Partnerkapcsolat 4.

párkapcsolatHölgyeim, itt az idő! Ha eddig felvillanyozódtatok, hogy mit kéne tudni egy harmadik szintű férfinek, és felmerült a kérdés, hogy hol találtok ilyent, akkor itt a válasz: ott ahol ti a harmadik szintre léptek. És az legalább annyira nem könnyű, mint a férfiaknak.

Egy kérdés előre, majd a végén írok rá egy megfejtést: Mit tudsz adni a párodnak, amiért érdemes veled élnie egy életet? Nem lehet olyan, amit az anyjától, kutyájától, barátaitól megkaphat, vagy amit pénzért megvehet!

A ti kihívásotok az, hogy ismét megnyílva merjetek ragyogni, és engedni, hogy elragadjanak.

Ez szóban mindenkinek megy, gyakorlatban alig-alig. Panasz az van dögivel, hogy hol van már az a férfi, aki mellett el meritek engedni magatokat, de sokkal erősebb a késztetés, hogy nem akartok gyengének tűnni. Sokkal több a bizalmatlanság. A harmadik szinthez mindkét oldalnak el kell fogadnia az elsőt és nem védekezni ellene. A férfi, mivel fél az erőszaktól, tagadja az erőt, a nő pedig, mivel fél a gyengeségtől, tagadja a gyengédséget.
Ez egy finom egyensúlyi állapot. Sokan belecsúsznak a szegény én jellegű önfeladásba, és keseregnek, miért nem szeret? Mások megvédik a szívüket és második szinten cinikus-bizalmatlan szerepben lavíroznak. A harmadik szinten megnyílik a szív, átéli a férfiak közönye, vagy tudatlansága miatti fájdalmat, és már nem veszi azt személyesre, hanem feloldja azt. Vagy szeretettel, vagy szeretetből egy nagy pofonnal.
A harmadik szint minden olyan sötétnek tűnő dolgot felvállal, ami az elsőhöz tartozik, csak szeretettel és tudatossággal. A másodikon zajlanak terápiás beszélgetések, ahol megtárgyaljuk, ki mit szeretne és hogyan. Az elsőn nem tiszteljük egymás határait, a másodikon egyebet sem teszünk, a harmadikon ismét bontjuk a falakat.Megtanulunk a másikban jobban bízni, mint magunkban. A harmadik szinten intenzív érzelmeket élünk, ha kell kiabálunk egymással, de már nem azért, mert az egókánk sérült, hanem mert a másik nem méltó ahhoz, ami lehetne. Érted kiabálok és nem ellened! Persze ez érezhető, hogy nagyon keskeny ösvény, és könnyen becsaphatjuk magunkat. De a tantra mindig is veszélyes ügy volt, csak akkor kezd bele az ember, ha már szétfeszíti fájdalom, hogy céltalan, vagy szeretettelen. Paulo Coelho Portobelloi boszorkányában van egy ilyen jelenet. A tanítványból hirtelen mester lett, és kitör: „Szeretnem, szeretkeznem kell, mindegy, hogy kihasználnak, vagy viszontszeretnek, adnom kell magam, még ha elfogyok is!” (Nem pontos idézet)
Az első szinten a női szépség csereeszköz. A másodikon háttérbe szorul általában, mivel a lélek a fontos. A harmadikon a lélek a testen keresztül is megnyilvánul, végül is a nők az univerzum fénye, az energia, a látvány. Biztosan értetek meg olyan szituációt, hogy jó hangulatban nyitottan léptek ki az utcára, és megáll a forgalom! Egyszerűen az isteni ragyogás jött át rajtatok, ami megváltó, gyógyító hatású a férfiaknak. Nem számít mekkora a melled, milyen hosszú a combod, sovány vagy-e, vagy telt, szőke, vagy barna! Ragyogsz-e? Ez csak egy ellazult állapotban megy. Nem úgy, hogy muszáj ragyognom! Személyes megjegyzés: Rubint Réka hiába csináltatta meg a melleit, és formálta alakját, az önbizalom hiánya sajnos tramplivá teszi. A felszínt becsaphatja, de akinek van szeme rá, tudja miről beszélek. Ugyanakkor a volt menyasszonyom betegen, lefogyva, összetörve, halála előtt néhány nappal is ragyogott. Nem csak én állítom elfogultan, hanem többen így látták. Nem a külsőn múlik kizárólag. Ahogy a férfit sem a csekkfüzet és a viagra teszi.
Ehhez a ragyogáshoz nem árt tisztázni valamit. Ahogy mondtam a férfi (purusa) a látó. Tehát a nőnek egy látó, tudatos, jelenlévő, megingathatatlan férfi kell. A nő (prakriti) a látvány. Tehát a férfinek a teljes spektrumot megélő nő kell. Vagyis a vad kurvától a gondoskodó anyáig minden. Egyik oldal sem egyszerű. Tapasztalatom szerint a nők nagy része csak az egyik végletet tudja jól, jellemzően annak alapján, hogy mit látott az anyjától. Sokan nem mernek anyává válni, általában a felelősség és a terhek miatt. Nincs túlzottan megbecsülve a gondoskodó nő, és a korszellem is a karrierépítésről szól. (Itt most nem térek rá a kényszerű pénzkeresésre, amit remélem itt, ezen a fórumon lassan meghaladunk, ha a titok működik!) Szóval a takarítás, főzés mosogatás nem feltétlenül az álom, és ha kellően szenvedősen, megbecsülés nélkül küzdött vele anyu, akkor a lánya sem fog repesni a témáért. A kurva véglet pedig sokaknak megalázó, vagy ha titokban vágyik is rá nem elég laza hozzá. Ilyenkor sokan elmenekülnek az anyuka végletbe. A kapcsolatokat pillanatok alatt kinyírja, ha a megszülető gyereket beemeli az anya a férj helyére, és a pasi kiszorul egy pénzgyártó szerepbe. Tradicionálisan evéskor az első tányérral a férfi kapja, a legjobb falatot pedig a gyerek. Ha a normál struktúrát felborítjuk, akkor előbb-utóbb baj lesz.
