Egy érdekes riport részletei

Domján László riportEzt a - Domján Lászlóval készült riportot - ma reggel találtam a neten. Talán nem véletlen, sőt biztosan tudom, hogy nem az. Jó felidézni az ismereteket, jó tőle (is) olvasni a vonzás törvényével kapcsolatos gondolatokat.
Szeretettel adok közre néhány idevágó részletet és remélem, hogy Nektek is hasznos lesz az elolvasása.

"- Minden nap relaxálsz?

- Igen. Reggel, ébredés után, és este, elalvás előtt. Ha éjjel felébredek valamiért, és nem tudok aludni, olyankor behunyom a szemem, tetőtől-talpig ellazulok, és különböző célokat programozok. Majd egyszer csak elalszom.....

....Tehát a hatodik érzék igenis működik. Tudom, hogy sokan misztikus és tudománytalan dolognak hiszik, de akkor is létezik. Nem tudom, láttad-e, kering az interneten egy nagyon érdekes előadás egy agykutató nőről, dr. Jill Bolte Taylorról, aki a Harvard egyetemen dolgozott. Ez a nő agyvérzést kapott, a bal agyféltekében alakult ki egy golflabda méretű vérrög. A bal agyfélteke leállt emiatt, csak a jobb agyfélteke funkcionált. Viszont hihetetlen örömöt érzett. Teljesen abszurd volt, hogy egy agyvérzés közben euforikus boldogság lett rajta úrrá. Azt érezte, hogy mindennel és mindenkivel összekapcsolódik, hiszen végső soron energialények vagyunk. Pontosan ennek, a minket mindenkivel és mindennel összekapcsoló jobb agyféltekének az edzése hozza elő a hatodik érzéket. Azok a képzelet-gyakorlatok, amelyeket az Agykontroll tanfolyamon végzünk, a jobb agyféltekét izmosítja. Ugyanis a mi kultúránkban, ami egy nagyon racionális kultúra, a képzelődő jobb agyfélteke ellustul, bizonyos értelemben elsatnyul. A gyakorlatok segítségével előhozzuk a hatodik érzéket, ami mindenféle megérzést elősegít. Mindenképp egy hasznos képesség. Csizmazia Margit győri asszony például két ismerősének is meg tudta mondani alfában, hogy hol lyukadt ki a vízvezeték cső, ott ástak le a kertben, nem kellett napokig kutatni. Ez is a hatodik érzék hatása....

....Nekem az volt a célkitűzésem - még ha ez illetlenül nagyzolónak is tűnik -, hogy minél nagyobb mértékben meg tudjam változtatni a magyar emberek gondolkodásmódját. Hogy merjenek célokat kitűzni maguk elé, és gondolkodjanak pozitívabban. A magyar gondolkodás ugyanis eléggé pesszimista. Gondolj csak arra, hogyan mulat a magyar ember. Ilyeneket énekel, hogy "beteg vagyok, fáj a szívem, nem sokáig élek már..." Közép-Amerikában egymás mellett van két ország, Costa Rica és Nicaragua. Costa Ricában ha valami jó dolog történik az emberrel, azt mondják, hogy ezért érdemes élni. Nicaraguában pedig, hogy ezért érdemes meghalni. Costa Ricát Közép-Amerika Svájcaként emlegetik, vagyis egy viszonylag prosperáló ország. Nicaragua viszont alapvető gondokkal küszködik. Tehát az emberek gondolkodásmódja alapvetően befolyásolja egy nép életét, sorsának alakulását. És ezt ma már a kvantumfizikusok is állítják. Az emberi tudat ugyanis még anyagi folyamatokat is befolyásol....

