Példának lenni

példának lenniA hétvégi Channeling fantasztikus volt, még mindig a feldolgozás fázisában van nagy része. Nagyon sok olyan mondatot hallottunk, amit már ismerünk, alkalmazunk, de számos választ aktívált bennem, mint ahogyan mindannyiunkban azt hiszem. Jó volt találkozni Secretfalva lakóival, jó volt közösen kiharapni nagyokat a nagy energiapaplanból, a szünetekben beszélgetni, egymás szemébe nézni.
Fantasztikus élmény volt Veletek ölelkezni, beszélgetni, együtt ebédelni, talán nem bánjátok, ha azt mondom, a korona az volt, amikor Lee-vel összeölelkeztünk vasárnap este.
Talán a későbbiekben írok még pár sort, de nem ígérem.
Most egy mondatot ragadok ki, ami nagyon igaz, és helyretett néhány mozaikot.
"A Ti dolgotok, hogy példát mutassatok!"
Sokszor elgondolkodom, mennyire tudunk "segítők, gyógyítók" hitelesek lenni a saját környezetünkben.
Megosztom Veletek egy magánlevelezésem részleteit. A történet pár napja úgy kezdődött, hogy iwiw-en bejelölt egy általános iskolai fiú osztálytársam, majd írt pár sort. Még nagyon az elején tartunk, de érzem, hogy éppen erre volt szüksége, és hamarosan közöttünk lesz ő is.

"Megfogott amit magadról írtál. A társad, ha van, biztos boldog ember. Fogadd elismerésem. Szia. "aláírás."
Erre én írtam a tőlem megszokott csodáról csodára lépkedős a boldog teremtéseimmel tele életemről. " A lelkem rendben van, elégedett és boldog ember vagyok. Tudom, hogy ott vagyok, ahol éppen lennem kell, s tudom, hogy csak megoldandó feladatok s nem problémák léteznek.Sokat dolgozom magamon, s nem csak fizikailag, spirituálisan is. A végtelen lehetőségek közül mindig azt találom meg, amire szükségem van, amire kész vagyok. A 8
órás állásom mellett esténként és szombatonként Természetgyógyászként terápiákat végzek.
Havonta 1szer 3 napos tisztító-méregtelenítő csoportokat viszek Dobogókőre. Imádom az életet, és a mostban élek. Szabadon szárnyalok, és lélekben is még mindig 20 éves körüli bohém és lökött maradtam.
Együtt áradok a mindenséggel, csodáról csodára lépkedem, és ez fantasztikus."

....és jött másnap a válasz.

"Fantasztikus dolgokat írsz arról, ahogyan élsz. Kár, hogy ilyen messze vagy, és, hogy az éteren keresztül nem tudok pozitív töltést átvenni tőled. Bár a soraidat olvasva szinte jobban érzem magam.
Ha közelebb lennél, hozzád járnék terápiára.
Én máshogyan élek. Sajnos... X városban lakom. ... Elég stresszes a munkaköröm, egy határidő az életem.
2003-ban elváltam, ami nagyon megviselt. Nem hittem el, hogy megtörténhetett velem. Persze az én hibámból váltunk, de akkor is...
A gyerekeim 17,13 éves velem élnek, Ők adnak erőt nekem.
Van egy 8 éves lányom is a barátnőmtől. Nem élünk együtt. A kapcsolatunk a barátnőmmel nem harmonikus."
Örülök, hogy válaszoltál, jó volt olvasni. Puszillak,

Hankara: "Aranyos vagy, hogy hozzzám járnál terápiára. :-) Köszönöm, megtisztelő.
Tudod mit? Nincs szükséged terápiára, kezdj el kicsit tudatosabban élni. Kezdj el arról gondolkodni és beszélni, hogy mit szeretnél. Ez az első lépés a pozitív irány felé.
Van egy film, ami sokat segíthet, ha Te magad akarod. Persze, csak ha akarsz változtatni, és hiszel is önmagadban és abban, hogy képes vagy megtenni. Én tudom, hogy mindenki képes rá, de ezt hiába mondom, ez még az én igazságom, nem a Tied. Én csak mutatok egy utat, Te csak tegyél egy próbát, adj egy lehetőséget magadnak, hogy megismerd.
-És persze végigmenni is Neked kell rajta. The secret, - a vonzás törvénye a film címe. Nézd végig egyszer, kétszer, többször. Gondolkodj, és fogadd el, amit elfogadni jelen pillanatban képes vagy belőle. Majd nézd meg újra 2 hét múlva. Gondold végig eddigi életed a filmben elhangzottak alapján.....
Valahonnan a netről is letölthető, de tudom, hogy ........ben is van, aki szívesen lemásolja Neked.
Van egy rajongói oldal is, a nézz be oda, olvasgass, figyelj, tanulj, gondolkodj. Ítélkezés, negatív gondolatok nélkül. Rá fogsz jönni, hogy az éteren keresztül is fel lehet töltődni, és hogy mennyire hatnak rád gondolataid, az írások, a tárgyak, az emberek, akikkel érintkezel.
Lehet, hogy mellbevágó, de az igazság az, hogy felelősek vagyunk az életünkért. Mi magunk választottuk, akár emlékszünk rá, akár nem. Lehet, hogy most még csak ellenkezel, talán meg is haragszol, talán azt gondolod, "könnyű neked, mit tudsz Te az életemről, rólam, a fájdalmaimról, a nehézségeimről...." stb. Sokkal többet mint gondolnád, mert nem vagy egyedül, számtalan hasonló embert segítettem már át élete elakadásain.....
Tévedsz, ha azt gondolod bántani akarlak. Egyszerűen csak felrázni. :-) Egyszerűen kezdd elengedni a megrekedt személyeket, dolgokat, tárgyakat az életedből. Megbocsájtani, elengedni, hogy visszanyerd szabadságodat, és lendületet kapj az új energiáktól. A gyerekeidnek tudsz majd erőt adni Te magad is.
Képzeld el, még csak hittérítő vagy vallási aktivista, képviselő sem vagyok! :-)

