Segítség, milliomos vagyok!

pénzeső, milliomosSegítség, milliomos vagyok! - PÁLYÁZAT - Pályázatra, játékra szeretnélek invitálni Benneteket!

Első könyvemet több okból kezdtem el írni. Volt egy igaz történetem, ami szép és tanulságos. Volt kedvem írni. Volt motivációm és időm. És legvégül, de nem utolsó sorban egy jó módszerem a dolgok valóra váltásához. Egyszer hallottam erről a módszerről, melyet Esther és Jerry Hicks könyvében, a „Kérd és megadatik!”-ban olvastam. Életünk történetének forgatókönyve.

Ebbe nem az került, amit már megéltünk vagy megtapasztaltunk, hanem a vágyaink és álmaink szerinti létünk, melyet oly régóta kívánunk magunknak. Míg ezt írjuk nap, mint nap, céljainkra fókuszálunk, így energiát adunk a megteremtéséhez. S ha minden igaz, ezek a dolgok aztán meg is valósulnak. Ők legalábbis ezt ígérték…
Párkapcsolatomban nem voltak hatalmas veszekedések vagy szakadások, mégis a mindennapok útvesztőiben gyakran eltévedtünk, egymást hibáztatva. Mire azonban megírtam a szerelmünk történetét megörökítő könyvet, kapcsolatunk – és ezzel együtt szerelmünk is – fantasztikusan elmélyült, és azóta még nagyobb harmóniában és igazi békességben töltjük mindennapjainkat, egyetlen hangos szó, vádaskodás vagy ítélkezés nélkül. Teljes egyetértésben, szerelemben.
Több sem kellett az én hívő-szkeptikus lelkemnek, azonnal belekezdtem ebbe az új történetbe. A benne leírt módszerek és Hicksék segítségével pedig letesztelem, hogy a Vonzás Törvénye működik-e a pénz ilyen módon való bevonzása tekintetében is.
A kezdetek.
Világ életemben azt hallottam, hogy a „pénzért keményen meg kell dolgozni” és, hogy „aki gazdag, az vagyonát biztos tisztességtelen úton szerezte”. Nos, ilyen és ehhez hasonló önkorlátozó hiedelmekkel, valóban a nulláról indultam. Mindig üres volt a zsebem, s ha néha-néha nagyobb összegekhez jutottam, felhalmozott adósságaim gyorsan el is vitték azt. Laktam utcán is és albérletben. Voltam megtűrt személy egy kis szobában és pincehelyiségben. Ilyen múlttal vajon lehetséges-e, hogy az ember meg tudja változtatni a hozzáállását, és rossz tapasztalatait a háta mögött hagyva, csak előrenézzen és sikerrel járjon?
A szegénység-tudatból a milliomos-gondolkodásba?
Nos, teszteljük együtt, hogy lehetséges-e…

Utóirat:
Ne feledjük, bár a pénz boldogít (mert boldogít, az biztos), a valódi bőséget a család, a barátok, az önmegvalósítás okozta öröm és siker, valamint az egészségben töltött évek száma jelenti.
Ha mindeközben gazdagok is vagyunk, az külön jó!

A pályázat célja: Az alábbi linken találhattok két fejezetet a könyvből. Érdemes figyelmesen olvasni, mert kreativitásra lesz szükségetek. Miközben gondolkodtok a folytatáson, mindvégig a pénzre kell koncentrálnotok és annak ésszerű, de nagyszerű elköltésén kell munkálkodnotok. Nincsen reklámcélja ennek a pályázatnak, csupán segít nekem és nektek is a milliomos gondolkodás kifejlesztésében, ráadásul szórakoztató. A legjobb pályamű publikálásra kerül a megjelenő könyvemben, s szerzőjét, mint társszerzőt feltüntetjük a könyv borítóján az én nevem mellett. Természetesen minden egyes beérkezett művet - szerzőjével történt előzetes egyeztetést követően - a weboldalamon közzéteszek. Ha Admin beleegyezik, itt is közzétehető lesz - ha gondoljátok. Kérlek Benneteket, ha sikerült felkeltenem az érdeklődéseteket, vegyetek részt ebben a játékban, és találjuk ki, mire is költhetnénk el ezt a sok pénzt (Napi 750.000 Ft-ot)!