....A vonzás törvényének alkalmazása is segít, hogy szinte bármilyen célunkat elérjük, bár tudom, hogy ezt a törvényt sokan misztikus hülyeségnek vélik. Pedig létező természeti törvény, amit hasznunkra fordíthatunk. Aki rászokik a rendszeres meditálásra, nyugodtabb lesz. Az olvasóknak azt tanácsolom, hogy először írják össze, mit akarnak elérni az életben. Minél konkrétabban. A legtöbben ugyanis csak azt tudják, hogy mit nem akarnak, de kevesen tudják, hogy mit igen. Nálam mindig van egy cédula, rajta nyolc céllal, naponta előveszem és elolvasom, hogy még inkább tudatosítom magamban. Persze szembe kell néznünk a valósággal, nem szabad becsapni magunkat. Igenis lesznek problémák, de azokat átalakíthatjuk elérhető célokká. Szitkozódások helyett inkább le kell írni, hogy az adott ügyben mit szeretnének elérni. Tehát javaslom, alakítsuk át a problémáinkat elérendő célokká! Reggel, ébredéskor, este félálomban, elalvás előtt képzeljék el, mi lenne, ha már elérnék a céljaikat. Úgy képzeljék el a céljaikat, mintha már elérték volna őket, s közben érezzék át ennek az örömét! Végül egy kísérletet javasolnék még: csíráztassanak két-két babot azonos körülmények között. Az egyik babpárt azonban képzeljék el reggel ébredezés közben és este félálomban, hogy gyorsan, nagyra nő. Ugyanannyi idő alatt legalább kétszer akkorára fog nőni az a két bab, amelyikre gondoltak, mint a másik. Pedig ugyanannyi fényt, ugyanannyi vizet kapott. Meg fogják tapasztalni az elme valóságot teremtő, valóságot befolyásoló hatását. S akkor talán azok is megértik, miről beszéltem itt, akik esetleg most még szkeptikusok...."

HozzászólásokMég egy cikk Domján Lacival Erym:)

http://www.youtube.com/watch?v=NCV6mHNpia4

Vajon ismeri e valaki a memóriafogasokat? Sikerült e már azokkal valakinek megtanulnia nagyobb lélegzetvételű dolgot? Megírná ?
1 T - Tea
2 D - Duó
3 B - Boa
4 R - Rió
5 L - Ló
6 K - Kő
7 M - Miau
8 S - Sí
9 P - Apa
10 TC - Tócsa

http://www.esettanulmanyok.hu/index.php?page=meditaciokHát... Nibiru nem jön. Hallgasd addig Erykém szeretettel adom:)

http://www.youtube.com/watch?v=cDmb73hiJ3k

Énekel a "Ked-Kedvencem: Vásáry André, a Halál dalát :) Beleborzong lelkem, testem, annyira csodaszép:)

Más: 2010. 01. 10. BBS Szyma Csarnok AMWAY

Fontos, hogy legyen egy döntés. És mindig legyen egy álom, ami előrevisz.

Teljesen mindegy ki vagy, honnan jöttél. Csak egy nem mindegy: Merre tartasz.

Vezető az lehet, aki vezethető. Aki tud is vezetni, és aki mer vezetni.

Nagy dolgot, csak a közösség erejével tehetünk még nagyobbá. Bátorság, tisztaszív és lélek kell hozzá, hogy eredményt érjünk el a munkánkban.

Ok. Pénz kell. Mert a pénz jó, ha meg van életünkben! Hiszen nem csak a munka, család, egészség az, ami kell, pénzre is szükség van, hisz mindennek a kiindulópontja az, életünknek a sikeres megéléséhez.

/ NE ITÉLJ ELSŐRE I-II Siker CD Némethné Nagy Irénkétől /

És nem kérdés, hogy mikor kezdjünk hozzá feladatunkhoz. Sokkal inkább az, hogyan végzünk.

Azt az embert nehéz kibillenteni egyensúlyából, akinek előítélete, hitrendszere fix. Értékrendje stabil.

- És rajtad ma milyen álarc van? - Milyen „Várban” élsz? - Tudod-e, hogy minden rajtad áll? Írd ki tehát magadból fájdalmaidat, kétségeidet, kérdéseidet. És hidd el, mindenki szárnyalni született. Ha nem hiszed, akkor neked szarvad van. / József Attila: „ Rendezni végre, közös dolgainkat. „

Én hiszem, hogy kiválóságra születtem. Isten nem csinált selejtet, amikor megalkotott mindannyiunkat.
És, hidd el, nem számítanak körülményeid, mert azok csak az okok. Okozat az, ahogyan cselekszünk, ahogyan reagálunk egyes dolgokra.
Életünkben csak az számít, merre tartunk. Ha 2 év múlva megvizsgálod magadat, és megnézed, hol tartasz, akkor meglátod majd kikkel vagy körülvéve, mit olvasol, mire gondolsz a nap 24 órájából.

