Romantikus :)

Már alig vártam ezt a napot! Ma jön haza a barátom, már egy hete erre az estére készülők :) Nem láttam vagy 3-4 hete, tudniillik ő hokizik és járja körbe a világot. Nagyon nehéz, hogy ilyen gyakran látom, de amikor hazajön mindig valami széppel készülők.
Ma estére egy közös vacsorát terveztem, amit persze én készítek el. Vacsora után feljövünk a szobámba és nagyszerű meglepetés várja. Vettem 20-25 darab gyertyát és egy tasak rózsaszirmot, amit körbe a szobámba tettem, és az ágyam melletti szekrényre a közös képünket berámáztattam és mellette egy vázába tettem 3 szál virágot. Az ágyamra tettem 3-4 darab szíves macit és párnát, hogy legyen a piros szín előtérbe. Kiválogattam egy külön helyre a lassú zenéket és majd azt fogom lejátszani mikor bejön. Végül vettem egy üveg bort is, a kedvencét :)
Nagyon szeretném ha ez az este jól telne nekünk, de főleg neki, hogy mindig kívánkozzon haza hozzám és érezze, hogy van egy barátnője aki nagyon nagyon szereti őt. Már az, hogy mennyire vártam ezt az estét jobbá tette az egész napom, sőt az egész hetem:) Már éjfél 12 elmúlt és még csak egy óra s itthon van. Nekem az jelenti a legnagyobb örömet ha ő boldog, ha tudom hogy örömet szereztem neki, és nem csak vele vagyok így hanem a barátaimmal, családommal.

Címkék:

HozzászólásokKedves Monicas!

Köszönöm-Köszönjük!Neked is minden jót kívánok!:)Kedves Adelci...

Ez nagyon szééééép...
Látom sokan vagyunk itt ugy, hogy kedvesünk és köztünk kisebb-nagyobb távolsággal,
de amint a mondás is tartja:A SZERELEM MINDENT LEGYÖZ.
Kivánok nektek sok-sok boldogságot!!!
Hogy még sok-sok napot,hetet,hónapot,évet együtt tölthessetek,és minél gyakrabban,közelebb egymáshoz.

Kedves Melcsi...
Neked is sok-sok boldogságot!!!Drága Adelci!

Remélem jól sikerült a fogadtatás és az utána történő dolgok is...!!! Átérzem mit élhetsz át...Én két hetente várom haza a páromat,4 napra.Néha gyorsan eltelik...mindíg bíztat:"Kicsim,csak másfél hét",de van úgy is alig akar telni az idő.Mindíg készülök az érkezésére,már lassan egy éve vagyunk így és nem megszokott. Ha szeretünk valakit tiszta szívből-igazán,akkor szívremegve várjuk,hogy újra megölelhessük.:) A jövő héten újra megölelem...és már csak ötöt kell aludni...:)))