Semmi szükséged a személyiség-fejlesztésre!

Most megtudod a teljes és kendőzetlen igazságot arról, hogy miért nem működik sokaknál a személyiségfejlesztés, miért vall kudarcot az emberek 99%-a a sikerkönyvek elolvasása után - és azt is, hogy mit tudsz ez ellen tenni.

A könyvesboltok roskadásig vannak telve sikerkönyvekkel, amelyek borítóján ott áll nagybetűkkel hány millió példányban adták el. Mi ennek a személyiségfejlesztés-áradatnak az eredménye? Hol van az a rengeteg sikeres ember? Hol van az a sok milliomos?

Elszomorító tény, hogy a könyvesboltokban és az interneten mindenfelé kapható személyiségfejlesztés témájú sikerkönyveket elolvasó emberek 99%-ának semmilyen változás nem következik be az életében!

Kíváncsi vagy arra, vajon miért történik ez? Azért, mert a sikerkönyvek nem arról szólnak, amiről kellene!

A személyiségfejlesztés árnyoldala – amiről mindenki mélyen hallgat...

A legnagyobb titok – ha van titok egyáltalán – az, hogy nem a személyiségedtől függ a siker! Biztosan Te is számtalan esetet fel tudnál idézni, amikor másképp viselkedtél egy helyzetben, egyszerűen azért, mert más volt a belső állapotod. Ugyanaz az ember vagy, ugyanazzal a személyiséggel, ugyanazokkal az emlékekkel és tapasztalatokkal, ugyanazzal az aggyal és elmével, és mégis képes vagy arra, hogy másképpen dönts vagy reagálj, ha a belső állapotod más.

Mi az, amit tehetsz személyiségfejlesztés helyett? És miért nem ír róla senki?

A sikeres emberek mind tudják mindezt, de ennek a tudásnak legtöbbször nincsenek tudatában, mert nem elemzik a saját gondolkodásukat. Akik pedig tudják azok azért titkolják el előled, mert különben nem tudnának újabb és újabb könyveket eladni.

Garantálom, hogy ha elolvasod amit most ajánlok neked, az gyökerestől fogja megváltoztatni eddigi felfogásodat a gazdagságról, sikerről és a személyiségfejlesztésről!

Kíváncsi vagy, vajon mit tudnak a kiemelkedően sikeres emberek, amit Te nem?
Tudni szeretnéd, megtanulhatóak-e a kiemelkedően sikeres emberek szokásai és gondolkodása?

Most megtudhatod, hogy a sikeres emberek mit csinálnak másképp és Te mit tehetsz a saját sikereidért! A Milliomos észjárás - szemléletfejlesztési tippek e-mail tanfolyam jelenleg INGYENES!

Ha érdekel, itt tudsz feliratkozni, ingyen: KATTINTS IDE!

Ha szeretnél Te is jelentkezni, nem kell mást tenned, csak kattints a linkre, és ott olvass tovább! Megdöbbentő lesz elsőre, amit meg fogsz tudni, de hihetetlen jó változásokat fog hozni az életedben! És ráadásul az anyag rendkívül érdekes, szemléletes, és szórakoztató is!

Őszintén kívánok nagyon jó szórakozást hozzá!

Admin

HozzászólásokIgazatok van. Én meg

Igazatok van. Én meg gondolkoztam erről a lemondás szóról. Tényleg félreérthető. Talán inkább elengedés dolognak hívnám. Játszom vele, belebújok az örömébe, mintha már az enyém lenne, majd belesimulok az életbe, vagy épp a halálba. (Képletesen. Ahhoz, hogy tudatosan élj, meg kell halnod. Ej, de igaz.) Elfogadom, amivel kínál az élet és törekszem a jobbra, ha épp vacakul vagyok. DE igazából! Különben fabatkát sem ér, ha nem akarom igazán. Nem a görcsösre gondolok, hanem hogy érzem és tudom, az enyém már rég, amire vágyom. Most vagy holnap, és nem számít mikor kapom meg. (Igen, itt lép be az önbecsülés.)

JóJÓ, a pénz tényleg érdekes dolog, itt ebben a földi világban. Tanít. A hiánya és többlet is. De valahol a jószándék visszafizetődik. Akár fizikailag is.
Mikor kijött a 89 ezres villanyszámlám, csak lestem. Rá két napra megjött az adójóváírásom. Hmm az összeg érdekes volt... Még ilyet! Meg amikor pénzt adtam valakinek, mert neki nagyobb szüksége volt rá, mint nekem. Napok múlva derült ki, hogy aznap egy elmaradt dolgot utaltak, és rajta volt a számlán. Rengeteg kis fecnim volt, amin ezeket magamnak leírtam. Hogy ne nézhessem véletlennek ezeket a dolgokat.