Ha kiváló emberek vesznek körül, te magad is kiválóság leszel. „Törpe lelkeket nem érint meg a humor!”

Gondolj gyakran az adás-kapás törvényére: pl. a bolygók rendszere jó példa arra, hogy kit, és hogyan szeretünk….szerethetünk. Van, aki a sugárzó napként ragyog az életünkben, van aki szelíd mint a csillagok fénye, és van aki lágy, sejtelmes, mint a Hold.

Életed csodája azzal kezdődik el, ha végre felépíted belülről önmagadat.

És hidd el, legtöbbször nem az a kérdés, mennyi pénzed van, hanem az, ki vagy te valójában. Milyen ember.

A bocsánatkérésünk nagyságunkat jelképezi. A köszönöm pedig hálatelt szívünket.
Mi vagyunk életünk napsugaras napjai. Csak mindennap hajlamosak vagyunk megfeledkezni erről:)

" Iskolába most is, és minden nap járok, csak nincsenek már az iskolapadok benne !… ÉLET ISKOLÁJA a neve… és sokszor hallani és látni ezt a kifejezést. Elcsépeltnek, semmitmondónak tűnik, hej pedig nagyon nem az!!!
Születésünktől fogva, észrevétlenül kapjuk az információkat "odafentről" és, ha fogékonyak vagyunk rá, tanulunk. Persze, ehhez belső csend, tisztulás szükségeltetik, mivel a külvilág olyan zajos!
Ha nem építjük be magunkba a leckéinket, lemaradunk, nem érzünk, nem tapasztalunk,
fabábuként élhetjük az életünket…"Írjál erről Nibiru, kérlek!

Mármint az élet izgalmáról, a spontaneitásról, az élvezett lét megéléséről, engem nagyon érdekelne.
Egyébként a teljes cikk kiterjed a magánéletére is. Azért nem írok róla külön, mert csatoltam a cikket Nézzafénybe-Dia hozzászólására adott válaszomban, de most ide is belinkelem újra, mert a blogot már nem tudom szerkeszteni, egyébként kiraknám:
http://www.storyonline.hu/hirek/domjan_laszlo/21319/

Szeretettel: E R Y
Élj a Szíved Erejével!Kár Domjánt kritizálni

Kedves IGe!

Domjánt láthatóan szubjektív szimpátia, látszólagosságok alapján kritizálod, ami nem bölcs dolog. Mivel nem ismerjük a motivációit, csak azt, amit mond, nem ítélhetjük meg, hogy ő konkrétan mitől boldog, vagy mit érez sikerességnek. Lehet, hogy valamiért elege van a családjából legbelül (mert van ilyen) és azért alakult így az élete. A siker pedig viszonyítás kérdése. Amikor valaki megtapasztalja a létezés más szintjeit, az energia másoktól való elszívásának, a népszerűség hajszolásának kényszere megszűnik, a sikeresség mint olyan pedig elveszíti a jelentőségét. Domján egyébként is bőven sikeresnek gondolhatja magát, hiszen nem igen akad valaki is az útkeresők között, aki ne ismerné a személyét és sosem kell tanítványok után rohangálnia mint egyes "sikeres" tanítók teszik.
Alapszinten egyébként annál boldogabb lehet valaki ebben a világban, minél kevesebb kell neki ahhoz, hogy elégedett legyen azzal, amije van. A sikerrel ugyanez a helyzet. Domján még ennyi év után is élvezi amit csinál, elégedett azzal, amit elért, és sok hálás ember tartja számon amit tanított neki. Én is. Az első magyarországi tanfolyamok egyikén vettem részt még húsz éve, és életem egyik meghatározó élményévé lett. Igaz csak kevéssé alkalmaztam az ott tanultakat, de csak mert úgy voltam azzal is, mint a vonzás törvényével. Úgy értem, hogy mindig azt láttam, hogy ha valaki túlzottan a körülötte zajló események irányítására törekszik, végül elfelejti élvezni magát a létet és az abból adódó spontaneitást, magyarul elpocsékolunk egy csomó időt, miközben elvész az élet izgalmának egy része. De ez már egy másik történet.Isten =

Általános Isten (továbbiakban Isten); egyes emberek és embercsoportok tudatában és tudattalanjában lévő speciális érzésforma, érzelemtípus. Istennel egyesek (az istenhívők) a világ és az élet keletkezését, felépítését, működését próbálják meg elképzelten és logikátlanul magyarázni, illetve élethelyzeteikre keresnek megoldást általa. Míg másokra (például az ateistákra, realistákra, naturalistákra, materialistákra, szkeptikusokra is ) Isten tudattalanul is olyan hatással lehet, hogy logikai és kritikai érzékük az istenhívőkéhez hasonlóan torzul bizonyos területeken.

