SEGITSÉGKÉRÉS!

A segitségeteket szeretném kérni. Egy nagyon kedves ismerősöm(és munkatársam egyben), nagyon beteg. Kb.4 hónapja daganatot találtak az agyában, ami miatt nem birja mozgatni a jobb kezét, lábát alig. 3 hónappal ezelőtt megműtötték, de csak egy részét sikerült eltávolitani a daganatnak, mert körülvesz egy idegszálat. Állapota picit javult,majd mostanra újra romlani kezdett. A daganat másik felét most próbálják sugarazással zsugoritani. Most is kórházban van. Végig pozitivan állt a dologhoz. Ő is ismeri valamilyen szinten a Titkot, de most kezdi feladni. K.Ildikónak hivják, a 30-as évei elején járó gönyörü fiatal, szőke göndörhajú nő. Sajnos képet nem tudok róla feltenni.
Kérlek benneteket, gondoljunk rá esténként, vagy gyakrabban. Képzeljük el újra egészségesen és vidáman.
Előre is köszönöm mindenkinek!

Címkék:

HozzászólásokKöszi nektek is!

Köszi nektek is!válasz asegitségkérésre

Kedves Kormorán!
Bocs, hogy nem tudtam reagálni rögtön, de csak most tudok írni.Szívesen segítek, hogy Ildikó nevű ismerösöd meggyógyuljon.És mindenkinek, aki gyógyulni akar,vagy a Földet akarja gyógyítani.Életében a betegségek megszűnnek, a balesetek elkerülik, a pénzügyi helyzete a szükséges mértékben javul.Ehhez a szándék a fontos.Ha valaki együtt kíván működni a teremtésben és feltett szándéka, hogy a Szellemet megtestesítő elektromos erőket fizikai testébe engedi áramlani, az a szándékát fejezze ki a világegyetem felé.Ha a karmát meg akarja semmisíteni valaki,akkor,vagy átverekszi magát rajta, vagy a semleges gondolatmintáért folyamodjon, mivel elengedhetetlen, hogy a karma megsemmísüljön, mielőtt a teremtő erőt magában foglaló fénytest felragyogna benne.Tehát, amikor a Szellemhez fordulsz a semleges gondolatmintáért tegyétek egy kicsit ünnepélyessé.Gyújtsatok meg egy mécsest(a kórházban mellőzhető) és mondjátok:Magamba kívánom fogadni önnön hatalmamat és együtt szeretnék teremteni az Univerzummal.Szándékom szerint fénylénnyé kívánok lenni.Szándékom szerint élni kívánok az új energia által felkínált lehetőséggel, és használni is kívánom azt!(Fénylény aki már megszabadult a karmától, és spirituális esszenciájuk teljes erejét magukba engedték áramlani, hogy egyesülhessen a fizikai testtel)Majd a Bibliát olvassa többször hangosan (vagy félhangosan),mert ez olyan mint egy gyógyszer.Hatalmas erőmező veszi körbe.Bizsergést, melegségérzetet érezhet.Már több ember gyógyulásának voltam tanúja.Ildikót pedig látomásban láttam, hogy elhagyja a kórházi ágyat.Nagyon nagy szeretettel kívánok neki gyógyulást.Majd írok még erről a témáról, de egyenlőre ezt tegye.Mindenképpen gondolok rá

Mindenképpen gondolok rá szeretettel és gyógyító erővel ! Magam elé képzeltem Őt, és azt az energiát , ami számára szükséges, küldöm neki ! Ildikó, üzenem,soha, de soha ne add fel. A hit a legfontosabb dolog. Hinned kell gyógyulásodban, hiszen mi, itt mindnyájan, akik írunk és gondolunk rád bármilyen formában is, hiszünk benne, hogy ismét régi önmagad leszel ! Ehhez azonban te is kellesz !! Kell, hogy higyjél benne !! És soha ne add fel ! Rendeld meg az egészséget ! Igen,rendeld meg ! Kívánd -és megadatik !! Hát akkor kívánd és úgy lesz ! Én hiszem és tudom ! Ezt kívánom neked is , őszinte baráti szeretettel:
ZsuzsiKöszönöm!