Remek szórakozást kívánok!
Shakti

Első rész:

Második rész:

A pályázati munkák beérkezési határideje: 2010. szeptember 30.
Elbírálás és eredményhírdetés: 2010. október 5.

HozzászólásokSzuper!

Gratulálok nektek!
Kiváncsi lettem nagyon!Shakti!

Jaaaaaaaaaajjjj de jó!!!!!!!!!!!!!

Nagyon boldog vagyok. Köszi, puszi.Eredményhírdetés

Kedves Pályázók, és furdalt oldalú Rózsafa!

Elnézést a hosszas várakozásért, de nem számítottam rá, hogy ennyire szoros lesz a mezőny! Igazából az öt nap nem volt elég, hogy az újra, meg újra elolvasott művekből ki tudjam választani egyedül a nyertest, mint ahogy nem is tettem. Egy író barátnőmmel, illetve egy női lap főszerkesztőjével ücsörögtünk a pályaművek felett és egyszerűen mindegyiket nagyon jónak találtuk!

Ettől függetlenül megszületett az eredmény, amit nagyon, de nagyon szívesen teszek közzé, íme:

A harmadik helyezett: Török Alíz
Nyereménye: A Kiadóm két másik sikerkönyve, a Hogyan gondolkodnak a férfiak? és a Férfiak a Marsról, a Nők a Vénuszról jöttek című könyvek, illetve nyertes pályázatát egy hónapig olvashatjátok majd a oldalon.

A második helyezett: Faragóné Keserű Judit
Nyereménye a fent említett két könyv és leközlés mellett egy értékes ajándékcsomag. Nagyon sokat hezitáltunk a Te pályaműveden, és ha tehetnénk, két első helyezettet hírdetnénk!

A nyertes pedig: Rózsafa, azaz Szépvölgyi Anita!
Nos, a te nyereményed a két könyvön és a webes közlésen túl természetesen a Segítség, milliomos vagyok! című könyben való megjelenés, és természetesen a címlapon is, mint társszerző.

Mindenkinek nagyon köszönöm a részvételt! A többi pályázót is értesítettem e-mailben, illetve a közlés lehetőségét nekik is felajánlottam, amit ide is szívesen belinkelek majd, mert rengeteget tanulhatunk belőlük.Drága Shakti!

Már kilukad az oldalam a kíváncsiságtól, mikor lesz eredményhirdetés??? október 5-re volt ígérve.

Puszi.Kedves Shakti

Örülök a sikereidnek, bár mint emlékszel én, annyira nem tartottam jónak és most sem tartom annak, amit annak idején a bevetőjében, illetve a részletekben, amit itt közzétettél olvasgattam. Átírtad másra? Vagy az a stílus még is piacképes? Akkor is azt írtam ne legyen igazam. Ha nem lett, nem baj, söööööőőőt. Nagyon nem baj.

Arról tudnál infót írni nekem, hogy hány példányban kelt el eddig. Biztosan írtad már valahol, de nagyon régen jártam itt és nehezen keresgélnék a töménytelen anyagban. Köszönettel: IGe

Utóirat: Ja az állati szex miatt bekukkanthatsz a legújabb blogbejegyzésembe:-)E-mai

Szia! A naplóbejegyzésből kifelejtettem. Ezt utólagosan pótoltam, csak már 53 bejegyzés született, így ezért nem láthattad. Az e-mail: mail@keribredso.hu
Köszönöm szépen!..

Hova lehet küldeni az általáunk kitalált folytatást??:D

Nnnnna, én bizony el tudnék költeni napi 750 000 forintot. :) Még többet is...