* * * * * * * * * * * * * http://vallaskritika.virtus.hu * * * * * * * * * * * * * * * * *
A nevetés a legfőbb szentség.
Micimackó sokkal jobban szeret téged!
A szabad gondolkodás mindenkinek kijár, akárcsak a széles látókör.Szia Anikó!

Tudod, ez is valamiféle tükör számunkra, mert el lehet rajta gondolkodni.
Én elfogadom, ha nem fajul személyeskedéssé. Úgy gondolom, hogy mindenkinek meg van a joga önmagát adni ezen az oldalon.
Tehát, ha önmaga teljességéhez, annak megismeréséhez fontos ez az oldala, akkor íme.
Mindenki másképp és más időben nyílik meg. Úgy érzem, hogy van olyan ember, aki épp ezzel palástolja személyiségének a megmutatását.
Sok fejlődési fokozaton érkezünk el a megértéshez, állásfoglalás-mentességhez, elfogadáshoz, harmóniához, szeretethez.....stb.

Szeretettel: E R Y
Élj a Szíved Erejével!Ezt ma találtam a levelezőmben és a Neten:)

Isten

Isten nem fából, és kőből
épült házakban van,
hanem az emberek szívében,
azért, hogy reményt adjon,
fényt hozzon a sötétben.
Isten nem egy személy,
ki a felhők tetején csücsül,
hanem reménysugár a bajban,
hit a segítségben, itt belül.
Isten kell az embereknek,
nem azért, hogy adjon,
hogy megóvjon a rossztól,
de ha tanítását követed,
jól dönthetsz, és jókor.
Istent nem a templomban találod,
Isten ott él a szívedben belül,
hallgasd a csendet, akard őt érteni,
és megtalálod őt, ilyen egyszerű.
Könnyű Istent hibáztatni,
ráhárítani a világ baját,
de ne feledd, hogy az ember,
az ember okozza saját baját.
Az ember az, kinek semmi sem elég,
folytonosan harcol a hatalomért,
közben Istenhez mormol a világ,
könnyek, és kínok közt száz és száz imát,
aztán hibáztat, és okol, miért kell szenvedni,
hol az Úr ilyenkor, nem tudok már hinni.
Isten nem fából, és kőből
épült házakban van,
hanem az emberek szívében,
azért, hogy reményt adjon,
fényt, az örök sötétben.

Nyakó ZitaDrága Ery! Én tudom, mert megértettem ma már, hogy

ahol a fény, ott megjelenik az árnyék. Kettős a világ... . Az nem fér a fejembe, hogy tele van az Internet világa olyan Fórumokkal, ahol hintheti mindkét fél illatát, nézetét......... ám ilyen csupa pozitívságot sugározó oldallal kevéssel találkoztam eddig. Jó egy ilyen sziget az életbeli, zord vizeken....... és így nem érem fel ésszel miért kell a "huhogóknak" ide is befészkelni magukat? Jól esik lelkemnek egy csöndes zug, ahol nem kell megmérközni a másik féllel, bár nem a csatától félek, sokkal inkább a töltekezésem csendjéből vonnak le. Ez olyan, mintha a napfürdőző ember elé állnák, és elvenném előle a napfényt. Vagy aki levegőt akar venni, és elszívnám előle a levegőt. Ha valaki nem tud adni, legalább ne vegye el a másikét a negatív beszólásaival.

