A rosszul kért ajándék autó esete

matchboxAnnyira jópofa és tanulságos dolog történt, amit megcsikkannék, ha nem oszthatnék meg Veletek!

Van nekem egy rendkívül kedves tanítványom, akit Juditnak hívnak. Két évvel ezelőtt végezte el az 5-ről 6-ra tréninget. Akkor már 8 éve volt elvált, és azért jött el hozzám, mert sehogyan sem sikerült neki "pasit" fognia! (A nők 80%-a mindig ezzel keres meg...)

Talán már írtam Judit sztorijáról itt is, a secreten!

A történet lényege az, hogy olyan volt a tréningen, mint a motkány a Jégkorszakban, aki sehogyan sem tudott lekattanni a makkról!

Judit minden egyes lépés után bekiabálta: -jó, de mikor lesz nekem pasim?
Aztán mikor a tréning végefelé jártunk és már régen túl voltunk az én-ideálcélok és az életcélok megfogalmazásán és leírásán, összecsapta a kezét és felkiáltott:
- Úristen!
- Mi van? - kéldeztük többen megijedve.
- Hát nincs is benne helye a pasinak!

* * *
Sok hiba kiderült a tréningen, többek között az is, hogy folyton arról beszélt, "miért nincs", és stb.stb..
Mi itt ezen az oldalon már tudjuk! Ha a hiányról beszélünk, a hiányt teremtjük meg!
Aztán Judit akkor 2006-ban, mikor már rendbehozta anyagi életét, vett egy füzetet és részletesen leírta, milyen pasit akar.

Másfél hónapra rá, meg is lett! Pont olyan, amilyet kért!

Tegnap találkoztunk. Elmesélte, hogy éppen most szakítottak, mert rádöbbent, hogy nem fogalmazta meg pontosan a konkrét elvárását, és ma már jobban fogja megfogalmazni, milyen legyen jövőbeni párja.
Ilyen hibák fordultak elő, mint például az, hogy nem írta bele két évvel ezelőtt a füzetébe, hogy józan életű legyen, nem dohányzó, és talpraesett. Na és azt sem írta le, hogy legyen szikra, szerelem kettőjük között, ami örökké tartson!
Ő csak egy pasit kért, akit meg is kapott!

Aztán mostmár elege lett abból, hogy mindig mindenben neki kell döntenie, és azt mondta, nincsen szüksége még egy gyerekre!
Hirtelen rám nézett és így szólt:
- Viszont az ajándék autót nem kaptam meg, hiába írtam le két évvel ezelőtt!

És most jön a j a v a!

Judit arca elfehéredett, a szemei kikerekedtek, és ismét felkiáltott!Pont úgy, mint két évvel ezelőtt!:
- Basszus! Most jut eszembe, hogy miután leírtam az ajándék autót, a következő héten két vendégem is hozott nekem makett autókat, és pont olyat, amilyet kértem! Ez eddig eszembe sem jutott!
* * *
Miután közös borzongásba kezdtünk a felismerés erelyétől, hogy nem volt konkrét a kérése, mert egyszerűen csak egy autót kért ajándékba, amit az uni azonnal le is szállított neki, hatalmas nevetésben törtünk ki mind a ketten!

Eszembe jutott az a bölcs figyelmeztetés, amit már én is megkaptam sokszor az élettől, mennyire fontos, hogy a kitűzött célokat a lehető legkonkrétabban fogalmazzuk meg, aztán hangosan ismételjük addig, amíg érezzük jótékony hatását, majd vizualizáljuk, és MI MAGUNK is legyünk a képben, amit sok-sok jó érzéssel, hálával fűszerezni küldjünk be a tudatalattiba.

AZ UNIVERZUM MINDIG MEGHALLGAT MINKET!