Valahol, ami a tied, sosem vesztheted, max. más formában, de visszakerül hozzád. Nem vesztheted el.
Mert a tied. Tettél érte. Sőt, Loreál. Ezért éled a napokat, adsz, figyelsz, vizsgálsz (de nem mint egy nyomozó!), mert amit adsz, valakitől visszakapod. Ki tudja hány emberen keresztül jött hozzád az a mosoly, amit egyszercsak az utcán vagy az uszodában, netán a McDonáldsban egy kedves lánytól kaptál?

Szóval játssz a gondolattal, szeresd, majd engedd el, elégedj meg a mosttal, vágyj azután, ami a tied, mind-mind paradoxon. Olyan nagyon érdekes élni.

De nézzük picit más szempontból:

"Érezd magam jól, úgy ahogy vagy a bőrödben". Na ez a legnagyobb paradoxon. A csinált jóérzés nem feltétlen célravezető. Belülről kéne jönnie. Vagyis elégedettnek kéne lennem (sikeresnek érezni magam, boldognak).( Megteszek mindent a hétköznapok embereként, ami tőlem telhető. )

Vagyis nincs rá szükségem, és akkor egyszercsak enyém lesz. Vajon akkor még kell nekem?

Vagy akkor már gyakorlatilag készen vagyok. Vagyis "teremtek". Bármit.

Néha eltervezek valamit, utazni vágyok, gazdag lenni, szép lenni, repülni.
És ne nevess, mind megkaphatom. Csak lehet, nem olyan formában, mint gondoltam.

:-))o.k.

lenci71! Akkor - magamért - köszönöm :)

Köszi Bif!

Köszi unique!

Azt hiszem mára ennyi elég, megyek és feldolgozom az infókatAkarsz 555-ről 666-ra jutni???? :-)

Vegyél lottót. Vegyél 2 mázsa személyiségfejlesztő könyvet, végezz el 200 ingyenes netes gyorstalpalót, de akkor is csak a más pénzén gazdagodhatsz. Sokan vesztenek keveset és kevesen nyernek sokat, vagy többet. Mindenki nem lehet "sikeres". Ilyen sikeres nem, ahogyan ennek az oldalnak az alapkönyve felépíti a sikert.

A sikert másban is kell keresni és mérni. Nem feltétlen ókori őrültekben, akik prófétáknak nevezték magukat és nem is a követőiben. Akik meg a lemondásról hablatyolnak.

mi a siker???

Siker = jól érzed magadat a bőrödben

ja és egyben ez az élet értelme isIgen bőség érzet.

Igen bőség érzet és mégvalami; MAGABIZTOSSÁG!
Magbiztosság, mert ezt érzem válaszodból, vagyis higgy abban, hogy képes vagy megtenni. Higgy önmagadban, higgy abban, hogy rendelkezel az ehhez szükséges erő forrással. Ahogy a biblia szavai is ösztönöznek; Ha Isten velem, Ki ellenem? Kezd el. Még ma, ne holnap, még ma. Ha csak egy percic tart is, de kezd el. Ha elkezded, az azt jelenti, hogy már félig eljutottál.
A téváben láttam egy embert aki megnyerte az Ultra maraton világbajnokságát. 38 km úszás, 1800 km biciglizés, 420 km futás. Mikor megkérdezték tőle, hogy miként kezdődőtt ez a szenvedéje azt nyilatkozta; Csak elkezdtem futni, első alkalommal birtam úgy 500 méterig, azt is úgy, hogy a kutyám után futottam. Másnap egy kicsit tovább, aztán mégtovább és tíz év után az Ultra maratoni távot elmondása szerint könnyedén teljesítette. "KÖNNYEDÉN" ami más már rég bele halt volna azt ő könnyedény teljesítette. Miért? Mert, kicsiben kezdte. 500 méterrel. Kezd el, meglátod milyen könnyedén válik valóra minden álmod.