Én inkább törlöm blogomat, ha beírnak.Szeretett babok esete:

Szeretett babok esete:

http://mek.niif.hu/00600/00654/html/vakproba.htm

Közelkép a távdiagnózisról

http://www.zotyo.hu/para/vassy/agyk.htm

* * * * * * * * * * * * * http://vallaskritika.virtus.hu * * * * * * * * * * * * * * * * *
A nevetés a legfőbb szentség.
Micimackó sokkal jobban szeret téged!
A szabad gondolkodás mindenkinek kijár, akárcsak a széles látókör.Kedves IGe! Nem baj, ha nem tudom, én mindig

szívesen tanulok!-:))) A többi dolgot is elhiszem Neked, Te tapasztaltad. Én a saját tapasztalataimat és érzéseimet osztottam meg Veletek.
Egyébként én magam soha nem végeztem el az agykontrollt, de még mielőtt a köztudatban elterjedt volna, már olvastam Sylva könyvét. Abból mindent megtanultam és sikeresen alkalmazom is. Talán a második (de lehet, hogy az első magyarországi) kiadás van meg nekem. További szép napot Neked!-:)))

Szeretettel: E R Y
Élj a Szíved Erejével!Kedves Ery szerintem nem is tudod mi az a tollerancia

Domján Laci egy rendes, becsületes ember, de nem boldog és éppen ezért nem is igazán sikeres. Amint látod az agykontroll is el fog halni szép lassan, mert te és nagyon sokan inkább a tesecretet választják majd. Pedig az agykontroll is igazából sokkal korábbi módszertanok leegyszerűsítése és némileg üzletté, vállalkozássá tétele. Nos a thesecret még jobban egyszerűsített és még üzletiesebb. Ha azt gondolod a szavaim nincsenek kellően megalapozva tévedsz. Én még José Silvával is találkoztam élőben, aki az agykontrollt alapította. Tehát ősrégen vizsgáltam az agykontrollt, igaz sok más hasonló módszer mellett is.

Van az agykontrollban és hazai oktatásában több elmehasadás is. Mint tudod Laci testvére Gábor teljesen hitkomisszárosan adja elő istenkézve, gitározva az agykontrollt. Pedig a bibliai isteni akarat, meg eleve elrendelés, meg a mi saját magunk tudjuk és irányítjuk a sorsunkat és a jövőnket két egymást kiütő és szemben álló dolog.

Domján Laci képes volt Egyely Gyögy szélhámosságához az Egely kerékhez is a nevét és az agykontroll nevét adni. Később nekem bevallotta, hogy szerinte is kamu az egész, de a reklámszerű nyilatkozatait Egely azóta is használja és használhatja. Az Egely kerék pedig valójában betegségre és nem egészségre késztet. Tehát emberek becsapásában is közreműködik sajnos. Ha gondolod írhatók még róla többet is, mert vannak valós történeteim, amit természetesen kellőképpen alá is tudok támasztani.

* * * * * * * * * * * * * http://vallaskritika.virtus.hu * * * * * * * * * * * * * * * * *
A nevetés a legfőbb szentség.
Micimackó sokkal jobban szeret téged!
A szabad gondolkodás mindenkinek kijár, akárcsak a széles látókör.Sajnálom, ha így van IGe!

Nekem az egész lénye nyugodtságot és harmóniát sugároz. Sokunknak "szétesett a családi élete", de az újrakezdeni tudás is erény.
Főleg, ha a régi már visszahúz, vagy csalódtál benne, nem váltja be a reményeidet. Az újban pedig igyekszel nem elkövetni mégegyszer ugyanazokat a hibákat és jobban figyelsz a magad és a párod személyiségére.
Az pedig, hogy támadják egymást?
Hm, nekem mindig azok a eszmék, elvek, vagy mindezek képviselői hatnak a leghitelesebbnek, akik toleránsak a többivel, elfogadják a mást valló táborokat is. Ő is említette a cikkben, hogy az agykontrollon kívül vannak más dolgok is, amiben hisznek emberek és sikerrel alkalmazzák.
Azt tudom, hogy nekem mindkettő sokat adott. Az agykontroll nélkül nem jutottam volna el a secret-hez és nem tudnám alkalmazni a vonzás törvényét sem.

Szeretettel: E R Y
Élj a Szíved Erejével!Ery Domján Laci nem is boldog

mert szétesett a családi élete is és az agykontrollból is mára már szinte MLM vállalkozást és azt segítő üzletágat készítettek egyesek. Maga a thesecret is támadja és konkurenciája az általa liszenszelt agykontrollnak.

