Felhívás röhögő-keringőre!

nevetésHa jól emlékszem, akkor a Mosolyogj Mozgalom gyökerei valahová oda nyúlnak vissza, hogy régesrégen, már talán két éve is volt, amikor Ercsike feltett ide egy YouTube videót az ingyen ölelésről. Erre valaki felvetette, hogy miért ne csinálhatnánk ilyet Magyarországon is, és egyre többen csatlakoztak, majd a szavakat tettek követték, amiből fél év alatt kinőttek az országos ölelésnapok.

Amikor ezt a videót először megláttam, amit most közkinccsé szeretnék tenni nektek is, akkor valahogy rögtön az jutott eszembe, hogy ilyet is csinálni kellene. De én nem lennék olyan merész, mint a videón szereplő ember, úgyhogy ezt is inkább csapatban lenne jó megszervezni. A hétvégi Ery buli meditációján okulva nem is lenne nehéz :-) és de ha megcsináljuk, akkor megyek én is, mert ez még szórakoztatóbb lehet, mint az ölelés!

Nézzétek meg a rövidfilmet, ami annyira nem is rövid, mert 6 perces, de megéri, én nem bírtam ülve maradni a monitor előtt, majdnem lefordultam a székről... :-D

Hozzászólásokazt a videót törölték, de sok

azt a videót törölték, de sok helyen fent van még a YouTube-on:Ez szuper!!! :)))))))))))))

Kedves Admin, köszönöm szépen! Derűs perceket okoztál nekem és a környezetemnek egyaránt! Tovább is küldtem gyorsan sok ismimnek, hogy ők is nevethessenek és így terjedhessen a vidámság és a szeretet! :)
Csatlakozom Shaktihoz, szerintem is sugárzik belőle a béke és az isteni jóság, fantasztikus!
KÖSZÖNÖM, hogy megnézhettem!

"Bármilyen picinyke és törékeny vagy is, senki sem akadályozhat meg abban, hogy szívből mosolyogj, s így - mint Isten kedves virágszála - a Szeretet jó illatát áraszd ebben a világban. Te magad légy az Isten mosolya!" :)

Mosolyokkal és szeretettel teli napot! :)

Kingihihi :)

Itt a dolgozómban szoktam hálatáncolni időnként amikor eszembe jut, vagy a "véletlen" folytán előkerül a linkje, úgyhogy gyakorlok ezerrel. Na ha egyszer elkezdem, akkor röhögőgörcsöt is kaptok tőle, de nem bánom, bevállalom :DDDDDDDDDDDDDDDD
Úgyhogy kettőt egycsapásra, megy a hálatánc meg a röhögés is :DDDDDDDDD

Öbike :)
A szeretet mindent áthat.....
Szeretlek! Sajnálom! Kérlek bocsáss meg! Köszönöm!
Mosolyogj Magyarország :)Mindenben benne vagyok:)))))))))))))

Öbikém drágám a hálatáncra már mióta készülünk????? És Ery telkén is lehetett volna egyet lejteni...tán a szúnyogok sem úgy csíptek volna a mozgás közben:))))))
No, majd Mato tanyáján!!!!!!!!!!!!!!!!!! És persze sok minden mást, mint a múltkor:)))))

"A mély barátság olyan, mint a szívárvány! Ha a boldogság és könny megfelelő arányban vegyül, az eredmény egy színes híd lesz két szív között:)))"
Evelyn:)volt már itt az oldalon is?

volt már itt az oldalon is? na megint lebuktam hogy nem olvasom :-) tegnap láttam először, gyorsan fel is tettem, nekem is nagyon tetszett. nagyon jó lenne megcsinálni a metrón elég hozzá 4-5 ember szerintem, szétszóródva leülünk és elkezdünk vihogni :-) már önmagában a gondolatra is vigyorgok...Mondtam az Inspi-Szerdán,

Mondtam az Inspi-Szerdán, ugye, hogy ezek a tökfejűek csak fapofával ülnek a metrón meg a villamoson..?! :DD
Na most megkapták az istenadták.
:)))))
..
Maradok továbbra is Csillagokkal Álmodó..Naponta

Jól tette. Én akár kint is hagynám a lap elején 4ver, hogy aki idejön, felhangolhassa magát. Engem nagyon feldobott. Amúgy is nevetéssel kezdődött a napom, és azzal is folytatódott. Imádok nevetni. Hahotázni. Kacagni. Mosolyogni! Röhögjünk együtt. Minél hamarabb! :-)

Shakti:) nagy mosolyt mindenkinek

Nagyon tanulságos videó, azzal együtt, hogy tényeg jól esik nézni, meg velük nevetni.

