Pierre Franckh - Kívánjunk sikeresen

pierre franckh"Sokkal egyszerűbb az Univerzummal dolgozni, mint egyedül kínlódni.

A sikeres kívánás az egész életemet megváltoztatta. Az élményeimet, a szemléletmódomat, az észrevételeimet, a párkapcsolatomat és a saját magamhoz fűződő viszonyomat. Napról napra közelebb kerülök magamhoz.
A sikeres kívánás segített benne. Minden beteljesült kívánsággal tisztábban láttam, mi volt valóban fontos az életemben. Ha bármit elérhetünk, bármit megkaphatunk, jobban megválogatjuk a valódi kívánságainkat.
Hiszen úgyis mindig csak a szeretetet keressük. És végül mindig csak a szeretet az, ami boldoggá tesz minket. Az önmagunk és a mások iránt érzett szeretet." - Pierre Franckh

HozzászólásokMegpróbálom a lehető

Megpróbálom a lehető legjobban alkalmazni azt amit tudok, aztán meglátjuk...
Köszönöm Zsul :)))elfojtás

Az semmiképpen nem lesz jó. Ennél többet nem írhatok, szerintem minden érzék, és információ a rendelkezésedre áll!:)Kedves Zsul! A

Kedves Zsul!

A lábjegyzetben írt szavaid megnyugtattak engem. Épp arra készülök, hogy megbocsájtást és visszafogadást kérjek...
Egy picit aggódom, vagy talán nagyon, de megpróbálom elfojtani a félelmeimet és arra gondolni, amit szeretnék...
Nem tudom, hogy elég-e ez ???

Köszönöm az írást :)
EutimijahNahát!Ezt pedig pár napja a dudus-on kaptam

Zsul.lábjegyzet

Talán ez jó kiegészítés a sikeres kívánáshoz: ezt egy szerencsekártya egyik lapjára írták:
"Higgy a szerencsében! Engedj el minden aggodalmaskodást, és próbálj hinni abban, hogy végül minden megoldódik. Gondold azt, hogy a „film”, amelynek mostanában a főszereplője vagy, igenis jól végződik. A kellemetlen szituációk végül sikeresen megoldódnak. A félreértések megbocsátást nyernek, a hibákról megfeledkeznek. Ne aggódj a jövővel kapcsolatban, mivel félelmeid ugyanúgy beteljesülhetnek, mint a vágyaid. Ha túl sok aggodalom van benned, akkor a szó szoros értelmében képes vagy meghiúsítani annak a boldog tervnek a megvalósulását, amelyet számodra tartogat az élet. Menj ki a természetbe, és örülj az életnek, töltődj fel energiával. Örömöd megújítja a hitedet és biztosítja a rád váró szerencsét.”