Teremtsünk pénzt!

pénz teremtésSziasztok!

Gondoltam, kellene nyitni egy blogot a pénzmágnes és egyéb meditációk számára, hogy ne úgy kelljen összeollózni, keresgetni, hanem akinek van valamilyen módszere, az ide bebiggyeszthesse! :)

Kérlek, a hozzászólásokat máshol tegyétek, így ez a blog valóban csak a módszerekről szólna. Könnyebb lenne az áttekinthetősége, és egyszerűbben találnának segítséget azok, akik úgy érzik, szükségük van rá.

Íme, az én saját találmányaim:

1) Gyakorlat dugóban (pláne M0-áson) :D :

Minden teherautó ponyvájáról elképzeltem, hogy van rajta egy feladó: Univerzum, és egy Címzett: Én. Város, utca, házszám, irányítószám. Na és persze teli van raklapokkal, ami húszezresekkel van megpakolva. Mind, mind hozzám / felém tart. Viszi nekem a sok lóvét. Vicces, mert nagyon egyszerű, de nagyon hatásos, majd meglátjátok. Van azonban még egy hozománya. Ellazít, hiszen minden teherautó mellett el kell képzelned, hogy rajta vannak az adataid és benne a sok zsé. Így szinte észrevétlenül vágsz át a dugón, és nem idegeskedtél. Nagyon hamar vége szakad, úgyhogy igyekezz minél több teherautó pénzt a lakcímedre irányítani! :D

2) Talált pénz:

Ezt ma találtam ki, és még nem teszteltem, de erre való ez az oldal, nem igaz?
Minden olyan bevételemre, amire nem számítottam, ezt fogom mondani fennhangon! "Talált pénz!" És nagyon fogok neki örülni. Már alig várom, hogy jöjjön valami plussz pénz, hogy felkiálthassak boldogan: Talált pénz! És persze ez érvényes a kávé meghívásra, ingyen ebédre, fuvarra, bármire, amire fizikálisan nem kellett pénzt kiadni! Talált pénz! Abban reménykedem, hogy ezek a kijelentések egy plussz hozmányt is bevonzanak. A tényleges talált pénzt. Egyik társunk a múlt héten talált 20 ezer Ft-ot egy parkolóban, ekkor jutott eszembe ez a módzser. Pénzt találni, csak úgy, baromi jó dolog! :) (Persze, nem arra gondolok, ha látod, hogy valaki elejti. A legjobb szándék vezérel!)

3) 10 ezres a pénztárcában (Esther és Jerry Hicks módszere):

Rakj egy tízezres a pénztárcádba. Legyen ott. Járkálj boltokban, plázákban. Amit csak meglátsz vagy megkívánsz, azzal a szándékkal és kijelentéssel tedd: Ha akarnám, megvehetném. Így naponta, akár több száz ezer Ft-ot is elköltesz gondolatban. Ez bizony növeli a biztonságérzetedet, és azt üzeni az Univerzumnak, hogy ez az ember teli van pénzzel. És úgy is van! Ámen! :)

4) Költekezz az Istenért, költekezz!

Gondolatban, jártadban keltedben. Az első nap 10 ezer Ft-ot, a második nap 20 ezret és így tovább. A tizedik napra már 550 ezret költesz el. Vagyis megint csak azt üzened az Uninak, hogy megteheted. Ennek is van hozománya. Mikor már gondolatban mindent, de mindent megvettél magadnak, amire csak vágytál, akkor kiderítheted, mi az életcélod. Mikor a pénz már nem akadály, mikor már mindened megvan, akkor mit kezdesz? Na, az vagy Te. Ugye érdekel, ki vagy? Ja, és légy gazdag, ezt kívánom! :)

5) Pénzmágnes meditáció (vizualizációs gyakorlat)

Képzeld el, ismerős és ismeretlen arcokat látsz. Nevetnek, hahotáznak, kacagnak, tök jó kedvük van. Ettől megemelkedik a rezgésszámod. Majd képzeld el magadat. Lásd, hogy be vagy szórva aranyporral tetőtől talpig. Jól nézel ki aranyapám! :D Ez bizony olyan aranypor, ami mágnesként működik, és az égből egyszer csak elkezdenek hullani a húszezresek és tapadnak rád. Mindegy, mit csinálsz, a pénz nem tud elkerülni. Akar téged. Na, akkor ennek örülj nagyon, és kezd el begyűjtögetni, mert a többi is szeretne rádtapadni. Maradj meg ennél az örömteli jelenetnél mindaddig, amig tisztán el tudod képzelni, erőlködés nélkül, és még örömet is okoz! Aztán mond magadnak: Uni, én megtettem mindent, hogy magamhoz vonzam a pénzt, most te jössz! Aztán felejtsd el, és zsebeld be, ami érkezik. Ha naponta csinálod, kb 1 hét után már észre fogod venni a változást az életedben.

