Pozitív lelki beállítottság

PLBA világon élt valóban sikeres emberek képesek voltak kialakítani magukban a pozitív lelki beállítottságot olyannyira, hogy teljes mértékben el tudták űzni a fejükből a negatív és aggodó gondolatokat. Kifejlesztették magukban azt a már gyerekesen pozitív tulajdonságot, hogy teljes mértékben a Gondviselésre bízáták magukat, és minden helyzetben a legjobbat várták el. A pozitív lelki beállítottság a karizma egyik alaptétele. A legtöbb ember negatív lelki beállítottságú, és ha megfigyeled őket, láthatod, hogy nem rendelkeznek személyes vonzerővel. Ki tart vonzónak egy félénk, aggódó, negatív embert?

Ki kell alakítanod a jelenben élést, olyannyira, hogy ne legyen időd arra, hogy a jövődön aggódj. Fogadd el, hogy a világon minden a megfelelő helyen, időben és megfelelő módon történik. Ha sikerül ezt a beállítottságot elsajátítanod, akkor csak figyelned kell azt a sok csodálatos dolgot ami megjelenik az életedben.

Egy idő után észre fogod venni, hogy minél lazább vagy, annál könnyebben fognak megtörténni a dolgok amiket el akarsz érni. És minél inkább erőlködni fogsz annál nehezebben.

Ennek egyszerű oka van. A gondolataink a legkevesebb erőfeszítésnél válnak valósággá. Azt is észre fogod venni, hogy gyakran maguktól oldódnak meg számodra kellemetlen helyzetek, anélkül, hogy ezért bármilyen tudatos erőfeszítést tennél. Ezt az állapotot csak az tudja igazán elképzelni, aki már tapasztalta. Ha már megtapasztalod egyszer is, nem lesz szükséged logikai fejtegetésekre, mert a pozitív gondolatok hatása azonnal hatni fog az életedre.

Minden negatív érzelem blokkolja az elmédet, és ha negatív gondolatok kavarognak a fejedben, a teljesítményed is csökkenni fog. Ezenkivűl egészségi károsító hatásai is vannak, szóval, ha nem akarsz korán meghalni, hagyj fel a negatív gondolatokkal, és tanulj meg pozitívan élni.

Nem könnyű ezt az állapotot magadévá tenni, főleg a legelején, de ne add fel, ha kitartasz, learathatod a sikereket ezt garantálom.

21 nap alatt képes leszel kialakítani magadban a pozitív lelki beállítottságot. Ahogyan gondolkodsz az a szokásaid eredménye, éppen ezért -mint minden szokás – alakítható, vagy teljesen törölhető. Huszonegy nap alatt kialakítható egy teljesen új szokás, ha azt megfelelő módon, szisztematikusan gyakoroljuk. Három hét elég ahhoz, hogy ezek a tevékenységek tartósan rögzüljenek a tudatunkban.

Határozd meg, milyen jellemvonásokat akarsz kialakítani magadban. Magabiztos, bátor, szenvedélyes, elszánt, humoros? Írd le magadban, és 21 napig játszd el mintha rendelkeznél ezekkel a tulajdonságokkal. Ne feledd, ha 21 napig állandóan ismételsz valamit, az szokásként fog rögzülni a tudatodban. De vannak szokások, amiket pár nap alatt képes lehetsz elsajátítani, de az olyanok esetében amik egy egész életen át beléd vésődtek, nem tudod megváltoztatni pár nap alatt.

Három hét alatt a világ legnegatívabb emberéből a világ legpozitívabb emberévé válhatsz. Feltéve, ha van elegendő önfegyelmed, és kitartasz a célod mellett.

Az új szokások kialakításán kívül gyakorlod a türelem szokását. A türelem is olyan valami ami gyakorlattal fejleszthető. Ha türelmetlen vagy, akkor kitűzheted célul azt, hogy türelmes emberré válsz. A siker egyik szabotőre a türelmetlenség, ami nem más mint az agy sietsége. Fogadd el, hogy egy új életmód kialakítása nem következik be egyik napról a másikra, és ha türelmesen kitartasz szándékaid mellett, akkor eléred a sikert. Türelem nélkül nem megy. Az, hogy három hétig képes vagy összpontosítani már nagy haladást mutat.

Sok ember azért nem változik, mert hónapról hónapra, évről évre ugyanúgy gondolkodik, ugyanazt teszi mindent ugyanúgy csinál. De nem kell ennek így lennie, te döntesz, hogy változtatsz, vagy sem.

” Ha olyannak látom magam ma, mint amilyen a múltban voltam, a múltam újjá születik és a jövőmmé válik.” (William James)

Ha nagyszerű jellemvonásokra kívánsz szert tenni, akkor három hétig erre a képre kell fókuszálnod, és irányításod alá veszed az életedet. Azzá válsz, amilyen gondolatokat táplálsz önmagad iránt.

Üdv, Shaumbra

Kövesd a blogomat a Facebookon is:

HozzászólásokÖrülök,hogy segíthetem:))

Tiszta szívemből kívánom,hogy megleljétek az örömöt
Az életben és hálás vagyok a sorsnak ,hogy utamban
Hozott titeket.
Mindig elcsodálkozom,mennyi energiát fecsérlünk
Feleslegesen el mikor saját családunk ott van körülöttünk
És mégis más életét akarjuk élni. Szóval irtó érdekes
Amikor valaki saját életével nincs tisztában és keserű és
Magányos és a gúnyolódásban leli örömét. Ez egy bizonyos
Energia színt ,tudd ha itt vagy lehet változtatni rajta..
A hétköznapi világ kezelése..
Ne csodálkozz,hogy itt tart az életed ahol ha kisiskolás
Színtű az érzelmi világod,mikor magadnak is hazudsz,hogy
Érdekesebb legyél másoknak. Remélem most ez neked
Világos lesz!:)))

:))21 nap :)

Ez egy jelképes időszak. Tudósok szerint, ha egy tyúk képes három hétig a tojásain türelmesen ülni, akkor az ember is képes egy új szokást kialakítani. :)Szia!

Azt szeretném megkérdezni,hogy miért pont 21 nap?Nekem több évig tartott elsajátítani a "jelenben élést".De elhiszem,hogy 21 nap alatt is lehetséges,csak miért pont 21 nap?