Ha megfigyeltétek a férfi leírását az Üggyel kezdtem, ami túlmutat a családon és a személyes vágyakon. A nőnek lehet ügye, de nem elengedhetetlen feltétel. Az anya és a kurva is alárendelt szerep. Ezért sokakban ellenállás van ez iránt. Pedig a fény, a látvány mindig alárendelődik, a látót szolgálja. Na nem az egóját, hanem a kiteljesedését. A férfi célja Isten, a nőé pedig, hogy a férfi elérhesse Istent. Csak együtt tudják megoldani a feladatot. A nő dolga, hogy a férfit finoman irányítsa, visszajelezzen a tudatosságának, figyelmének szintjéről. Tanrikusan: ha tudatos, kezeld Istenként, ha nem, akkor tépd le a tökeit. De tudd, hogy érte teszed, nem magadért. Hilary és Bill Clinton autóznak valahol a préri közepén, amikor egy magányos benzinkúthoz érnek. Tankolás közben kiderül, hogy a benzinkutas valaha udvarolt Hilarynek. Tovább menve Bill megjegyzi önelégülten: ha nem engem választasz, most benzinkutasné vagy a prérin. Mire Hilary: ha őt választom, most ő az elnök, te meg benzinkutas!
A ragyogást belazulva éred el, megengedve magadnak, hogy élvezd a pillanatot, függetlenül a férfi visszajelzésétől. Az egyik legnagyobb fájdalma a nőnek a férfi közönye. Néha nehéz túlragyogni a tévét. Ha már nem saját ragyogásod megkérdőjelezésének éled meg a férfi közönyét, és mersz önmagadban ragyogni, akkor felfigyel rád! Persze, hogy figyelmet akarsz kapni, de ha már nem személyesnek veszed a dolgot, ha nem megerősítés kergetése a cél, akkor kezdesz igazán ragyogni. És ez gyógyító erő. A nő feladata, hogy a ragyogásával úgy forduljon a férfi felé, mintha az a csatából jönne, összetört szívvel, és a szeretet, ami sugárzik a nőből ezt meggyógyítja.
Az egyik legfontosabb dolog az a gyönyör, az öröm felragyogtatása a férfi felé. A visszajelzés egyik módja, amire érzékeny a férfi, hogy mennyi öröm sugárzik a nőből. Persze ez sokban a férfin múlik, de ha csak azt kapja visszajelzésként, ami nem tetszik, hogy ezzel is, azzal is elégedetlen vagy, akkor előbb utóbb elege lesz. Nem őt kell dicsérni, hanem azt lássa, hogy te jól vagy! A tantra szemlélete szexuális, tehát ilyen példákat is írok. Ha az a választás, hogy egy felpörgetett helyzetben magadhoz nyúlsz, magányosan, vagy inkább megnézed, hogy egy ellenkező nemű ezt teszi, de te nem csinálhatsz semmit magaddal, akkor a nők inkább a magányos önkielégítést választanák, a férfiak meg inkább néznék. A férfiak akarják látni a nő örömét! Ha nem érzik, hogy ők ezt képesek megadni, akkor közömbössé válnak és onnantól nem érdekli őket: önvédelemből.
Egy dühös pasi leszerelésére a legjobb módszer, hogy vizualizálj egy vízesést a testének az elejére, amivel a felfelé szálló harag energiát lehűtöd, lenyomod, aztán pedig idézd fel egy orgazmus energiáját, és lökd a lábára. Teljesen el lesz varázsolva. Az egyik tantra gyakorló hölgyet megtámadta egy nagydarab pisztolyos a parkban. Már leteperve fölé feküdt, amikor jobbra-balra nézett a fószer, hogy jön –e valaki. A nő lazán felnyúlt, megsimogatta az arcát, és azt mondta: nyugi, nincs semmi baj, szeretlek! A pasi lefordult róla, és zokogni kezdett, kiderült még soha, senki nem mondta neki, hogy szereti, még a szülei sem. Aztán végig kísérte a parkon, mert az veszélyes hely!
A szex ezen a szinten határok és tabuk nélküli. A tantrikus szex nem „omm együtt rezegnek a csakráink!”, vagy legalábbis nem csak. Az erről megjelent könyvek zöme balfék férfiakat tanít simogatni. A tantra vad és féktelen, gyengéd, és lelki. A konyha asztalon zajlik, néha csak egy hajszál választja el esetleg az erőszaktól. De mindig nyitott szívvel történik, tudatosan. Ha az egyik nem figyel, nincsenek összhangban, akkor stop. Nincs álmodozás közben, azzal vagy és azt csinálod, akivel, és amit. A férfi, ha képes rá, akkor a nő testébe érez, és annak a sokkal mélyebb orgazmusát éli át, így megőrizve saját erejét akcióra kész folyamatosan. Az energiát felvezeti a testében, és tudatossággá alakítja.