* * * * * * * * * * * * * http://vallaskritika.virtus.hu * * * * * * * * * * * * * * * * *
A nevetés a legfőbb szentség.
Micimackó sokkal jobban szeret téged!
A szabad gondolkodás mindenkinek kijár, akárcsak a széles látókör.Szia Ige! Szia Hajni!

Ha elolvasod a teljes cikket (be van linkelve Dia válaszába), akkor abból épp az derül ki, hogy számára mit jelent a siker. Miért él továbbra is szerényen? Mit tart fontosnak az életben? Mitől és hogyan jutott el ideáig?
Azért nem írtam be a teljes cikket, mert túl hosszú lett volna. Megpróbáltam azokat a részeket kiollózni, aminek tartalma ennek az oldalnak a témájához is közel áll.

Szeretettel: E R Y
Élj a Szíved Erejével!???

Mit jelent számodra az,hogy sikeres?

****************************************
http://radohajni.blogspot.com

A hit az "örök elixír",amely a gondolati impulzusnak életet,
erőt és cselekvést kölcsönöz. /Napoleon Hill/Domján Laci egy jópofa ember, de miért nem sikeres?

ezen elgondolkoztatok már???

* * * * * * * * * * * * * http://vallaskritika.virtus.hu * * * * * * * * * * * * * * * * *
A nevetés a legfőbb szentség.
Micimackó sokkal jobban szeret téged!
A szabad gondolkodás mindenkinek kijár, akárcsak a széles látókör.Drága Saida!

Mindannyiunk éve olyan lesz, amilyenné tesszük. A Tiéd - és még sukunké, hála Istennek - nagyon jó.
Én is örülök Veled a lelkesedésednek.
Ölellek és Boldog-pozitív Új Évet!-:)))

Szeretettel: E R Y
Élj a Szíved Erejével!Jólesett emlékeznem...:)))

Amikor elhatároztam, hogy egy korábbi év első hetét az Agykontroll tanfolyammal kezdem, akkor az volt bennem a fő motiváció, hogy Domján Lászlót hallhassam, láthassam!!! Sikerült az első sorban, épp az ő székével szemben elhelyezkednem...igaz, rengeteget állt és nyüzsgött a színpadon:))))
Fantasztikus kisugárzása van, imádtam a hangját is hallani és egyáltalán nem voltam fáradt soha a nap végére!!! Felidéztétek bennem mindezeket, ahogy olvastam a cikket...szinte hallottam a hangját is közben:))))

Már akkor, a tanfolyam alatt értek olyan "csodák", amikre mások azt mondják: "oh, ezek csak véletlenek..."
Viszont engem már akkor sem érdekelt, mit mondott más:))))))))))))

Ölellek Ery és köszönöm:))))))))

"Sok ember azért nem lesz soha sikeres, mert amikor a lehetőség kopogtat az ajtajukon, ők éppen a hátsó kertben négylevelű lóherét keresnek:)))" /Walter Chrysler/
Evelyn:)Dràga Ery,

koszonom a linket èn is, elolvastam az egèszet, nagyon tetszett!
Hàt micsoda pozitìv èv lesz ez, ha màr most ìgy kezdodik, ilyen ìràsokat olvasva, belelkesedve!:)))
Olelèsek,
Saida

"A RENDKIVULI az atlagemberek utjan rejtezik."Drága Czókos Attila!

Nagyon jó, hogy itt vagy és leírtad a saját megéléseidet. Élő példa vagy - sokunkkal együtt - hogy mire is vagyunk képesek, ha hiszünk magunkban. Nagy erőt érzek a soraidban és nem véletlen, hisz leírod, hogy mennyi mindenre vagy képes. Biztos vagyok benne, hogy ez továbbra is így lesz és folyamatosan egyre jobban és jobban leszel. Kívánok Neked tiszta szívemből még nagy sok jó teremtést és mielőbbi teljes-sugárzó-egészséget. Kérlek, máskor is írjál magadról, hisz sokan tanulhatunk Tőled. Boldog Új Évet!-:)))

Szeretettel: E R Y
Élj a Szíved Erejével!Drága Diám és Robi!

