séta a babámmal

a tegnapi meghiúsult bevásárlást ma pótoltuk, de én többet szombaton nem megyek, az már egyszer fix.
Ismert multinál persze nem volt bevásárlókocsi, állunk sorba, hogy toljanak be párat. Elég nyilvánvaló, hogy merre áll a sor, hiszen szabályos. Cuncinella érkezik ellenkező irányból, megy a risza, és előttem ba akarja tenni a százast a kocsiba, hogy elvigye. Na pozitív gondolkodás ide vagy oda, beszóltam: "Ön szerint mi itt mire várunk?" És azt mondja nekem: "Jó, hogy nem ver már meg, micsoda modor!" Csak annyit válaszoltam neki, hogy eszem ágában sincs megverni, csak figyelhetne jobban a többi emberre. (magamban persze Uram bocsá' azt gondoltam, ráférne :D )

Mindenesetre a tömeg, ami ilyenkor van.....nagyon durva. Én péntek este 9 után szoktam menni, akkor már nincs senki. De tegnap ki lettünk üldözve sajna :(

A lényeg a mai napban, hogy az én kis madárfiókám a segítségemmel ügyesen lépeget és több órát kinnt voltunk a levegőn, minden követ megtanulmányoztunk, megdögönyöztük a kutyát, játszottunk a cicával, megcsodáltuk az oroszlános emblémát a kocsi orrán, sőt, a szomszéd kocsiján a négy karikát is :D, meg az összes abroncsot is. És egész egyszerűen boldogok vagyunk. :)

Címkék:

HozzászólásokSzia Drága Gattina!

Jó volt olvasni. :)