segitseget szeretnek.valyon minden csak veletlen?

kivancsi vagyok mit szoltok a tortenetemhez, megjegyzem szerelmi temarol van szo. tanacsokat szeretnek...
Lassan egy honapja, tortent hogy megbetegedett a kutyam. Azonnal orvoshoz, vittuk ugyan oda ahol az oltasokat is kapta.mivel nem en vittem ot oltani nem gondoltam h "mi var ram".
ahogy berohant velem a kutyam a rendelobe, megpillantottam az allatorvost.Mondanom sem kell h megtetszett.
tobb napig jartunk kezelesre mivel, eleg beteg volt a kutyam.minden napot alig vartam, mar h menjunk es h talkozhassunk.aztan 5 nap mar nem tudott fogadni mert szabadsagra ment, es egy masik dokihoz kerultunk.megigertem neki hogy mindenrol ertesitem a kutyam allapotarol.
Aztan a kutyulim 4 nap mulva meghalt:((( en teljesen oszetortem nem erdeklet semmi es senki.mindenkire merges voltam meg magamra is.
A boncolas kovetkezett, aminek az eredmenyre tobb mint egy hetet vartunk.el is terveztem, hogy mikor megkapom az eredmenyeket bemegyek hozza es elmeselek mindent.
Megelozott. bejott a munkahelyemre es a kis betege utan erdeklodott.:( elmeseltem neki ,mondanom sem kell nagyon meglepodtem, es orultem is h "meglatogatott"
viszont ezek utan, mar nincs "urugy" h menjek hozza. nagyon megtetszett a doki es most nem tudom mi tevo legyek.baratnom azt mondta vegyek, meg egy allatot akivel tudok majd allatorvoshoz jarni.De nem ert meg nem tudok, most senkit magam melle fogadni.
nem vagyok mar17 eves, tul a 20-an jarok (igaz nincs sok tapasztalatoma ferfiaknal) de ugy erzem hogy lepenem kellene valmit.
Lehet h nem veletlenul betegedett meg a kutyam, de nem tudom hogy tortent ez az egesz hogy "beleszerettem az allatorvosba"??Á...nem kell ürügy.

Ha tetszettél neki, majd meglátogat újból.
Nem kell egyből beleszeretni senkibe, lehetcsak futó illúzió...ha meg az, akkor fusson, ahová akar.