Pénz, pénz, pénz

pénzSziasztok! Éljen, megint témánál vagyunk. Önkorlátozó hiedelmek. Bunkó jószágok, de tartják magukat rendesen. Én minden nap kitalálok valami jó kis játékot, és higgyétek el, ha csak egy hétig, tehát még egyszer EGYETLEN HÉTIG sikerül a szegénység, nyomor, nincs, recesszió gondolatait elhessegetni, beáll a változás.

Saját példa: A szüleim mindig is kikaparták a gesztenyét. Apám 8 általános, anyám 8 végzettség, de azonos munkahely 35 évig - félelemből. Nos, a: "Hát lopom én a pénzt?!" - "Ne pazarolj!" - "A gazdagoknak könnyű, biztosan valakitől lopják/ták!" - "Most nem tellik!" - satöbbi mondatokat naponta sulykolták. Jaja, 18-20 évig ezt hallgatni igazi negatív agykontroll. Sokszor már akkor szarul éreztem magamat, ha vásároltam valamit. Nem magamnak, csak úgy általában kenyeret, meg ilyenek. Aztán - pedig még a Secretet nem is ismertem - azt mondtam magamban; "Elég a szorongásból! Hát miért ne érdemelném már meg, hogy vegyek magamnak ezt-azt, ha akarom, szórom a pénzt. Megdolgoztam érte. Én adtam érte cserébe időt és energiát, most pénz formájában visszakaptam ezt az energiát, és megrekesztem a fukar érzéseimmel!" Na, ettől kezdve könnyebben adtam ki pénzt.

Következő lépés: VAN! A Világegyetem a KORLÁTLANSÁG URA! Minden van, sok van, végtelen sok, rengeteg, amennyit csak el bírsz képzelni! És itt a kulcs: AMENNYIT CSAK EL BÍRSZ KÉPZELNI! De nincs több, csak amennyit el bírsz képzelni!

És a játék: Tegyük fel, hogy társas házban laksz. Hány ember lakik ott? Hmmm, lássuk csak. 1 emelet, öt ajót, 5 emelet, 25 család szor 3, az annyi, mint 75 ember. Király. Ebből 40 keresőképes. Ha mindegyik ember minimum 100 ezret keres egy hónapban, akkor csak a házban havonta 4 millió Ft forog. Tedd a szívedre a kezed, ennél azért több is. Szóval vegyük a havi négy milliót. Rengeteg pénz. A kerületben hány ház van, és a városban, a megyében, az országrészben, az országban, Európában, a VILÁGON??!!! Micsoda bőség! A te kívánságod, az a 4-7-800 ezer vagy 1 millió havonta olyan elenyésző része ennek a vagyonnak, hogy simán kívánhatsz magadnak ennyi pénzt. Ez egyszerűen annyira kevés. Hát ennyit kérsz csak. Ebben muszáj hinned!

És a többi: Én száműztem például azokat a rádió műsorokat, amik: "Jajaj, recesszió, ellopták, nincs, megölték, feltörték!"

Ismerősök: "Képzeld már ezt sem, meg azt sem tudjuk!" ELÉG! Ha nem tudjátok, akkor ne csináljátok! Tessék egy darabig hanyagolni őket! Ne feledd, a rezgésednek felelnek meg az ismerőseid is. Ha ők a hiányról beszélnek veled, akkor te magad is erre koncentrálsz! Remélem, most felcsillant a szemed, mert hogy a bőségről olvasol, kvázi, megmutatkozott a pénzzel kapcsolatos pozitív gondolkodás első jele! ABBA NE HAGYD!

Iskolai végzettség hiánya? Hihi! Kereskedelmi végzettségem van. Voltam már légifuvar szervező, titkárnő, katona, most festő vagyok. Van még kérdés? Az vagyok, ami akarok! Ki mondja meg, hogy én ki lehetek? Egy papír??!!! ÉN! ÉN VAGYOK AZ? AMIT VÁLASZTOK! Rocksztár csak azért nem lettem, mert baromira nem érzek affinitást hozzá! :D

A pozitív gondolatok, tervek készítése viszont ELENGEDHETETLEN!!! Írd ki az ágyad mellé azt a szöveget, amiben hinni tudsz.

A pénz boldogít!
Aki gazdag, annak jó!
Imádok vásárolgatni!
Imádok utazni! - mert ugye, ha már a pénzben nem tudsz hinni, legalább abban, amit venni tudsz/akarsz rajta, abban igen!

És a kérdést most aztán már igazán neked szegezem: HA ANNYI PÉNZZEL RENDELKEZNÉL, HOGY MÁR MINDENT, DE MINDENT MEGVETTÉL ÉS MEGTETTÉL VOLNA, MIT CSINÁLNÁL?

Na, ezen rágódjál! :D

És játsz, könyörgöm, játsz: Rakj egy tízezrest a pénztárcádba, és mindent, amit megkívánsz - és kijön ez tizesből - vedd meg képzeletben. "Ha akarnám, ezt is megvehetném!" - mondattal. Így naponta 100-200 ezret is elköltesz gondolatban. Ez nagyon jól megerősíti a pénzzel kapcsolatos pozitív hozzáállást! ÁM! :D

Na, éljetek boldogan és utoljára, de nem utolsó sorban:

BECSÜLJÉTEK MEG AZT, AMI VAN, ÉS ADJATOK HÁLÁT A JÓISTENNEK, HOGY MINDEZEKKEL RENDELKEZTEK! És nekem nehogy azt mondjátok neki, hogy: Jó, jó, de ez, meg az már elromlott, kéne egy másik, hanem: De jó, hogy van nekem, ilyen, de még jobb lenne, ha ilyen, meg ilyen is lenne!