Csatolom a linket és én is nagy-nagy, sok (()) Mindkettőtöknek!
http://www.storyonline.hu/hirek/domjan_laszlo/21319/

Szeretettel: E R Y
Élj a Szíved Erejével!Sziasztok ugy vagy 2 honapja

Sziasztok ugy vagy 2 honapja latogatom ezt azoldalt es nagyon tetszik az amiket itt olvasok es olvastam. Eloszor D.L. agykontrolal kezdtem es megkoszonom neki es ajo A tyanak hogy ratalatam.Hiszen en nagyon beteg voltam minden masodik napp vitek es mostak avesemet,dializisen voltam.Mikor kezelo ovostol mekerdeztem medig kell igy elnem aztmondta hatralevo eletemet igy elemle. Nagyon nemtetszet a valasz amit kaptam es elkezdtem ugygondolni vesemre mintha kis manocskak takaritanak a vese csatornat,es lascsodt 15 kezeles utan lekerultem adializisrol es azota is jolvagyok ez kb 2 evetortent . Aztan tavaj eltort a llabam megalapitotak hogy nagyon elorehaladott csontritkulasom van. Egy daganat nyomja a pajzs mirigyet ezert minden kalcium eltavozik szevezetembol. 2 honap allat 3 szor mutotekmeg a balcobomat majdnem mindig mikor mozditotak eltort.Miutan kicsit felerosodtem eltavolitotak a doganatot. Kezdtem hejrejoni es ujbololvastam D.L.Agykontrol konyvet. Kezdtem alkalmazni mikor anyira folerosodtem kerekes szekbe ultem es elkeztem kutatni az interneten,kezdtek adolgok egymasutan elojonni vegul ratalaltam a Titok filmre.Megneztem es kezdtem alkalmazni,enek 4 honapja hala ISTENEK csontom anyira helyrejott hogy mostmar 2 mankoval tudokk jarni.Bal llabam 2cm rovidebb volt mint a jobb, eztis kezeltem mostmar majdnem egyformak,itt is mokodott avonzas torvenye.Mostmar latjatok mijen eros az elmenk ereje.MINDENKINEK MONDOM FOGJON HOZA MEDITALNI ES ALKALMAZNI A VONZAS TORVENYET MERT MEGERI. VEDD KEZEDBE ELETED IRANYITASAT.Sziasztok szeretlek tiszta szivembol beneteket es mindenkit az egesz vilagon.Drága Ery!

Hol láttad a riportot? Szeretném én is megnézni, van linked?

Köszi, nagyon ölellek, ölelünk:
Dia :)

..
Maradok továbbra is Csillagokkal Álmodó..Köszönöm a képet IMI!-:)))

Szeretettel: E R Y
Élj a Szíved Erejével!Szia Anikó!

Képzeld, két hete az atv-n láttam egy riportot, a "Csak természetesen" c. műsorban.
Varga Gábor feltaláló beszélt arról a gombáról, amivel a rákot gyógyítja és ott volt egy páciense is.
Itt van a link, nézzetek utána Ti is: http://max-immun.eu/hu/media?from=17

Szeretettel: E R Y
Élj a Szíved Erejével!Drágáim! Olyan jó titeket olvasni és

olvasásnyi ideig együtt lenni veletek:)

Kérlek titeket, gondoljatok szeretettel az én drága Kati nénémre, Bandor Gézánéra! Nagyon előrehaladott rákot "generált" magának, ám tudatosítani kellene benne, hogy Isten még csodát tehet életében, ha ő azt akarja, hiszen az egészséges test és élet alanyi jogon jár, csak tenni kell érte. Hogy még mindig dönthet másként, amíg lélek piheg benne addig mindig van visszaút számára is:) És!

Legyen meg az Ő akarata!
Azért e különleges kérés, mert nagyon nehezen akar elmenni. Van valami erős dolog vagy bármi, ami megakadályozza elmenetelét.......... Istenem! Annyira szeretem őt:) Olyan mesés lenne, ha felismerhetné, hogy még mindig újra írhatja a Sors könyvét! Ő megteheti ezt Isten kegyelmének segítségével:)Sziasztok Drágáim!

De jó, hogy itt vagytok!-:)))
Hogy megéreztem-e? Háááát persze, hogy bevonzás.
BUÉK! Nektek is!

Szeretettel: E R Y
Élj a Szíved Erejével!Drága Ery...

Köszönöm, hogy olvashattam............Szeretettel ölel:Ágica