Részemről pedig nem fáradság amit csinálok, hanem öröm. Segíteni másokon öröm és nem pedig fáradság, mert amit érted teszek azt valójában magamért teszem.Én azt mondom keresd a jó

Én azt mondom keresd a jó érzéseket és viszonyítsd magad egy hajléktalanhoz!
Nagyon fontos hogy figyeld az érzéseidet, jobban érzed-e magad vagy rosszabbul az adott gondolattól?? Ha jobban érzed magad azt jelenti közeledsz a célodhoz, bármi legyen is az, és közeledsz az egyre jobb érzelmi állapothoz (eredménye ugye önbecsülés növekedés is, mármint annak ha sokat érzed magad jól (az meg attól ha sokszor választasz egyre jobb érzéssel járó gondolatokat) az önbecsülés növekedésével meg ugye életed minden területe javul).
Tehát nagyon fontos hogy érezni tudd az érzést amit egy adott gondolat kelt benned, ugyanis ebből tudhatod csak biztosan hogy közeledsz vagy távolodsz a célodtól.
A biblia azt írja: "a szegény szegényedik, a gazdag gazdagszik".
Azért mert a szegény arra gondol AMILYE NINCS, azaz arra hogy KEVÉS pénze van, így a HIÁNYRA, vágya ellentétére gondol (és érezheti is a rossz érzést). A gazdag mire gondol egyfolytában, mivel vonzza magához a tapasztalatok összességét? Arra hogy arra gondol hogy AMILYE VAN, a gazdagságra, a bőségre, a lényeg az hogy ő a VÁGYÁRA gondol nem pedig a HIÁNYRA, azaz a vágya elllentétjére. És ha a gazdag arra gondol amire szokott a bőségre, a gyarapodásra, arra hogy neki sok pénze van érezheti is a jó érzést.
Na de az hogy miből van nekünk sok, illetve kevés, az nézőpont kérdése. Például van aki azt mondja hogy ismeri a szenvedést, de ha egy igazán komoly dologhoz viszonyítanánk igazából fogalma sincs róla hogy mi az.
Tehát.. Te "milliomos" vagy, hiper-szuper gazdag vagy, egy olyan emberhez képest akinek jövedelme, se semmilye sincsen. És ez nem hazugság ez így van. Próbáld érezni azt az érzést hogy mit érezne mondjuk egy hajléktalan ha megtapasztalná azt a mérhetetlen bőséget (AZ Ő SZEMÉVEL MÉRHETETLEN) amit te át élsz nap mint nap.
Ez szuper jó módszer, sokféleképpen lehet alkalmazni, könnyen megtalálhatsz rá lehetőséget hogy alkalmazd. A legfontosabb szabályt azért soha ne felejtsd el, gondolsz valamire (akár a pénz, akár más) ha jó érzésed van, az közelebb visz a célodhoz, ha rossz az eltávolít!! Így ha tudod hogy mi a helyzet, akkor koncentrálj arra ami jó érzést okoz, de inkább magáért az érzésért tedd! Úgyis az a legjobb benne, hogy jó. Ne azzal foglalkozz hogy jaj mikor lesz már gazdag, hanem éld bele magad a gazdagság érzésébe. Ha gazdagnak ÉRZED magad, akkor nem akadályozod célod megvalósulását, BEENGEDED a gazdagságot az életedben. Nem kell érte harcolnod, csak engedned hogy megtörténjen.
Sok sikert!lenci71

Igen, úgy érzem neked sikerült megértened a helyzetem. Tehát akkor bőségérzet! Köszi a fáradozást :DHali

Kicsit elgondolkodtam azon amit írtál és szerintem neked nem pénz teremtő gondolatokra van szükséged. Valojában neked olyan gondolat kell ami nem a pénzről, hanem a bőségről tesz tanubizonyságot. A pénz valójában jelen van gondolat világodban, inkább a mennyiségével van problémád. A kettő nem ugyan az. Neked több pénzre van szükséged és nem csupán magára a pénzre. Most elmédben a bőség gondolat lenyomatát kell létrehoznod.
Használd ezt az egy szót mantra képp "Bőség" minden este lefekvés előtt. Ezzel a szóval és a hozzá tartozó érzéssel aludj el. Elalvás előtt legyen ez az utolsó gondolatod. Tedd addig amíg nem fog érezni egy belső megnyugvást, egy belső érzést, ami azt fogja kiváltani, hogy már nincs szükséged arra, hogy ezt tovább csináld. Közben képzeld el magad abban az állapotban. Fogj kezedbe egy kulcsot ami a házad ajtajának a kulcsát szinbolizálja. vagy lépj be abba a házba képzeletben amilyenben lakni szerenél. rendezd be, vagy lásd berendezve. Tedd az egészet valóságossá.
Viszont, hogy miként fogsz hozzá jutni azzal ne foglalkozz. Az élet leképezi majd az egészet a fizikai valóságodban is. "Bőség""Gazdagság""Siker""Eredményesség""Önállóság""Birtokba vétel""Megvalósulás"csak maguk a szavak folyamatos ismételgetése lérehozza a gondolatot és az érzést. A szavaknak erejük van. Meditálj el ezeken. Az eszed tedd ilyenkor félre, hagyd a realitást. nem jó ilyenkor földhöz ragadtnak lenni. Szárnyalni kell és ez képzeletében teheti meg az ember a legjobban.