Ez mindegyik gyakorlatra vonatkozik. Nálam 3 nap, de én elvetemült pénzrajongó és pénzmágnes meditáció gyakorló vagyok! :D

HozzászólásokNekem a következő jött be:

Elképzltem egy konkrét kívánságot, hogy mit szeretnék venni a páromnak karácsonyra.
Még csak ízlelgettem a dolgot, erre pont abban az értékben eladtam valamit.
Máris megvettem neki azt amit kinéztem. Szóval szószerint bevonzottam az árát.

lollipop
www.eveart.gportal.huLuxor!

Szerintem jó ez, amit gondolsz!
Szeretnék pénzt, a banki megtakarításaimon felül...
Attól, hogy még többet szeretnél, nincs semmi gond...

lollipop
www.eveart.gportal.huKöszönöm Shakti, nagyon tetszik az írásod! :-)

Csak hogy témánál maradjak, leírom én hogyan szoktam csinálni:
Általában írok egy levelet Istennek, amiben leírom hogy mennyire szükségem lenne rá hogy adjon nekem pénzt. Rendesen kifejtem 1-2 oldalban, hogy milyen helyzetben vagyok most, és miért lenne szükségem rá. Működik is, múlt héten nyertem lottón 26000-t.
Valahogy közelebb áll hozzám, ha Tőle kérek, mintha őt kihagyva magam akarnám előteremteni. Nem hinném hogy "megsértődik", csak úgy vagyok vele, hogy ő jobban tudja.

Ami gondot szokott okozni, hogy nekem van a bankban pénzem. Van egy biztonsági tartalék, amiből kb egy évig szerényen el tudnék éldegélni. Ehhez soha nem szeretnék hozzányúlni. De mikor teremteni akarok, vagy Istentől kérek, valahogy van bennem egy olyan hülye érzés hogy "dehát már van", és akkor mindig válaszolok rá gondolatban a fejemben hogy "jó de ahhoz nem akarok hozzányúlni, AZON KÍVÜL kérek szépen pénzt" :-D Ez valahogy nem tiszta még bennem. Talán ti tudnátok segíteni rendet rakni a fejemben!

Azt szeretném, ha lenne mondjuk 100M a bankban, és a kamataiból éldegélnék.. ezt kéne valahogy elérnem, de tök hülyén érzem magam. Ráadásul ez olyan mintha azt mondanám: "Köszi Isten/Univerzum hogy mindig adsz amikor kérek, de most azért kérek, hogy tuti biztos legyen anélkül hogy tőled kérni kelljen" :-DIgen, jé, mert az egyik leírt módszert, a "ha akarnám megvehetném" érzését már párszor átéltem, anélkül, hogy tudnám, le van írva tanácsként.:)Kedves Fóki!

Igen, elkaptad a lényeget! Ezért fontos a karriert, a boldogságot, a sikert, a hobbit és a pénzt egy "serpenyőbe" tenni. Sokan mondják nekem: "De Györgyi, én nem értek semmihez!"

Valóban? Egy barátnőm tisztaság-mániás. Szinte betegesen szeret takarítnai. Egy ismerősöm meg imádja a rendet, és utál takarítani. Na bumm. Hetente egyszer kell hozzá menni. Kb 2 órás tevékenység, amit a lány nagyon szeret csinálni. Havonta 50 ezer Ft-ot keres vele! Siker? Az. Karrier? Az. Hobbi? Az. Pénz? Az. Boldogság? Az.

Mindig azt mondom az embereknek, gondolkodjanak el azon, mit szeretnek tenni. Ne azon, mihez értenek? Ahhoz, amit a legszívesebben tesznek. Még a lustálkodásból is meg lehet élni képzeljétek. Egy barátom egy konditeremben tesped egész nap egy bőrfotelben egy pult mögött. DVD-zik, újságot olvas, gépezget. Közben edzhet és szolizhat is. Kiszolgálja az embereket. Ennyi. Ezért kapja a fizetését! :)

Ha szeretd csinálni, látszik rajtad is és a munkádon is. Ha szereted csinálni, jól csinálod. Ha jól csinálod, keresni fogják. Ha keresni fogják, keresni fogsz - ezt garantálhatom.