Csak két példa:
Alapítanék egy céget, felvennék egy halom munkanélkülit, és naponta kifizetném a bérüket...
Kőművesekkel házakat építtetnék (szintén naponta ki fizetném a díjukat) és a házakat hajléktalanoknak, rászorulóknak adnám.
Áááááááá.. napi 750 000 elég sem lenne! :D"Ha éneked nem ékesebb a

"Ha éneked nem ékesebb a csendnél, inkább hallgass!"
/Arab mondás/Sok ember menekülésnek

Sok ember menekülésnek használja ezt az oldalt,azt akarják,hogy itt legyen minden szép és jó,mert az életben nem az.Kell nekik egy illúziósziget.Az őszinteség itt soha nem fog bejönni.Itt vagy szép és jó vagy,vagy ciki.A pokol ennél egy fokkal jobb,ott mindenki tudja, hogy szar hely,de ezt ki is mondják.A pokol egy korrekt hely,csak életcélnak szar.Annak, hogy leírtam a

Annak, hogy leírtam a természetét semmi köze a tisztelethez. Ezek tények.Látom, NewYork, nem sikerült megtanulni a tiszteletet...

édesapád iránt. Él még legalább, hogy ezt a mulasztásodat pótolhasd?Én sem szeretnék senkit sem megbántani, de nem értem...

miért zavar itt egyeseket az, ha valaki nem nyalja folyton körbe a másikat.
Nem szeretnek Titeket eléggé, azért jöttök ide, erre az oldalra?
Vagy nincsen önbizalom, és így egy jó kis fedőnév alatt megkapjátok azt a tiszteletet, amit a valóságban nem?
Ráadásul sokat szoktam dicsérni is, ha minőségi dolgot olvasok itt, vagy bárhol máshol.
Ha meg nincsen mit dicsérni, nem dicsérek.
És különben meg nem is szidtam itt ebben a blogban Shaktit, mert arra sem volt okom most.
Egyszerűen csak megkérdeztem, miért állít valótlant?
Miért írja, hogy nem reklámoz, amikor reklámoz?
Na, és azt is többször leírtam, hogy NINCSEN SEMMI GONDOM ITT A REKLÁMOKKAL.
A hazugságra kérdeztem rá, nem a reklámozást szidtam.
Miért bánt ez pár embert, még mindig magas számomra. :DNemes egyszerűséggel...

...Origami apám reinkarnációja, mindig azt nézi mibe köthet bele, milyen negatívumot talál, mikor szólhat le valakit.
Dícséret vagy néhány jó szó az nyema, nulla, zéró, semmi....
Az ilyen tipusú emberek rengeteg energiát elvesznek, nem kell velük foglalkozni.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hajrá Shakti ! :)))Nahát már megint!!!

Mi folyik itt megint?Erre az oldalra feltöltődni jön az ember,de legalább is valami pozitivat szeretne kapni,olvasni.
Én személy szerint szeretem Shakti irásait és valami furcsa módon még örülök is a sikerének annak ellenére hogy nem is ismerem.És persze mindenkiének ha leirja!

DE már többször olvasom nagy sajnálattal,hogy egyesek mindent megtesznek hogy vitát szitsanak.Mért jó ez???A másik ami főltünt,hogy szinte minden ilyen nagy vitánál megjelenik Origami és a szokásos beszólásai.Már elég régóta tag vagyok hogy ez ne tűnjön fel.
A másik ami nem világos,hogy ha valaki nem szereti pl.Shaktit olvasni,vagy ha valaki valamit netán reklámoz akkor mért olvassa állandóan???
Nem szeretnék senkit sem megbántani,csak olyan jó lenne ha ez az oldal megint a béke és a szeretet szigete lenne és nem a negativ vitáké.

Köszönöm!!!! :))))))))))Különben meg egy darab kolbász is nagyban segíti az...

embereket, hiszen életben maradunk az ételtől.
De attól még ha valaki kolbászt reklámoz, az kolbászt reklámoz.
És én szeretem a kolbászt.
És nagy szükségem van az ételre.
De nem venném meg attól, aki azt hazudja, hogy a kolbásztól örökké fogok élni.Jayme, Judit nagyon elkeseredett szerintem, ennyi az...

egész. Természetes a reakciója és érzelmi alapú.
Nem számító, mint Shaktié, aki azzal is, hogy itt megjátsza az érzékenyt, álszent és nevetséges.
Legalábbis az én szememben.
Mindenkinek mindenről más a véleménye.
Ha én reklámozok, akkor azt őszinte pénzéhségből teszem.
Ennyi.Kedves Rózsafa. Egyszerű a válasz.

