Partnerkapcsolat 2.

párkapcsolatTehát itt a folytatás, nehogy csak a totál egoista szint kerüljön terítékre, hanem a mérsékelten egoista is! :-)

A második szinten már nem egymástól várjuk egyértelműen azt, amit eddig hiányoltunk, hanem magunknak adjuk.

A nők léptek előbb erre a szintre, megelégelvén az elnyomatást, a másodrendű szerepet. Férfias céltudatosságot vettek fel, és kezükbe vették saját életük irányítását. Ebben hatalmas pozitívum van, de még nem járja végig az utat!
Itt most nagyon szélsőségesen fogalmazok, direkt! Ezen a szinten határozottabb, több felelősséget vállal, mint a férfi. A nőiségét sokszor elrejti, nem éli meg. „A lelkemért szeress ne a testemért!” Az első szintű férfi nem jöhet számításba partnereként, mert egyértelműen elnyomná, így menekül előle. A második szintű férfi pedig nem elég erős hozzá. (Mindjárt kifejtem miért.) Jobb híján a hűtőre írt „jó nő vagy, szerethető” illetve a „szeretem magam” feliratot nézi, mielőtt kizabálná a csokitortát a hűtőből. Simán beleszürkül a gürcbe, amit legtöbbször a pasi helyett is folytat. Az is lehet, hogy kiegyensúlyozottnak látszó átlagéletet él, 2.3 gyerekkel, ásítozó unalomban. „A háza nagy, a férje béka, puszilja persze, de nem király.”

A második szintű pasi háziasítva lett. Már nem macsó, nem nyom el senkit. Elvesztette a céltudatosságát. Jó ember, de nem attól, amit tesz, hanem attól, amit nem. Igen, drágám parancsolj, mit szeretnél? Még randira sem képes normálisan hívni egy nőt.. „ Hmmm, ízé.. Figyú, nem-e lehetne-e vacsi-e vagy mozi-e….Mit szeretnél?” Normál nő agyvérzést kap tőle. Vagy profin csajozik, de gyakorlatilag nincs benne semmi elköteleződésre való hajlam. Lehet, hogy jól dolgozik, elég pénzt keres, de ennyi. Nincs cél és irány az életében. Küzdelmeit teljesen ritualizálta: pl. focimeccs. A szabadságát szórakozásokban éli ki. Nyomogatja a távirányítót, klikkelget az interneten. „Mit nézel? Á, nem is tudom, nem számít!” A pókot is a nő üti agyon, ha fél tőle, mert a pasira nem számíthat ebben. Az élete ahogy esik, úgy puffan. Néha ehhez spirituális indoklás is van.

Tökéletes párt alkotnak egymással, mivel mindegyik tiszteletben tartja a másik korlátait. Nagy nyugalomban eléldegélnek együtt, előbb-utóbb mint testvérek, mivel egy idő után a szexuális szikra nem túlzottan pattog kettejük között. Ebben is ügyelnek a határokra. „Neked is jó volt? Nekem is!” Ahogy egy hölgy fogalmazta: maszatolás. Közben együtt nézik a tévében G.A. többszörösen büntetett előéletűt, aki nyolc nőt erőszakolt és ölt meg. Aztán megállapítják, hogy micsoda fertő, de nézik mert van benne valami furcsa vonzás. A nőnek is izgalmasabb szexuálisan az első szintű vadember, és a pasi is szeretne már egyszer végre macsó lenni, de az félelmetes, és közönséges. Fúj, fúj!

Pedig a tudatosság oldalnak (ami a férfi) lényege a megnyitás, irányítás. A fény, vagy tudatosság tárgya oldalnak (nő) lényege az átadottság. A nőiség lényege: „ Vigyél el, jó ha meg sem kérdezel, csak kézen fogsz és elviszel!”

Azonban a nő hiába vár a férfire aki elragadja őt, mert fél az elragadástól, és védekezik ellene. Nem azért építettem fel ezt a biztonságot, hogy feladjam egy kétes dologért! Az elragadásra képes férfi csak egy macsó bunkó lehet, de abból nem kérek, anyut is verte apu, és ez rossz! A második szintű pasi meg egy jó ember, annak azt is el kell mondani, hogy milyen tempóban mozogjon és hova tegye a kezét! Lelombozó!

A férfi pedig nem mer lépni, mert meg lett rendszabályozva. Tiszteletben kell tartania a nő lényét, azt, hogy mit akar! Ha nézi a bokszmeccset a tévében és véres, nyálas izzadt minden a képernyőn, ott az eksztázis. Ekkor belép a nő, és azt mondja: hát ez undorító, hogy nézhetsz ilyent! Aztán meg csodálkozik hogy töketlen a pasi. Az előbb herélte ki!

Ráadásul az egyik legnagyobb baj ezzel az egyenlősdivel, hogy a férfi azt hiszi, hogy a nők is úgy kommunikálnak, mint a férfiak! Innen-oda, célszerűen, megbeszélve, és letudva azt, ami a lényeg. Tehát, ha megbeszélünk valamit, akkor az úgy van. Ez egy állati nagy tévedés! Egy női beszélgetés nem ilyen. A nők a kívánságaikat általában ráutaló magatartással érzékeltetik, nem egyenesen kimondott szavakkal. A pasik meg ez utóbbit várnák. Ha dühödten elküldi a fenébe a nő a férfit, akkor tíz esetben nyolcszor azt várja, hogy ne menjen el, hanem jöjjön oda, ölelje meg, vagy teperje le, vagy valamit csináljon legalább. A pasi meg azt teszi, amit mondtak neki: elmegy! A nő sértődött, hogy miért értetlen a férfi, a férfi dühöng, hogy miért nem azt mondja a nő, amit akar! De a megoldás nem abban rejlik, hogy a nő ezentúl férfi módjára beszéljen! Ha már a férfi a látó oldal, akkor lásson már! Meg kell tanulnunk olvasni a nők gondolatait, más megoldás nincs! Ez egy üdvtörténeti folyamat: a nők addig tesztelik a férfiakat, amíg azok meg nem világosodnak!
De erről bővebben legközelebb, a harmadik szint leírásánál, a tantránál!