Az, hogy "én nem értek semmihez" csak kifogás. Tessék elgondolkodni! Mindenki ért valamihez. Mindenki tud olyan dolgokat tenni, amiben örömét leli. MINDENKI! :)Szívesen teszem

Kedves Fóka és Mindenki!

Annyira jókor jött a beírásotok. Éppen azon gondolkodtam, hogy beszélni kellene az emberekkel. Hogy szívesen tartanék egy tanfolyamot. Szívesen tenném, és hozzáférhető áron, sőt, akinek szűkösek az anyagi keretei, ha hoz magával még egy embert, akkor egyikük ingyen jöhetne. Eszméletlen jó móka egy ilyen tanfolyam. Én imádok erről beszélni és gyakorlatokat végezni/végeztetni.

Tudjátok, egymástól is tanulunk, és nagyon, de nagyon gazdagon (értsd: energiával gazdagon) megyek haza egy ilyen tanfolyamról. Már annyira érlelődött bennem, Fóka, olyan jó, hogy felvetetted ezt.

Most azonnal nekilátok egy helyszínt keresni. Ha gondoljátok, még Kari előtt, hátha sikerül a résztvevőknek a segítségemmel összeszedni pénzt, paripát, miegymást az ünnepekre, és együtt is teremthetünk sok jó közös dolgot.

A festészet mellett ez a másik dolog, amit igazán a magaménak érzek. Lubickolok a teremtésben, és nem is a tudást akarom átadni, mert azzal mindenki rendelkezik, hanem a lelkesedést! Azt akarom éreztetni veletek, hogy az életöröm az, ami ezeket a fantasztikus dolgokat műveli.

Ha van kedvetek, kérdésetek, időtök, vagy csak egyszerűen szeretnétek egy kis bátorítást, én szívesen szervezek egy egy napos, Karácsony előtti beszélgetést mindazokkal, akik úgy érzik, "De jól jönne most egy kis segítség!". :)

Üdv:

ShaktiKedves Shakti

Nagyon tetszik ez a blog! Húúúú de nagyon régen írtam már az oldalra!
Na, most éppen itt az ideje. Leírok én is 1-2 módszert, előtte Abrahamtól idézek néhány dolgot, ami szerintem
témába vág.
//
Abraham: Tekintsétek a szándékokat külön-külön. Ha az emberek jólétet akarnak, de abban hisznek, hogy
a jólét csak munka által jöhet el hozzájuk, nem lehet részük jólétben, mert nem akarják megtenni azt az
egyetlen dolgot, amelyről azt hiszik, hogy képes előidézni életükben a jómódot. Ám ha a jólétet csak önmagában
tekintik, és nem párosítják össze a munkával, aminek ellenállnak, akkor képesek lesznek bevonzani a jólétet.
Ha jómódot akartok és abban hisztek, hogy ehhez kemény munkára van szükség, és készek is vagytok keményen
dolgozni, akkor nincs ellentmondás és el fogtok érni egy szintet a jólétben. Ha jómódot akartok és abban hisztek,
hogy ehhez kemény munkára van szükség, ám idegenkedtek a kemény munkától, ellentmondás lép fel a gondolkodásotokban. Így nemcsak, hogy nehéz időket éltek meg, amíg a cselekvést véghezviszitek, de bármibe
is fogtok, nem lesz gyümölcsöző. Ha jómódot akartok és elhiszitek, hogy megérdemlitek és elvárjátok, hogy
megérkezzen csak mert akarjátok, akkor nincs ellentmondás a gondolkodásotokban - és a jólét áramlani fog
hozzátok. //

Tehát nagyon fontos, hogy mindenki figyeljen oda, milyen meggyőződései vannak a pénzzel kapcsolatban, s hogy mennyire képes a negatívumokat felszámolni magában. Nincs különbség lottónyeremény, vagy fizetésemelés bevonzása között. Nagyságrendet csak mi állítunk, az Univerzum nem.