És jól vigyázz, hogy mit kérsz, mert megkapod!Akkor bocsánat...

valahol itt olvastam és a Te nevdre emlékeztem....de lehet,hogy azért,mert mindent elovasok Tőled...:-)

Amúgy egy könyvben van ez leírva:Váltsad velóra legvadabb álmaidat.
A lényeg,hogy mindennek,amit kapsz az Univerzumtól 10%-ot adjál neki vissza.Úgy írja,hogy annak adjad az összeget,akitől spirituálisan fejlődsz illetve akitől spirituális erőt kapsz.

Adj és többszörösét kapod vissza.

De szerintem is az a lényege,amit írtál!Én szoktam adni a koldusnak az aluljáróban és ezután is fogok.Szoktam adni a Rex macskaotthonnak is...vagyis eddig egyszer utatam át nekik,de most újra fogok!Imádom a cicákat...:-)Akkor tuti, hogy nem én írtam erről!

Én ilyet nem olvastam eddig még, olyat már igen, hogy az egyházak tizedet szednek, de az egy másik játszma!

Megnyugodtam.

Ami az uninak fizetendő tizedről szól, az inkább arra vonatkozhat, hogy, hogy ne csak magunkra gondoljunk, hanem másokra is!

Pont, mint ahogy George Michael mondta tegnap az Eli Stone-ban!

KÖTELESSÉGÜNK MEGJOBBÍTANI A VILÁGOT!

„Semmi sem túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, semmi sem túl csodálatos ahhoz, hogy megtörténjen, és semmi sem túl jó ahhoz, hogy örökké tartson, ha a terád váró jóhoz pozitívan állsz hozzá!” Helen Hadsell * www.5rol6ra.huDrága Csillám! :-)

Nem is ott van róla szó, hanem egy új - vagy csak nekem az - könyvben, a VÁLTSD VALÓRA LEGVADABB ÁLMAIDAT címmel.
Egy új teóriát vázol. Mégpedig ezt, hogy hálából tizedet fizess az Univerzumnak.
De mégis kinek? Hogyan, hol, mikor?.... :-)

www.aminababa.com
www.flavin7.com
Az első millióm ebből jött 2 hónap alatt!Drága Gini: Milyen tized? A Titokban van szó tizedről?

Én nem láttam! Hol van?

„Semmi sem túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, semmi sem túl csodálatos ahhoz, hogy megtörténjen, és semmi sem túl jó ahhoz, hogy örökké tartson, ha a terád váró jóhoz pozitívan állsz hozzá!” Helen Hadsell * www.5rol6ra.huDrága Csillám! :-)

Ez nagyon helyes történet, köszönet érte!:-))
Imádom ahogyan irsz:-)

Virágocskának üzenném:
Én valóban nem értek egyet a tizedfizetéssel, ahogyan könyvben olvasható.
1./ Mi alapján határozzuk meg, hogy KINEK fizessük meg a tizedet?
2./ A hálát nem feltétlenül fizikai síkon lehet és kell leróni. Ez elég földhözragadt, már-már visszataszító elképzelés számomra. Mivel a tized iszonyú pejoratív szó. Annyi rossz szájízt idéz elő, hogy nem is értettem hogyan kerülhetett könyvbe?!

Ezt reggelig lehetne boncolgatni, de szerintem mindenki tegye azt, ami számára a legjobb.
Feküdj fel a vízre és engedd, hogy lebegtetve sodorjon.
Annyit fogadj el egy könyvből ami számodra építő és felemelő, a többi nem a tiéd.
Igy vagyok én a tizeddel :-)

www.aminababa.com
www.flavin7.com
Az első millióm ebből jött 2 hónap alatt!Drága Virágocska! Ilyet olvastál tőlem?

Én nem emlékszem ilyenre... biztos, hogy tőlem olvastad?

Bocs...

„Semmi sem túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, semmi sem túl csodálatos ahhoz, hogy megtörténjen, és semmi sem túl jó ahhoz, hogy örökké tartson, ha a terád váró jóhoz pozitívan állsz hozzá!” Helen Hadsell * www.5rol6ra.huKérdés

Kedves Csilla!