Sok sikert, már lehet, hogy pár napon belül tapasztalod a változást az életedben.Segíts magadon és Isten is

Segíts magadon és Isten is megsegít. Nem lehet segíteni azon, aki ennyire elutasító. Öreg vagyok én már bohócnak.

Kedves Datatrop.
Ha valaha is olvastad a Titok könyvet, vagy a többi hozzá hasonlót, és lenne némi aha érzésed, ha TÉNYLEG akarnál továbbjutni és nem arra várni, hogy majd valaki más, valaki más megoldja, meg hogy ugyan,

tőlem aztán nyugodtan dugd bele a fejed homokba, de ha kiveszed, a homoktól nem látsz majd, s akár egy idő után, az élet helyetted dönt...

Nem lesz pénzed egyik napról a másikra. Ez nem így működik.
Mert ugye ne hidd, hogy ha nem válaszolsz a kérdéseimre, akkor minden rendben van. Ha nem gondolkozol el dolgokon, feleslegesen vagy itt. És nem segítettél, pedig kértelek jelszóval mártírrá válhatsz.
Ami ugye a mondás szerint nem igazán jut jó sorsra. (A mártírokat csak az oroszlánok szeretik).

Hogy ha holnapra pénzt akarsz, szintén felesleges itt lenned.

Szakmai alázat, elkötelezettség és kitűnő munka. Mert két lábbal állunk a földön és álmodunk. Egyensúlyban.

Ahogy a fociban mondják? Ha nem kapsz labdát, szerezz.

Ahogy a latin mondja: Alkalmazkodj és érd el.

Szeva!

Nincsenek mantrák, nincsenek varázsszavak.

Csak TE.

Nem ismerem a mozgatórugóidat, a kudarcaid okát, és nem is várom, hogy az orromra kösd. De kérlek, te se koppints az enyémre, mert furcsa, hogy így azt várod, hé, segíts már, de azonnal!

Megtettem amit, annak fényében amit rólad tudni, megtehettem. A többi rajtad múlik.lenci71

Konkrétan most csak a pénzteremtő gondolatok érdekelnének. Pont azok a gondolatok érdekelnének, amik felszabadítják a gátakat. Szeretném, hogy a pénz bőségesen áramoljon hozzám, és rajtam keresztül.

Leírok pár támpontot neked.
Alapvető anyagi gondokkal nem küszködöm kaja, rezsi, lakbér ... Mind megvan időre és egy kis pénzem is marad szórakozásra. Csak szeretnék tovább lépni, arra én is rájöttem, hogy változtatnom kell, mert a továbblépés nem fog menni ezzel a gondolkodással. Amit szeretnék, az egy ház kis kertel, nyugodt környezetben természetesen úgy, hogy az enyém legyen. Szeretnék önálló lenni! De a jelenlegi felfogásommal a pénzről, ennek az álomnak a megvalósulása a soha és ezer év közé tehető valahová. Egy bizonyos mennyiségű pénz "bevonzása" nem okoz gondot, csak a továbblépéshez nem elegendő. Előre is kösz!Hali...

... különben nem biztos, hogy olyan rossz dolog a fizetség.
Igazából, ha az ember megfizet valamiért, akkor az az ÖVÉ, akkor tekintheti tulajdonának, legyen az anyagi vagy mentális tulajdon.

Ráadásul az fizetség mértéke mutatja, hogy mennyire értékeli, azt amit kap, ha ingyen akarja, akkor nem biztos, hogy nagyra értékeli, míg ha képes nagy anyagi áldozatot hozni érte, akkor nagyra értékeli.
Ezt akárhol meg lehet figyelni az életünkben, bármilyen téren, kinek mi fontos, azért fizet.

A fizetség ideája, nagyszerű módja annak, hogy megfigyeljük másoknál vagy akár önmagunkban, hogy mi a fontos.