Nekem a sorsjegyekkel jönnek be mindig a kísérleteim :)) Na nem vagyok mániákus, de akárhányszor veszek sorsjegyet, mielőtt lekaparom, összeérintem első három ujjamat, azt mondom magamban vagy hangosan, hogy "most pedig nyerek, köszönöm Istenem (ha úgy tetszik, Univerzum)", és mindig nyerni szoktam! Ha nem kérek összeget, akkor általában 500 ft-ot vagy 1000-et nyerek. A legjobb szerintem pár nappal sorsjegyvásárlás előtt vizualizálni, hogy megvesszük a jegyet, lekaparjuk és nyerünk egy általunk vágyott
konkrét összeget. Aztán elképzeljük részletesen, hogy mire költjük. Olyan sorsjegyet vegyünk, ami szimpatikus.

Az is jó módszer, hogy minél közelebb kerüljünk a pénzhez, hogyha naponta legalább tízszer teszünk olyan kijelentéseket, mint pl: "SZERETEM A PÉNZT!"
"BEFOGADOM A BŐSÉGET!"
"A PÉNZ JÓ, A BŐSÉGET VÁLASZTOM!"
"BÁRMIKOR GAZDAG LEHETEK, MERT MEGÉRDEMLEM!"
Persze, kinek mi okoz örömet és mennyire tud hinni benne.
Én szeretem az ilyen megerősítéseket használni.

Végül, de nem utolsó sorban, aki még esetleg nem olvasta, mindenképpen figyelmébe ajánlanék egy nagyon
jó könyvet, ami nagyon sokat segít a fejlődésben, minden téren! ---> Neale Donald Walsch-A teljes beszélgetések Istennel
Jó hosszú és elég drága....de! amit nyújt, az megér minden pízt! (szerintem)

Szépséges éjszakát kívánok mindenkinek:))

:* :* :*Kedves Fóka!

Amikor téged olvaslak mindig nyugalom tölt el. Neked is vénádban van amit Shaktinak mondasz.
Nagyon jól érzékeltetted a gazdagság fogalmát.
Most rá is jöttem miben vagyok igazán sikeres. Abban pénz ugyan nincs, viszont rengeteg szeretet, ölelés, köszönet és hála.
A pénzt akkor most megvalósítom csak úgy siker nélkül, de jó lesz elkölteni. Már aranyba öltöztem.
Hát köszönöm!!!!!!!!!!Kedves Shakti!

Én ezt az aranyporos megoldást fogom kipróbálni. Ez nagyon tetszik. Aztán megmondom mi lett az eredmény.
De már most aranyban tündöklöm. HúúúúShakti!