Valahol ezen az oldalon olvastam Tőled,hogy nem értesz egyet a tizedfizetéssel,mert a jó eleve jár mindenkinek...kifejtenéd nekem ezt?Most vettem meg a Váltdas valóra legvadabb álmaidat című könyvet és pont tegnap este értem ehhez a fejezethez!Szeretnék tizstábban látni....Drága Csillus!

Imádom a történeteidet,főleg ahogyan le is írod!:)))
Köszönet érte:)Drága Virágocska!

Amikor egyetlen emberhez akarunk kötődni, annak nagyon nagy veszélyei vannak!
Sajnos megvan az a veszélye, hogy a túlzott akarásunkkal megijszetjük azt, akire annyira vágyunk!
A másik pedig az, hogy mindenkinek megvan a szabad akarata! Azt senkinek sincs joga elvenni tőle.
Tehát ezért írtam, hogy célszerűbb az Univerzumra bízni, ki is számunkra az ideális társ, mert Ő jobban tudja!

"Az nem szeretet, ami valamit elvár,
Nekem jó, ha repülsz a Végtelennel,
De ha netalán valaha zuhannál,
Megtartanálak mind a két kezemmel!"

Szeretettel: Csillád ;)
„Semmi sem túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, semmi sem túl csodálatos ahhoz, hogy megtörténjen, és semmi sem túl jó ahhoz, hogy örökké tartson, ha a terád váró jóhoz pozitívan állsz hozzá!” Helen Hadsell * www.5rol6ra.hudrága Virágocska!

Írtam Neked egy hosszút, és kivágott a rendszer!
Brrr.... Bocs, de most nem tudok Neked válaszolni! Este bepótolom!!!

Milliárd ölelés!!!! És nagyon sok sikert !!!! Neked!!!!

Csilla :)

„Semmi sem túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, semmi sem túl csodálatos ahhoz, hogy megtörténjen, és semmi sem túl jó ahhoz, hogy örökké tartson, ha a terád váró jóhoz pozitívan állsz hozzá!” Helen Hadsell * www.5rol6ra.huNyuszika!!!! Akkor ezek szerint megtört a jég? Gratula!!!!

„Semmi sem túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, semmi sem túl csodálatos ahhoz, hogy megtörténjen, és semmi sem túl jó ahhoz, hogy örökké tartson, ha a terád váró jóhoz pozitívan állsz hozzá!” Helen Hadsell * www.5rol6ra.huIma

Kedves csillar!

Köszönöm a véleményedet és az oldalt is az imával.Minden nap elolvasom és hiszek benne.

A konkrét személlyel kapcsolatos tanácsoit is nagyon szépen köszönöm.Igazad van,nem szabad görcsösen kapaszkodni...egy ismerőöm is csak azután kapta vissza a volt barátját,miután mással megismerkedett és arra koncentrált...Ő is modta,hogy már leadtam a rendelésem az Univerzumnak,most már Engednem kell,hogy vlóra váljon és közben jól kell éreznem magam!Ezen leszek....

Érdekes,amikor azt írod,hogy inkább az Igazi Társat vonzam,mert az Univerzum a konkért szeméylnél több energiát használ el....
Én az Igazi Társat vonzom,a konkét személy személyében....:-)Nem akárkit,nem egy pasit....bárki nem kell,nekem Ő kell,nekem Ő az igazi!!!

Kérd és Megadatik...így teszek,végre van Hitem!!!

Köszönöm!Sziasztok!

Egyszer már elmeséltem egy ismerősöm esetét a kéréssel kapcsolatba,de ha valaki nem olvasta volna:Persze Ő is pasit kért,mint a magányos nők álltalában.Olyan pasit akinek zöld szeme van és ülve pisil.Másnap reggel ott űlt egy fiú cica az ajtajában.