Köszönöm mindenkinek,aki gondol rá.

Kedves Alfajáró!Elolvastam.Ő már kapja a sugarazást,33 napig.Nem tudom hogy hogy van ez,de az orvosok azt mondjáák h. rosszindulatú.Remélem azért segit neki.

Ritocska!Neked is köszönöm.Megpróbálom valahogy eljuttatni.

Dallam!Neked is köszönöm hogy irtál.Egészéget Ildikónak!

Mihamarabbi gyógyulást kívánok Ildikónak!

És sok szeretettel küldöm neki ezt az idézetet, ha esetleg van módod átadni neki:
"Mi lehet meggyőzőbb bizonyítéka a tudatalatti gyógyító hatalmának, mint saját gyógyulásom története? Több mint negyven évvel ezelőtt imádkozással szüntettem meg magamon egy rosszindulatú bőrelváltozást.
Mély pszichológiai tudással volt megáldva a lelkész, aki elmagyarázta nekem a 139. zsoltár legbensőbb értelmét: “... könyvedben ezek mind meg voltak írva: a napok is, amelyeken formáltatni fognak; holott egy sem volt még meg közülök." Mint elmondotta, a könyv szó itt a tudatalattimat jelenti, ami egyetlen, láthatatlan sejtből megformálta és kialakította összes szervemet. Hangsúlyozta, hogy tudatalattim ugyanúgy, ahogy létrehozta, újjá is teremtheti és meg is gyógyíthatja testemet, a benne rejlő tökéletes minta alapján.
A lelkész előhúzta óráját, és így szólt: “Ezt az órát valaki elkészítette. Az eszmének legelébb az órásmester elméjében kellett alakot öltenie, s az óra csak azután válhatott objektív valósággá. Ha pedig elromlik, készítője nyilván meg tudja javítani." Barátom rámutatott: a testemet teremtő tudat alatti intelligencia az órásmesterhez hasonlatos, és pontosan tudja, hogyan gyógyítsa, hogyan állítsa helyre, hogyan irányítsa testem összes létfontosságú folyamatát és funkcióját, de mindehhez nekem kell biztosítanom számára az egészség tökéletes eszméjét. Ez lesz az ok, a gyógyító hatás pedig az okozat.
Nagyon egyszerű imát választottam: “Testemet és annak összes szerveit tudatalattim végtelen intelligenciája alkotta. Tudatalattim tudja, hogyan gyógyítson meg engem. Az ő bölcsessége teremtette összes szervemet és szövetemet, izmaimat, csontjaimat. Bensőmnek ez a végtelen gyógyereje most lényem valamennyi atomját átalakítja, hogy minden porcikámban egészséges legyek. Köszönettel adózom a gyógyulásért, mert tudom, hogy most is gyógyulok. Csodálatosak bensőm teremtő intelligenciájának a művei."
Naponta kétszer-háromszor, fennhangon elimádkoztam ezt az egyszerű fohászt. Alig három hónap múlva bőröm ismét ép és egészséges volt. Mit is tettem? Az épség, szépség, tökély életadó gondolatmintáit továbbítottam tudatalattim számára, és ezzel a bajaimért felelős összes negatív képzetet és mintát kiirtottam onnét. Mert semmi sem jelenik meg testeden, hacsak annak szellemi megfelelője előbb be nem fészkeli magát elmédbe. S mialatt a szüntelen bátorítással megváltoztatod elmédet, testedet is megváltoztatod. Ez minden gyógyulás alapja... Csodálatosak a te cselekedeteid! És jól tudja ezt az én lelkem. (Tudatalattim.) (Zsoltárok Könyve, 139:14.)"
/Joseph Murphy: Tudatalattid csodálatos hatalma/Kitartás! :)

Sok Lelki-, Fizikai erőt kívánok Neki! És mihamarabbi felépülést! Tartson ki! Higgyen! Hittel minden gyógyítható! :) Bár nehéz a nehézségben pozitívnak maradni, de legyen kitartó. Biztos sokan állnak mellette, akik szeretik és erőt öntenek belé. Fogadja el ezeket az ajándékokat! :)