Bocs, ha úgy gondolod, hogy kérés nélkül előjött a pszichológusi és lélekgyógyász vénám. :-) Én már csak ilyen vagyok! :-)
Gyönyörű gyerekeid vannak, és csodállak, hogy képes vagy őket ellátni, és nevelni egyedül.
Írj, ha gondolod, örömmel olvasok rólad. "

"Egyáltalán nem bántottál meg semmivel, örülök, hogy megpróbálsz kilendíteni " magam alól ".
Kipróbálom magamon, amiket írtál, és javasoltál, megszerzem a filmet.
Nem lesz könnyű változni, mivel olyan ember vagyok, aki inkább hátra tekintget, és nem előre, mivel nagyon mélyen belémvésődnek a történések, és azok az emberek, akiket szeretek.
Szeretnék másképp élni, de teljesen beszűkűltem. Nem járok sehova, a lakásom, és a munkahely között ingázom, nap, mint nap. Jó olvasni, amiket írsz, remélem egyszer majd beszélgetni is tudunk."

Hankara: " Ritkán vagyok netközelben, ide még ritkábban jövök, de igyekszem majd válaszolni is. Az érzelmek fontosak, de fontos, hogy különítsd el azt ami Te vagy az érzelmeidtől. Ennél sokkal több, sokkal összetettebb sokkal csodálatosabb vagy.
Minden, ami élő, az változóban van. Te magad is változóban vagy folyton.
Gondolj csak bele mi történik, ha az autóban ülsz, és vezetsz, de csak a visszapillantóban látottak alapján vagy hajlandó kormányozni balra, vagy jobbra, és ráadásul folyton befékezel. Ne csodálkozz, ha folyton koccan az orrod, neked mennek, frontálisan ütközöl, és még hátulról is megtolnak.
Kezdj el élni a mostban, a mában! Kezdd el a mostani életedet elfogadni, s mint kiindulópontot tekinteni. Határozz meg egy célt, és mint a GPS indítsd el az újratervezést. Élj az itt és mostban. Játsz, élj, nevess, ragyogj, szeress! Játsz a gyerekeiddel, a pároddal, olvass vicceket, pozitív történeteket. Nevess jókat magadon, a saját hülyeségeiden, egykori önmagadon a mostani divatot tekintve. Dícsérd meg önmagad, a gyerekeidet, az embereket körülötted. Menj el egy fürdőbe, egy konditerembe, egy moziba, vagy bárhova, amihez kedved van, amire szükséged van. Vagy csak otthon jutalmazd meg magad egy illatos kád vízzel, és fél óra kikapcsolással. Hallgasd meg azokat a zenéket, amelyek szárnyakat adtak egykor, éld át újra a szép emlékeket, élményeket. Selejtezd ki azokat, ami már csak a helyet foglalja, és leköti az energiáidat. Fizikailag, lelkileg, érzelmileg egyaránt. És lélegezz fel, élvezd a helyette beáramló friss levegőt, friss energiákat!
Válaszd minden pillanatban az életet, a mozgást, az élettel tele dolgokat. Szerezd vissza a szabadságodat azáltal, hogy elengeded mindazt, ami már nem szolgálja a fejlődésedet.
Találd ki, hogy mit akarsz! Fetrenghetsz még egy ideig az önsajnálatban, és a múltbeli fájdalmak mazohista újraátélésével is "elpöcsölhetsz" jó ideig, de hidd el, nem érdemes. Ne várd, hogy bárki odafeküdjön melléd, legalábbis én nem, bármennyire is fáj. Tudom, hogy kemény szavak, de ébreszteni akarlak, és nem altatni!
Ha valaki menni akar, segíteni kell neki összepakolni, és azonnal élni a saját életünket szeretetben békében harmóniában. Meg kell köszönni, hogy eddig része volt az életünknek, és hagyni, hogy saját önálló útját járja, és ezt kell járni nekünk magunknak is. Hálásnak kell lenni azért, amit adott, és azért is amit nem adott. Minden jó volt valamire, minden a Te fejlődésedet szolgálta. A múlt felülírása nem a szeretethez, nem emberekhez méltó. Ami szép volt, őrizd meg, hozzád, életedhez tartozik, amit máshogy szerettél volna, abban vizsgáld meg, hogy mivel járultál hozzá, hogy ez a helyzet kialakuljon. És ami a legfontosabb! BOCSÁSS MEG saját magadnak, és mindenki másnak.
Ma már máshogy csinálnád? Akkor megtanultad azt, amit ez a helyzet tanítani akart. Ennyi, és engedd el! a haragot, a dühöt, az önpusztító gondolatokat, a fájdalmakat! Koncentrálj arra, amit szeretnél, és élj úgy!