Minden jót mindenhez :DPénzteremtő gondolatok

Milyen problémádra kellenek a gondolatok? Pénzteremtőkből van sokféle és vannak olyanok amik által felszabadíthatok azok a gondolatok amik gátat szabnak annak ,hogy a pénz bőségesen áramoljon hozzád vagy rajtad keresztül.
Ha leírod, hogy konkrtan mi a problémád a pénzzel kapcsolatosan, vagy esetleg azokkal akiknek van, megmondom mi az a gondolat amire szükséged van.datatrop

Igen, értem, és köszönöm, hogy megosztottad velem.Kedves Admin! És kedves Többiek!

--
"Csendesen szerényen hallgatom a zenét,
s elküldöm neked szívem minden szeretetét!
Azt hittem a szeretet a jóság csak álom,
de rájöttem, nekünk kell szétszórni szerte a világon!"Kedves Datatrop!

Nekem a lemondasz róla és megkapod jött be a legtöbbször. A paradoxonok.

Illetve hogy játszom egy gondolattal, majd elengedem... (Fóki írt róla hosszabban..)

Hogy fel merem vállalni az érzéseim. Adok, figyelek, vizsgálok. És hiszek, bízom a tapasztalt igazamban, de nem akarom feltétlen másokra tukmálni. Hajlandó vagyok rugalmasan nézni a világot.

És talán hogy légy hű önmagadhoz. Vedd körbe magad gyerekekkel, jóérzésű emberekkel (önmagukban mind sasok) , próbáld nézni a dolgokban a jót, és bizony ne akarj görcsösen semmit. Érd el magadban azt, hogy ne hiányozzon, mintha már tied lenne, belesimulnál az életbe.

Ez most nem tanácsadás, csak válasz, valamilyen válasz. A matematikában Pólya György nevéhez fűződik a nézőpontváltás. A gondolkozás iskolája talán Einsteinhez fűződik. Szeretem a humoros gondolatait. De az én életemben szerepet játszanak az élő, kisemberek. Akik sokkal inkább sasok, mint gondolnánk. Mint a sarki kávézóban a Berci bácsi. Vagy fűződik az óvó nénimhez. A tanáraimhoz. A szerelmeimhez. A barátaimhoz. A gyermekeimhez. A neten is rengeteg jó emberrel találkoztam. Tőlük sokat lehet tanulni.

A te életedben, a te világodban nem tudom, mi a recept. De hogy a boldogság nem a pénz, azt sokak világában látom. És hogy az emberi természet eleve uralkodó, azt rég tudom és tapasztalom. Nagy munka áll hát az előtt, aki milliomos szeretne lenni. Ott bent a fejében.

Voltál-e már úgy, hogy:

felpróbáltad a jövőt? Hogy belebújtál, és valami nagyon jót éreztél. Mintha egy öröm-nagykabátba fészkeltél volna bele. Aztán hogy eljátszottal ezzel a gondolattal és érzéssel, elengedted.

És volt-e olyan ezután az elengedés után, hogy elégedett voltál, mosolyogtál, nevettél, vagy csak úgy egyszerűen örültél (táncoltál a homokon, képzeletben, vagy a kedvenc zenéd szólt... kinek mi)?

És érezted-e már, hogy élni, halni, szeretni, nevetni, félni jó?

Hogy mind épít valahol, mind előrevisz? (csak később áll össze a kép)
Hogy nincsenek véletlenek?
Hogy minden tiszta logika, hisz mindennek oka van?

Hogy Isten/sors/végzet/karma/katicabogár útjai egyáltalán nem kifürkészhetetlenek és összhangban vannak veled?
Hogy jó érezni?

Szeretettel ajánlom Steve Jobs beszédét a love-ról, a lóvéról és a halálról.

Szép napot!

Valaki azt kérdezte egyszer: hiszel a csodákban?

Igen. A csoda ugyanis bennünk van."Jó szándékból segíteni

"Jó szándékból segíteni másokon?
Ez teljesen új életfelfogás lenne."

Ez valakinek új? Pláne itt?

Ez az egész titka.

Köszi és egyetértek, Admin.Kedves Enti! "Jó szándékból

Kedves Enti!

"Jó szándékból segíteni másokon?
Ez teljesen új életfelfogás lenne."

Nap mint nap tapasztalom magam körül... számomra ez nem lenne új.

Egyébként pedig továbbra is az a véleményem, ha valaki milliomos akar lenni, annak adni kell, méghozzá sokkal többet, mint amit kapni akar. Csak így működik. Ha többet adsz, több lesz neked. Ehhez épp az kell, amit írtál. Jó szándékból segíteni másokon. Vagyis pont így lehetnél milliomos!

Kedves Unique!

Valahogy én is pont így vagyok ezzel, elsősorban a szemléletmód, a gondolkodás fejlesztése érdekel, mert az az ami igazán értékes. A pénz, ahogy mondani szoktam, nem ér semmit, pont olyan mint a hőmérő. Nem attól lesz hideg vagy meleg...

