Érzékiség - Ne zárd be nőiségedet!

szenvedélySokat tapasztalom környezetemben, hogy a nők nőként takaréklángra kapcsolnak. Tini kortól, körülbelül, fellobban valami, ami jó. Szeretik a pasik, leesik az álluk, fütyörésznek utánunk.
Aztán jön egy hosszan tartó kapcsolat, házasság, család vagy az a hülyeség, amit szingliségnek hívnak. (Nézd már meg a szexcsakrádat, és állj el tükör elől, amiben csak az Egodat látod, szinglikém!!!). Szóval, a nők jó nagy részéből kialszik ez a tűz, tudod az a szenvedély... És már nem lesz olyan... olyan, mint a Hubertus reklámban. ()

Azt hajtogatod, hogy ez így van rendjén… Az ember él, szerelmes lesz, házasodik, gyermek(ek)et nemz… A monotonitás és az „így van rendjén” között nagy a különbség ám! Miatyánk mondja: azt tedd, amiben örömöd leled!
Néha még fel- fellobban a tűz… csak szalmaláng életű. És minden megy tovább, úgy ahogyan lángocska előtt. Vágyak? Álmok? Ugyan! Neked nevelned kell gyermekeidet! És különben is! Neked van férjed/ párod! Akkor csábítsd el mindennap, minden percében! Légy nő! Táncolj, nevess, játssz, élj! Ja! És szeresd önmagad, az Isten áldjon meg!
Ne takard el a hibákat(amiket annak gondolsz) a testeden, hanem nézd melyik részed „előnyös” és azt emeld ki! Érezd magad Istennőnek, ha már a Jóisten megteremtett a saját képére és azon van minden pillanatban, hogy érezd: a tenyerén hordoz! Szükséged van valamire? Akkor kérj, bátran! Megkapod, szeretettel!
„Használd” ki magad, a tested, lelked, szellemed. A szex nem bűn, nem ciki, és nem undorító. Gyönyörű módja annak, hogy ne csak megérintsd a másikat, hanem eggyé is válj vele. (Gyönyör? Az!)Isten és az Angyalok, meg az Égiek nem hiszem, hogy valaha is azzal fenyegetőztek volna: -Emberek! Ne merjétek összedugni amitek van különben a elkárhozik a Lelketek!
Ha valamit szabad megtenni, az nem azt jelenti, hogy akkor orrba- szájba. (Bocsánat pórias fogalmazásért.) Ahogy szokták mondani: az Aranyközépút. Lásd túlzásba vitt vöröshús, alkohol, dohányzás, stb….
Van ám még egy tapasztalatom! Gyönyörű nő, aki látszólag szereti önmagát és elégedett végig sétál könnyedén az utcán. Persze a pasik egyből odakapják a fejüket (a nők is!) nézegetik, mosolyognak, mindenféle váó- val dicsérik. A nők? A prostituált százféle szinonimájával illetik. Mit irigykedsz?! Annyit vesz mindig csak el, amennyire szüksége van! Egyensúlyban van nála az adás és kapás!
Bagdi Bella mantrájával búcsúzom: Adni és kapni egy és ugyanaz.
Felismerem, hogy mindent, amit adok,
Önmagamnak adom.

HozzászólásokSzia Ryka! Szoktam látni egy

Szia Ryka!
Szoktam látni egy gyönyörű szép nőt. Tényleg az. Mindig boldog vagyok tőle. Nem öltözik úgy, mint egy szajha. Mégis mikor "felvonul", főleg a kismamák, gyermekes anyukák, olyanokat mondanak, hogy ihaj... Én tudom róla, hogy boldog párkapcsolatban él, van munkája, tehát egészséges. Én erre gondoltam.
Köszönöm Gattina! Örülök,hogy tetszik! :)Köszönöm :)

Lebeke, igaz, rég nem voltam az oldalon, de örülök, hogy ezt elolvastam.
Teljesen egyetértek! Nap, mint nap elmondom magamnak, hogy éldd meg a nőiességedet! És így is teszek :)

Érzékiség? Az egyik legszebb dolog.

Köszönöm az írást!Felismerem, hogy mindent, amit adok, Önmagamnak adom...

Milyen klassz ez Lebeke!
Az utolsó bekezdéssel kapcsolatban annyi gondolatom támadt... hogy azért az igazi nagybetűs NŐNEK nem kell feltétlenül prostituált százféle szinonimája szerint kinéznie :) Megfigyeléseim szerint az igazán GYÖNYÖRŰ NŐ attól az, hogy így is gondolja, rend van a fejében és képes ezt kisugározni. A megfelelő szinten létező férfi vagy akár nő pedig odakapja a fejét... mert meglát egy szép mosolyt, egy kivillanó vállat vagy egy cinkos pillantást vagy meghall egy érzési hangot stb. stb. Ezer módja lehet a nőiesség megélésének.... nagyon-nagyon igazad van! Élni kell! ÉLNI! köszi :)

Azért mert életben vagy, még nem jelenti azt, hogy ÉLSZ!Tetszett!

