Legyél, aki vagy!

Paulo CoelhoAz embereknek meg kell érteniük, hogy senki sem játszik cinkelt lapokkal, egyszer nyerünk, másszor veszítünk. Ne várd, hogy visszakapj valamit, ne várd, hogy észrevegyék az erőfeszítéseidet, hogy felfedezzék a tehetségedet, hogy megértsék szerelmedet. Minden egyes ciklust le kell zárni. Nem büszkeségből, nem azért, mert nem bírsz tovább harcolni, nem gőgből, hanem egyszerűen azért, mert már nem része az életednek.
Zárd be az ajtót, cserélj lemezt, takarítsd ki a házad, rázd ki a porrongyot.

Felejtsd el azt, aki voltál, és legyél az, aki vagy !

Szeretettel : ágica

Coelho idézet

Címkék:

HozzászólásokCoelho írása kifejezetten

csenge333
hiányzott nekem.Nagyon hiányzott, hogy újra elolvassam szóról-szóra...Jó itt nagyon...Ölelésemet küldöm felétek...Drága Katisom...

Már úgy, de úgy hiányoztál ! Most jól megölelgetlek!!!!! ágicaLavinka:)

Az,hogy 26 évesen nem "találod magad",nem tudod ki Vagy,ki lehetnél,és töprengsz,kétségbeesel,jókedvű vagy majd letört,nos nem egyedi eset:)
Nem megnyugtatni akarlak vele,csak a tényt közölni,mert elmondásod alapján 90%ban pont mint én 26 évesen:)ennek 2 éve.
Amúgy tényleg az idő old meg mindent;az időben pedig,tapasztalatom szerint az,amikor az ember felhagy a saját kis "harcaival".Értsd:ellenállásaival.Más emberekkel,dolgokkal,gondolatokkal,és még folytathatnám a listát,de leginkább Magával szemben.
nem tudom,nálam hogy alakult ki,"csak" megtörtént.Hozzáteszem,hosszú belső vívódások,kínlódások és zokogások árán /hozzáteszem, a sírás nagyon jó "oldószer":)) /.
Egyvalamit biztosra tudok mondani,de ezt Te is tudod.
Minden rendben lesz.
Bármit is érzel most,bármekkora zavart,úgyis mindig minden a kiegyensúlyozódás felé halad:)
Mindehhez pedig rengeteg tiszta,jó érzésű belső erőt kívánok neked!
Ölel,
KatisÁgica!

Nagyon jó!
Köszi:)Kedves Lavinka!

Csak élvezd az életet, és meglátod, nem az eszeddel fogsz rájönni arra, hogy ki vagy, hanem a szíveddel.... egyszer csak bevillan, és marhára egyszerű lesz...:)
Shila jó tanácsadónő, jár neki a nemzetközi puszi.:)
Lavinka neked meg amúgy bátoritás és életünneplés céljából jár a puszi.:)Lavinka..

Gratulalok! Nagyon jo felismeres!
Csak igy tovabb ;)

Shila :)

"Kevesebbet gondolkozz,tobbet erezz!"igenigen

igen köszönööm szépen, segített, amit írtál Shila! Ésszel tudom, hogy ez egom szórakozik csak velem és idő kérdése, hogy nevetek majd az egészen.. csak ienkor nehéz kívülről nézni a dolgokat. pedig tudom, hogy valójában nemis ő hiányzik, hanem inkább belőlem valami, amit éppen rá vetítettem ki. Eddig aztmondtam mindig, h küzdök és jobb lesz minden! De rájöttem, hogy nemjó ez a mondat. azthiszem ez inkább: NEMKÜZDÖK ÉS JOBBLESZ MINDEN! :).

Lavinka,...
Ilyenkor csak az EGO ordit es sir..Azt gondolod most,h nem kellesz. Pedig nem igy van! Kellesz! A vilagnak!
Te egy kulon egyeniseg vagy! Isten (Univerzum,Ufok...akarmi is legyen a Nagy Hatalom) nem teremt hiaba. Szereped van,kuldetesed van a Foldon! Orulj neki..legy halas!

Nezd mas szemszogbol! O egy lepcsofok volt szamodra tokeletesseghez vezeto uton,afele,h rajojj,ki is vagy valojaban.
Nem o kell neked.. Ne sajnald onmagad!
Ne merulj bele,mert bezarodnak az ajtok,amik igazabol csak most kezdenek kinyilni elotted.
Minden egy uj lehetoseget hordoz magaban!
"...legyen szemed a ralatasra... "
Remelem kicsit segitettem!

Shila :)

"Kevesebbet gondolkozz,tobbet erezz!"Kedves Lavinka...

Nagyon tetszik ez az idézet! Köszönöm! ágicaD.C.- Merin és Artúrkirályból.........