A.Kedves hozzászólók!(lenci71 és unique)

Írjátok le a pénzteremtő gondolatokat, és a szükséges változtatásokat. Köszönöm :DNem a milliomosság a

Nem a milliomosság a lényeg...!

Engem, személy szerint nem ez érdekel ebben az egész témában.
Pontosan annyi pénzt kívántam mindig is magamnak (és meg is kaptam), hogy ne változtasson meg.
Voltam már gazdag. Voltam már szegény. Mindegyik valahol épített.

Pontosan tudom, hogyan kell pénzt csinálni.

Gondolkozni tanítani, viszont teljesen más dolog.

:-))

És ezért várok a végéig, mit is ad. Mit is ad többet, mint a többi könyv, vagy a baráti beszélgetések.Kedves Admin!

Nem érted?
Persze, hogy nem érted ha csak egy csövön át nézegetsz :)))
Tedd le azt a csövet!

Üdv. EntiIngyenes a levegő :)

Igen, ingyenes a levegő, Büdöspesten:)
De ha tiszta levegőt akarsz, az már nem ingyenes. Talán még a vidékieknek sem ingyenes, mert ott meg a permetlevet szívják.
Jó szándékból segíteni másokon?
Ez teljesen új életfelfogás lenne.
Szerintem ilyesmiket kellene beprogramozni a milliomos észjárás helyett.

Örömteli napot :)Kedves Admin!

Sokat nem tudok az agy működéséről, csak anyit amire szükségem van. Az agy nem a teremtés eszköze és mozgatója, Az agy a test egy olyan része ami bizonyos funkciókat tölt be. Még az agyunk seholsem volt kifejlődve, mikor már az élet működött a sejtjeinben. Téveszme, hogy az emberi agy irányít mindent. Én a tudatról tudok sokat, annak a működéséről és azokról a törvényekről amik alapján működik. A vonzás törvénye csak egy a sok közül. Az élet alapvető törvénye az ok okozat törvénye. Az ok a teremtő gondolat az elmében, annak eredménye az okozat. Az okozatból vissza lehet következtetni az okra.

Azt írod, hogy elképzelhetőnek tartod, hogy a tudat befolyásolja a valóságot. Ezekszerint nem vagy tisztában a működéssel és mégis úgy beszélsz róla, mint aki annak a mestere.

A valóságot valójában az befolyásolja, és nem a valóságot, hanem azt a valóságot amit te magad tapasztalsz, ugyanis a valóság minden ember számára más. Azt is elmondom, hogy miért. Minden ember a valóságát a gondolatai, azon belül is a teremtő gondolatai által hozza létre. Valójában ez az ember valódi hite és nem az amiről az egyház beszél. Jézus is ezért mondta "Legyen hited szerint."

Mindenki rendelkezik már meglévő teremtő gondolatokkal, különben nem létezhetne fizikai valóságában. Egy ismert ember így fogalmazta meg egykoron; Az ember nem más, mint a kifejeződésre jutott hit."

A probléma abból adódik, hogy rendelkezünk olyan teremtő gondolatokkal, amik negatív okozatokat eredményeznek az életünkben. Vannak emberek akik már alapból pozitívan vannak programozva, vannak negatívan programozott és aki mindkettő programmal rendelkezik. Amit viszon kevesen tudnak és mégkevesebben ismernek fel, hogy tudatosan megváltoztathatók ezek a programok. A teremtés eszközei a gondolat, a szó és a cselekvés. Ezek által lehetséges, hogy egy már meglévő teremtő gondolatot semlegesítsünk, vagy átírjunk. Egyébként ezek a teremtő gondolatok az életünk folyamaán ragadtak meg tudatunkban, szülők, tanárok, nevelők, barátok, a társadalom és napjainkban a média, a politika álltal.

A problémát legtöbb esetben abban látom, hogy aki poozitív változást akar tapasztalni az életében az nem egy meglévő teremtő gondolatot cserél le, hanem azt ruházza fel más jelzőve. Van egymondás, ha citromot kapsz az élettől, csinálj belőle limonádét. Csak a baj az, hogy hiába csinálok limonádét a citromból amikor málnaszörpöt szeretnék inni. Meg kell vizsgálni ilyenkor azt, hogy miért kaptam citromot málna helyett. Az élet ad agyja amit kérünk amilyen teremtő gondolatok betöltik a tudatunkat.