Az én kérésem a múlt héten az volt,hogy nyerni szeretnk a hatos lottón.Igaz óvatosan,mert nem hittem benne,hogy a főnyeremény az enyém lehet.Nyertem.Hármasom van a lottón,csak hogy ennél jóval több pénzre lenne szükségem.Hit nélkűl bizony nem megy.Kicsiben hittem,kicsit kaptam:(((:)))

"A múltban elkövetett hiba a jövő bölcsessége!"Kedves Elven!

Amit írtál, igencsak elkeserítő! Szeretnék segíteni. Ezért meg kell
Tőled kérdeznem:

- Hogy állsz a megbocsátással?

- Hogy állsz az önbecsüléssel?

- Van-e helye az új céloknak a tudatalattidban? Mert amíg cipeljük a múlt terheit, lelki batyuinkat, ha megkukulunk, akkor sem fogunk tudni 5ről a 6ra jutni, mert ezeket örökösen ki fogjuk sugározni, és vissza fogunk esni a mélybe.

- Aztán ismered-e és használod-e Szildi cseppjeit?

A bachvirágterápiánál humánusabb, kellemesebb traumaoldást nem ismerek!

Tehát nem elég célokat kitűzni, nem elég őket programozni, előbb rendet kell csinálni a tudatalattinkban, hogy legyen helye az új szoftvernek.
Senki sem telepít új programot olyan winchesterre, amelyik televan régmúlt programokkal és netán néhány vírussal.

Szerintem ezek állnak a TE megoldandó feladataid hátterében.
Miért mondom ezt? Azért,mert én is ezekkel szembesültem, amikor már a gödör totális aljára kerültem!

Szép estét: Csilla

„Semmi sem túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, semmi sem túl csodálatos ahhoz, hogy megtörténjen, és semmi sem túl jó ahhoz, hogy örökké tartson, ha a terád váró jóhoz pozitívan állsz hozzá!” Helen Hadsell * www.5rol6ra.huszia Virágocska! Munkahely teremtéshez íme egy sikeres ima!

Ezt a sikert megírtam ide, a secretre, kattints a linkre:
http://www.thesecret.hu/node/3387

A konkrét pasi bevonzáshoz pedig azt tudom ajánlani, hogy néha lazíts! A túlzott akarás ellenkező eredményhez vezethet!

Az agykontroll nem hiába ajánlja a relaxációt. amikor hagyod kikapcsolni a gondolataidat és tudatalattid -végre- munkához láthat!

És még egy dolog! Ne egy bizonyos pasit kérj! Kérd azt a pasit az univerzumtól, aki LEGINKÁBB HOZZÁD ILLŐ! Akivel együtt a legboldogabbak vagytok és aki a legmegfelelőbb neked!

Az Univerzum jobban tudja! Ha végül azt kapod, akit kértél, akkor jól választottál. Ám ha csak szenvednél mellette, akkor meg minek?
Ne korlátozd le az univerzum energiáit pusztán csak egy irányba,,,

Ugye nem haragszol?

Sok sikert kívánok!

És még azt is megteheted, hogy a www.2008azenevem.com -ra is felregisztrálsz és kérsz hírlevelet a saját céljaidról! És írhatsz még dzsininek is!

Nagyon-nagyon sok sikert és boldogságot kívánok!

Csilla

„Semmi sem túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, semmi sem túl csodálatos ahhoz, hogy megtörténjen, és semmi sem túl jó ahhoz, hogy örökké tartson, ha a terád váró jóhoz pozitívan állsz hozzá!” Helen Hadsell * www.5rol6ra.huJópofa?

Én sajnos nem jópofa vagyok, hanem egyre inkább elkeseredett. Az életem az utóbbi két évben teljesen kilátástalanná vált, pedig először hirtelen úgy tűnt, minden álmom valóra válik. De hirtelen minden összeomlott és semmit se tudtam tenni, hogy a folyamatot megakadályozzam. Egyre gyakrabban érzem azt, hogy nincs tovább, nincs erőm tovább küzdeni és feladom a harcot. Tudom, hogy ezen az oldalon ez nagyon negatív, nekem sajnos nem sikerült. Lelkileg megrokkantam.Adj pozitív hozzáállást!