Shakti, kérlek, tarts önálló előadásokat, mert szerintem Te vérbeli motivációs tréner vagy. Nekem is bőven van mit tanulnom Tőled és másoktól is. Van, amiben én tényleg nagyon jó vagyok, most már magam is elismerem. Azt látom, hogy egymástól kell tanulnunk, mindannyiunknak. Például: ha több pénzt akarok, olyantól tanulok pénzt vonzani, akinek nálam sokkal több pénze van (és mondjuk, nem ő Al Capone :)). Ha türelmesebb akarok lenni, olyantól tanulom meg ezt, aki nálamnál sokkal türelmesebb. Ha kitartást akarok tanulni, olyantól tanulom, akinek sokkal nagyobb kitartása van. Ha önzetlenséget akarok tanulni - mert ez sem kötelező dolog, én választom meg, hogy akarok-e önzetlen lenni avagy sem -, akkor olyan valakihez folyamodom, aki nálam sokkal önzetlenebb, és így tovább. Észre kellene már ezt venni.
Én azt vettem észre - és ezen senki se sértődjön meg -, hogy mindegyikünknek vannak erősségeink és gyengeségeink is. Egyikünk sem az a tökéletes etalon. Én például egy tenyérnyi albérletben lakom - igaz, hogy én döntöttem így, ugyanis szánt szándékkal hagytam el a családi házat -, de tudom, hogy negyven évesen is képes vagyok újra felépíteni az életemet. Ez a tény, hogy most egy albérletben élek és sokszor éjszakába nyúlóan kell dolgoznom, valószínűleg engem hiteltelenné tesz mások szemében, éppen ezért most még nem beszélek pénzről és gazdagságról, hogy hogyan csináld, inkább iszom az olyan emberek szavait, mint Shakti vagy nálam anyagiakban jelenleg sikeresebb emberek. Inkább beszélek olyan dolgokról, amiben magam is sikereket könyvelhetek el, mert igenis értem el szép sikereket "tudatosodásom" óta. Szerintem pedig a Vonzás Törvényének nem csak a pénz a látható és tapasztalható értékmérője. Lehet például jó baráti kapcsolatok, jó, kiegyensúlyozott magánélet, remek egészség. Ugyanis ezek is vagy vannak vagy nincsenek. Akár a pénz.
A pénz pedig csodálatos dolog, valóban meg kell tanulni a kezelését, "szaporítását". Persze, nem lehet mindenki menedzser. De lehet mondjuk egy cukrász siekres és jólétben élő cukrász - méghozzá a cukrász tudományából! Ahogyan lehet egy airbrush festő csajszi is egy anyagilag kiegyensúlyozott airbrush festő csajszi, méghozzá a festő tudományából - s erre vagy Te élő példa, Shakti. Ezért vagy számomra hiteles, ezért szeretek Tőled tanulni. Bízz jobban magadban, mert szerintem Te sokkal többet tudnál átadni az embereknek, mint bármilyen sikeroktató menedzser, ugyanis nem mindenki akar sikeroktató menedzser lenni. Van, aki csak egy kiegyensúlyozott anyagi háttérrel rendelkező, keresett és szakmájában jó kőműves, lakberendező, ingatlanos, varrónő, könyvkötő... stb. akar lenni, és ő ettől lenne boldog. Fel kellene már fedezni, hogy az emberek egyszerűen csak boldogok akarnak lenni, csak a sok mellékcsillogástól-villogástól ("Legyél milliárdos! Lapátold a pénzt! Építs hálózatokat! Járj Ibizára koktélozni!" stb.), ami manapság oly' divatos, nem látják a fától az erdőt. Felégetnek maguk mögött sokszor minden hidat, holott lehet, hogy amúgy általuk kedvelt szakmájuk, képesítésük is meg tudná adni nekik a kívánt eredményt, ha jól viszonyulnának hozzá. Ehhez lehetnél Te nagy segítség, mert a véna benned van. Hiszen Te vagy erre az élő példa, legalábbis én úgy látom abból, amennyit ismerek az életedből.
-Fóki-Off

Én is Zorba! Mi az, hogy offolni?

ShaktiMegint írtam egy jó hosszút de aztán kitöröltem...

Kedvellek Shakti!

Nem offolom szét a blogodat!!!

Kívánok Neked és mindenkinek korlátlan anyagi sikereket, egész életében!!!

zorba.Kiegészítés

Amikor azt ítam: "Költekezz!", én egy játékot értettem alatta. Egy vizualizációs játékot. Amíg az ember félve adja ki a pénzét, addig hiányt teremt. De ha a "Tegyük fel" gondolattal játszol, az nagyon hatásos. Ezért mondtam, hogy KÉPZELETBEN költs el 10 ezret, másnap 20-at. Amikor mondjuk van az adott napra 40 ezer Ft-od (és már ez is pozitív teremtés, hiszen "VAN az adott napra"...), akkor azt mondod például: Itt van ez a pulcsi. 12 ezer. Na, akkor a 40 ezerből 12-ért megvettem (MEGVETTEM), maradt még 28 ezer Ft-om. Tehát még VAN 28 ezer Ft-om! Gondolj bele, ha nap, mint nap a VAN szóval és az összegekkel játszadozol, akkor az olyan, mintha kijelentenéd: GAZDAG VAGYOK! De abban nem tudsz hinni, a játékban és a VAN-ásban pedig igen! Ettől zseniális.

Már sokat írtam a pénztől, mert rengeteget kellett tanulnom az áramoltatásáról. Tudom, hogy rettenetesen nehéz a bőségre koncentrálni, mikor az nem osztályrészed. Ilyenkor ne pénzt teremts, hanem azt, amit vennél rajta. És mikor ez megvan, akkor gondolhatsz a pénzre is. Aki eddig gyötrő gondolatokkal bírt ezen papírdarabokkal kapcsolatban, annak először meg kell szeretnie a pénzt. Végy a kezedbe egy tíz- vagy húsz ezer Ft-os bankjegyet. Nézd meg mennyire szép! Már csak azért is érdemes gyűjteni, mert csodálatos! :)

Nekem az jön be, ha konkrét összegeket kérek. Tíy, húsz, ötven, száz! Mindig bejön! MINDIG! Miért? Felírom egy papírra a napi teendőimet. Két részre osztom a papírt. Az egyik az én felem. Oda azokat a napi teendőket írom, amiket el tudok, vagy el akarok végezni. A másik oldalra az Univerzumot írom, majd azokat a dolgokat, amiket rábízok. Na, ide szoktam írni az összegeket. A nap végén kipipálom a saját teendőimet - mert hogy azokat én elvégeztem, így biztos lehetek benne, hogy az Univerzum is elvégzi a rábízott dolgokat! MINDIG MŰKÖDIK! Elvégzi! Jól tudunk együttműködni. Miért? Mert számítok rá! Ennyi! Mert biztosaan tudom, ha én megteszek magamért mindent, ő is megtesz értem mindent. Mert megérdemlem! Ennyi. Meg mert elvárom! Jár és kész!