Pl. Nincs pénzed, folyamatos annak hiánya, vagy éppen kevés. Mi az oka? Azt kell feltárni és javítani. A baj az, hogy többnyire az okozatokon akarnak javítani az emberek és nem az okokon. És itt jön képve a változás a változtatás, soha nem fejleszteni kell, hanem változtatni, változtatni azokon a teremtő gondolatokon amikről felismerjük, hogy már nincs szükség rájuk, már nem azt tükrözik számunkra Akik vagy Amik vagyunk.

Van amikor olyan teremtő gondolatokon kell változtatni amik által teremtődőtt meg egyes jellemünk, mert akinek az önmagáról kialakított énképe negatív nem tud megteremteni önmaga számára pozitív dolgot. Ha pedig mégis össze jön előbb, vagy utóbb megválik tőle.

A feladásról annyit, hogy legtöbb ember elméjét a félelem uralja és a félelem nem fogja feladni önmagát.De jóóóó...

... mindig is sejtettem, hogy a titok, meg vonzás törvény, meg a személyiség fejlesztő szövegek sumák-dumák és nincs szükségem rájuk.

Nem kattintok.

Minden jót mindenhez :DDSecret Admin

Látom, vitorláznak a sasok! :D Csak vigyázz ha sokáig maradsz, csirkék között egyszer majd azt veszed észre, hogy te is kapirgálsz.Kedves Lenci, Örülök hogy

Kedves Lenci,

Örülök hogy sokat tudsz az agy működéséről, én nem sokat. Nem vagyok se biológus, se orvos. Azt én is elképzelhetőnek tartom, hogy a tudat befolyásolja a valóságot, de ha te ezzel azt akartad leírni, hogy tényleg nem hiszed el hogy ott a váza ahol ott van, akkor kicsit messzire mentél ebben az elméletben. De ha bemutatod egyszer hogy egy vázát képes vagy eltüntetni az asztalról csupán azzal, hogy ránézel és elhiszed hogy nincs ott, és ez a valóságban fizikailag is eltünteti a vázát, hát akkor igazat adok neked. Ja és nagyon kíváncsian várom a bemutatódat!

"Ez az állapot amin túl kell lépni, kilépni ebből a nézőpontból"... "ahogy arról Jézus, Buddha vagy más megvilágosodott ember beszélt." ... "De amíg az ego uralja az elmét, addig ez nem lehetséges és ez az amit az emberek többsége nem mer feladni."

Te a halálról beszélsz, én meg az életről. Ez a kettőnk közti különbség röviden.

Ergo mindkettőnknek igaza van. De én - most épp - élek! :-)))Szia Admin :-)

Kevesekre kattintok :-)) és akkor is óvatosan.

És úgymond, ahogy a távirányító a tv esetében, az egér a számítógép előtt az én kezemben van.

Várható volt a bezárkózás. Tudod az okát.

És várható a kinyílás.

Persze egy-két tapasztalattal már okosabban!

:-))Kedves Bif, azt hittem a

Kedves Bif, azt hittem a kérdésed költői, mivel a kérdésből kiderült, hogy tudod rá a választ, ezért feleslegesnek tartottam megválaszolni. Egyébként sem tartozik a témához, mint ahogy ez burkoltan benne van a kérdésedben is. Az ingyenességet meg úgy látszik el kéne még egyszer magyarázni, mert kevesen értik és főleg kevesen értékelik. De ez általános magyar jelenség, sajnos, az egyik oka annak hogy az ország ott tart, ahol... nem értékeljük azokat, akik jót tesznek nekünk. Pedig a hála segít, kivétel nélkül mindenkinek.

Szóval pl. a termékminta nem ingyenes, mert....? Vagy akkor - kicsit sarkítva folytatom a gondolatmenetet - a levegő sem ingyenes, mert ahhoz hogy levegőt tudj venni, enned kell, különben éhen halsz és nem kapsz levegőt sem... tehát a levegőért valójában fizetni kell, és ez az ár bele van kalkulálva a tej meg a kenyér árába, és ezek a rohadt szemét összeesküvők, akik a tejet meg a kenyeret kitalálták, hogy közben a levegőn sokat keressenek, közben meg a háttérből irányítják a bolygót, dögöljenek meg, na! :-DDDSzia Unique! Örülök hogy van

Szia Unique! Örülök hogy van aki még negatív tapasztalatok ellenére is nyitott az új dolgokra, kíváncsian várom a véleményed majd, hogy tetszettek a hírlevelek. Én már végigcsináltam, épp azért ajánlottam, mert nekem tetszett, gondoltam másnak is fog újat mondani. Csodálkozom hogy épp a Titok oldalán mennyire zárkózott és negatív hozzáállás uralkodik. Rég nem jártam itt olvasgatni, és rég nem írtam ide. Kicsit meg is lep, hogy mennyire bezárkóztak az emberek, mert eddig ez egy nyitott szívű közösség volt. Lehet hogy kell majd megint egy-két találkozó, már gondoltam rá hogy szervezek, csak nincs rá időm...