Kedves Csillar!

Tudnál nekem is segíteni,hogyan kell jól vizualizálni?Én két dolgoz szeretnék bevonzani az életembe:egy munkahelyet és egy konkrét fiút!Dolgozok rajta,írtam Vágynyilatkozatot is,amit minden nap elolvasok,írok Forgatókönyvet és van Jótulajdonságok könyvem is...szeretem írni és nagyon jó érzés mindig ,mindig feltölt.Már tudom,hogy az esetek 90%-ban bizakodó vagyok...ami a fiút illeti,mert tudom,hogy bevonzom!A munkahelyteremtéssel kapcsolatban sajnos kétségbeesek gyakran....Minden információnak hasznát veszem és megköszönöm minden jó tanácsodat!Elven, :))))) Jópofa vagy! :)))

Igen, mindenképpen van valami humor a dologban szerintem is!

Mindig el szoktam mondani, hogy régen azt kértem: jaj, csak egyszer mondja valaki azt, hogy szeretlek! Odaadnék egy évet is érte az életemből!

És jött! És mondta! És ellopta a Fiat Puntómat! Fel kellett jelenteni, hogy visszakapjam! óriási szerencsém volt, hogy gyorsan léptem! Azt mondta a rendőrnyomozó, hogy ha egy napot is várok, akkor már kamionban szétszedve ment volna az autóm Budapestre, és törleszthettem volna a semmit 5 éven keresztül!

Azóta, ha valaki azt mondja, szeretlek, úgy megyek az ellenkező irányba, hogy öröm nézni!
Megtanultam egy életre, hogy nem az a fontos, hogy MONDJÁK, HANEM HOGY TISZTELJENEK BECSÜLJENEK, SZERESSENEK és hordozzanak a tenyerükön! Nem kérek többet, mint amit magam is beleadok egy kapcsolatba!

Meghallgattam? Naná! Csak rosszul kértem!

Kapjuk a leckéket folyamatosan, egész életünkön át!

Kedves Elvenspirit!
Így van ez! Ám mégis azt mondom NEKED, nem cserélnék senkivel! Olyan csodálatos ez az élet! Maga az ÉLET!

„Semmi sem túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, semmi sem túl csodálatos ahhoz, hogy megtörténjen, és semmi sem túl jó ahhoz, hogy örökké tartson, ha a terád váró jóhoz pozitívan állsz hozzá!” Helen Hadsell * www.5rol6ra.huA kérés pontos megfogalmazása

Nekem az a bajom a lista írással meg a minél konkrétabb megfogalmazással, hogy tapasztalatom szerint mindig kimarad valami, illetve a megfogalmazottakat mindig lehet másképpen érteni, lásd az autó. Nyilvánvaló, hogy Judit nem makett autóra gondolt a kérés megfogalmazásakor. Én egyre gyakrabban érzem úgy, hogy valami felsőbb hatalom marha jókat röhög rajtunk, amikor direkt másképp értelmezi a kérést és szállítja a kért dolgot.Ki hite, Sanyi? Az enyém? :)))

Csak viccelek! :)))

Minél több eredményt mondhatunk magunkénak, annál erősebb a hitünk!
A hit hallásból ered! (Pál ap. róm.levél 10:17)
Ha akarom hiszem, ha hiszem, TUDOM!

Így lehet átprogramozni a tudatalattit!

És ez felettébb csodálatos!

„Semmi sem túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, semmi sem túl csodálatos ahhoz, hogy megtörténjen, és semmi sem túl jó ahhoz, hogy örökké tartson, ha a terád váró jóhoz pozitívan állsz hozzá!” Helen Hadsell * www.5rol6ra.hu.

.