Indiában 20-30 év meditáció után beeresztették a férfit a templomba, ahol a nő ennyi ideig tanult táncolni, hogy megmutassa az istennőt (Sakti). A táncot végignézve létrejöhet a találkozás, ami a megvilágosodást hozza. Ez persze nem egy mostani sztori, manapság már szemérmesebbek Indiában. A tantratanárom tanára ugyanezt sztriptíz klubokban művelte tanítványaival. Nincs olyan messze az első és a harmadik szint.

Tehát újra a kérdés: Mit tudsz adni a párodnak, amiért érdemes veled élnie egy életet? Nem lehet olyan, amit az anyjától, kutyájától, barátaitól megkaphat, vagy amit pénzért megvehet! Főzni az anyja is tud, meg az étterem. Beszélgetni a haverokkal is tud, szeretni hűségesen a kutyája is tudja. Szexet is vehet pénzért, ha rászorul. De olyan szexet, ami Istennek nyitja meg, olyan nem vehet. Tehát milyen célja lehet egy kapcsolatnak? A gyerek felnő, a ház megépül, mi marad? Ha Istent, a teljességet, a megvilágosodást tűzitek ki célként, akkor az követhető egy (több) életen át!
Tehát, összefoglalva:
A nő dolga, hogy szívét megnyitva, az örömöt is visszajelezve, szeretettel támogassa a férfi kiteljesedését. Ennek során helyezettől függően lehet gyengéd és büntető is, de csak óvatosan, őszintén magaddal! Ahogy a férfinak is meg kell haladnia azt, hogy egóból akar irányítani, úgy a nőnek is azt, hogy ő irányítson, vagy követelőzzön. Az egyik legnagyobb csapda az önámítás, amivel elnyomja a belső hangot a nő. Ha kinyitod a szíved, akkor fájni fog, de örömteli is lesz. Ezzel adsz a legtöbbet.