Csak halkan jegyzem meg, szinte félve: létezik egy olyan tudatállapot, ahol amit most úgy élnek meg általában, hogy "elvesz", az valójában nem "elvesz", hanem HOZZÁAD.
Emiatt most eszembe jutott valami. Nézzünk meg egy átlagos női, vagy férfi életet. Több pasi/nő van benne. Mind a tökéletesség és beteljesülés kereséséről szól. Teljesen mindegy, hogy a kapcsolat honnan kezdődött és hova "érkezett". A test, a lélek, vagy a szellem volt e a kezdőlökés? Megint csak mindegy. A lényeg, hogy kétféleképpen nézhetjük a kapcsolatokat: negatív oldalról, mondjuk a nők szemszögéből (ha már nőkről szól a bejegyzés) így hangzik (ezt mindenki ismeri): "Jaaaj minden pasi csak azt akarja és olyan... tipikus pasik... se velük se nélkülük, fene beléjük. De velem még egyszer azt (itt bármi értendő) nem fogják eljátszani/megcsinálni, mint amit az előzők."
De van olyan nő, aki máshogy tekint "hátra"; valahogy így:
"Minden kapcsolatom épített, minden férfi az életemben adott valami különlegeset. És biztos vagyok benne, hogy én is adtam nekik valami különlegeset, még ha ezt nem is mindig tudták szavakkal kifejezni. Tudom, mert itt van a lelkemben, érzem."
Egy másik szituációval szeretném tovább boncolni a jelenséget:
Ha van egy nő és férfi, és összejönnek, mindketten sejtik, hogy nem ők az elsők egymás életében (diáknyalánkságokat most hagyjuk:)). Ha összhangban vannak együtt (ne adj ég szeretetben), akkor előbb-utóbb akár ezek a "kis titkok" is megosztásra kerülhetnek mindkét oldal részéről. Amiről az egyik pillanatban nem illik beszélni, egy másik intim pillanatban lehet és izgalmas beszélni. A nő és a férfi lélekben és szellemileg is osztozik világán. Ezek is beletartoznak ebbe. Hogy ezt közben mennyi játékkal és bájjal színezik, ízlés dolga.
Megint csak a bejegyzés miatt a nő szemszögét kiragadva: a nő az előző férfiaktól IS lett olyan, amilyen. A férfiak és az ezekkel kapcsolatos élmények hatására kezdte megélni, kibontani azt, hogy ő mitől nő.
Tehát, ha egy nő "elvesz", mert "lecsap" egy férfira, akkor valójában NEM elvesz, hanem hozzáad, úgy, hogy Ő is gyarapszik. Ezt természetesen azon részünk nehezen vallja be, fogadja el igaznak, amely fél, mert félti a pozícióját, félti a párját/kedvesét, mondván "jaaaj csak el ne vigyék én tőlem".Köszönöm a hozzászólásotokat!

Köszönöm a hozzászólásotokat! :) Az írásom nekem is szólt. Sokszor megfeledkeztem a nőiségről az életemben, azaz hogy hagytam magam befolyásolni, hogy ez nem is olyan fontos... Most meg kitört belőlem a Nő. :Dkösz

Kösz hogy újra emlékezetettél hogy jó és érdemes nőnek lenni és főleg önmagunk örömére.Köszönöm:))))))

Szívemből szólaltál, ékes nyelven...remek írás, nálam telibe talált, mert ilyen vagyok:))))))))))))))Telitalálat! Köszönöm!

Telitalálat! Köszönöm!:)

Tetszett, köszönöm:):)

Ez igen. nagyon sok lánynak kötelező olvasmány kellene h legyen irásod Kedves Lebeke. hogy mit szabad meg mit nem meg h menyi a sok meg a kevés azt mindenki magának kell h eldöntse mikor? mit? hol? kivel?és hogyan? erre az embernek magától kell megkapnia a választ. szerintem ahogy szereti az ember, lényeg h jól érezze magát az ember, meg élvezze, okozzon örömet bárm ia mit tesz........100%- ban egyetértek,

100%- ban egyetértek, mondhatni a szívemből szóltál! :D:-))

Klassz, helyrerázós ... mondhatnám odab@szós volt Lebeke :-)))
Hogy úgy mondjam gyomorra kaptam :-)
Köszi!Hát, igen, minden szavaddal egyetértek, Lebeke. :-)

Én is szeretek adni, és megkapni is, ami jár. :D
Sohasem szégyelltem, mert mindemellett egyetlen egy emberrel osztom meg mindenem harmóniában.
De azokat sem ítélem el, akik többet adnak és kapnak.
Mert nekik ez a jó. :-)
A világ meg annál jobban örül, minél több örömöt élünk át benne.
Mi, mindannyian. :-)
Köszönöm az írásod, értékes gondolatokkal lettünk gazdagabbak általa.
És, remélem, sokan tettekkel is. :D