Egyébként az a lábtörlős hirdetés ellenérzéseket keltett bennem is, de én soha nem is kattintottam rá, úgyhogy nem tudom mi volt benne! :-)Nos, én feliratkoztam anno az

Nos, én feliratkoztam anno az álomnő vagy lábtörlő hírlevélre. A reklám bepofátlankodott és ragaszkodott hozzám, így hát nosza. Amúgy is akartam erről a témáról egy hosszabbat és összefoglalóbbat írni az én és a környezetem tapasztalataimból, régi témám. Jól tettem, hogy feliratkoztam az ingyenes hírlevélre. Ugyanis soha többet ilyen témájúra már nem, köszi. Nem. nem nyúlt le, csak szimplán zaklat. Közhelyek garmadája. Ami mégis, talán, egyeseknek még új és segíthet!

Most feliratkozom a nézőpontváltósra. Meg kell ismerni az új internetes viselkedést. A hírlevelek, online hirdetett akármik (tréningek) mibenlétét. Hogyan is próbálnak meg befolyásolni, uralni netán Ténylegesen segíteni. Most nyitott vagyok erre, pedig volt ellenérzés bennem, mikor megláttam a honlapot. De hogy a gondolkodás megváltoztatására valaki nagyszabású kísérletet tegyen, hát az bizony nemcsak bizarr, de elképesztően klassz (cool) is. Szűrve és kíváncsian várom, mi újat mond, és bizony el tudom dönteni, mikor is hagyjam abba, ha olyan, amilyen és mégis követi ez eddigi trendet, beetető stílusa vagy beetető tartalma miatt.

Ha megint megérzem rajta az átverés, belémbeszélés, a kéretlen levelek hadjáratának vagy a rejtett lenyúlás szagát, kuka.

De bocsi, ehhez előbb elolvasom. Bírom, mikor azt hiszik, a nép ostoba és hiszékeny. Rég túl vagyunk már ezen. Jó kis leckéket kaptunk, itt is. :-))

Nagy téma. Kell ezzel foglalkozni. Nagyon nem szeretünk gondolkozni. Pláne nem másképp.

Én drukkolok, hátha... hátha tényleg megszólít egy réteget. Aki már nem elbizonytalanítható, nem ellehetetleníthető, nem konok, aki akar valamit elérni, rugalmas, újító, építő, kreatív.

Szóval drukkolok.

Aztán ha nem jött be, hát nem jött be.

Szóval elolvasom.

Aztán döntök. Kell-e vagy nem.Kedves Admin!

Az agy nem az intelligencia forrása, hanem egyszerű adatfeldolgozó. Receptorokon keresztül fogadja a bemeneti adatokat, - ezek az érzékek. Ezt a belépő energiát dolgozza fel egy előző alkalommal már használt alakzathoz hasonlóan, és azt mondja el neked, amit felfogott, nem azt, amit valójában ott van. Ezek alapján gondolod úgy, hogy ismered az igazságot valamivel kapcsolatban, noha tulajdonképpen a felét sem tudod. Valójában csak létrehozol egy igazságot, amit ismersz.

Ezt a neten találtam valamikor és igencsak elgondolkodtam rajta, hogy számomra mennyire igaz. Nos véleményem szerint te pont ebben a helyzetben vagy amikor ezt a vázás példát hozod fel nekem.

Ez az állapot amin túl kell lépni, kilépni ebből a nézőpontból, szelélet állapotból és új szemlélet állapotba kell átlépni. Az átlépni szót képletesen használom. Az az állapot amibe el kell jutni az az az állapot amiből valamikor kiléptünk, az az állapot amin keresztül úgy tekintünk mindenre ahogy arról Jézus, Buddha vagy más megvilágosodott ember beszélt. Ezt az állapotot a szeretet állapotának írja le a biblia is. "Isten szeretet és aki kitart a szeretetben az Istenben marad és Isten Ő benne." De amíg az ego uralja az elmét, addig ez nem lehetséges és ez az amit az emberek többsége nem mer feladni.Válaszolsz esetleg a

Válaszolsz esetleg a kérdésemre?