"KI VAGYOK ÉN? Egyedül ezt a kérdést érdemes feltenni,
S erre az egyetlenre sosincs válasz.
A sorsod, hogy végtelen sok szerepet játssz el,
de ezek egyike sem te vagy.
Bár a lélek nem helyhez kötött, mégis a testnek
Nevezett ujjlenyomatban lakozik.
A mágus nem helyi jelenségnek gondolja magát,
aki a nagyobb világról álmodik.
A mágus maga a világ, amely a helyi jelenségekről álmodik."kösziCsenge!

biztosan örülni fog az emailednek! bár nemtudom a pontos történeteteket, de levelet kapni mindig jóérzés, főleg ha Ő az Ő:)
én tudom, hogy aki miatt ennyire kivagyok az mégcsak nem is Ő..szóval röhögök saját magamon, hogy akkor miért is ilyen nehéz ezt feldolgozni, hogy nemkellek..azaz kellek én, de csak arra....de nekem csak annyi meg nemelég..és már egy éve húztam én barom... hát ezvan, tanultam belőle, csak nemakartam ennyiresok szar érzéssel fizetni érte.Kedves Lavinka!

csenge333
Az idő kivárása nehéz dolog-én már csakló tudom-, de hidd el megéri.Én is voltam hasonló szituban, mint te, vagyi teljesen elbizonytalanodtam magamban egy férfi miatt, aztán valahogy ismét "biztos tudatom lett", hogy ő valóban Ő és én higgyek a megérzéseimben./Persze olyan kedvesen segített ebben Ő is, hogy csak HÁLÁS lehetek neki és azóta ismét elöntött az iránta érzett szerelem, ami eddig is volt, csak féltem, hogy jó nagy hülyét csinálok magamból, mert ő nem is Ő.Ma tervezem, hogy NEKI írok egy e-mailt, mert szeretném megosztani vele a mai nap eseményeit, és mert NAGYON HIÁNYZIK és remélem örülni fog, hogy NEKI írok és nem másnak, valamint ezért nem lesz dühös rám, mert azt már nem bírnám....próbálok rájönni..

mióta pár hete totálisan megcsúsztam egy pasi miatt, arra jöttem rá, hogy aztse tudom kivagyok.. és aztse hogy mit akarok és aztse hogy mi a jónekem... próbálok rájönni, de egyenlőre nemnagyon megy és ez elég ijesztő. ha visszanézem az utóbbi éveimet látom, hogy volt vagy ezerféle munkahelyem, a fősuli után megcsináltam még egy másik szakmát plusz most tanulok egy újabbat...mindenbe belekezdek iszonyú lelkesen aztán végül elmúlik a hatalmas lángolás, mert elbizonytalanodom, hogy tényleg azt akarom -e.. keresem önmagam, de nemtalálom. hogy legyek az, aki vagyok, ha aztse tudom éppen, hogy kivagyok??? hogykell erre rájönni?
Próbálom lezárni ezt a pasi ügyet is és iszonyú hangulatváltozásaim vannak, egyik pill-ban tökjó, másikban bőgök és totálkészvagyok..pedig végülis nem többéves házasság után váltam el, nem halt meg senki, nemtörtént olyan szintű tragédia, hogy ennyire kikészüljek és mégis. Nemgondoltam, hogy ennyire gyenge vagyok és ez megijeszt és bosszant. Jólenne rájönni végre kivagyok, 26évesen azért illlene már. aztmondta nekem egy kedves barátom, hogy figyeljem magamat "kívülről", a mozdulataimat, amit mondok, a reakcióimat dolgokra és ezis segít..és ne keressek választ a kérdésekre, ne akarjak megoldani semmit.. ez oké, de mégis totálisan elveszettnek érzem magam jelen pillanatban és bosszant, hogy csak az idő oldhatja meg ezt, h nefájjon ennyire..és kitudja mennyi idő kell.. legrosszabb tulajdonságom a türelmetlenség.. bárcsak ma mikor lefekszem aludni eltelne pár hónap és mikor felkelek már elmúlna az egész szar érzés belőlem.. és rájönnék végre hogy kivagyok....hogy azlehessek AKI....LEZÁRTAM A CIKLUST,

csenge333
HA EZT AKARJA....Ágica! Tudom, hogy

csenge333
nem ima, észrevettem.Oka van, hogy Ámen-nel válaszoltam.Tudod, nem nagyon örülök annak, ha valaki a nagy közönség előtt úgy állítja be a dolgokat, hogy én egy reménytelenül szerelmes nő vagyok, miközben a háttérben meg hiányzom neki.../Ezt nem akartam leírni, de akkor legyen..../Nem ima....

Csak jótanács!!!!ÁMEN!!!!

csenge333