Fogadd el a múltat, és tervezd, teremtsd meg a jövő boldogságát.
Adj szeretetet, s ne várd el, hogy attól jöjjön vissza, akinek adtad, csak várj türelemmel, és fogadd el, ahogyan feléd visszaáramlik bárhonnan, bárkitől. Engedd el a küzdelmet, szárnyalj szabadon, és vedd észre a változást."

Nos, egyelőre eddig a történet, beszámolok majd a fejleményekről...

HozzászólásokDrága Hankarám :)

Akik ismernek Itt és személyesen, azok tudják, hogy Te milyen csoda vagy :) Amit pedig eddig is megosztottál velünk, mind emelte a jókedvünket és jóérzésünket :)
Szeretettel várjuk :) Öbike :)
A szeretet mindent áthat.....
Szeretlek! Sajnálom! Kérlek bocsáss meg! Köszönöm!
Mosolyogj Magyarország :)Öbikém!

Édes vagy!
Csodák pedig vannak, és kézenfogva járok velük. Lehet, hogy írok egy kis összefoglalót, nem ígérem. Attól tartok, dicsekvésnek tűnne néhány ember szemében.....
Nagyon szép élményeim vannak, de azok számomra igazán értékesek. Nagyon sok új tapasztalatot, sok új arcot ismertem meg. Adtam és kaptam csodákat, melyek az adott pillanatban igen nagy erővel jelentek meg. Folytatom megkezdett utamat, és égi segítőim mindig velem vannak. Kaptam egy csodálatos kristálykoponyát, és azóta Ő, Jákob is része életemnek. :-)
Varázslatosan szép és hálával telt, fénnyel áldott pillanatokat, s hozzá gyermeki szemet, hogy észrevedd, és rácsodálkozhass.Drága Hankarám :)

juuuuuj de jó, hogy látlak :)))
Isten hozott Téged újra itthon, még ha kicsit átutazóban is vagy :))) Szeretettel és kiváncsisággal várjuk beszámolódat hogy az elmúlt fél évben milyen csodában volt részed. Mert Te aztán tudsz különleges eseményekről beszámolni :))))
Szeretettel ölellek: Öbike :)

A szeretet mindent áthat.....
Szeretlek! Sajnálom! Kérlek bocsáss meg! Köszönöm!
Mosolyogj Magyarország :)Öbike!

Húúú, de régóta nem jártam erre!
Most olvastm el egy októberi beírásodat.
Köszönet és hála érte!
Most volt pár percem, és bele-bele olvastam a címlapra tett írásokba.
Tudatom azokkal, akik még emlékeznek rám, hogy jól vagyok, szeretek, ragyogok, és persze pörgősen dolgozok.
Készülök a nyárra, az utazóbőröndömet végig félig bepakolva tartom, mert vasárnap érkezem, s rendszerint már pénteken este indulok.
És meglehet, hogy ma úgy hozza az élet, hogy egy szalonnasütős-csillagfényes éjszakára, és egy csodálatos napkeltére leruccanok Őrangyalkámhoz. Szabadon boldog, s indulásra kész vagyok. S ezt ő is érzi.
Csodálatos időszakot élek, és folytatom csodáról-csodára lépkedős szárnyaló életem. :-)
Ki táncol velem????? :-)))))))))))))))))))

Varázslatosan szép és hálával telt, fénnyel áldott pillanatokat, s hozzá gyermeki szemet, hogy észrevedd, és rácsodálkozhass.Drága Hankarám :)

Én is hálásan köszönöm Neked, hogy megosztottad velünk :) Szeretettel várjuk a falunkba a Barátodat. Kívánok Neked még sok ilyen csodás segítést, mert Te vagy az egyik csodás csillagunk, aki szeretetével és sugárzásával viszi ezerfelé a hírünket :)
Millió pusszancs és óóóriási ölcsi :) Öbike :)
juuuj de jó volt találkozni Veled a hétvégén :)

A szeretet mindent áthat.....
Mosolyogj Drága Magyarország :)Kedves Katám:-)

Ez annyira Rád vall,szinte hallottam,ahogyan mondtad Neki a dolgokat,a magad
egyszerű,és gyönyörű bájával,lazaságával.,amit annyira szeretek:-)
Nagyon szépen köszönöm Neked,hogy ezt leírtad.
Millió ölelés: Ercsi