És igen. Adok is! Pénzt, időt, energiát, mosolyt, segítséget. Amire szükség van, vagy amire késztetés. És a legfontosabb, hogy magamat is megajándékozom. Mert szeretem magamat! Ezek mind-mind nagyon fontosak a bőség megteremtése szempontjából. Szerintem.
ShaktiValahogy úgy vagyok a

Valahogy úgy vagyok a vonzás törvényével egyébként hogy eddig azt hittem látom és értem hogyan működik, de a hétvégén feldfedeztem hogy a felszín alatt is van valami, ami talán még fontosabb. Olyan ez, mint egy jéghegy, aminek látod a csúcsát, mint a Titanic hajókapitánya, és azt hiszed tudod hogy mekkora. De az is lehet hogy egy fához hasonlít, aminek látod a törzsét, koronáját, de egészen addig nem látod a gyökereit, ameddig ki nem vágod... épp ezért fontos hogy tapasztalatokat gyűjtsünk arról, ami számunkra láthatatlan. Hogy megismerjük hogyan működteti az elme a vonzás törvényét.Kedves Rózsafa! A

Kedves Rózsafa! A legjobbkor jött a hozzászólásod, ugyanis Zorba módszere egy elég veszélyes kétélű fegyver. Működhet bizonyos esetekben, de nem adnám olyan ember kezébe, aki nem tudatosan használja. Ráadásul úgy sejtem, Zorba épp egy olyan dologra gondolt, miközben írta, ami ennek a módszernek a hibás alkalmazására buzdít, úgyhogy jobb tudatosan és óvatosan kísérletezni ezzel.

Vannak ennél sokkal jobb módszerek, melyek a bevétel növekedésére koncentrálnak, hiszen sokkal fontosabb a bevétel növelése, vagy a kiadások racionalizálása, mint a kiadás növelése. Utóbbi csak akkor használható módszer, ha már teljesen tisztában van az illető azzal hogy hogyan költsön úgy többet, hogy még több áramoljon vissza. Vannak ugyanis a vonzás törvényét meghaladóan más törvényszerűségek is. A kulcs egyébként az, hogy olyan értékes dologra kell költeni, ami többet ér számodra, mint amennyibe kerül, hiszen ettől gyarapszol, növekedsz. A baj csak az, hogy az emberek 97-98%-ának fogalma sincs, hogyan döntse el hogy számára mi értékes és mi nem, hiszen legtöbben már a célkitűzéskor elbuknak. Valahol ez az oka annak, hogy annyian vannak, akik hiába vizualizálnak, mert nem jönnek az eredmények. Márpedig az eredmények mérésének legjobb módszere épp a PÉNZ.

Ezért tetszik nagyon Shakti írása, témafelvetése, mert azt, hogy ki mennyire tudja alkalmazni a vonzás törvényét, csodálatosan le lehet mérni a PÉNZZEL. Az hogy valaki mennyire boldog, mennyire sikeres, mennyire szeretik, relatív. Senki sem láthat be a másik életébe, hogy mi van a háttérben. Sokan csak eljátsszák hogy boldogok. Azt viszont, hogy sok pénze van valakinek nem nagyon lehet eljátszani, mert a pénz fehéren feketén vagy ott van, vagy nincs. Persze ideiglenesen át lehet verni másokat, hogy úgy mutatom be, mintha sok pénzem lenne, de tartósan csak annak van, aki tényleg jól tudja kezelni. És ezek az emberek, akik megtanulták hogyan kell, akárhányszor tönkremennek, mindig gyorsan talpra tudnak állni. A boldogság, siker, és a szeretet csodálatos dolgok, és sokkal sokkal fontosabbak az életben mint a pénz, hiszen az csak egy eszköz, de az előbb említett dolgok mérhetetlenek. A pénz ezzel szemben mérhető jele annak, hogy tudod-e működtetni a vonzás törvényét.