Tadaaaaaam! Készen vagytok! :D

Shakti

Hozzászólásokvéletlen egybeesés

Igen... érdekes, én is pont "véletlenül" azt csináltam ebben a hónapban, hogy az összegyült "e-havi lét" nem a "nah mennyi van még" ízével nézegettem, hanem inkább hálával, hogy dejó, hogy van!
Ha mást nem, az ember nem érzi azt a szorító érzést... hát már ezért megéri!:):D :D

Csatlakozom Zsuzsi33 hozzászólásához!
Én is nekiálltam magam megajándékozni :D
Elég a számolgatásból!

Minden kiadott Ft-om a világot gazdagítja és 10xeresére növekedve tér vissza hozzám,
a legnagyobb haszonnal,amiben részesedhetek...
Ezt most aztán még sűrűbben hajtogatom,mint eddig.
Épp most hívott az autószerelő-hát,mit mondjak?
Elsőkörben kapkodtam a levegőt a híreitől.
Most viszont már ez van bennem: a kocsi rendben lesz,áprilisban könnyebben adom el és úgyis itt van már az ideje,hogy új autó jöjjön a házhoz...

****************************************

A hit az "örök elixír",amely a gondolati impulzusnak életet,
erőt és cselekvést kölcsönöz. /Napoleon Hill/Pénznyeremény-Lottózásból

Gyere és Játssz itt : Lottombolát lehet venni 5-10Eur-ért, ezzel az a jó hírem, hogy támogatunk egy magyar kórházat: a halmozottan sérült gyerekeket is. Vagy sportolókat.. választhatsz, mi mellé állsz. Én inkább ezen a ’Szigeten’ veszek lottó szelvényeket, mert sokkal nagyobb az esély a nyerésre! Nem több millió lottózó közül kerül ki a nyertes, hanem csupán 5000 fő közül Ingyenes regelés, indulhat a Nyerés!Drága Shakti!

Na akkor Én meg felhívtam a vízszerelőt, holnap jön felmérni. Most már nem várok, legyen szép a fürdő szoba is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...

Jajjj, ez de jó volt:)))
Köszke!
Üdv. MeliKedves Shakti!

Öröm Téged olvasni! És az elejétől fogva vigyorogtam, mert pont a legjobb jelnek és visszaigazolásnak vettem, hogy épp most olvasom ezeket a sorokat! :))
Éljen a bőség, ami a lelkünkben dől el, de ha a miénk végre, akkor kint is megjelenik!Kedves Shakti

én csak annyit tennék hozzá még: bátraké a világ... :)

"A jó, a szép, és a remény mindenben benne van, benne él. A felkelő nap sugarában, a kimondott szó erejében, egy édes kacagásban, akár egyetlen pillanatban."work with child

A kisgyerekes anyák mindenütt megörülnek ezért az otthonról végezhető, jól fizető munkáért :

Szép napot!Tádám! :D

Csupa jó érzés amit ide írtál nekünk!
Megint vonzom a munkát, meg a médiát.
Valaki ma azt mondta egy árura, hogy giccses, és nem tudja eladni a vevőinek...
Erre felvilágosítottam, hogy az csíkos és nem giccses...egyből elvitte.
:D

lollipopKedves Shakti! Nagyon

Kedves Shakti!

Nagyon köszönöm az írásodat.Fantasztikus energia árad belőle.Tele lelkesedéssel és hittel.
Én is rájöttem már,hogy kerüljem azok társaságát akik lehúznak,viszont van egy gondom,hogy lehet azt kerülni akik velem egy fedél alatt lakik és folyton panaszkodik és mellesleg a legjobb barátnőm?Megbántani nem akarom,de nagyon sokszor visszahúz.Érzem ahogy leszívja az energiámat.Mit tegyek,hogyan adjam ezt finoman a tudtára?

Köszönöm.Szeretettel:

GeishaShakti kedvesem, nekem is sokat jelent egy ideje már, hogy olvas

olvashatlak titeket:) És most pl. sok jó könyv birtokában teljesen a B Ő S É G-re hangoltam magamat át.

Ajánlom figyelmetekbe: Hyrum W. Smith-től az: Ami igazán számít című könyvet, mely vezérlő értékeink hatalmát mutatja lámpásként meg.Kedves Shakti!:))))

Ez az!Ahogy így olvaslak,simán magamra ismerek....Mármint a károgás részére...:))))Mondjuk már múlt idő,mert szerencsére egy ideje már lazán szórom,és nem érdekel hogy hülyeségre -mondanák nagyanyáink-nekem örömet okoz.Azt hiszem sok esetben keverjük a megbecsülést a spórolással....Az utóbbi hónapokban szinte rosszul voltam ha egy-egy plusz dolgot vettem magamnak pl.egy csoki....Ruhák,kozmetika,szolárium...ugyan....Az eredmény egy jó adag önbizalomhiány.Na akkor megkérdeztem magamtól kell ez neked?Naná hogy maradsz ugyanazon a szinten,ha nem adsz magadnak,megvonod az örömöket!És ezt most nem azért írtam le hogy panaszkodjak,pont ellenkezőleg!:)))
Sokat lendített a boldogság-tervemen ez az írás,benne van minden.
Köszönöm!:)))