Utálom a nyilvánvaló hazugságot.
Ez itt ugyanis egy reklám, és a reklám az elsődleges célja.
Ahogy teljesen egyértelműen látható mindazok számára, akik úgy üzletelnek, hogy közben nem hazudnak.Most

már csak Judit reakcióját nem értem,de sebaj:)Kedves Ori!

Ha én nem reklám céljából írnék fel valamit,engem is zavarna,ha valaki csak a reklámcélt venné észre az egészben,érzékenyen érintene és valószínűleg én is nagyon élesen reagálnék,ami mások számára érthetetlen lenne.Ha reklámcélból írnék,akkor meg nem írnék csúnya stílusú kommentet a saját blogomba,hanem elintézném az ellenvéleményt egy tőmondattal és lépnék tovább.
A vízivás jó ötlet Admin,kitisztult aggyal mindenki jobban átlátja az őt körülvevő valóságot:)Szia Origami!

Én egyet nem értek és kérlek magyarázd el nekem. Shakti blogja felhívás egy játékos pályázatra. Akit érdekel az elküldi neki, akit nem érdekel az nyilván nem.
Hogy hogy azt az egy mondatot ragadtat ki belőle, hogy ....ez nem reklám......

Én valahogy úgy működök, rákattintok egy blogra. Elkezdem olvasni és ha megragad végig is megyek rajta, ha már az elején nem fog meg, kilépek belőle. Biztos nekem is volt már negatív hozzá szólásom, de csak azért nem állók le beírogatni, hogy mondjak valamit. Remélem érted amit most meg én szeretnék megérteni. Mert ebben a beírásban pont ez nem lényeges.

Azt is értem Te feltettél egy egyszerű kérdést, és nem kaptál rál választ. De úgy ítélem meg, mivel valóban nem reklámnak szánta (ezért is írta oda) ezért felhergelte magát amiért te csak azzal egy szóval foglalkozol, mikor a lényegét nem is értékeled. Pl. ez tök jó ötlet, vagy tök szar ötlet.

Ha már itt tartunk, mivel ezt az oldalt bárki, tehát regisztrált és nem regisztrált olvasó is láthatja, amik ide bejegyzésre kerülnek az már mind nyilvános. Tehát a reklám szót is használhatnánk. De akik ide beírnak a többségüknek eszükbe sem jutott eddig szerintem, hogy reklámozzák Önmagukat.
Kivéve ha én leírom, hogy másodállásban masszőr vagyok, akinek fáj a háta jöjjön nyugodtan.

Drága Origami! Kedvellek, de néha nem értem mire akarsz kilyukadni. Néha valóban azt az érzést kelted, hogy csak azért is odabökök a másiknak.Origami, igyál naponta

Origami, igyál naponta legalább 2-3 liter vizet, mert az nem csak egészséges, de segíti a logikus gondolkodást is!Hmm. :-) Én is imádok főzni és enni is. :-) Most éppen...

szakácsiskolába járok. :D
De a fraktáloktól sem idegenkedem.
Ez a fránya holisztika már csak ilyen.
Bármi beletartozhat.
Akár egyszerre is. :DMindig is..

utáltam a matematikát...fatálast már ettem, na de fraktálastHát, Lolli, ezek szerint még sosem foglalkoztál a ....

fraktálokkal sem, többek között.
Én ezt a fajta gondolkodásmódot sem értem, amely szétválasztja az embereket jóra és rosszra, intuitívre vagy logikusra, stb.
Minden logikus és intuitív egyszerre.
Az élet már csak ilyen.
Egészen szép.
A holisztikusból miért maradna ki éppen a logika, ha mindent egyesít?A holisztikus gondolkodásnak nincs logikája..

nem tudtad? :D
Má csak mi vagyunk itt, mindenki alszik...megyek dolgozni egy valóságsónak...Ha valakinek valami túl magas, akkor miért lejjebb ....

másszon?
Nekem ez logikátlan ismét.
De mindegy, én már itt úgysem értek semmit. :Dakkor mássz lejjebbb...:D

..."Ellenvalentinnap?"

Mi ellen?
És miért?
Nekem ez már egyre inkább magas. :DMi a titok?

:D Gyerekek megugrott a nézettségünk.
Ez olyan mint az ellenvalentinnap... :D