Nem könnyű, szinte megugorhatatlannak tűnő feladat. Néha megy, de leginkább én is csak írok, meg beszélek róla. A harmadik szintet együtt hozzuk létre, egymást segítjük benne. Itt kell megtanulnunk a másikban jobban bízni,mint a saját elménkben. A férfi segít mélyebben megnyitni a nő szívét, a nő pedig segít a férfinek tudatosabbá válni. A bennünk lévő feminint a dicséret, a maszkulint a kihívás növeli!

Fogok még egy cikket írni kiegészítésként, ha van hozzá kérdés, tisztázandó, vagy kötekedés, akkor írjátok meg!

Hozzászólások



Kedves Ori!

Én jobb szeretem, ha én vagyok az ügy, úgyhogy nem nagyon kéne nekem ilyen hármas-szintű faszi...
A csávókám meg, mint azt már említettem egy párszor megvan és eszem ágában sincs feladni. :)
Bár a kompromisszum lehet hasznos is esetenként, vannak ügyek, amikben valóban nem szabad.
Köszönöm azért a biztatást. :D



No igen... ez egy érdekes dolog.

... nagyon jó írás, szép mély és tartalmas.

Köszönöm

Minden jót mindenhez :D



Hát, nem túl sok esély van arra, hogy egy hármas szintű...

érzelmi-lelki életet élő ember megtalálja a párját.
Viszont van rá esély. :-)
Ritocska, ha nem adod fel, meglesz. :-)
Csak ne köss kompromisszumokat!
Már csak ez az egyetlen akadály. :-)
Tapasztalatból mondom. :D



Kedves András:)

Igen, ez az "érted haragszom, nem ellened" c mondat más sokszor elhangzott az én számból is, valóban más hozzáállást igényel.
Megadni a másiknak azt, hogy milyen lehetne, megmutatni, terelgetni, ez a nő feladata, nélküle egy férfi könnyen válthat céltalanná.
Erőt ad az ilyen nő, erőt, hogy visszataláljon igazi önmagához, ha eltévedne.
Ugyanakkor ez egy folyamatos energiacserét is feltételez, ami akkor is működik, amikor a pár földrajzilag 200 km távolságra van egymástól!

Még, ami eszembe jutott: van egy olyan gyakorlat, már nem is tudom, hol olvastam, amikor egymás mellett fexik a pár, és egyik az másik testébe, másik meg az egyikébe képzeli magát.
Lehet ez játékos ráhangolódás is a szerelmi játékra, pl.
Ennek hatására, egyből megindul a ráhangolódás, és játékossága miatt a görcsösség sincsen jelen benne.
Nem beszélve arról, milyen élményt ad ez!:))))

ui: ha mindent elmondasz, ami elhangzik a Tudatosteremtésiskolában, mi marad a legközelebbi tanfolyásra?:D



Ööööö nem érteni

És még egy: "Mit tudsz adni a párodnak, amiért érdemes veled élnie egy életet? "
Ez érdem kérdése???? Jaj, de kis naiv vagyok, "aszittem", hogy magamért szeret. :D "Aszittem" mindent megérdemlek alanyi jogon. :)

"A nő dolga, hogy szívét megnyitva, az örömöt is visszajelezve, szeretettel támogassa a férfi kiteljesedését. " Aha... Ehhez hagyni is kéne. :)) Megtennéd, hogy írnál a mukiknak egy olyan írást, ami arról szól, hogy ne parázzanak a nőktől és néha célravezetőbb őszintének lenni, mint örökösen hárítani?

Aláírás: egy hibbanc :D



A jó öreg hibbanc...

Köszi, a címet legalábbis! :))))) És nem vagy részrehajló, mi? :-P



Ja, még a nőről: