted van azokkal csak tanítasz bennünket.Szeretettel, ölel ÉviÖrülök Napfény!

Én is olvastam a vörös oroszlán című könyvet és meghatározó volt a fejlődésemben.Igen ismerem azt amiről beszélsz,elváltam de nem haraggal, ugyanúgy szerettem a páromat,de érzeztem ennyi volt.Nehéz ezt szavakkal elmondani.Ma is nagyon jó a kapcsolatunk.A változásoknak néha nem tudunk ellnállni sokszor szeretnénk.Mind az amit leírtam a sok tapasztalat és a sok magamba szívott megértések és alkalmazások eredménye.Mint ahogy írtad egymástól sokat tanultatok ez történik minden kapcsolatban.Egymást formálja egy pár.Kérdezz és én válaszolok szívesen.Szeretettel:Évi.Kedves Éva!

Amit írtál, az nagyon elgondolkodtató! Írj még erről a témáról!

Furcsa dolog ez, hogy az előző életeinkben lezáratlan kapcsolataink a jelenben folytatódnak... Amióta olvastam a Vörös oroszlánt, azóta én is másképp szemlélem a dolgokat, az embereket, a kapcsolatokat. Hogy vajon mi miért...és bizonyára nem véletlenül és nem igazságtalanul...

Én azt éreztem a volt párommal kapcsolatban, hogy tovább kell lépnem. Nem azért, mert nem szeretem már. Mert még mindig nagy szeretettel gondolok rá. Rengeteget kaptam tőle, általa, és rengeteget tanultam tőle, általa. De valahogy az volt bennem, hogy tovább kell mennem. Hogy nélküle kell továbbfejlődnöm és neki is nélkülem kell eljutni bizonyos felismerésekre. Igen, mintha "kinőttem" volna. De nehéz ezt mondani arra az emberre, aki a társam volt több évig. Mégis valahogy ezt éreztem.

Igen, a félelem a legfőbb gátló tényező 2 ember között. A szeretet legnagyobb ellensége. "A teljes szeretet kiűzi a félelmet"
A legnehezebb dolog talán a félelemtől szabaddá lenni egészen.

Jó, hogy szeretenéd megosztani a tapasztalataidat! Várom, hogy írj még!Évikém...

Ezek szerint én még nem tartok ott.....Ölel:ágicaÁgica drága!

Értem én miről beszélsz, én egy kicsit mélyre mentem itt a párkapcsolatokban.Nagyon sokat olvastam és nagyon sok mindent átéltem amit most próbálok átadni.Lehet, hogy sokaknak nem érthető akik még most találkoznak a spirituális dolgokkal. De aki már egy kicsit is benne van, az érti mit akarok elmondani.Szeretettel:ÉviÉvikém....

Az utolsó két mondatoddal teljesen egyett értek. Az őszinteség nagyon fontos,. Én tényleg változtam,
megbeszéltük a párommal, őt teljesen más érdekli....Mégis nagyon boldogok vagyunk együtt!
Én nem a párkapcsolatban éreztem ezt, hanem egy másik személlyel kapcsolatban.Mostmár, hogy
ritkán találkozunk,teljesen felszabadultam. A Párkapcsolatom müködik és mondhatom nagyon jól
igy is! Szeretettel ölel :ágica