Az első gondolatom az volt, hogy látjátok, nemcsak a rossz dolgok ragályosak, hanem a pozitív dolgok és többek között a nevetés is. És hogy bárcsak a világban a jó dolgok is így terjednének! (Mert tapasztalatom szerint a hülyeség és a rossz dolgok valahogy fetőzőbbek manapság. Lásd: egy esti híradó.) De eszerint a video szerint van remény!

A másik gondolatom már a kommentek olvasása közben érkezett. Az, hogy mindig lenyűgöz, hogy az emberek hányféle nézőpontból tudnak közelíteni egy dolog felé és hogy mennyi minden elmondható a nézőpontukból. Az, hogy mennyire pozitívak vagy épp mennyire nem, hogyan szemlélik a világot... Stb. Egy biztos azonban... Hogy egy pozitív dolog mindenkire pozitív hatással van. Akkor is, ha épp az ő rezgése nem feltétlen pozitív. :)

Mindenkinek szép napot kívánok! :)

Szerintem... Legalábbis eddigi tapasztalataim alapján... A változtatás jogát fenntartva. :)Én is imádom ezt

a videót :) mindig szét nevetem az arcom rajta :)))
Én is azt az isteni sugárzást láttam pasin, hála istennek, ezt már egyszer én is megéltem a tavasszal, egyszer majd elmesélem :)
Csináljuk ezt is meg, és ne feledkezzünk meg a hálatáncról sem, mert az is nagyon vicces :)))))
Öbike :)
A szeretet mindent áthat.....
Szeretlek! Sajnálom! Kérlek bocsáss meg! Köszönöm!
Mosolyogj Magyarország :)Pár hónapja...

...ezt a videót Öbike is belinkelte valamelyik fórumba. :)Szenzációs

Azonkívül, hogy térdcsapkodva hahotáztam végig a videót, jól megnéztem a "nevettető embert". Megnéztétek a szemét és a mosolyát? Tükröződik rajta valami csodálatos, isteni nyugalom és szeretet. Imádom a mosolygós, pozitív embereket. Ilyeneket akarok látni magam körül. És láttátok, hogy megszépült mindenki a metrón? Istenem, ilyenkor olyan jó érzés, hogy élek!

Shaktiköszi!

erus83
ez jól esett
:))Drága Imi!

Jó volt nevetni, köszi :)))

Tudod majdnem ez történt hétvégén Somlyószigeten, de akkor még nem voltatok ott. Épp Áldást kértünk, kéz a kézben, körbe-körbe, amikor Fóki egyszer csak elkezdett talán még ennél is jobban "nevetni".Azt hiszem először megdöbbentünk, s bizony azután alig tudtuk visszafolytani a nevetést, mert nem illet volna a képbe. De ahogy FÓki nevetett, az fenomenális volt. Aztán később az asztalnál Mató elmagyarázta, hogy Fókiból a mélymeditáció ezt hozza ki. Bocsi Fóki hogy leírtam, de ott, az adott pillanatban ezt nem tudtuk sokan.

A szeretet a legnagyobb boldogság, amit az ember elérhet, mert csak a szeretet által tudhatja meg azt, hogy több önmagánál, és hogy egy a mindenséggel.
(Rabindranath Tagore)

Szeretetel AnnanellyDrága Imi!

Ennél rosszabbul sose kezdődjön a napom :o))))
Én benne vagyok,próbáljuk ki!Szerintem óriási buli lesz !!!!Köszi Imi!!!!!

Örökmozgónak és nekem a kedvenc videónkat tetted közzé....többször megnéztük, ha úgy éreztük, ránk férne már....:))))))))))))))

Amúgy naná, hogy jövünk!!!!!!!!!!!!!! Mi is metron kezdjük????

"A mély barátság olyan, mint a szívárvány! Ha a boldogság és könny megfelelő arányban vegyül, az eredmény egy színes híd lesz két szív között:)))"
Evelyn:)Szerintem jobb valamin rögögni, mint csak a röhögésen

Van is erről egy írásom.
Kinevetés. A Bölcs és a Biztos eltűri.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
A nevetés a legfőbb szentség.
Micimackó sokkal jobban szeret téged!
A szabad gondolkodás mindenkinek kijár, akárcsak a széles látókör.Kár

hogy azért nevetnek, mert töklámpának nézik a hapsit :)

De hatásos, az tény :)

"Az álmom az enyém. És létezik!"Drága Imi!

Hát, ez tényleg jól esett így korán reggel!
Köszi!