Szeretettel,
AdminKedves Zorba!

Ez biztosan igaz, hogy így működik de én azért óvatosságra inteném azokat akiknek a pénzzel még gondjaik vannak. Mivel nekem is nagyon nehezen kezdett el működni, sőt a mai napig vannak ezzel még gondjaim, inkább előbb a hitrendszerükbe tegyenek rendet. Én egyszer neki álltam költekezni, mert úgy is duplája jön vissza címszóval. Hát ma már nevetek rajta, de akkor korántsem volt az, mert mire helyre álltam igen csak hosszúra sikeredett.
Nekem ez még kényes téma. De nem beleavatkozni akarok, csak óvatosan azért.van egy szuper jó módszerem

és ez mindig bevált, ámbár néha elfelejtkezem róla, úgyhogy köszi hogy eszembe juttattad, mi is ma a feladatom.
Van egy nagy kék kasszám, ami időnként kiürül, vagy kiürítem, hogy töltsem.
Ráteszem a kezem, várok, figyelek, amikor érzem a rezgését, akkor mondom neki hogy TÖLTŐDJ!
Aztán ezt megcsinálom a pénztárcámmal is, és azokkal a bordó borítékokkal, amikbe szelektálni szoktam a nagyobb címleteket.
A kék és a bordó a gazdagság színe a fengshui-ban.
Aztán régebben megírtam a pénzt Zorba módszerével: Menj utadra, sokasodj, szaporodj, (MUSZ) de egy éve erről is leszoktam, hogy megtudtam nem szabad összefirkálni a pénzt :)
http://www.thesecret.hu/adakozas_zorba
De időnként eszembe jut, és gondolatban mondom, amikor a pénztárnál fizetek.
Tök jó hogy elővetted, erre most nekem is szükségem van, és amikor csináltam, akkor mindig nagyon-nagyon bejött a varázslás :)

Aztán szerintem nagyon fontos az hogy ADJÁL! Itt megint Zorba kezdeményezését ajánlom figyelmetekbe: http://thesecret.hu/node/9199
Személyes tapasztalatom, hogy amikor ADOK, akkor duplán, vagy megsokszorozódva jön vissza hozzám mindaz a jó, amit adtam.
A most vasárnapi élményeim is ezt eredményezték. Most is kaptam vissza rendesen :)

Szóval jelszó: TÖLTŐDJ :) pénzzel, jóérzéssel, vidámsággal, boldogsággal, és minden földi és mennyei jóval :)
Szeretettel: Öbike

A szeretet mindent áthat.....
http://www.youtube.com/watch?v=ac5SGwRPv0o
Mosolyogj Magyarország :)Talán mégis az lenne a

Talán mégis az lenne a legjobb módszer, ha inkább a Te pénzedet költhetném:).Figyeljétek a leányt, mert tudja mit beszél...

Szeretem ,hogy írsz a pénz teremtéséről, mert hitelesnek tartalak. Azért, mert igazolod mondataidat az életeddel, s mert tovább is tanulsz a témában mellette...

KÖSZÖNÖM!!!

Sokszor elmondtam, elmondom itt is. A 4. ponthoz csatlakozóan.

A PÉNZ ENERGIA, így természete az áramlás. Fontos, hogy tisztán lássuk ezt és alkalmazzuk. Ha kevesebb elkölteni valónk van belőle, lecsökkentjük a kiáramlását. Ezt diktálja az ún. józan ész. Ám ha lecsökkentjük a kiáramlás mértékét, evvel együtt leszűkítjük a beáramló rész keresztmetszetét is...
Nyissunk hát azon a csapon. Tapasztalatból mondom, minél többet költünk, annál több pénz áramlik hozzánk.
Kipróbálhatjátok a hagyományos, spórolós módszert, akkor is ez a szabályszerűség fog érvényesülni. Egy próbát az is megér, hogy legyen saját tapasztalatod a témában. És ne azért költsd a pénzt, mert én azt mondtam.
Kísérletezz bátran, nagy baj nem történhet. Legfeljebb tapasztaltabb leszel...

Ha ez nem szimpatikus, a Drága Shakti kínál még pár általa kipróbált módszert. Valamelyik biztosan jó lesz!!!

BOLDOG BÁTOR GAZDAGODÁST MINDENKINEK!!!

zorba